VSENV
Image default
Dienstverlening

Vakantiegeld in de verbouwing!

Het is alweer bijna mei, en je weet wat dat betekent! Wat? Dat je nog maar even hebt om je inkomstenbelasting te doen? Ja, maar dat is niet wat we bedoelden. Nee, iets veel leukers, namelijk je vakantiegeld! Yes, wat ga je daarmee doen? Best veel kans dat je het kunt besteden aan een vakantie, maar veel mensen zullen ook thuis blijven. Dan is een verbouwing een prima tweede oplossing. Wat? Maar een verbouwing kost toch hartstikke veel geld? Jawel, maar toch zijn er dingen die je met 1000 tot 2000 euro aan vakantiegeld makkelijk kunt verwerkelijken. Een perfect moment, want de zomer komt eraan. Wat kun je verzinnen waar je echt iets aan hebt?

Vuur

Voor slechts een paar honderd euro kun je al iets moois maken. Zo kun je met tegels en kussens aan de slag. In het midden van je tuin kun je een stuk gaan uitgraven en klaarmaken om een vuurpit in te bouwen. Je doet dit door in cirkels te denken. Eén grote cirkel moet ervoor zorgen dat je bankjes erin kunt bouwen waar mensen op kunnen zitten. De andere cirkel is de binnenste cirkel waar je een vuurpit in kunt maken. Dit doe je door een rond muurtje van stenen te bouwen waar je het hout in kunt leggen. Zo heb je een plek die relatief windstil is om te relaxen.

Veranda

Vanaf een kleine duizend euro kun je een veranda krijgen. Een veranda is een uitstekende aankoop om zowel beschutting te krijgen van de zon als beschutting tegen de regen. Dat is dus iets waar je het hele jaar plezier van hebt. Daarnaast heb je meteen een uitbreiding van je huis omdat je er meer spullen onder kunt zetten. Een bank, een hangmat, een opblaasbaar zwembadje, noem maar op.

Zwembad

Over een zwembad gesproken, dit is natuurlijk ook een optie. Je kunt zowel zelf aan de slag om een stuk uit te graven, als ervoor zorgen dat je een kant-en-klare in je tuin krijgt. Een zwembadje hoeft al lang niet meer simpel en opblaasbaar te zijn, je kunt ook een container bestellen die omgebouwd is tot bovengronds zwembad.

https://degoedkoopsteveranda.nl/