VSENV
Image default
Aanbiedingen

Maak gebruik van een vrachtwagen

Wanneer u of iemand anders gaat verhuizen of andere producten moet verplaatsen kan een vrachtwagen goed van pas komen. In een personenauto of busje passen namelijk lang niet alle spullen. Een vrachtwagen maakt het mogelijk om alle spullen gemakkelijk en snel te vervoeren van A naar B. Een vrachtwagen huren kan voor particulieren en bedrijven. Een vrachtwagen besturen mag natuurlijk niet zomaar, want u heeft hiervoor een C-rijbewijs of een Code 95 nodig. Maar waar kunt u dit het beste huren? Kijk eens bij Bultman voor het huren van een vrachtwagen. U leest hier meer over de mogelijkheden.

Op zoek naar de geschikte vrachtwagen
De vrachtwagens van Bultman beschikken over verschillende formaten, zoals 30m3, 40m3 of 45m3. Deze vrachtwagens kunt u vinden op de website van Bultman met daarbij een lijst met specificaties. Zo kunt u precies zien wat de juiste vrachtwagen is voor uw gelegenheid. Hoeveel moet er bij u in passen? Aan de hand daarvan kunt u een keuze maken. Bij de vrachtwagens krijgt u 100 vrije kilometers, waarna u €0,22 per kilometer moet betalen. U kunt de vrachtwagen net zo lang huren als u wilt.

Kies voor Bultman!
Zodra u een keuze heeft gemaakt uit de vrachtwagens, kunt u dit gemakkelijk online huren. Vul uw gegevens in en kies de dichtstbijzijnde vestiging van Bultman. Bultman heeft namelijk verschillende locaties door heel Nederland, waardoor het voor u gemakkelijker is om de vrachtwagen op te halen en terug te brengen. Alle vestigingen vindt u op hun website. Er wordt u wel gevraagd om een borg te betalen, maar die krijgt u natuurlijk weer terug zodra u de vrachtwagen inlevert. U kunt daarna direct de vrachtwagen gebruiken voor uw verhuizing.

Advies nodig?
Vragen over een vrachtwagen huren bij Bultman? Neem dan even contact op met één van de vestigingen of het hoofdkantoor in Apeldoorn. Stuur even een mail of bel ze op! Daarna wordt u voorzien van de juiste informatie. De adviseurs vertellen u graag meer over de voertuigen en bijpassende verzekeringen.

https://www.bultman.nl/