VSENV
Image default
Aanbiedingen

Voetbaldoelen

 

Speel je graag een potje voetbal? Het is een leuke sport die je alleen of met vrienden kan doen. Daarbij heb je maar een aantal dingen nodig om het te kunnen spelen. Met een bal, spelers en voetbaldoelen ben je er eigenlijk al. Het potje kan nu beginnen. Een bal krijgen is niet zo moeilijk, spelers vinden is vaak ook niet moeilijk, echter is een voetbaldoel vinden iets moeilijk. In deze blog lees je alles over voetbaldoelen!

 

Vaste voetbaldoelen en verplaatsbare voetbaldoelen. 

Bij de aanschaf van voetbaldoelen heb je keuze uit vaste voetbaldoelen of verplaatsbare voetbaldoelen. Een vaste doel is niet niet te verplaatsen. Het doel is moeilijk te bewegen en staat eigenlijk altijd op één plek. Vaste voetbaldoelen zie je veel bij voetbalwedstrijden. Daarnaast heb je ook verplaatsbare doelen. Deze doelen kan je gemakkelijk verplaatsen en ergens anders neerzetten. De wieltjes die aan de onderkant zijn gemonteerd zorgen ervoor dat het doel makkelijk verrijdbaar is. De verplaatsbare doelen worden ook wel kruiwagenmodel genoemd, omdat je ze kan optillen aan één zijde. 

 

Formaten voetbaldoelen

Naast de verplaatsbare en vaste voetbaldoelen, hebben de voetbaldoelen ook verschillende formaten. Je hebt de grote doelen, dit zijn de doelen van standaardformaat die meestal worden gebruikt bij profvoetbal en amateurvoetbal. Deze voetbaldoelen hebben een afmeting van 7,32 meter x 2,44 meter. Het doel wordt het meest gebruikt bij volwassen voetbal. Naast de grote standaard doelen zijn er ook kleine voetbaldoelen. Deze zijn goed voor kinderen van een leeftijd tot en met ongeveer tien jaar oud. De kleine doelen kunne ook gebruikt worden door volwassenen. Kleine doelen zijn geschikt voor bepaalde oefeningen, zoals trapvormen en pasvormen of partij spelletjes. Het is dus vooral goed voor oefeningen waar behendigheid centraal staat. 

 

Voetbaldoelen bij SKOR

Wil jij een nieuwe voetbaldoel aanschaffen? Bij de specialist SKOR heb je een zeer ruim assortiment aan voetbaldoelen. Je vindt hier altijd een doel die voldoen aan jouw wensen en eisen. SKOR verzocht de voetbaldoelen van verschillende Eredivisie Clubs, zoals Ajax, Feyenoord en PSV. Heb je nog een vraag over voetbaldoelen? Neem gerust contact op met de klantenservice, zij helpen je bij het beantwoorden van al je vragen of neem een kijkje op de website. 

 

https://skor.nl/