VSENV
Image default
Woning en Tuin

De tuin renoveren

Je bent net ingetrokken in je nieuwe huis en je merkt dat de tuin je niet helemaal aanspreekt. Tijd om te renoveren! Tegenwoordig zijn er oneindig veel mogelijkheden wat je kunt doen met je tuin. In deze blog staan een aantal opties beschreven waar je tips uit kunt halen.

Veel groen of toch betegelen?

Heb jij echte groene vingers en vind je het heerlijk om met de natuur bezig te zijn? Dan is het natuurlijk aan te raden lekker veel te laten groeien en bloeien in de tuin. Een mooi gazon bedekt al gauw een groot stuk, maar kan erg mooi zijn mits het fatsoenlijk wordt bijgehouden. Plant er nog een aantal mooie bloemenperkjes bij en voilà, je mooie groene tuin is klaar. De manieren om bloemen en planten te combineren is eindeloos. Van soorten tot kleuren, plant je tuin zoals jij dat graag wilt. Wil je toch wat minder tijd besteden aan je tuin, of heb je er simpelweg minder tijd voor? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je tuin (deels) te betegelen. Dit kun je alsnog combineren met mooie en makkelijk te onderhouden bloemen en planten.

Terras

Een andere mooie invulling van je tuin is het aanleggen van een terras. Op deze manier kun je je tuin combineren met betegeling en een gazon. Je kunt ervoor kiezen een mooie veranda te laten aanleggen, bestaande uit alle soorten, maten en verschillende soorten glas of kleur van de constructies. Zo zit je tijdens alle seizoenen goed beschut tegen elke weersomstandigheid.

Zoals je leest kun je je tuin helemaal indelen en opstellen zoals jij dat graag wilt. Laat je fantasie de vrije loop en leer dat alles mogelijk is!

https://valkveranda.nl/