VSENV
Image default
Internet

Webhosting verbeteringen: kies jij voor een nieuwe provider

In de afgelopen jaren hebben de web- en hostingtechnologieën een grote sprong voorwaarts gemaakt. Technologieën zijn snel overbodig geworden en webhostingbedrijven hebben geprobeerd hun klanten nieuwe en verbeterde diensten aan te bieden. 

Helaas zijn er nog steeds enkele webhosts die niet hebben begrepen hoe belangrijk het is om te schakelen en over te gaan op betere diensten. Als dat uw eigen webhost beschrijft, is het misschien tijd om verder te gaan en iemand anders uw website te laten hosten. Hier zijn vijf aanwijzingen dat je meteen een verandering nodig hebt.

Getinte reclames

Als uw gratis of gedeelde webhosting diensten komen met vervelende advertenties, dan is het zeker tijd om te gaan. Onlangs zijn er stijgende protesten tegen ’s werelds toonaangevende hosting service – GoDaddy.com voor hun overmatig gebruik van  reclame in de webruimte van hun klanten. Dit betekent dat meer mensen die hun websites hebben gehost op GoDaddy servers, waarschijnlijk thema-advertenties op hun website zullen laten verschijnen.

De bandbreedte van je webhosting

Als uw webhostingprovider veel downtime of bandbreedtecrunch heeft meegemaakt, wees dan op zoek naar een bedrijf dat deze problemen niet zou hebben. Bandbreedte crunch gebeurt soms, wanneer er veel haast op uw website, maar als het maar al te vaak, moet u uw gastheer te heroverwegen. 

Vaak, wat er gebeurt is dat uw hosting provider marketing team kan proberen om hun product te verkopen aan u door het aanbieden van u onbeperkte bandbreedte en ruimte. U kunt gelukkig kopen in dat, maar ze zijn zeker niet geven u wat ze beweren. Dat is de reden waarom uw website zo veel downtime ondervindt. Echter, als het al te vaak gebeurt, en je verliest zaken vanwege het, moet je niet wachten om afscheid te nemen.

De totale ruimte voor grote bestanden

U heeft geen ruimte om zware bestanden te uploaden, hoewel uw webhost beweert dat u onbeperkte ruimte heeft. Dit kan zo’n nachtmerrie zijn! CyberCoral kwam onlangs met een advies tegen de webhostingbedrijven die ongelimiteerde ruimte op hun servers aanbieden voor wegwerpprijzen. 

Nu is dit het overwegen waard – als dedicated servers zo duur zijn, waarom zouden webhosts u dan alle ruimte in de wereld aanbieden voor een fractie van de kosten? Ze proberen u gewoon te leiden naar het kopen van iets dat u anders niet zou hebben gekocht.

DDoS aanvallen vermijden

Sommige webhosting providers ervaren veel denial of service aanvallen (DDoS). Deze aanvallen kunnen hun servicenetwerken blokkeren en voorkomen dat u toegang krijgt tot uw website die zich mogelijk op het getroffen netwerk bevindt. 

Dit betekent weer dat u uiteindelijk veel zaken kunt verliezen. Hoe meer dergelijke aanvallen uw webhostingproviders u niet kunnen voorkomen, hoe meer downtime uw website te verwerken krijgt. Het is beter om te verhuizen naar een webhost die geavanceerde beveiligingsnetwerken heeft.

Webhosting is voor veel bedrijven enorm belangrijk

Een ander probleem met sommige webhosts is dat ze veel dienstuitval ervaren als gevolg van een reeks interne netwerkgebeurtenissen die de gegevenstabellen van de router corrupt maken. Als dat klinkt als uw webhost, heeft het geen zin om te wachten tot ze eindelijk bij zinnen komen en u professionele diensten aanbieden. Als ze zich nog niet realiseren hoe belangrijk uw bedrijf voor hen is, is de kans groot dat ze dit nooit zullen beseffen.

Als consument is het uw recht om de beste diensten van uw webhostingprovider te verwachten. Als ze niet in staat zijn om u de diensten aan te bieden die ze hebben beloofd, is het tijd om te stoppen met het geven van een tweede, derde en dan wat meer kansen. In plaats daarvan zou dit het juiste moment zijn om op te staan en te beginnen met het zoeken naar een hostingprovider die hard zou werken om u alles wat ze beloofd hebben te geven en uw bedrijf bij hen te houden.

Als consument is het uw recht om de beste diensten te verwachten van uw webhostingprovider Als ze niet in staat zijn om u de diensten die ze beloofd hebben aan te bieden, is het tijd om te stoppen met het geven van hen tweede, derde en dan wat meer kansen. In plaats daarvan zou dit het juiste moment zijn om op te staan en te beginnen met het zoeken naar een hostingprovider die hard zou werken om u alles wat ze beloofd hebben te geven en uw bedrijf bij hen te houden.https://www.webhost4you.nl/e-mail-hosting/

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste manier om sneller internet te krijgen thuis

Online marketing in tijden van Corona Crisis

Sneller internet