VSENV
Image default
Cadeau

Een unieke wijnproeverij thuis organiseren

Een wijnproeverij bij je thuis of op werk het bezorgd. Met een borreldoosje kan jij thuis een unieke wijnproeverij organiseren zonder dat je naar de winkel hoeft! Ook kan je het borreldoosje als zomerpakket of borrelpakket geven aan iemand die jij in het zonnetje wilt zitten.

Thee als relatiegeschenk?

Onze borreldoosjes zijn een unieke gift om als theepakket cadeau aan je collega’s of zakelijke relatie te geven. Hiermee verras jij je zakelijk relatie en geef je hun een lach op het gezicht. Wil je grote hoeveelheden bestellen? Dat is natuurlijk geen probleem! Neem contact op met info@borreldoosje.nl en wij maken binnen 24 uur een offerte op maat voor je.

Wijnproeverijen bezorgen

We kunnen de proeverijen onder andere bezorgen in; wijnproeverij arnhem en wijnproeverij eindhoven. Ook bezorgen we door wijnproeverijen door het hele land. Bekijk onze webshop en bestel een heerlijk doosje geluk.

Verzending

Bestel jij het borreldoosje op werkdagen voor 14:00? Dan zorgen wij ervoor dat het dezelfde dag nog wordt opgestuurd. Zo weet jij zeker dat jij het borreldoosje op tijd in huis hebt en sta je niet voor verrassingen!

 

https://borreldoosje.nl/