VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Scooteronderdelen vervangen

Ben je een beetje handig met het sleutelen aan je scooter? Dan kan je met een paar nieuwe onderdelen vast en zeker je scooter weer in goede technische staat brengen. Sommige onderdelen zijn hierin wat lastiger, zoals het monteren van een voor- of achterband. In deze blog krijg je meer informatie over het vervangen van scooteronderdelen.

 

Beschermhoezen

Om zo min mogelijk onderdelen te moeten vervangen, is een beschermhoes voor je scooter een goede optie. Een scooterbeschermhoes beschermt je scooter tegen alle weersomstandigheden. Ook wanneer je de scooter minder vaak gebruikt en hij wel buiten staat. De opties in beschermhoezen zijn eindeloos. Wil je meer informatie over een goede beschermhoes voor je scooter? Neem dan contact met ons op.

 

Scooter onderhoud én onderdelen

Wanneer je zelf toch niet veel ervaring hebt in het sleutelen aan een scooter is het verstandig om het periodieke onderhoud uit te besteden. Je kan bij ons periodiek onderhoud laten uitvoeren. Hierbij maakt het niet uit of je tweetact of een viertact scooter hebt.

 

Fietsonderdelen

Naast onderhoud en onderdelen voor je scooter hebben we ook alles voor je fiets. Onze onderdelen zijn met zorg uitgezocht en hebben een juiste prijs/kwaliteit verhouding.

 

Fietsenwinkel Haarlem

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Of direct een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Als fietsenwinkel Haarlem zien wij u graag  in onze showroom of webshop en veel plezier met uw aangeschafte producten!

 

 

https://www.ckrijwielhandel.nl/