VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

De verschillende soorten beschermhoezen voor je scooter of motor

In de meest ideale wereld zult u waarschijnlijk uw motor of scooter in de slaapkamer willen parkeren. Lekker beschermt en ver buiten de gevarenzones in openbare ruimtes. Maar helaas, de werkelijkheid zit anders in elkaar en velen zullen hun geliefde transportmiddel buiten moeten parkeren. Daar wordt ze blootgesteld aan verschillende elementen en is ze zelfs een magneet voor nieuwsgierige blikken van mensen met kwade bedoelingen.

Preventief handelen door je voertuig te beschermen met een scooter beschermhoes of een motor beschermhoes tegen moeder natuur is een investering die u later terug verdient. Ook helpt het als bescherming tegen vandalen. Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om binnen te parkeren dan is een hoes de op één na beste verdedigingslinie.

Er is een verrassende hoeveelheid variatie in de handel als het gaat om beschermhoezen en het ligt aan u wat de voorkeur is. Het is daarom belangrijk de ogen goed de kost te geven voor wat er beschikbaar is om u in de goede richting leiden met betrekking welke de beste bij uw scooter of motorfiets past.

Stap altijd op een blinkende motor of scooter

Het is belangrijk een exemplaar te kiezen dat zijn werk goed doet en onze ademende, op maat gemaakte beschermhoezen doen het altijd. Het gebruik van een motor beschermhoes of een scooter beschermhoes is een van de beste dingen die u kunt aanschaffen. Het helpt schade door zonlicht te voorkomen en houdt uw tweewieler langer schoon, doordat er geen vogelpoep, bladeren, straatvuil of wat dan ook op uw voertuig valt.

Beschermhoezen uit onze webshop CK-rijwielhandel zorgen ervoor dat Uv-straling de kwetsbare onderdelen niet beschadigen. Lak, kunststof en rubber hebben het meest te lijden en zullen na verloop van tijd in het zonlicht gaan verkleuren en uitdrogen. Regen, sneeuw en wind zorgen daarentegen weer voor roestvorming, dit alles zorgt na een aantal jaren voor een behoorlijke waardevermindering.

Probeer de waarde te behouden door ze nieuwer en in een goede staat te laten uitzien. Het gebruik van beschermhoezen is altijd een goed idee en wij van CK-rijwielhandel zijn er altijd om u te helpen door de beste kwaliteit te bieden die u en uw scooter of motor verdient.

Bescherm het deel dat juist u doorgaans beschermt

Een windscherm is er om u tijdens het rijden te beschermen, maar wat gebeurt er als het windscherm zelf niet beschermd wordt? Wanneer u uw voertuig met windscherm onbeschermd buiten wegzet, zal de zon zijn werk doen als door een vergrootglas. Uw kilometerteller kan door vaak in de zon te staan bij extreme hitte totaal beschadigen. Een windschermhoes voorkomt dit soort ongemakken. Een kleine uitgave om verdere onkosten in te dammen.

Een windschermhoes beschermt niet alleen kostbare onderdelen tegen de vernietigingskracht van de zon, maar zorgt er ook voor dat uw windscherm er als nieuw uit blijft zien. Het zomaar buiten wegzetten zal beschadigingen in het scherm veroorzaken door bijvoorbeeld wind en zand. Dit gebeurt sluipend, dus in begin zult u het niet opmerken. Maar, na verloop van tijd wanneer de slijtage zichtbaar wordt wekt dit irritaties. Voorkom dit door een windschermhoes te gebruiken. Kortom: Een beschermhoes zorgt voor:

  • Bescherming tegen mensen
  • Bescherming tegen slecht weer
  • UV-bescherming
  • Bescherming tegen dieren die het voorzien hebben op uw voertuig

Conclusie: Het gebruik van beschermhoezen is altijd voordelig. Een kleine investering dat zich later terug verdient. Bestel vandaag nog in onze webshop.

https://www.ckrijwielhandel.nl/