VSENV
Image default
Woning en Tuin

Waarom een zwembad voor thuis kopen?

Waarom een zwembad voor thuis kopen?

Een Zwembad kopen dat je bij jezelf in de tuin kan zetten wordt steeds populairder. Het afgelopen jaar hebben we gezien hoe hard de prijzen kunnen stijgen bij een zwembad. Er zijn daarnaast ook steeds meer hete dagen en bovendien met temperaturen die nog boven de 35 graden uitkomen. Een zwembad in de tuin is dan de ideale oplossing, want daar kun je zo inspringen. Bij voorkeur is het wel verstandig om dit uit te zon te zetten. Als dit niet gaat is het verstandig om er een parasol boven te zetten zodat je de hete zon buiten houdt. Ook is het gewoon makkelijker omdat je jouw zwemkleding uit de kast kunt pakken en direct het water in springt. Je hoeft dus niet de tassen voor te bereiden en dat scheelt veel tijd, maar ook irritaties van de stress.

Het profijt van een zwembad in eigen tuin

Een eigen zwembad in de tuin is zeker een pluspunt voor de warme dagen. Bovendien kun je ook lekker een gezellig dagje organiseren met vrienden of familie. Het is als het ware een feest om bij jou in de tuin een duik te nemen. Je zit immers niet met lange wachtrijen en het lekker eten en drinken is ook binnen handbereik. Zo kun je toch al snel weer gemiddeld gezien 2 uur langer genieten van de ochtend, middag of avond. Daarbovenop kun je ook een stuk luxer uitpakken met hapjes en drankjes omdat je deze zelf gaat kopen en dat is ook al goedkoper. Als je klaar bent met zwermen kun je de kleding meteen laten drogen in de zon. Dit voorkomt nare geurtjes en de kans op dat kleding gaat stikken omdat het te lang in een tas zit.

Een stuk goedkoper genieten van de koelte als bij een zwembad

Het zwembad voor thuis heb je zo terugverdiend. Als je de entree tegenover de kosten zet voor de aanschaf en het water is dit vaak al een paar weken terugverdiend. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe lang je zwemt en hoeveel dagen, maar laat het een paar weken meer zijn, je hebt wel iets waar je jaren mee vooruit kunt mits je het goed onderhoudt. Ook is alles wat je zelf in huis haalt qua eten en drinken een stuk goedkoper. Niet alleen de entree, maar ook de horeca bij een zwembad is ontzettend duur. Bij sommige zwembaden mag je ook absoluut geen eigen eten of drinken meenemen. Daarnaast is het ook lekker dat je iets koels kan pakken thuis uit de koelkast, met lekker veel ijsblokjes.

De lange levensduur van bestway

Het Bestway zwembad heeft een lange levensduur. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het model dat je koopt. Echter is dit merk al sinds 1994 op de markt en daarom hebben zij ook echt de kennis in huis. Bovendien weten zij relatief goedkope materialen in een top product om te zetten. Daardoor betaal je veel minder en gaat hij een stuk langer mee. Bovendien bieden zij ook een goede garantie, waarmee zij zichzelf echt op de markt hebben weten te zetten. Dit merk wordt in meer als 80 landen verkocht en daarom zijn zij ook een van de grootste aanbieders van zwembaden.