VSENV
Image default
Kinderen

Done by Deer: Uniek en stijlvol ontwerp voor kinderproducten

Elke ouder is helemaal op de hoogte van de verschillende producten die je nodig hebt als je kleine kinderen hebt. Hierbij kun je denken aan zaken zoals kinderservies, knuffels, speelgoed en verzorgingsproducten. Wat vaak kenmerkend is voor deze producten is dat zij erg opvallen door hun felle kleuren en ontwerp, wat soms tot ergernis kan leiden. Iedereen kent namelijk wel de aanblik van een rommelige woonkamer waar allerlei baby en kinderartikelen zoals speelgoed en knuffels overal op de vloer liggen. Als je op zoek bent naar kinder en babyproducten functioneel én stijlvol zijn, is het merk Done by Deer een welkome afwisseling voor elke ouder.

Over Done by Deer

Done by Deer is een Deens bedrijf dat kinderservies, knuffels en verzorgingsproducten produceert. Wat Done by Deer uniek maakt is hun stijlvolle en unieke design. Hun producten zijn niet zoals de andere kindermerken op de markt. Dit komt door het ontwerp en design van deze producten dat zich het best als Scandinavisch laat omschrijven. Ook is er goed nagedacht over de grafische kant van het design. Deze stijl zien we niet alleen terugkomen in de kinderartikelen van Done by Deer, maar bijvoorbeeld ook steeds vaker in de inrichting van Nederlandse huishoudens en kleding. Hoe dit design zich het best laat omschrijven, lees je hieronder.

Done by Deer en Scandinavisch design

Het Scandinavisch design dat zo kenmerkend is voor Done by Deer en in Nederland inmiddels een echte trend is geworden is erg geliefd bij veel mensen. Dat komt omdat het een welkome afwisseling is van felle en ingewikkelde designs die soms wel érg de aandacht trekken. Kenmerkend voor deze stijl zijn de neutrale kleuren die gebruikt worden. Wat betreft het ontwerp noemen veel mensen deze stijl minimalistisch. Dat komt omdat het gebruik van neutrale kleuren van Done by Deer hand in hand gaat met een praktische functionaliteit.

Producten van Done by Deer kopen

Als je dus op zoek bent naar een stijlvol cadeau voor kersverse ouders of gewoon zelf een groot liefhebber bent van een aantrekkelijk en simplistisch design is Done by Deer een goede keus. Zoals we al eerder zeiden zijn er verschillende soorten producten verkrijgbaar. Hierbij kun je denken aan praktische zaken zoals hydrofieldoeken en kinderservies. Ook de knuffels van het merk Done by Deer zijn erg geliefd. Ook in deze knuffels zie je het Scandinavische ontwerp terugkomen in de kenmerkende stijl van dit merk. Nu ben jij helemaal op de hoogte van het merk Done by Deer!