VSENV
Image default
Dienstverlening

Mooie en stevige naamborden zijn te koop bij De Naambordenspecialist

Naamplaten van aluminium: een goed idee als je een robuust en onderhoudsvrij bordje zoekt!

Aluminium is een zilverwit metaal dat veel wordt gebruikt voor de fabricage van vervoersmiddelen. Denk aan ruimtevaartuigen, vliegtuigen, treinen, schepen en auto’s. Andere gebieden van toepassing zijn hoogspanningsbekabeling, constructiebouw, dak- en gevelbedekking en jachtbouw. Aluminium is goed te bewerken. Je kunt het draaien, buigen, gieten, lassen, frezen, walsen, laseren et cetera. Het is een natuurproduct, aluminium. Het wordt op en in de bodem gevonden: ruim 8% van het aardoppervlak is voorzien van een laagje bauxiet (de originele ertsvorm van aluminium). De naamplaatjes van aluminium van De Naambordenspecialist zijn roestvrij en duurzaam. Je zult er jarenlang plezier van hebben.

Je eigen reclame op een uithangbord

Een uithangbord om dag in dag uit reclame te maken voor je eigen bedrijf. Dat is nog eens een goed idee! De experts van denaambordenspecialist.nl kunnen de door jou opgegeven tekst op de plaat schilderen. Twee andere mogelijkheden zijn beletteren en graveren. Wil je het logo of een bepaalde spreuk erop? Komt voor elkaar! In de collectie zitten onder meer uithangborden van zink, leisteen, hout en RVS. Op de site staan foto’s zodat je de juiste keuze kunt maken.

Verschillende soorten bordjes in de webshop

Voor de volledigheid melden we dat je bij de Naambordenspecialist nog veel meer platen en borden kunt bestellen dan de twee die we hierboven beschreven. Qua materiaal kun je denken aan glas, glaslook, gravoglas, perspex, kunststof, messing en natuursteen. Naast naamborden en uithangborden heeft deze uitgebreide en goed betaalbare webshop ook losse huisnummers in de aanbieding.

We lichten twee soorten  huisnummers toe en beginnen met emaille plaatjes. Deze volledig met de hand gemaakte cijferborden zien er stijlvol en chique uit. Ze worden in de oven gebakken en dat betekent dat ze niet 1-2-3 klaar zijn. Je mag uitgaan van een levertijd van circa een maand. De meeste bordjes worden gratis verzonden.

Een tweede serie die we kort benoemen is die van cottage huisnummers. Ze stralen een en al landelijkheid en knusheid uit! Deze stalen bordjes met nummers zijn oersterk; ze blijven jarenlang mooi.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/