VSENV
Image default
Woning en Tuin

Welke tegels kun je vinden bij De Tegel Boutique

Tegels zijn niet meer weg te denken uit praktisch elke woning. Zeker voor de badkamer en vaak ook voor de keuken zijn tegels een must. Of je nu op zoek bent naar tegels voor in de badkamer, woonkamer, keuken of zelfs tuin; bij De Tegel Boutique hebben we de juiste tegel voor jou. Wil je weten welke tegels je kunt vinden bij de Tegel Boutique? Lees dan vooral verder!

Vloertegels

Vloertegels zijn één van de meest populaire opties als het gaat om vloerbedekking. Dat is ook niet gek aangezien tegels heel wat voordelen met zich meebrengen. Zo zijn tegels erg makkelijk te onderhouden. Zelfs de meest zware vervuiling is makkelijk schoon te maken. Ook zijn vloertegels erg robuust en gaan lang mee. Dit kan niet worden gezegd over veel andere vloerbedekkingen. Daarnaast zijn vloertegels anti-allergisch. 

De Tegel Boutique beschikt over een erg uitgebreid assortiment vloertegels. De maten die we aanbieden (in cm) zijn: 30×60, 60×60, 40×80, 90×90 en 60×120. De vloertegels zijn geschikt voor de badkamer, woonkamer, keuken en zelfs voor buiten kunnen we tegels leveren. We leveren kwaliteitsmerken als onder andere Fiordo, Flaviker en Tagina. Daarnaast beschikken we over een erg ruime keuze tegelmaterialen en afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan tegels met een houtlook, betonlook of decortegels. 

Wandtegels

Naast vloertegels hebben we bij De Tegel Boutique ook een ruim assortiment aan wandtegels. Wandtegels beschikken over dezelfde voordelen als vloertegels. Dit maakt wandtegels een super toevoeging aan elk interieur. De volgende formaten (in cm) zijn beschikbaar bij de Tegel Boutique: 7,5×15, 7,5×30, 20×20, 20×50, 25×40, 25×50, 25×75, 30×30, 30×60, 30×90, 30×100, 45×45 en 40×120. Er zijn erg veel verschillende merken, kleuren, materialen en afwerkingen beschikbaar. Bijvoorbeeld een mooie wit-glanzende tegel of beige wandtegel met een patroon. Naast wandtegels staan er ook wandstroken en sierranden ter beschikking. Kortom, voor ieder wat wils!

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels beginnen steeds populairder te worden. Bij de Tegel Boutique is er dan ook een mooi assortiment natuursteen tegels beschikbaar. Natuursteen tegels kenmerken zich door een unieke structuur, kleur en tekeningen. Natuursteen tegels zijn dan ook enorm veelzijdig en passen in elk interieur. Bij de Tegel Boutique zijn onder andere tegels beschikbaar van marmer, hardsteen en leisteen. De tegels komen in verschillende afwerkingen, formaten en kleuren. Dit zorgt er voor dat ook voor u een passende natuursteen tegel te vinden is bij de Tegel Boutique.

https://www.detegelboutique.nl/