VSENV
Image default
Woning en Tuin

Markiezen goedkoop kopen

Markiezen zie je niet zo heel vaak meer. Toch worden ze jaarlijks steeds vaker gekocht. Hoe dit komt? Markiezen zijn een luxueuze en bekende soort zonwering. Tegenwoordig kun je markiezen goedkoop via het internet kopen in vergelijking met de prijzen van vroeger.

Wie dus op zoek is naar een fraai type zonwering heeft een grote kans om uit te komen bij markiezen. Dit type zonwering pronkt nog steeds in vele winkelstraten en ook vaak bij monumentale panden.

Markiezen zijn echter allesbehalve ouderwets. Ze zijn namelijk in de afgelopen jaren volledig gemoderniseerd en dit is dan vooral in de verschillende designs terug te zien! Waar vroeger markiezen vaak voorzien werden van verschillende kleuren, hebben deze tegenwoordig vaak een enkelzijdige kleur die vaak ook nog eens erg modern is.

Waarom markiezen

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor markiezen. Hierboven noemde ik al een aantal voorbeelden, maar dit is nog niet alles! Markiezen staan er namelijk om bekend, de zon te weren op een fraaie manier.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om de zijkanten dicht te laten maken, waardoor er geen zonschittering meer langs de zijkanten komt. Dit heeft als voordeel dat de zon niet alleen vanaf de bovenkant wordt tegengehouden, maar dus ook vanaf de zijkant.

Ook zijn er voor markiezen steeds meer accessoires te krijgen. Neem bijvoorbeeld markiezen die aangedreven worden door een motor in combinatie met een schakelaar, afstandsbediening of zelfs een app op je telefoon!

Ook zijn ze tegenwoordig in veel meer kleuren te krijgen en met verschillende soorten hout.

Waar koop je markiezen goedkoop

Markiezen koop je goedkoop online. Je moet dan wel een klein beetje handig zijn en een paar handjes extra regelen, maar als je dit voor elkaar krijgt dan is het monteren een fluitje van een cent. De reden waarom je online goedkoop terecht kunt voor een markies, is doordat de prijzen online vaak gebaseerd worden op doe-het-zelf prijzen.

De montage doe je dan zelf en dit scheelt montagekosten. Ook het opmeten doe je zelf en scheelt dus weer kosten voor het opmeten. Op deze manier ben je een stuk goedkoper uit en kun je eenvoudig online je nieuwe markies samenstellen.

Waarom wordt markies zonwering steeds populairder

Markies zonwering lijkt een tijdje te zijn weggeweest, echter kom je deze zonneschermen tegenwoordig weer steeds vaker tegen op de meest uiteenlopende plekken.

Een markies wordt vaak gezien als een type zonwering, die vooral interessant is bij oudere panden. Juist omdat er tegenwoordig veel nieuwe wijken worden gebouwd, in een klassieke en authentieke stijl, kom je daar ook steeds vaker markies zonwering tegen.

Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat deze een bepaald beeld kan geven aan een woning of een bedrijfspand. Een markies ziet er niet alleen maar mooi uit, maar is daarnaast ook erg praktisch. Ze kunnen vrijwel overal ingezet worden en zijn weer helemaal terug van weggeweest. Dat ze tegenwoordig in een gemoderniseerd jasje worden gestoken, draagt alleen maar bij aan de opmars van dit klassieke type zonwering!