VSENV
Image default
Cadeau

Armband ideeën om uw eigen sieraden te maken

Armbanden zijn er al eeuwen. Van hun primitieve versies gemaakt van gras tot hun moderne varianten, armbanden hebben een lange weg afgelegd en zijn nog steeds een van de meest trendy juwelen.

Als je eenmaal hebt geleerd om je stijl te verbeteren met een armband, is er geen weg meer terug! Je zult opvallen in de menigte. Laat deze tips voor het dragen van een armband je leiden bij het creëren van opvallende looks. U zult verbaasd zijn hoe eenvoudige accessoires een anders saaie look kunnen opwaarderen tot een look die de aandacht steelt.

Traditioneel vriendschap armbanden worden gegeven aan vrienden als een teken van liefde. Door het dragen van een vriendschapsarmband kan de drager een wens doen, en de armband valt van de pols van de drager als de wens in vervulling gaat. Tegenwoordig worden kralen vriendschapsarmbanden gedragen naar feestjes, formele evenementen en het strand, waardoor ze een ideaal accessoire zijn voor elke gelegenheid. Naast het feit dat ze een teken van vriendschap zijn, hebben kralen vriendschap armbanden een unieke stijl verklaring. In de zomer, kleurrijke vriendschap armbanden zijn in de mode. In dit geval kunt u kiezen voor kleurrijke alfabet kralen om de naam van uw vriend te schrijven.

Kralen vriendschap armbanden kunnen worden gemaakt met behulp van bakker’s twine, die al twee kleuren per streng heeft. Een eenvoudige vlecht of knoop helpt om de look compleet. In plaats van borduurgaren, kunt u leren koord gebruiken om armbanden te maken. De materialen om deze armbanden te maken zijn goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar, en je kunt kiezen tussen een veelkleurige of eenkleurige armband. Bovendien kunt u de armbanden zelf maken en ze aan uw vrienden cadeau doen.
Charm armbanden

Als je een boekenwurm bent, zijn bedelarmbanden een perfect cadeau-idee. Hergebruikte bedeltjes kunnen ook worden gebruikt als cadeaulabels. In plaats van een lint, gebruik een magneet armband basis voor uw opzetstukken. Ze kunnen worden gebruikt in huis, op kantoor, of zelfs op een prikbord. Charm armband ideeën zijn er in alle soorten en maten, en kunnen worden gedragen als halskettingen of oorbellen. Hier zijn enkele goede voorbeelden.

Als je geen kant-en-klare bedeltjes wilt kopen, kun je je eigen bedeltjes uitzoeken. Je kunt ze zelfs aanpassen met persoonlijke bedeltjes, zoals woorden of initialen. Je kunt ze ook een persoonlijk tintje geven door er kralen of bedeltjes aan te bevestigen. De ideeën zijn eindeloos. Je kunt ze zelf maken voor het perfecte cadeau! Je kunt ook een verscheidenheid aan bedelarmbanden vinden op Etsy. Zorg ervoor dat je de feedback van de verkopers controleert en kwaliteitsfoto’s van hun bedels plaatst, zodat mensen ze willen kopen.

Geupcyclede t-shirt armbanden

Geüpcyclede t-shirt armbanden zijn heel eenvoudig te maken, en je kunt je eigen in een mum van tijd maken. Begin gewoon met drie strengen gekleurd touw samen te vlechten. Voeg vervolgens een aantal stroken stof toe en naai ze aan elkaar. Tenslotte bevestig je magneten aan de sluiting en maak je de armband af. Deze zijn gemakkelijk te dragen en te wassen. De t-shirt armband is een leuke manier om je school spirit te tonen, of de kleuren van je favoriete team.

Een andere optie is om t-shirt stukken te knippen. Je kunt ze gebruiken als pyjama’s of als cadeau voor anderen. Knip stukken van t-shirts en hergebruik ze als armbanden, hoofdbanden, of huisdecoratie. Op deze manier hoeft u ze niet langer weg te gooien of weg te gooien. En, omdat het zo gemakkelijk is om t-shirts te upcyclen, hoef je ze niet weg te gooien.

Een andere leuke manier om je polsbandje te versieren is door er knopen aan te bevestigen. Als je knopen hebt die bij je outfit passen, kun je wat verf gebruiken om de kleuren op elkaar af te stemmen. Je kunt ook gedessineerd papier of knipsels van plastic bloemen gebruiken. Hoe dan ook, het is een leuke en makkelijke manier om een eenvoudige houten armband op te leuken. 

Als u uw pols een leuk en kleurrijk accessoire wilt geven, maak dan uw eigen ijslollystokjesarmband. Met behulp van ambachtelijke verf, kunt u een eenvoudige ijslollystokje om te zetten in een opvallende sieraad. Laat de armband drogen en gebruik dan schuurpapier met een korrel 150 om de randen weg te schuren. Dit verwijdert de overhang en zorgt voor gladde randen. Als de armband droog is, kun je er versieringen op aanbrengen.