VSENV
Image default
Aanbiedingen

Kweek uw eigen paddo’s met een paddo growkit

Wist u dat smartshops sinds 1 december 2008 geen verse of gedroogde paddo’s meer mogen verkopen? Magic truffels, een bijproduct van de Magische Paddenstoel, mogen nog wél verkocht worden, maar de paddo’s zelf dus niet meer. Gelukkig zijn er volop paddo growkits te koop zodat u zelf uw eigen paddo’s kunt kweken. En dat is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk! In deze blog willen we graag wat dieper ingaan op paddo’s, paddo growkits en waar u een dergelijke kit kunt kopen. 

 

Wat zijn paddo’s?

 

Paddo’s zijn paddenstoelen die bekend staan om hun bewustzijnsveranderende en/of hallucinerende werking. Paddo’s is min of meer een verzamelnaam voor alle paddenstoelen die de stof psilocybine bevatten. Ons lichaam zet deze stof na inname om in psilocine. Dit is een psychoactieve stof die gedurende een beperkte periode invloed heeft op onze fysieke en vooral mentale gezondheid. In het geval van micro dosering, waarbij slechts een geringe hoeveelheid van de stof wordt geconsumeerd, zijn er alleen maar positieve effecten op te merken. Zo kan micro dosing van paddo’s leiden tot verbeterde fysieke prestaties, meer energie en levenslust, een verbeterde en stabielere stemming, afname van depressieve klachten en een beter concentratievermogen. Worden de paddo’s echter in een grotere hoeveelheid geconsumeerd, dan kan men ervan gaan trippen. 

 

Wat is een paddo growkit?

 

Een paddo growkit stelt u kort gezegd in staat om thuis uw eigen paddo’s te kweken. Alle benodigde materialen, waaronder mycelium, zitten bij deze kit inbegrepen. Het enige wat verder nog nodig is, is voldoende vocht, frisse lucht, een juiste temperatuur en wat geduld natuurlijk. Een kind kan de was doen, zo simpel is het om zelf thuis paddo’s te kweken. Zelf paddo’s kweken is een legale bezigheid, zolang het maar voor eigen consumptie is. Doorverkoop is dus streng verboden.

 

Waar kan ik een paddo growkit kopen?

 

Wilt u graag een paddo growkit kopen zodat u binnen de kortste tijd de positieve effecten van een paddo-trip zelf kunt ervaren? Met de Dutch Micro Dosing grow kit haalt u alles in huis wat u hiervoor nodig heeft. U heeft hierbij de keuze uit all-in-one growkits en fresh mushroom growkits. Voor welke variant kiest u?

 

https://dutchmicrodosing.com/