VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Zorgeloos rijden met de rittenregistratie

Wil je ook op een zorgeloze manier rijden, zowel zakelijk als privé? Dan is  de goede rittenregistratie zeker een oplossing voor jou. Voor een bedrag van maar drie euro en vijvenzeventig cent per maand heb jij al een rittenregistratie voor jouw bedrijf. Het bijhouden van de rittenregistratie is niet altijd het leukste klusje voor een ondernemer en als je vele wagens hebt die door het land of door de wereld heen bewegen heb je hier wel een behoorlijke klus aan. Maar daar kan een einde aan komen door gebruik te maken van de rittenregistratie. Hier wordt namelijk alles voor je bijgehouden en hoef jij zelf dit werk niet meer uit te  voeren. Je maakt hiermee gebruik van een keurmerk.

 

Keurmerk RSS

Door gebruik te maken van een keurmerk genaamd RSS, wordt de rittenregistratie op een veilige manier gedaan en voorkom jij dat je hoge boetes krijgt. De Belastingdienst kan je namelijk boetes opleggen wanneer jij de rittenregistratie niet goed  bijhoudt, maar dat is verleden tijd wanneer je gebruik  maakt van deze nieuwe vorm van rittenregistratie. Iedere minuut wordt er bijgehouden waar de voertuigen zich bevinden door middel van een GPS tracker, Daarnaast kan je ook zien hoeveel kilometers er iedere dag worden afgelegd, maar dit wordt van rit tot rit ook apart bijgehouden in een duidelijk schema.

 

Live bijhouden waar een voertuig is

Op een live kaart kan je zelfs de voertuigen volgen en zo weet je ieder moment waar alle voertuigen zich bevinden. Dit maakt het makkelijker om deze cijfers door te gaan geven aan de Belastingdienst en heb je dus niet meer te maken met hoge boetes of een enorme klus aan administratief werk om alle ritten bij te houden, dat doet de rittenregistratie allemaal voor je. Laat deze taak van je overnemen en schaf snel de rittenregistratie aan!