VSENV
Image default
Dienstverlening

Your Business Online: een slimme partner op het gebied van Facebook marketing

Wil jij groeien met je bedrijf? Zou jij graag een gevarieerder doelgroep bedienen? Overweeg je om internationaal te gaan? Een verrassende Facebook strategie en / of doeltreffende Instagram marketing is wat je nodig hebt. En het bedrijf dat je daarbij kan ondersteunen is Your Business Online. Your Business Online is een jong en gedreven team internet- en sociale mediaspecialisten. Er werken in totaal 12 mensen en er worden inmiddels meer dan 1000 klanten bediend.

Bereik je doelgroep via Facebook

Wat Facebook betreft, valt voor veel ondernemers een wereld te winnen. Dit platform heeft een trouwe -nog steeds groeiende- gebruikersgroep. De meeste daarvan volgen de berichten van familie, vrienden en collega’s. Ze zoeken hippe producten van vertrouwde en nieuwe merken. Ze volgens het nieuws en laten zich informeren over trends op het gebied van mode, muziek, film enzovoort. Eigenlijk is er ruimte voor ieders passie op dit sociale medium. De overgrote meerderheid van jouw klanten zit gegarandeerd op Facebook. De vraag is: hoe bereik je ze? Dankzij de support van en de korte lijnen met Facebook zelf, weet Your Business Online dit als geen ander. Het beantwoorden van de zojuist gestelde vraag begint met het in kaart brengen van de doelgroep. Dit kan op verschillende manieren: op functie, geslacht, interesse, leeftijd en locatie. Het hoeft dan niet alleen te gaan om individuen. Op Facebook kun je prima B2B-contacten leggen.

Belangrijkste social media kanalen

Whatsapp is in ons land op dit moment het belangrijkste medium. In alle leeftijdscategorieën wordt volop gecommuniceerd via deze mobiele app voor instant messaging. Facebook is de sterke nummer 2, met uitzondering van de groep 15- tot 19-jarigen die Instagram verkiest. In diezelfde categorie staan YouTube en Snapchat op een gedeelde derde plaats. Gevolgd door ‘andere media’ op 4 en Facebook op 5. Overall is Instagram de hardste groeier op dit moment in Nederland. Jouw Facebook advertenties combineren met een dagelijkse post op Insta, zal daarom goed uitpakken. Met name foto’s en korte filmpjes doen het goed op dit platform. Aanvullend kun je op Youtube adverteren en / of je eigen YouTube kanaal lanceren. Het aantal gebruikers van deze videowebsite neemt ook nog steeds toe.

https://yourbusinessonline.nl/