VSENV
Image default
Particuliere dienstverlening

Mediums, paragnosten, en waarzeggers

 

Maak jij dat ook wel eens mee, dat je vragen hebt waar je heel graag het antwoord op zou willen weten? Vaak zijn dit hele persoonlijke vragen, en weet je niet bij wie dat je hiermee terecht kunt. Gelukkig zijn er een aantal mensen op deze aarde die een gave hebben waar ze mensen mee kunnen helpen hun vragen te beantwoorden. Daarmee hebben we het over mediums en paragnosten. Zij kunnen je antwoorden geven op bijna al je vragen, van vragen over succes en rijkdom tot vragen over de liefde en relaties. Zit jij ook met vragen waar je graag meer antwoorden op wilt hebben?

 

 

Waarom een Online medium

Het heeft een tal van voordelen om voor een online medium zoals LifeTimeMediums te kiezen, bijvoorbeeld:

·      Je hoeft geen afspraak te maken, dus ook geen wacht tijden.

·      Je kunt anoniem je verhaal doen, en je vragen stellen of problemen voorlegge,.

·      Je hoeft niemand onder ogen te komen, wat vooral prettig is als je last hebt van angsten.

·      Het scheelt heel veel geld, en reiskosten.

Want je hoeft geen vast tarief te betalen voor een heel uur, wat bij een gewoon medium wél altijd het geval is. En wanneer je vragen beantwoord zijn kun je de sessie altijd vrij afsluiten. Er zitten geen vaste tijden aan vast.

 

Aanbod LifeTimeMediums

Wat LifeTimeMediums onderscheidt van alle andere online mediums is dat de mediums en paragnosten die voor hun werken zeer selectief zijn uitgekozen op hun hoge aanbod aan kwaliteiten en betrouwbaarheid. De mediums en paragnosten van LifeTimeMediums zijn allemaal gepassioneerd voor het helpen van mensen die graag vooruit willen komen in hun leven. Doordat ze hun gave zo goed ontwikkeld hebben zijn ze in staat om bij bijna alle problemen en vragen het gepaste advies kunnen geven, en een luisterend oor bieden zonder te oordelen.

Ook als je overleden dierbaren hebt, wat je nooit hebt kunnen afsluiten door wat voor reden dan ook. Door in contact te komen met deze overleden dierbaren zullen de mediums van LifeTimeMediums je kunnen voorzien van alle missende stukjes informatie zodat jij je rust terugvindt.

 

Chatten, bellen, email consult, en gratis toekomst lezen

Om contact te leggen met de online paragnosten en helderzienden kun je chatten, bellen, en kiezen voor een email consult. De tarieven zijn laag, en je bespaart een hoop tijd wanneer je daar je huis niet voor uit hoeft. Zeker gezien de corona periode is het nog verstandiger om je niet te verplaatsen, en zijn er een aantal onzekerheden bijgekomen waar je wellicht wat vragen over hebt. Veel mensen zijn in een nieuwe sitatie terecht door Covid-19, en onze mediums kunnen alle vragen beantwoorden. Hier kunnen veel uiteenlopende methodes voor gebruikt worden, maar de meest gebruikte is toch wel de kaartlegging. Mocht je niet in de posititie zijn om geld uit te geven aan een consult, ook al zijn de kosten stukken lager dan een face 2 face consult, dan kun je ook gebruik maken om gratis je toekomst te laten lezen op de website. Je kunt hier 3 kaarten aanklikken en de computer legt ze voor jou. Niet is toeval want toeval bestaat niet. Probeer het gratis en vrijblijvend uit!