VSENV
Image default
Woning en Tuin

5 tips voor een opblaasbare spa

Genieten en ontspannen na een dag hard werken, dat willen we allemaal wel. Toch weten we vaak niet hoe we dit nu eigenlijk kunnen doen en enkel op de bank hangen voor de televisie is natuurlijk geen optie. Jij kunt daar ook verandering in brengen gewoon door een opblaasbare spa in je tuin te zetten. Een opblaasbare spa is tegenwoordig erg populair en dat is echt niet voor niets. Een opblaasbare spa heeft namelijk zo zijn voordelen, waardoor deze geschikt is voor iedereen. Hoelang droom jij al van een eigen opblaasbare spa in je tuin?

Waarom een opblaasbare spa kiezen?

Er zijn talloze redenen om een opblaasbare spa in de tuin te zetten, waaronder een stuk ontspanning. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want het is ook nog eens heel goed voor de spieren en gewrichten. Een opblaasbare spa neemt niet heel veel ruimte in beslag, waardoor bijna iedereen wel een mooi plekje heeft voor een opblaasbare spa. Waar zou jij een opblaasbare spa willen gaan plaatsen?

Een opblaasbare spa is eenvoudig te plaatsen

Een groot voordeel van de opblaasbare spa is, dat je deze wel erg eenvoudig kunt plaatsen. Het enige dat echt belangrijk is bij een opblaasbare spa is stroom en een luchtpomp. Je zet hem met een goede luchtpomp al vrij snel op, waardoor je snel kunt beginnen met het vullen van water.

Het water schoonhouden

Als je een opblaasbare spa in je tuin zet, dan wil je natuurlijk wel dat het water schoon blijft. Je kunt namelijk niet elke dag schoon water in de opblaasbare spa doen. Je kunt hier tegenwoordig hele handige afdekzeilen voor gebruiken. Ze zijn gemakkelijk over de opblaasbare spa te leggen en ze sluiten goed af. Natuurlijk zijn er ook nog extra producten om het water goed te onderhouden!

Verlichting is een optie

Wil je iets meer sfeer creëren in je tuin, zodat het genieten nog aangenamer wordt? Dan zou je kunnen overwegen speciale verlichting toe te passen in de opblaasbare spa. De verlichting geeft namelijk net dat beetje extra. Om het nog iets leuker te maken, is er zelfs verlichting dat je in kunt stellen op allerlei leuke kleuren.

Uitbreiden met andere accessoires

Je kunt een opblaasbare spa nog veel verder uitbreiden, want je wilt wel lekker kunnen zitten en je wilt ook vast en zeker een lekkere versnapering als je gaat ontspannen in de opblaasbare spa. Je kunt het dan uitbreiden met bijvoorbeeld een houder voor je drankjes, maar ook een lekker kussentje voor in de nek behoort tot een van de mogelijkheden.

Maak je opblaasbare compleet

Ben jij dol op de geuren die je normaal bij een spa ruikt? Dan kun jij ervoor kiezen dezelfde geur in je tuin te halen, waardoor het genieten helemaal compleet wordt. Je kunt namelijk een geur kiezen voor jou opblaasbare spa die bij je past, want de keuze is reuze. Er zijn namelijk wel 9 verschillende aromatische geuren te koop. Wat is jouw meest favoriete geurtje?