VSENV
Image default
Aanbiedingen

Zeg het met een kaart: De beste gepersonaliseerde kaarten voor elke gelegenheid

Zeg het met een kaart: De beste gepersonaliseerde kaarten voor elke gelegenheid

 

Een kaart zegt meer dan duizend woorden, zo luidt het gezegde. Of je nu een verjaardagswens stuurt, iemand feliciteert of gewoon zegt “Ik denk aan je”, er gaat niets boven het krijgen van een persoonlijke kaart per post. Maar met zoveel mogelijkheden, hoe kies je de juiste? Hier zijn enkele van onze favoriete gepersonaliseerde kaarten om je te helpen kiezen.

 

Voor verjaardagen…

Er gaat niets boven het krijgen van een verjaardagskaart per post van een geliefde. En hoewel in de winkel gekochte kaarten leuk zijn, heeft het ontvangen van een gepersonaliseerde verjaardagskaart iets extra speciaals. Het laat immers zien dat de afzender de tijd heeft genomen om een kaart speciaal voor jou uit te zoeken. Hier zijn enkele van onze toppers voor verjaardagskaarten:

 

1. De “Gelukkige Verjaardag” kaart: Op deze eenvoudige, maar lieve kaart staat de klassieke verjaardagsgroet tegen een kleurrijke achtergrond. Je kunt hem personaliseren met je eigen boodschap, en zelfs een foto van de jarige toevoegen voor een extra speciaal tintje.

 

2. De “Grappige Verjaardag” kaart: Als je iemands speciale dag een beetje wilt opvrolijken, dan is dit de kaart voor jou. Voeg gewoon je eigen boodschap en foto toe aan een van de hilarische sjablonen, en je zult zeker lachen (of twee).

 

Voor beterschapswensen…

Beterschapswensen sturen is altijd belangrijk, maar het kan moeilijk zijn om te weten wat je moet zeggen. Een gepersonaliseerde beterschapskaart is de perfecte manier om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft en een spoedig herstel te wensen. Hier zijn enkele van onze favorieten:

 

1. De “Beterschapskaart”: Op deze vrolijke kaart staan ballonnen en slingers tegen een gele achtergrond, met ruimte om je eigen boodschap van steun toe te voegen. Hij zal zeker iemands dag opfleuren – vooral als hij of zij zich niet lekker voelt.

 

2. De “Thinking of You” kaart: Deze eenvoudige, maar lieve kaart is perfect om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt in deze tijd van nood. Voeg je eigen boodschap van steun toe aan de binnenkant, en ze zullen weten dat ze niet alleen staan in deze strijd. 

 

Gepersonaliseerde kaarten worden altijd gewaardeerd omdat ze laten zien dat de afzender speciaal de tijd heeft genomen voor de ontvanger. Of het nu voor verjaardagen, beterschapswensen, of een andere gelegenheid is, hier zijn een paar mooie voorbeelden!


https://www.blijkaartje.nl/wenskaarten/