VSENV
Image default
Auto’s en Motoren

Letselschade vergoeding in Overijssel

Letselschade vergoeding krijgen in Overijssel

Voor klanten die in Overijssel te maken krijgen met een ongeluk en daar een letsel aan overhouden, kunnen nu terecht bij Schallenberg Letselschade uit Enschede. Vanuit ons kantoor behandelen we letselschade zaken voor de gehele provincie. Een letselschadevergoeding kunt u krijgen wanneer u te maken heeft met materiële schade naar aanleiding van een ongeluk. De meest voor de hand liggende schades kunnen blikschade zijn, schade aan uw kleding, fysieke schade aan uw lichaam en de daarbij horende medische kosten of de kosten die u moet maken voor extra hulp in uw huishouding. Elke zaak behandelen wij volledig individueel waardoor de schadevergoeding ook per zaak anders is.

Schallenberg Letselschade zorgt voor uw smartengeld

Materiële schade is de meest voorkomende kostenpost bij een ongeval, echter niet de enige kostenpost. Er bestaat ook zoiets als schadevergoeding voor neveneffecten. Denk aan psychologisch leed, mishandeling, medische missers of fouten en andere bijzondere ongevallen. De vergoeding die voor dit soort situaties geclaimd wordt is voor , zoals wij dat zeggen, gederfd leed en pijn & verdriet. In vakjargon noemen we deze vergoeding smartengeld. Wanneer er is sprak is van een dodelijk ongeval hebben de nabestaanden recht op deze smartengeld. Voor het correct afhandelen van schadevergoeding en smartengeld, kunt u vandaag nog contact opnemen met Schallenberg Letselschade via 053-8900945 of per mail via info@schallenberg-letselschade.nl. Het 1e gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend!

Medische missers en de gevolgen

In situaties waarbij een cliënt de dupe is geweest van een grote medische misser wordt er altijd streng geadviseerd om een letselschade advocaat of jurist in te schakelen vanwege de complexiteit van de zaak. Bekende voorbeelden van medische missers zijn verkeerde diagnoses, achterlaten van operatiemateriaal of verkeerde handeling. Echter, in deze situaties is het erg moeilijk om een aansprakelijkheid aan te wijzen omdat er duidelijk sprake moet zijn van onrechtmatigheid en doelbewust verkeerd handelen. Bewijsvoering hiervoor is erg lastig, mede doordat medisch specialisten ook vaak voor elkaar opkomen. Zoek je daarom juridisch letselschade hulp in Overijssel met dit soort gevallen, neem dan gauw contact met ons op en aarzel niet.

Letselschade bij beroepsziekten of door bedrijfsongeval

Tot slot komen we ongevallen ook tegen op het werk, want dat is natuurlijk ook mogelijk. Hoe zit het dan? We hebben het dan over beroepsziektes en bedrijfsongevallen. Bekende beroepsziektes zijn burnout, RSI en nek- en schouderklachten. Deze ziektes kunnen ontstaan door langdurige belastende omstandigheden. We zien deze ziektes in de praktijk vaak terugkomen in de bouw en administratieve functies. Denkt u dat uw klachten direct verband houden met uw werk, dan kunnen wij uw werkgever aansprakelijk stellen voor een schadevergoeding.

Bedrijfsongevallen gebeuren er (helaas) ook vaak. Ongelukken die tijdens het werk gebeuren zijn (hopelijk) gedekt door de de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van de werkgever. In deze gevallen kunnen wij als uw letselschade jurist en vertrouwenspersoon optreden om uw belangen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.

Vrijblijvend kennismaken via mail, chat of telefoon

Benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn op het gebied van smartengeld of letselschade vergoeding? heeft u onlangs een ongeval of schade toebedeeld gekregen door een aansprakelijke partij? Maak direct een afspraak of vraag een gratis letselschede Quickscan aan op onze website.

https://schallenberg-letselschade.nl/