VSENV
Image default
Dienstverlening

Creëer afzettingen of een grondkering met behulp van betonnen legoblokken

Wanneer je graag een grondkering, opslagvak, afzetting of een wand voor een hal of loods wilt opbouwen, maak je het best gebruik van betonnen legoblokken. Voor het bestellen van een stapel betonblokken ga je uiteraard wel naar een specialist. Daarvoor schakelt u Cementbouw Recycling in. Zij leveren betonnen legoblokken als snelle en efficiënte oplossing voor verschillende (tijdelijke) toepassingen.

Gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Bij Cementbouw Recycling kun je terecht voor betonnen legoblokken die duurzaam zijn, want ze worden geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat. Daarbij is het materiaal van de beste kwaliteit! De legoblokken van beton worden gemaakt met betonmortel die voldoet aan het BBK-certificaat Besluit Bodemkwaliteit. Hierdoor mogen de betonblokken toegepast worden bij bouwwerken die mogelijk in contact komen met grondwater, oppervlaktewater en/of hemelwater.

Praktisch in ontwerp

De legoblokken van Cementbouw Recycling hebben een zeer praktisch ontwerp waardoor deze eenvoudig te stapelen en snel te monteren zijn. Hoe groot en lang jouw wand ook moet zijn, deze specialist heeft betonnen legoblokken van verschillende afmetingen tegen een goede prijs. Ga aan de slag met blokken met één nop waarvan de breedte, diepte en de hoogte 40 cm is. Kies voor twee noppen en de legoblokken zijn 40 cm breed en 80 cm diep en hoog. Ook zijn er blokken beschikbaar met vier en zes noppen. Het maakt niet uit welke afmetingen je kiest voor je legoblokken, ze zijn altijd brandvertragend, geluidswerend en direct uit voorraad leverbaar.

Vraag naar de mogelijkheden

Zoek je betonnen legoblokken zodat je wanden van hallen en loodsen kunt maken? Of voor het creëren van opslagvakken en grondkeringen? Dan kun je uitstekend terecht bij Cementbouw Recycling in Oosterhout, nabij Breda. Zij leveren altijd materiaal van de beste kwaliteit direct uit voorraad. Heb je een vraag over de legoblokken, over de afmetingen of over de prijs waarvoor je de blokken kunt kopen? Neem dan contact met hen op!

https://www.cementbouw.nl/