Categorie Archief Muziek

door

Djembe workshop is gegarandeerd een unieke ervaring

Wanneer u een unieke workshop wilt, is een djembe workshop een goed idee. Misschien heeft u werkelijk geen idee van een djembe überhaupt is, maar misschien heeft u al wel enige idee wat het is. Een djembe is een vaastrommel, afkomstig uit het westen van Afrika. Deze vaastrommel was er belangrijk voor de stammen daar. Een djembe is kilometers verderop nog te horen, een djembe werd dus gebruikt om te communiceren met andere stammen. Super vet natuurlijk. Een anticlimax, bij de djembe workshop spelen we niet op een echte djembe. Bij de djembe workshop wordt er gespeeld op een daf. In principe is een daf hetzelfde als een djembe, alleen beschikt een daf niet over de gigantische vaas. Zo is de workshop niet kilometers verderop nog te horen, en ze nemen wat minder ruimte in.  

Hoe zo’n workshop eruit ziet

Het bijzondere van de djembe workshop is dat hij overal gehouden kan worden, zelfs bij u thuis. Ook een mooi iets van deze workshop is dat het voor elke leeftijd geschikt is, zo kan iedereen dus mee doen. Jong of oud, dat maakt dus niet uit. Het leuke van deze workshop is dat de daf leren te spelen niet heel veel expertise vereist. U zult dus merken dat u na de djembe workshop ook wel echt wat progress hebt geboekt, dat maakt het natuurlijk stukken leuker. Ter inspiratie wordt er ook nog op een djembe gespeeld door een professional. Uw oren zullen overeind springen hiervan, het is natuurlijk hartstikke mooie muziek. Nog een tip, u kunt deze djembe workshop zelfs aan iemand cadeau geven. Dan weet je zeker dat diegene een uniek cadeau heeft gekregen. Bent u enthousiast geworden? Boek dan een workshop telefonisch, of per e-mail. We zien u graag snel bij de workshop.

door

Pianoles Enschede voor een goede persoonlijke begeleiding.

Pianoles Enschede kan iedereen de basis leren om te kunnen pianospelen. Of je nou gevorderd bent of een beginner. Voor iedereen is er een passende les om zo jouw sterkten en zwakten in kaart te brengen zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient en nodig heeft. Door de beste pianoleraren is er voor iedereen die eens zijn of haar kwaliteiten wilt uitbreiden en een sprong in het diepe wil wagen en zijn of haar talent of muzikaliteit wilt ontwikkelen een passende leersituatie. Een piano is een snaarinstrument die wordt bediend niet doormiddel van snaren maar van toetsen. Je toetst dus een bepaalde toon en door de snaren in de piano komt er een geluid. Een piano is een instrument wat veel oefening en zorgvuldigheid nodig heeft, je kan het niet zomaar in één dag leren en je moet echt het gevoel doorhebben. 

Pianoles Enschede kan je helpen om je kwaliteiten te verbeteren.

Bij Pianoles Enschede wordt er persoonlijk lesgegeven waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt om zo het beste uit je talenten te halen. Je leert alles wat met piano spelen te maken heeft en zo kun je snel beter worden en je talenten uitbreiden. Les is er natuurlijk om snel vooruitgang te zien en dat wordt dan ook geboden. Door de beste leraren van pianoles Enschede krijg je veel persoonlijke aandacht waardoor je snel je kwaliteiten uitbreidt. Op deze manier ontwikkel je snel je muzikale talent op de piano en speel je voordat je het weet de sterren van de hemel door de beste leraren uit Enschede. Pianoles Enschede biedt lessen voor iedereen, jong en oud, beginner of gevorderd het maakt niet uit want Pianoles Enschede is er voor iedereen. Zo worden de lessen afwisselend en daardoor blijft pianoles geven heel leuk.