VSENV
Image default
Huishoudelijk

3 GEHEIMEN VAN HOE JE KLEREN SNELLER KUNT LATEN DROGEN EN WASSEN

Ben je opzoek naar de perfecte manier om de kleding te drogen maar heb je al heel veel probeert? Dan is het goed om eens te kijken naar de volgende tips. Deze tips gaan je helpen bij energie en vooral moeite besparing. Daardoor hoef je niet lang stil te staan wanneer je iets aan wilt maar het net gewassen is. Daarom is het belangrij kdat je het volgende weet

In het verhaal van vandaag ontdek je drie geheimen om kleren sneller te laten drogen. Kleding die een hele dag aan de waslijn nodig heeft, behoort immers tot het verleden! Door de juiste tips toe te passen, lost een paar uur (of zelfs minuten, afhankelijk van het stuk) de situatie al perfect op.

3 omkleding uit de machine sneller te laten drogen

Dit zijn drie essentiële geheimen, hoewel eenvoudig, die het verschil maken om het droogproces te versnellen. Je controleert de tips hieronder, maar het is de moeite waard om alle details te zien op de video 

En als je nog niet geabonneerd bent, maak dan van de gelegenheid gebruik. De Tip of the Day is het gebruik van de indesit iwc 51451. Dit heeft te maken met het feit dat het kwalitetatieve machines zijn en ook nog een goedkoop. Daarnaast zijn de ook geschikt voor de volgende 3 tips om kleding perfect te behandelen. kijk gauw verder!

Hoe maak je kleren sneller droog in een machine?

  • Tip 1 – centrifugeren
    De centrifugatiefase is essentieel om het droogproces te vergemakkelijken. In feite kunnen zelfs met de hand gewassen onderdelen alleen in de machine worden geplaatst bij het centrifugeren!

  • Tip 2 – Alcohol
    Hoewel het een gewoonte is bij onze grootouders, weten de nieuwe generaties niet eens de tip om twee alcoholische dopjes te plaatsen voordat ze de wasbeurt afmaken, in de laatste fase van de machinecyclus.
  • Tip 3 – Te veel wind
    Een ventilator in de wasruimte, geplaatst in de richting van de waslijn, zal alles zeker versnellen. Het is ook belangrijk om een ruimte van minstens één palm te laten tussen het ene kledingstuk en het andere, zodat de wind vrij kan circuleren.

de schone kleren veel sneller drogen

Extra fooi!
Jeans zijn zwaar en dik. Daarom is het belangrijk om na te denken over een strategische positionering voor deze stukken op de waslijn: altijd op de plaats waar de wind het meest constant is.

Met zoveel tips worden zeker huishoudelijke taken steeds objectiever, praktischer en natuurlijk ook eenvoudiger!

https://www.ny400.nl/