VSENV
Image default
Aanbiedingen

Het huren van een cocktailbar voor evenementen?

Wat is er nou leuker dan een prachtige cocktail huren bar op jouw evenement. Dit is niet alleen mooi om te zien maar de lekkere smaak van de cocktails biedt een unieke sfeer op de avond. In deze blog zal je alles lezen over waar je het best een cocktailbar kan huren en hoe je thuis cocktails kan maken.

Waar kan ik de beste cocktailbar huren?

Eigenlijk is er maar één expert op het gebied van het verhuren van een cocktailbar. Dit is het bedrijf Bar Company. Zij komen met de meest unieke bars aan op het evenement met haar opgeleide cocktailshakers. Hiervoor zorgen zij voor een geweldige sfeer met lekkere dranken en entertainment. Cocktails drinken is 1. Maar om geëntertaind te worden heb je echte professionals nodig! Met de bartenders van Bar Company zit je goed.

Zijn er ook online alternatieven?

Voor het huren van een cocktailbar zijn er ook online alternatieven. Zo kan je een online cocktail workshop doen samen met jou vrienden of collega’s. Tijdens deze workshop leer jij uitstekend hoe je verschillende cocktails moet bereiden. Naast dat het ontzettend lekker is leer je de fijnste kneepjes van het vak als cocktailshaker. En wie weet zit je daarna elk weekend in jouw eigen huis cocktails te maken.

Kan ik ook zelf cocktails maken?

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een pakket om je eigen cocktail te maken. Het bedrijf Cocktails per Post heeft zo iets ontzettend handigs ontwikkelt. Zo wordt er een cocktail pakket naar jouw huis gestuurd waarmee jij op eigen tijd en gemak een cocktail kan maken. Zij hebben hier diverse pakketten dus altijd iets wat bij jou past. Wil je het naar een collega of vriend sturen is dat ook mogelijk. Schrijf hierbij je personele tekst voor op het kaartje en stuur het als ultiem geschenk.

https://barcompany.nl/