VSENV
Image default
Cadeau

Trends in kraamcadeaus

Als er net een klein wondertje geboren is, dan is het bedenken van een kraamcadeau altijd lastig. Om je wat inspiratie te geven worden hieronder een aantal kraamcadeaus op een rij gezet die niet zo van zelfsprekend zijn.

Geboorteschilderij

Een heel leuk kraamcadeau is een geboorteschilderij, hierin kun je kijken wat je er bij wilt zetten. Zo kun je kiezen voor een geboorteschilderij met naam, wat het heel persoonlijk maakt. Tuurlijk kun je de datum, het gewicht en de lengte erbij laten zetten. Een andere manier van een geboorteschilderij is om een schilderij op basis van maanstand te laten maken. Hierbij komen de naam, datum, lengte en gewicht. Omdat de maanstand natuurlijk per persoon verschillend is, is dit een persoonlijk cadeau.

Creatief

Ben jij een beetje creatief, dan kun je makkelijk een cadeau zelf maken. Zo kun je met een beetje concentratie heel makkelijk je eigen wikkeldoek maken. En hoe leuk is het om van hetzelfde stof een babynestje te maken. Door het zelf te maken, wordt het meteen een stuk persoonlijker. De ouders vinden het vaak al een stuk leuker, omdat het zelf gemaakt is.

Praktisch kraamcadeau

Het is voor verse ouders zeer fijn als ze praktische kraamcadeaus krijgen. Baby spullen zijn al duur genoeg, dus kunnen ze het echt wel goed gebruiken. Denk hierbij aan een luiertaart, dit is een taartvorm gemaakt door opgerolde luiers. Hierbij kunnen ouders uiteindelijk gebruik maken van de luiers in de luiertaart, dit scheelt voor de ouders ook weer in kosten.

Hopelijk heb je weer wat ideeën gekregen voor je volgende kraamcadeau. Ik ben benieuwd of je een praktisch of een creatief kraamcadeau gaat maken!

https://www.freubelshoponline.nl/c-2733912/geboorteschilderij/