VSENV
Image default
Dienstverlening

Met TENS kunt u zwangerschapskwaaltjes en bevallingspijn verminderen

Bent u dolgelukkig omdat u zwanger bent maar gaat de zwangerschap wel gepaard met de bijkomende kwaaltjes zoals misselijkheid, last van uw rug of andere kwalen? Of bent u bijna uitgerekend en staat u dus op het punt van bevallen? Tijdens de zwangerschap en tijdens de bevalling kunt u effectief en veilig gebruik maken van het MaMMaTENS apparaat voor de pijnbestrijding van misselijkheid, een pijnlijke rug, weeën en diverse andere kwaaltjes.

Bevallen op een niet medicamenteuze manier; steeds meer vrouwen kiezen hier tegenwoordig voor. Dit betekent dat er tegenwoordig steeds minder vaak gekozen wordt voor een ruggenprik, pompjes met verzachtende middelen of pijnstillende tabletten. Bevallen op de natuurlijke manier dus, zonder medicamenteuze middelen waarbij altijd kans is op bijwerkingen of complicaties.

Toch is er tegenwoordig gelukkig een uiterst goede manier om pijn te bestrijden tijdens de bevalling, op een niet medicamenteuze manier dus zonder bijwerkingen of complicaties voor moeder en/of baby. Met het TENS apparaat voor bevalling kunt u op een natuurlijke manier bevallen, maar toch met minder pijn van de weeën.

Weeën zijn de boosdoener van pijn tijdens het bevallen

De oorzaak van pijn tijdens de bevalling zijn de weeën. Er zijn verschillende weeën: de buikweeën, rugweeën en beenweeën. Dit zijn de ontsluitingsweeën die ervoor zorgen dat de baarmoederhals week wordt en opengaat. Om dit voor elkaar te krijgen trekt de baarmoeder zich krachtig samen. Dit krachtig samentrekken van de baarmoeder wordt een wee genoemd. Iedere vrouw ervaart de weeën weer anders, weeën zijn ook wisselend van kracht. Maar dat ze pijn doen is elke vrouw die al eens bevallen is het absoluut mee eens.  

Met het TENS apparaat kunt u deze pijn dus verzachten. Geheel veilig voor u en uw baby. Het is wel belangrijk dat u uw verloskundige of gynaecoloog op de hoogte brengt van het gebruik van TENS tijdens de zwangerschap en/of bevalling.

Bij MaMMaTENS te huur

Wilt u ook graag uw kwaaltjes tijdens de zwangerschap en de pijn van weeën tijdens de bevalling verlichten met het TENS apparaat? TENS huren kan eenvoudig via MaMMaTENS. Er wordt door MaMMaTENS een huurperiode van 6 weken of huur per dag aangeboden. Bij huur per dag is de minimale huurperiode 16 dagen en de maximale huurperiode 31 dagen.  

https://mammatens.nl/