VSENV
Image default
Woning en Tuin

Ronde eettafel

Koning Arthur had het goed gezien. Hij liet zijn ridders niet aanschuiven aan een rechthoekige tafel, maar koos bewust voor een Ronde Tafel.  Volgens de overlevering was dit een bewuste keuze omdat aan een ronde tafel iedereen gelijk waardig is, waardoor betere gesprekken ontstaan.

Hetzelfde geldt voor je eettafel. Aan een rechthoekige tafel ontstaan al snel verschillende gesprekjes. Het spreekt een stuk makkelijker met iemand die tegenover je zit. Maar als je aan een ronde eettafel zit, kun je met iedereen contact maken. Een ronde eettafel is veel socialer.

Ronde eettafel past in de trend

Tafels99 levert al jaren ronde eettafels van topkwaliteit tegen een uitermate scherpe prijs. De ronde eettafels van deze producent passen in elk interieur, van landelijk tot industrieel. Dat komt door de stijlvolle combinatie van een robuust eikenhouten tafelblad met een prachtig metalen onderstel. Ze passen helemaal in de laatste interieurtrends.

Doordat je een ronde eettafel kunt krijgen in elk doorsnee is er altijd een tafel die past in jullie eetkamer.

Ronde eettafel gaat jaren mee

Niet elke houten eettafel verdient een plekje in de webshop. Alleen het beste is goed genoeg. We kiezen daarom alleen duurzaam gewonnen hout van de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat je met een gerust hart kunt aanschuiven.

Je ronde eettafel is het middelpunt van de eetkamer

Een rechthoekige tafel wordt vaak met een zijde tegen de muur gezet. Een ronde eettafel daarentegen vormt een natuurlijk middelpunt van de kamer. Het is een tafel die uitnodigt om uren te blijven zitten. Lekker na het ontbijt samen een spelletje eten, of eindeloos natafelen na een grandioos diner.

Kies de tafel die bij je past

Een mooie ronde eettafel van Tafels99.nl staat altijd op zijn plaats. Maar omdat smaken verschillen bieden we een ruime keuze mooie tafels die uit voorraad leverbaar zijn.

Wil je toch nét even iets anders? Neem dan contact met ons op, zodat de ronde eettafel van je dromen voor je kunnen samenstellen. Gewoon, helemaal volgens jouw specificaties.

Waarom? Omdat jouw interieur de perfecte ronde eettafel verdient!

Gerelateerde artikelen

De allernieuwste keukentrends!

Met welke speeltoestellen stimuleer je dat je kind buiten gaat spelen?

Vind een goedkope eettafel van de afmetingen en kleur die u zoekt