VSENV
Image default
Woning en Tuin

Markiezen online bestellen

Je kunt markiezen online bestellen en dan zijn ze in de meeste gevallen ook nog eens een stuk goedkoper dan wanneer je hiervoor naar bijvoorbeeld een zonweringbedrijf gaat of bouwmarkten. Markiezen bestellen via het internet wordt steeds populairder en daar zijn meerdere redenen voor.

In dit artikel nemen wij de voordelen met je door, maar ook de nadelen (voor zover die er zijn). Ook geven wij meer uitleg over hoe de prijzen tot stand komen en over hoe je kunt besparen op de aanschaf van markiezen door ze simpelweg online te kopen.

Markiezen online bestellen voordelen

Markiezen online bestellen kent verschillende voordelen. Toch is het grootste voordeel vooral de prijs. Deze is online een stuk lager, wat te maken heeft met het feit dat de meeste webwinkels werken vanuit een doe-het-zelf principe.

Hierdoor zijn de prijzen over het algemeen lager, doordat je bijvoorbeeld niet extra hoeft te betalen voor de montage en het inmeten door een zonweringbedrijf. Dit kan in sommige gevallen tot wel honderden euro’s in jouw voordeel opleveren. Lekker toch?

Markiezen bestellen: Laagste prijs

Wat is de laagste prijs voor een markies online? Deze ligt rond de €299 en dat is uiteraard een vanaf prijs. Het gaat hier dan wel om markiezen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Per markies moet je daar ongeveer €100 bovenop rekenen in verband met de extra opties die je in veel gevallen nodig hebt.

Daar komen meestal nog montagekosten bij, behalve bij een webwinkel zoals markiesbestellen. Bij deze winkel zitten er namelijk verschillende opties bij inbegrepen. Het gaat dan om stroomkabel, bandopwinder, kleurkeuze en montagematerialen.

Voor wie is markiezen online bestellen interessant

Wanneer je een beetje handig bent en klussen geen enkel probleem vindt en daarnaast ook nog wilt besparen op de aanschafprijs dan kan het interessant zijn om markiezen juist online te bestellen. Natuurlijk zijn dit ook punten die lang niet iedereen fijn vindt en kan er de voorkeur zijn om een monteur te laten komen. In dat geval kun je het beste naar een zonwering speciaalzaak gaan. Deze zijn relatief gezien goedkoper dan bouwmarkten en verkopen vaak ook markiezen van hogere kwaliteit!

Daarnaast ben je ook nog eens minder geld kwijt aan de montage, doordat gespecialiseerde zonweringbedrijven meestal werken met eigen monteurs, waardoor montage ook goedkoper aangeboden kan worden.

Goedkope markiezen – hoge kwaliteit

Het klinkt misschien onlogisch, goedkope markiezen maar wel van hoge kwaliteit. En toch is het mogelijk! Dit komt doordat markiesbestellen markiezen verkoopt zonder tussenkomst van winkels en regelrecht aan de end-user!  

Hierdoor kunnen de prijzen lager blijven en de kwaliteit hoger! Het logische gevolg zijn goedkope markiezen van hoge kwaliteit! Tot wel 30% goedkoper en toch kwaliteit waar je jarenlang plezier van zult hebben!