VSENV
Image default
Kinderen

Chicco Next2me dream review op KleineWonder.nl

Ben jij op zoek naar een babybedje? Lees dan onze Chicco Next2me dream review op KleineWonder.nl.

Door dit babybedje van het merk Chicco kan jouw kleine wondertje heel fijn naast je liggen en slapen, waardoor dit een erg comfortabel en veilig gevoel geeft. Dit is een van de vele voordelen van een co sleeper.

Dit is een van de redenen waarom wij deze Chicco Next2me dream hebben getest. Want niks is zo fijn om lekker samen met je kindje te slapen.

De vele voordelen van een co sleeper

Wat zijn nog meer voordelen van een co sleeper? Het grootste voordeel is natuurlijk dat je door deze co sleeper samen met jouw kleine wondertje kunt slapen. Daarnaast zorgt dit bedje er ook voor dat het kindje zo gemakkelijk te voeden is. Daarnaast weegt het frame zeer weinig en is hij ook erg makkelijk te monteren. De hoes van dit bedje kun je gewoon in de was doen, waardoor hij dus ook erg hygiënisch is en erg gebruiksvriendelijk.

Een aantal eigenschappen van de Chicco Next 2 me dream

Wij benoemen nog even een aantal eigenschappen van deze Chicco Next 2 me dream: Het frame is erg lichtgewicht en is ook inklapbaar. De bodemplaat van het bedje kan diagonaal worden ingesteld. Dit stimuleert de spijsvertering en minimaliseert het teruggeven van voedsel. Hierdoor is het dus erg geschikt om je kindje in te voeden.

Wanneer is deze co-sleeper te gebruiken?

Deze co sleeper is te gebruiken vanaf de geboorte van jouw kleine baby tot ongeveer een maand of 6 en tot maximaal 9 kilo).Voor de veiligheid beschikt deze Chicco Next2me dream over een veilige bevestiging voor aan het ouderlijk bed die ook nog eens erg simpel te bevestigen is. Hierdoor loopt jouw kleine wondertje dus geen gevaar.

Afmetingen van deze co sleeper

De lengte van dit bedje is 93 centimeter en de breedte 69 centimeter. Daarnaast is hij in hoogte verstelbaar, van 43 centimeter tot 58 centimeter.

Deze Chicco Next2me Dream is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren; Beige, Dusty Green, French Rose en Pearl. Voor welke ga jij? Shop ze via KleineWonder.nl

 

https://www.kleinewonder.nl/