VSENV
Image default
Woning en Tuin

De leukste meubels voor jouw slaapkamer

Hoewel de naam misschien iets anders vertelt, is deze kamer niet alleen geschikt om de nacht in door te brengen. De slaapkamer kent namelijk veel meer functies. Het is een eigen stukje universum, een plek waar je jezelf kunt zijn. Sfeer en persoonlijkheid zijn dan ook essentiële elementen van een fijne slaapkamer. Mist jouw eigen stukje universum nog wat gezelligheid? Geen zorgen, dit zijn de leukste meubels voor jouw slaapkamer:

Stijlvol bed

Het bed is het belangrijkste meubel van de slaapkamer. Het is vaak de eye-catcher van jouw kamer en bepaalt dus in grote mate de sfeer. Naast het comfort van het bed is dus ook de stijl van belang. Zoals eerder gezegd is de slaapkamer een persoonlijke plek. De stijlen lopen dan ook uiteen. Kies voor een stijl die bij jou past en jouw persoonlijkheid uitstraalt. Ga je voor landelijk, scandinavisch, modern of toch industrieel?

Hippe kledingkast

Een kledingkast kan uiteraard ook niet ontbreken. Hoewel je al je leuke outfits aan de buitenwereld wil laten zien, zit je niet te wachten op een kamer vol kleren. Tegenwoordig zijn er kasten in allerlei soorten en maten. Door middel van een leuke kleur en de juiste maat, laat je jouw kledingkast helemaal opgaan in de ruimte. De complete inrichting voor je slaapkamer door Anselm Oome maakt van jouw kamer één geheel!

Slaapbank

De slaapbank is een slim meubel dat steeds populairder wordt. Ideaal om overdag heerlijk op de relaxen en ’s avonds een comfortabele slaapplek te creëren voor de logé. Een multifunctioneel meubel is dat ook nog eens gezelligheid met zich meebrengt. Slaapbanken zijn bovendien niet alleen te verkrijgen in verschillende afmetingen, maar ook in verschillende kleuren en stoffen.

Slaapkamerlamp

Wat geeft nu meer sfeer dan licht? Een lamp in je slaapkamer is niet alleen praktisch, maar brengt ook nog eens gezelligheid en warmte met zich mee. Kies bijvoorbeeld voor een staande lamp om meer sfeer te creëren.

Wil jij van je slaapkamer echt jouw eigen plekje maken? Ga op zoek naar meubels die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Ook overdag zul je je slaapkamer niet meer willen verlaten!