VSENV
Image default
Cadeau

Een bioscoop cadeau pakket bestellen: zo veelzijdig is een Pathé bon

Bij Verwenboxen.nl ben je aan het juiste adres voor het bestellen van een exclusieve giftbox. Er is voor ieder wat wils, zo ook voor de rasechte filmliefhebber. Een bioscoop cadeau pakket bestellen voor een vriend, collega of familielid betekent iemand de gelegenheid geven om een ware thuisbioscoop te creëren. Een pakket als deze bestaat bij de bovengenoemde aanbieder uit een Pathé Thuis voucher, iets te eten en iets te drinken. Ieder pakket kent een eigen, unieke samenstelling. Zo heb je bij het bestellen van een bioscoop cadeau pakket bijvoorbeeld de keuze uit een Film en Dip pakket, waarmee je de ontvanger behalve op popcorn ook op tortillachips en een salsadip trakteert. De Get Well Soon moviebox bevat op zijn beurt weer chips en sinaasappelsap.

 

Meer dan genoeg te kiezen voor iedere filmliefhebber

De filmvoucher van Pathé Thuis geeft, afhankelijk van de keuze die je in de webshop van dé aanbieder van giftboxen maakt, recht op het kijken van één of meer films. Dit kunnen werkelijk alle denkbare films uit alle genres zijn. Voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht, valt er genoeg te kiezen. Pathé breidt zijn aanbod wekelijks uit met de nieuwste titels. Films die drie tot vier maanden geleden in de bioscoop hebben gedraaid, worden daarna beschikbaar. Een bioscoop cadeau pakket bestellen is een leuk idee voor zowel mannen als vrouwen!

 

Giftboxen zijn telkens een verrassing, voor zowel de ontvanger als de gever!

Een giftbox bestellen doe je natuurlijk bij Verwenboxen.nl. Dit is een platform dat het onnodig maakt om je op het internet of in fysieke winkels suf te zoeken naar het ideale cadeau. Door constante vernieuwing is het bestellen van een giftbox telkens verrassend: voor de gever én voor de ontvanger. De boxen worden aangeboden door zowel grote als kleine ondernemers. Behalve een bioscoop voor thuis cadeau geven kun je ook een giftbox bestellen met chocola, thee, bier, koffie, wellness of een ander thema.