VSENV
Image default
Onderwijs

Cursus medisch Engels met resultaat

In de medische branche worden veel beroep specifieke termen gebruikt. De gezondheidszorg is daarbij een internationale branche. Daarom kan het, afhankelijk van uw functie, belangrijk zijn om u ook in het Engels verstaanbaar te kunnen maken tegen collega’s. Bij The Square Mile kunt u een cursus medisch Engels volgen, gericht op de taalkennis die u nodig heeft om uw functie optimaal te kunnen uitvoeren. De training wordt samengesteld aan de hand van uw leerdoelen en andere belangrijke factoren. Het resultaat is een efficiënte taalcursus, geheel op maat voor uzelf of collega’s.

The Square Mile denkt mee

Taleninstituut The Square Mile is gevestigd in verschillende steden in Nederland. Onze trainers zijn dan ook door het hele land te vinden. Waar uw bedrijf of organisatie ook zit, uw trainer komt graag incompany de gewenste taalcursus geven. U kunt rekenen op een vaste trainer, want bij The Square Mile gaan we persoonlijk te werk. Een vaste trainer betekent een vast aanspreekpunt en iemand die uw leerproces volgt. Dit komt de leerresultaten ten goede en daarbij is een vast gezicht voor de meeste mensen wel prettig.

Taaltrainer in elke taal

Bij The Square Mile werken we met taaltrainers van over de hele wereld. Het zijn native speakers en dus beheersen zij de taal die u wilt leren volledig. Daarbij hebben zij ruime ervaring in het geven van taaltrainingen en hebben ze vaak ook nog ervaring in uw branche. Een taaltrainer Portugees, Duits of Chinees, The Square Mile heeft de trainer die u taalvaardig kan maken in de taal naar wens. U kunt bij ons terecht voor uitgebreide trainingen, maar ook voor een spoedcursus. Of u nu beginner bent of alleen een opfriscursus nodig heeft, wij hebben de taaltraining die u zoekt. Neem gerust contact op voor meer informatie.