VSENV
Image default
Bedrijven

Wat hoort er bij een goede beursstand?

Het bijwonen van een beurs of evenement is een fantastische offline marketing strategie waarmee je de aandacht kunt trekken van potentiële klanten, zakenpartners of zelfs nieuwe zakencontacten. Maar omdat je niet de enige bent die de beurs bezoekt, is het van cruciaal belang dat je opvalt in de massa. Beurs stands zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten, waardoor iedere stand eigenlijk uniek is. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw stand écht anders is dan de anderen? 

 

Laat jouw beursstand bouwen 

Niet iedereen heeft de juiste kennis in huis om een mooie stand te ontwerpen en te bouwen. Daarom is het aan te raden om een stand te huren bij een professional als Isyfair. Je bent er dan zeker van dat jouw beursstand compleet is en een professioneel uiterlijk heeft. Een groot voordeel van een beursstand laten bouwen door Isyfair is dat je er zelf veel minder tijd en werk aan kwijt bent. Hierdoor kun jij je meer focussen op andere belangrijke zaken.   

 

Laat je huisstijl zien 

Zorg er altijd voor dat je opvalt met jouw huisstijl. Zorg ervoor dat de huisstijl die op de beurs gebruikt wordt overeenkomt met de huisstijl die in andere communicatie gebruikt wordt, zoals je website of posters. Druk reclameborden in deze huisstijl, zodat ze er ook op de beurs goed uitzien. Je wint op deze manier niet alleen aan herkenbaarheid, maar je zorgt er ook gelijk voor dat de mensen je stand meteen opmerken.  

 

Goede verlichting 

Een tips is om ervoor te zorgen dat de schijnwerpers altijd op jouw stand gericht zijn. Een slecht verlichte stand maakt het niet alleen moeilijker voor klanten om je promotieartikelen te zien en te lezen, maar vertroebelt ook de plaats van je stand. Zorg dat je stand goed verlicht is en voeg op belangrijke plaatsen extra verlichting toe met bijvoorbeeld wat LED-strips of spots.