VSENV
Dienstverlening

Een hardcover boek drukken met foto’s van uw werk

Bij een hardcover boek drukken denkt u waarschijnlijk aan het schrijven van fictie of non-fictie werk, maar niets is minder waar. Voor uw onderneming kan een eigen boek namelijk een mooie toevoeging zijn. Hoe? Door het laten drukken van een fotoboek met afbeeldingen van uw werk. U creëert zo een portfolio dat u altijd paraat hebt liggen om aan potentiële klanten te laten zien. Denkt u hierbij aan een mooi afgewerkt boek van goede kwaliteit, dat uw werk van de beste kant laat zien. Wat kan een toekomstige opdrachtgever beter overtuigen dan voorbeelden van uw werk? Als u op locatie werkt, zijn foto’s het beste bewijs dat u kunt leveren.

De mogelijkheden voor een eigen (foto)boek

Maar dan volgt de vraag: bij wie kan ik daarvoor het beste aankloppen? Online zijn diverse bedrijven te vinden die u op verschillende manieren kunnen helpen. Hoe weet u echter wat de beste keuze is en waar het mooiste resultaat behaald wordt? Bij De Beste Boekdrukkers bent u verzekerd van goede kwaliteit, waar onder meer de ruim 1,3 miljoen gedrukte boeken en veelvuldige reviews van spreken. Bovendien kunt u hier terecht voor de kleinste oplages en worden boeken al vanaf één exemplaar gedrukt. Een hardcover boek drukken hoeft daarmee niet moeilijk te zijn.

De Beste Boekdrukkers ondersteunt u waar nodig

Daarnaast krijgt u, indien nodig, persoonlijke ondersteuning bij de opmaak van uw (foto)boek. De mogelijkheden zijn eindeloos en hulp is daarbij geen overbodige luxe. Dankzij de tientallen jaren ervaring weet De Beste Boekdrukkers waarop gelet moet worden en wat u beter kunt vermijden. Zowel een soft- als hardcover boek drukken is geen probleem. Dankzij het Europese netwerk is er een grote capaciteit en is men van alle beschikbare technieken voorzien. Naast een boek drukken kunt u terecht voor een magazine, het uitgeven van een boek en printing on demand. Bekijk de mogelijkheden op de website.

https://www.debesteboekdrukkers.nl/