VSENV
Image default
Huishoudelijk

Effectieve en duurzame vaatdoekjes bestellen

Bij Super Shine kan je vaatdoekjes bestellen die je poetswerk heel wat zullen verlichten. Ze absorberen alles heel snel waardoor je sneller door elke kamer gaan maar nog steeds even schoon kan poetsen. Dankzij de unieke microvezel poets je alle gladde en glanzende oppervlakken zonder krassen of strepen achter te laten. Deze stofdoeken zijn ideaal om voor jezelf te kopen of als handig housewarmingscadeau.

Lage kost met een hoge opbrengst

De vaatdoekjes van deze schoonmaakexpert hebben een lage prijs maar een hoog rendement. Met één doek kan je alles in en rond je huis poetsen. Droog gebruik je ze als stofdoeken, maar eens je ze nat maakt met warm water zijn ze de ideale vaatdoekjes of dweilen. Je kan de stofdoeken in verschillende afmetingen kopen. Afhankelijk van hun grootte zijn ze ideaal voor een ander deel van je huishouden. Je kan je bril ermee poetsen, maar ook je magnetron of je ramen. De allergrootste formaten zijn perfect om je auto mee op te blinken of de vloer te dweilen. Dankzij hun samenstelling houden ze bacteriën vast waardoor deze niet worden verspreid doorheen je huis. De hoogwaardige vaatdoekjes kunnen meermaals opnieuw worden gebruikt. Wanneer ze te vuil zijn, stop je ze in de wasmachine en kan je ze weer hergebruiken. Wanneer je beslist deze stofdoeken te kopen, hoef je overigens nooit meer schoonmaakmiddel te gebruiken. De microvezel absorbeert namelijk genoeg waardoor schoonmaakmiddel overbodig wordt. Zo houd je meer budget over voor leukere dingen!

Bespaar op geld maar niet op hygiëne

Doordat alle producten van deze producent van hetzelfde materiaal zijn gemaakt, kunnen zij hun prijs heel laag houden. Daarbovenop kan je ook een handig pakket met verschillende stofdoeken kopen aan een nog meer voordelige prijs. Twijfel dus niet langer en bezoek de website van deze producent om de perfecte vaatdoekjes te bestellen in hun webshop.