VSENV
Image default
Cadeau

Geschenken voor die ene man in je leven

Geef een romantisch cadeau: Wat is er mooier dan jouw liefdesverklaring aan hem? Een sieraad met een gravure of een persoonlijke opdracht is bijzonder kostbaar.

Geef opwindende geschenken: Geschenken voor je partner kunnen ook spannend zijn. Een paar pluche handboeien of een losse doos met Kamasutra posities zal je dag – en je nacht – opleuken.

Geef leuke cadeaus: niet alle gadgets die je kunt geven zijn echt nuttig. Sommige zijn gewoon grappig – en dat is wat ze een geweldig cadeau maakt.
Verjaardagscadeaus voor mannen: gepersonaliseerde cadeaus voor hem

Vind hier een leuk mannen cadeau!

Verjaardagscadeaus voor mannen: Vandaag is het zijn dag!
Zet u ook graag de toon als het gaat om vrijetijdsbesteding? Jij verkiest ‘s avonds sushi boven pizza en als hij in het weekend de hele dag naar het voetbalstadion verdwijnt, kan het wel eens uit de hand lopen? Voor één keer zouden zijn wensen op de voorgrond moeten staan op zijn verjaardag. Maak een dag klaar precies zoals hij het graag heeft. Hij wil naar het stadion? Dan ben je binnen – en geef hem de bijpassende sjaal er bij.

Do’s en Don’t’s: Pas op voor deze cadeau valstrikken
Vermijd verjaardagscadeaus voor mannen die bedoeld zijn om “op te voeden”. Je vader of man eet te ongezond naar jouw mening? Een voedingsgids of een veganistisch kookboek zal niet veel veranderen – maar het zal zeker mislukken als geschenk. Hetzelfde geldt trouwens voor fitnessapparatuur als geschenk voor sportlui.

Blijf weg van geschenken die eigenlijk voor jezelf zijn. Een jaarkaart voor het theater kan een geweldig cadeau-idee zijn – als de ontvanger echt graag naar het theater gaat.

Individuele ideeën voor mannen die dicht bij je staan
Geen stropdassen, sokken of aftershave meer: mannen zijn ook blij met originele en individuele cadeaus voor hun verjaardag. Heel persoonlijke ideeën zijn bijvoorbeeld een compilatie van favoriete liedjes, een fles favoriete whisky of fanartikelen van het juiste voetbalteam of een online borrel. Als de jarige je partner is, waarom geef je hem of haar dan geen cadeau voor tijd samen? Zo bieden bijvoorbeeld all-inclusive vakantieboxen voor twee onvergetelijke uren: Tijdens een korte vakantie samen kunt u het leven van alledag achter u laten en genieten van uw samenzijn.