VSENV
Image default
Aanbiedingen

Kun je Disney+ gratis krijgen

Kun je Disney+ gratis krijgen

Disney heeft geen plannen aangekondigd om Disney+ gratis aan te bieden, en het is onwaarschijnlijk dat ze dit in de toekomst zullen doen. Er zijn echter een aantal manieren om korting te krijgen op Disney+-abonnementen, waaronder een jaar van tevoren aanmelden of Disney+ bundelen met andere streamingdiensten zoals Hulu of ESPN+. Bovendien bieden sommige providers (zoals Verizon) Disney+ gratis aan hun klanten aan. Dus als je op zoek bent naar een manier om Disney+ te krijgen zonder geld uit te geven, kun je het beste contact opnemen met je serviceprovider om te zien of ze promoties hebben.

Gratis proefversie van Disney Plus

In tegenstelling tot de meeste streamingdiensten, die een gratis proefperiode van een week of een maand bieden, biedt Disney+ momenteel geen gratis proefperiode. Dit kan in de toekomst echter veranderen, dus het is de moeite waard om regelmatig terug te komen om te zien of Disney+ een gratis proefoptie heeft toegevoegd. U kunt niet gratis genieten van Disney Plus-shows en films, tenzij u zich aanmeldt voor de service, maar u kunt uw abonnement altijd annuleren als u niet tevreden bent.

Kortingen op Disney Plus-abonnementen

Als u op zoek bent naar een manier om Disney+ met korting te krijgen, kunt u zich het beste een jaar van tevoren aanmelden, waarmee u ongeveer 15% op de maandelijkse prijs bespaart. Je kunt Disney+ ook bundelen met andere streamingdiensten zoals Hulu of ESPN+, waardoor je korting krijgt op je totale rekening.

 

Zelfs als u besluit om maandelijks voor Disney+ te betalen, is het nog steeds de moeite waard. De hoeveelheid content waartoe je toegang krijgt met een Disney+ abonnement is gewoonweg ongeëvenaard. Je kunt klassieke Disney-films, nieuwe releases, tv-shows en nog veel meer bekijken. En omdat er voortdurend nieuwe content wordt toegevoegd, is er altijd wel iets nieuws te zien op Disney+. Alle Marvel- en Star Wars-films zijn beschikbaar op Disney+, evenals talloze andere titels. Als je fan bent van een van deze franchises, dan is een abonnement op Disney+ een must.

 

Dus als je op zoek bent naar een manier om Disney+ te krijgen zonder geld uit te geven, kun je het beste contact opnemen met je serviceprovider om te zien of ze promoties hebben.

 

bron: Streamplayers.nl