Categorie Archief Aanbiedingen

door

iPhone 7 scherm vervangen, waar kun je dat laten doen?

Als na jaren van intensief gebruik het scherm van je iPhone het heeft begeven, is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe. Niet een nieuwe iPhone, maar tijd voor een nieuw scherm. Als je scherm niet meer werkt is er meestal niets aan de hand met de rest van de telefoon. Door alleen het scherm te vervangen in plaats van een heel nieuw toestel te kopen bespaar je dus veel geld. Een iPhone 7 scherm vervangen bij GSM Reparatie Centrum kan voor een betaalbare prijs in slechts 20 minuten. Je kunt je iPhone afgeven op een van hun vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout, of je kunt je iPhone 7 ook naar ze opsturen. Als je je iPhone hebt opgestuurd krijg je deze binnen twee dagen weer terug met 12 maanden garantie en kun je voorlopig weer een tijdje vooruit.

 

Wil je je iPhone 7 scherm laten vervangen?

De iPhone 7 met een 4,7 inch scherm werd in 2016 door Apple uitgebracht als opvolger van de iPhone 6S Plus. Het scherm van de iPhone 7 is gemaakt van extra sterk glas een als je dan ook nog een screenprotector had aangebracht kan het apparaatje een behoorlijk lange tijd mee gaan. Maar zelfs met extra beschermende toevoegingen als een screenprotector kunnen er na verloop van tijd toch beschadigingen en mankementen aan het scherm ontstaan. Door bij mankementen je scherm te laten vervangen is je iPhone 7 weer zo goed als nieuw.

 

Wanneer moet je je iPhone 7 scherm laten vervangen?

Het scherm van een iPhone 7 is een van de belangrijkste onderdelen en wordt ook intensief gebruikt. Geen wonder dat het scherm meestal als eerste gebreken begint te vertonen. Het scherm kan al snel beschadigd raken door harde voorwerpen als sleutels of als je hem per ongeluk op een harde vloer laat vallen. Krassen zijn misschien niet zo erg. Ze zijn misschien vervelend zijn voor de leesbaarheid maar je telefoon is dan wel nog steeds waterdicht. Als je scherm echt is gebarsten door een val is dat niet het geval. Daarnaast kan er ook intern wat mis gaan met het display. De touchscreen functie kan bijvoorbeeld het ineens niet meer doen, je scherm kan ‘bevroren’ zijn en je kunt last hebben van dooie pixels of een ingebrand scherm. Dit soort gebreken geven aan dat het tijd is om je iPhone 7 scherm te vervangen.

 

 

door

Koop bloemen in glaswerk

Glaswerk kan worden gedefinieerd als elk type porselein of ander materiaal dat gebruik maakt van een soort glazuur om een oppervlak te creëren. Beglazing is gewoon de eerste laag die wordt toegepast op een glazen schaal of een ander item om het zijn beoogde vorm te geven. De meeste alle objecten gemaakt van glas staan bekend als Glaziers. Het woord komt uit het Griekse woord Glazos, wat duidelijk betekent. Dit betekent dat het glaswerk niet alleen een duidelijke kijk op wat je kijkt, maar het beschermt het ook tegen mogelijke schade.

 

Een van de meest voorkomende dingen om te zien in bijna alle huizen is glaswerk. Glaswerk doet veel meer dan dingen in het huis veilig en schoon houden. Glaswerk kan bijvoorbeeld een kamer er groter uit laten zien dan het is. Dus als je een aantal prachtige glaswerkstukken hebt om te pronken, moet je waarschijnlijk ook bloemen voor je glazen kopen.

 

Natuurlijk wanneer je bloemen koopt, wil je ervoor zorgen dat je echte, verse bloemen koopt. Dat gezegd hebbende, wanneer je het gaat kopen, wil je misschien ook een goed oog hebben voor de verklikkerborden wanneer glaswerk slecht is gegaan. Je zou het beschadigd glaswerk snel genoeg kunnen herkennen, zodat je ze kunt verhelpen voordat hun schoonheid wordt weggenomen.

 

Bloemen zijn niet erg moeilijk om in glaswerk te vertonen. Als je helder glaswerk gebruikt, moet je de kleuren prima zien. Maar als je gekleurd glaswerk gebruikt, zul je waarschijnlijk merken dat sommige kleuren vervormd zijn of dat de bloem gewoon niet dezelfde kleur is als het eruitzag wanneer het nieuw was. Dit is een eenvoudige oplossing, en alles wat je moet doen is het glaswerk een paar keer goed schrobben.

 

Zelfs als je nu zin hebt om bloemen te kopen, is het altijd een leuk gebaar om een boeket naar een vriend te sturen die van bloemen houdt. Het verzenden van boeketten is een leuke manier om mensen te laten weten dat het je om geeft, maar je hebt misschien niet veel tijd om te winkelen voor glaswerk. In dat geval kun je nog steeds een mooi boeket per post sturen. Je kunt online een geweldige online bloemist vinden, de bloemen bestellen die je leuk vindt en rechtstreeks vanuit huis versturen.

 

Een van de mooiste dingen over het gebruik van glaswerk om te pronken met bloemen is dat ze er zelfs zonder glas prachtig uitzien. Sommige restaurants zetten zelfs het eten op het glaswerk om te pronken met de prachtige presentatie. Maak je niet druk om het eten er aantrekkelijk uit te laten zien, want het eten zal toch heerlijk zijn. Het is belangrijker om je te concentreren op het uiterlijk van het glaswerk zelf. Er zijn veel prachtige opties voor glaswerk, dus je kunt dit gebruiken om bloemen te kopen voor iemand op elk moment.


Ben je op zoek naar glaswerk? B Living is een online webshop waar je onder andere glaswerk, zoals glazen vazen voor je bloemen, kan kopen!

door

De keuze voor een transducer

Als het gaat om het kiezen van een transducer, zijn er een paar belangrijke dingen waarmee u rekening moet houden.

Frequentie: deze is misschien wel de belangrijkste. Als algemene vuistregel wil je voor diep water een laagfrequente transducer (meestal rond de 50 kHz – 77 kHz) en voor ondiep water een hoogfrequente transducer (meestal rond 200 kHz). De meeste transducers hebben een dubbele frequentie, dus zijn geschikt voor zowel hoge als lage frequentie. CHIRP-transducers werken volgens hetzelfde principe, maar ze hebben de neiging om te komen in een lage, gemiddelde of hoge CHIRP. Medium CHIRP kan een geweldig compromis zijn tussen de diepte van lage frequentie en helderheid van hoge frequentie sonar.

Beam Angle: Als je in ondiep water vist (5 tot 40 m), wil je iets met een redelijk brede stralingshoek. Als u zich kunt voorstellen dat de sonarstraal de transducer op 6 graden verlaat en u zich in 15 meter water bevindt, zal de straal slechts ongeveer 1,5 meter breed zijn wanneer deze de bodem bereikt, wat betekent dat u eigenlijk heel weinig ziet van wat er kan gebeuren. zwemmen onder je boot. Vergelijk dat eens met een transducer van 24 graden, en je ziet een doorsnede van ongeveer 6,4 m, wat betekent dat je veel eerder zult zien wat er onder je op de loer ligt. Als je nu een straal van 24 graden toepast op 500 meter water, kijk je naar een breedte van 213 meter onder je boot. Hoewel dit je laat zien wat er onder je boot is, laat het ook zien wat 100 meter naar beide kanten kan zijn.

 

Vermogen: dit hangt volledig af van het uitgangsvermogen van uw apparaat. Je kunt theoretisch een 1kW-transducer op een 500W-sirene plaatsen, maar deze zal nooit 500W uitstoten. U kunt ook een 500W-transducer aansluiten op een 1kW-sirene, maar de sirene levert slechts 500W. We raden gewoonlijk aan om de transducer te gebruiken die bij uw sirene past. Voor fishfinders zijn de meest voorkomende transducers 250W, 500W, 600W, 1kW en 2kW. Er zijn natuurlijk krachtigere opties, gebruikelijk in commerciële toepassingen, en minder krachtig, vaak voor alleen diepte-toepassingen.

Samenvattend: de selectie van een transducer kan behoorlijk ingewikkeld worden, afhankelijk van verschillende factoren en deze gids is mogelijk niet van toepassing op alle toepassingen, maar over het algemeen;

• Zoek voor het vissen in ondiep water (5m-40m) naar een transducer die een hoge frequentie heeft met een brede stralingshoek (ongeveer 24 graden). Deze staan ​​bekend als high-wide transducers.

• Voor het vissen op gemiddelde diepten (40m-200m) is een lage / hoge frequentie transducer zeer geschikt, en kan deze gewoonlijk in de “dubbele frequentie” modus worden gebruikt, wat een goed idee kan zijn om te leren welke frequentie het beste is voor een bepaalde diepte. In dit bereik is de bundelbreedte minder belangrijk. Als je een voor CHIRP geschikte eenheid hebt, zijn CHIRP-transducers met een middenfrequentie, zoals de Garmin GT23M-TM of Airmar TM185, erg goed. 500W-600W is oké voor deze diepte, maar je zou baat hebben bij een opstelling van 1 kW als je vist op 200 meter afstand. 

• Voor diep water (200m +) is een laagfrequente opstelling van 1 kW ideaal en er zijn spiegelmontagemogelijkheden voor CHIRP en niet-CHIRP, maar als je een door-de-de-romp-transducer kunt plaatsen, geeft dat normaal gesproken nog betere resultaten. We raden u ten zeerste aan om ons te bellen om de mogelijkheden te bespreken, aangezien iedereen andere behoeften heeft als het om vissen gaat!

door

5 tips voor het kiezen van het juiste ondergoed!

Ondergoed wordt nog wel eens onderschat. Dit terwijl iedereen goed ondergoed nodig heeft! Jouw ondergoed is namelijk een groot en belangrijk onderdeel van je outfit. Niemand gaat immers de deur uit zonder ondergoed. Bij het kiezen van ondergoed is het belangrijk dat het lekker zit, niets is vervelender dan knellend of uitgelubberd ondergoed. Daarnaast is het uiterlijk ook niet geheel onbelangrijk, wanneer jij je lekker voelt in je ondergoed, dan straal je dit ook uit. In deze blog geven we je tips over het kiezen van het juiste ondergoed! 

 

Ondergoed in overeenstemming met je kleding

Vaak trekken we in de ochtend zomaar een onderbroek en bh aan en komen we er later pas achter dat we wellicht de verkeerde keuze hebben gemaakt. Denk daarom eerst na over wat je die dag wilt dragen en kies daarna het juiste ondergoed in overeenstemming met je kleding. Draag je bijvoorbeeld een strakke broek? Dan verkies je de string wellicht boven je hipster. 

 

Kies de juiste maat en pasvorm

Niets is vervelender dan knellend ondergoed, of ondergoed dat opkruipt. Kies daarom voor de juiste maat en pasvorm. Ondergoed dat te groot is verbreekt de soepele lijnen van je kleding. Hierdoor kan het je outfit een slonzig aanzien geven. Ondergoed dat te klein is heeft hetzelfde effect.

 

BH-bandjes uit het zicht

Tegenwoordig zien we het in het straatbeeld heel veel, wellicht dat jij je er ook niet meer aan stoort. Toch is het vaak mooier om de bh-bandjes weg te werken. Wil je op ‘alles’ voorbereid zijn, rust je ondergoed-collectie dan uit met een multifunctionele bh. Dit is een bh die je ook zonder bandjes kunt dragen of een bh met bandjes die je ‘crisscross’ of ‘haltergewijs’ kunt dragen. Speciaal voor laag op de rug uitgesneden jurken en topjes zijn er zelfs bh’s die laag op de rug sluiten. Op deze wijze kun je deze kledingstukken dragen zonder dat de bh-bandjes zichtbaar zijn.

 

Weg met de onderbroekenlijn

Je kent het wel, de strakke broeken of rokken uit een dunne stof die erg tekenen. Dit is natuurlijk niet iets wat je wil. De oplossing is een string of tanga!

 

Zorg ervoor dat het ondergoed niet doorschijnt

In hetzelfde rijtje als de onderbroekenlijn staat het ondergoed dat door je kleding heen schijnt. Voornamelijk een voorkomend probleem met strakke witte jeans. Extra tip: de meeste huidskleurtinten zijn minder goed zichtbaar dan wit ondergoed!

Sliponline.nl

Nu je op de hoogte bent van onze tips is het tijd om je kennis over het juiste ondergoed in de praktijk te brengen. Bij Sliponline.nl vind je een ruim assortiment ondergoed van hoogwaardige kwaliteit. Het Ondergoed van sliponline gaat dus lekker lang mee. Binnen dat assortiment vind je ondergoed in diverse varianten en van verschillende bekende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ten Cate, Sloggi, Sassa mode en Triumph. In het ondergoed van Sliponline.nl voel jij je goed. Alles is zeer scherp geprijsd dus voor iedereen goed betaalbaar!

 

https://www.sliponline.nl/
door

Voetbaldoelen

 

Speel je graag een potje voetbal? Het is een leuke sport die je alleen of met vrienden kan doen. Daarbij heb je maar een aantal dingen nodig om het te kunnen spelen. Met een bal, spelers en voetbaldoelen ben je er eigenlijk al. Het potje kan nu beginnen. Een bal krijgen is niet zo moeilijk, spelers vinden is vaak ook niet moeilijk, echter is een voetbaldoel vinden iets moeilijk. In deze blog lees je alles over voetbaldoelen!

 

Vaste voetbaldoelen en verplaatsbare voetbaldoelen. 

Bij de aanschaf van voetbaldoelen heb je keuze uit vaste voetbaldoelen of verplaatsbare voetbaldoelen. Een vaste doel is niet niet te verplaatsen. Het doel is moeilijk te bewegen en staat eigenlijk altijd op één plek. Vaste voetbaldoelen zie je veel bij voetbalwedstrijden. Daarnaast heb je ook verplaatsbare doelen. Deze doelen kan je gemakkelijk verplaatsen en ergens anders neerzetten. De wieltjes die aan de onderkant zijn gemonteerd zorgen ervoor dat het doel makkelijk verrijdbaar is. De verplaatsbare doelen worden ook wel kruiwagenmodel genoemd, omdat je ze kan optillen aan één zijde. 

 

Formaten voetbaldoelen

Naast de verplaatsbare en vaste voetbaldoelen, hebben de voetbaldoelen ook verschillende formaten. Je hebt de grote doelen, dit zijn de doelen van standaardformaat die meestal worden gebruikt bij profvoetbal en amateurvoetbal. Deze voetbaldoelen hebben een afmeting van 7,32 meter x 2,44 meter. Het doel wordt het meest gebruikt bij volwassen voetbal. Naast de grote standaard doelen zijn er ook kleine voetbaldoelen. Deze zijn goed voor kinderen van een leeftijd tot en met ongeveer tien jaar oud. De kleine doelen kunne ook gebruikt worden door volwassenen. Kleine doelen zijn geschikt voor bepaalde oefeningen, zoals trapvormen en pasvormen of partij spelletjes. Het is dus vooral goed voor oefeningen waar behendigheid centraal staat. 

 

Voetbaldoelen bij SKOR

Wil jij een nieuwe voetbaldoel aanschaffen? Bij de specialist SKOR heb je een zeer ruim assortiment aan voetbaldoelen. Je vindt hier altijd een doel die voldoen aan jouw wensen en eisen. SKOR verzocht de voetbaldoelen van verschillende Eredivisie Clubs, zoals Ajax, Feyenoord en PSV. Heb je nog een vraag over voetbaldoelen? Neem gerust contact op met de klantenservice, zij helpen je bij het beantwoorden van al je vragen of neem een kijkje op de website. 

 

https://skor.nl/
door

Hoe je stof kiest voor jouw Duo rolgordijnen

 

Bij het zoeken naar raambekleding wordt het Duo rolgordijn behoorlijk populair omdat het de hoeveelheid licht kan regelen die je in jouw huis of kantoor wilt binnenlaten. Ook dit rolgordijn heeft een unieke, moderne uitstraling. Het goede nieuws van dag- en nachtgordijnen is hun moderne, elegante afwerking en de controle over het licht dat je ervan krijgt. Het enige nadeel is dat ze niet goed geschikt zijn voor erkers omdat de bovenste helft van de jaloezie niet sterk genoeg is om het gewicht van een raam te dragen.

Keuze in stof

Beide keuzes zijn verkrijgbaar in stoffen of honingraatjaloezieën. Stof is meestal duurzamer dan honingraat, maar beide hebben hun voor- en nadelen. Stof kan duurder zijn dan honingraat en het is moeilijker om het onderhoud bij te houden. De vervanging van oudere, minder aantrekkelijke stoffen kan duurder zijn dan de aanschaf van nieuwe honingraatgordijnen. Een ander nadeel van stof is dat het voor de meeste mensen niet aantrekkelijk is.

Jaloezieën? 

Met de populariteit van deze twee keuzes is er een nieuwe optie, horizontale jaloezieën genaamd. Horizontale jaloezieën lijken op de Duo-rolgordijnen, maar hebben een groot voordeel ten opzichte van hen. Deze jaloezieën gebruiken één materiaal in plaats van twee. Ze zijn meestal gemaakt van hout of metaal en zijn er in vele stijlen, kleuren en ontwerpen. Deze jaloezieën geven de kamer extra hoogte en zorgen voor een betere zonlichtcontrole. Veel van deze jaloezieën zijn verkrijgbaar in lichte of donkere houtafwerkingen en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes van vloer tot plafond.

De prijs van deze horizontale jaloezieën is de afgelopen jaren flink gedaald. Ze kunnen ook voor extra privacy zorgen als ze schuin worden gebruikt. Veel mensen geven de voorkeur aan het uiterlijk van deze jaloezieën, en ze zijn gemakkelijker schoon te maken dan de gordijnen of gordijnen omdat de stof niet uitvalt of rafelt wanneer je ze terugtrekt.

De huiseigenaren van vandaag installeren vaak de lichtgewicht, gemakkelijk te hanteren horizontale jaloezieën voor een strakke, eigentijdse uitstraling van hun ramen. Ze kunnen ook zorgen voor isolatie tegen hete zon, koude winterlucht en licht dat door ramen valt, zonder dat dit ten koste gaat van privacy of lichtregeling. Omdat ze in verschillende maten verkrijgbaar zijn, kiezen veel huiseigenaren ervoor om ze te gebruiken op glazen schuiframen en schuifdeuren. Ze zorgen voor een uitstekende lichtinval en isolatie en zijn een meerwaarde voor jouw huis.

We hopen verder te hebben geholpen!

 

https://www.raamdecoratie.com/
door

Je lievelingschocolade

Ben je ook zo gek op chocolade? Dan ben je zeker niet de enige, wij houden er ook van! Chocolade is er in zoveel diverse vormen en smaken te vinden. De smaken die iedereen kent zijn pure chocolade, melkchocolade en witte chocolade. Daarnaast zijn er ook nog andere kleuren chocolade, zoals roze of groen. Vrijwel elke kleur kun je terugvinden in chocolade producten. Jij als chocoladeliefhebber wilt vast wel meer weten over de verschillende chocoladeproducten die je allemaal kunt kopen. In deze blog lees je het allemaal!

De diverse producten van chocolade

Wanneer we het hebben over chocoladeproducten, dat is de chocoladereep natuurlijk het bekendste product. Maar chocolade vind je tegenwoordig in zoveel andere vormen terug, kijk maar naar chocoladepasta, chocolademelk, chocolade koekjes en bovendien bestaat er ook een chocolade pizza! Ook is de keuze ruim wat betreft de chocolademerken. Een van de bekendste is Milka, het merk met de welbekende paarse koe op het logo. Naast dit bekende merk zijn er nog andere hele bekende merken zoals Côte d’Or. Dit merk is erg gefocust op de duurzaamheid van het product en richt zich ook op het milieu en de landbouw. Een website waar je allerlei merken en soorten chocolade kunt vinden is CandyOnline. Op deze website vind je de allerlekkerste chocolade pindarotsjes, chocolade pastilles en nog veel meer! Neem eens een kijkje op de website voor meer soorten chocolade.

Waarom CandyOnline?
CandyOnline is een goede partij wat betreft chocolade. Ze hebben een ruim aanbod waardoor er altijd wel wat lekkers te vinden is. Bovendien bieden ze naast alle heerlijke chocolade ook nog vele andere soorten snoepgoed aan. Je kunt het niet gek genoeg bedenken of ze hebben het. Ze hebben snoep vanuit het buitenland en binnenland. Dus ook die lekkere snoepjes die jij zo lekker vond toen je op vakantie was! Bij CandyOnline betaal je geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €100,-. Ook is het mogelijk om je bestelling pas achteraf te betalen. Bij CandyOnline moet je zijn voor je favoriete snoepgoed en chocoladeproducten!

Meer informatie over de webshop van CandyOnline? 

Wil je graag meer informatie verzamelen over het snoepgoed of de chocoladeproducten van CandyOnline? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is bereikbaar per e-mail of telefoon tussen 09:30 uur en 16:30 uur. Ook staat er veel informatie op de website voor CandyOnline. De snoepgoedspecialisten van CandyOnline helpen je graag verder! 

 

https://www.candyonline.nl/
door

Pakketjes gemakkelijk verzenden met deze verpakking

Wanneer je een pakketje wilt gaan verzenden, zoals kleding die je niet meer mooi vindt en die je online hebt verkocht, moet je en geschikte verpakking vinden. Hier moet je namelijk goed over nadenken. Je wilt niet een te grote verpakking want dit zorgt voor extra kosten doordat het niet door de brievenbus past. Maar je wilt ook niet een te kleine verpakking waardoor het product er niet in past. Wij hebben een goede oplossing gevonden, namelijk verzendzakken! Deze verpakking heeft veel voordelen. Ook is deze verpakking erg gebruiksvriendelijk. Wil je meer weten over deze handige verpakking? Je leest het in deze blog!

Waarom een verzendzak?

Uit de vergelijking tussen een verzendzak en een verzenddoos, komt naar voren dat een verzendzak alleen maar voordelen heeft. Deze zak is namelijk veel kleiner dan een verzenddoos en heeft dus minder ruimte nodig. Deze verzendzak past dan ook goed door de brievenbus. Dit scheelt je veel kosten. Wanneer je een verzenddoos gebruikt moet je de verzendkosten zelf betalen. Wel moet je met een paar dingen rekening houden wanneer je een verzendzak wilt kopen. Let op dat je een vocht- en stofafstotende verzendzak koopt. Het zou erg zonde zijn wanneer de inhoud vies wordt of stuk gaat! Verzendzakken zijn er in diverse materialen te vinden. 

Diverse materialen van verzendzakken

Een webshop die verzendzakken verkoopt is Blok Packaging. Deze webshop maakt onderscheid tussen twee verschillende verzendzakken. We beginnen bij de CEOX verzendzak. Deze zak is gemaakt van plastic en is 100% recyclebaar. Ook verkopen ze de E-green verzendzak, deze is gemaakt van het materiaal kraftpapier. Ook deze is 100% recyclebaar. Deze kun je ook nog eens vaker dan één keer gebruiken! Aan jouw de keuze welke je wilt aanschaffen!

Meer informatie over de verzendzakken van Blok Packaging

Wil je meer weten over het bestelproces bij Blok Packaging? Of wil je meer informatie over de verzendzakken? Op de website van Blok Packaging kun je veel informatie vinden. Deze partij bestaat uit specialisten op het gebied van verpakkingsmaterialen. Wilt u graag geadviseerd worden? Neem dan contact op met de specialisten van Blok Packaging!

 

https://blokpackaging.com/
door

Nooit meer in de stress om administratie!

Ondernemen word steeds populairder. Niet gek wat het kan veel vrijheid bieden en voor veel mensen klinkt het dat erg goed in de oren. Het klinkt allemaal als rozengeur en maneschijn, dat is het meestal ook, maar ondernemen kent ook een mindere kanten. Bij ondernemen komen ook taken kijken die minder interessant zijn. Iedereen heeft zijn krachtig en sterke kanten en dingen waar ze iets minder goed in zijn. Daar zijn gelukkig oplossingen voor, je kan bepaalde klussen eenvoudig laten uitbesteden. Dit kan een grote stap zijn voor iemand die veel zelf wil doen, maar dingen uithanden geven, is juist een investering in jezelf. Je kunt je dan bezighouden met wat jij zo leuk vindt en waar je goed in bent. 

Uitbesteden van de administratie

Een bedrijf dat wij aanraden aan ondernemers die ondersteuning willen op het gebied van administratie is 4-Vision, accountantskantoor Utrecht. Dit is een bedrijf die gespecialiseerd is financiën. De keuze is aan jou, ze kunnen je alleen ondersteunen met je administratie of je kan ook een stapje verder gaan en dan kunnen ze hem volledig overnemen. In deze blog gaan we je vertellen over de voordelen voor jouw bedrijf die zij kunnen bieden en hoe hun werk methode er uit ziet. Lees dus vooral verder als je meer wilt weten.

De voordelen en kansen die je kunt hebben met 4-Vision

De administratie is een brede term. Daarom hebben we het overzichtelijker gemaakt voor je, zodat je in een oogopslag kunt zien wat je van 4-vision kun verwachten. Wel zo handig, leer sud vooral even dit lijstjes foor met de voordelen en kansen: 

  • Innovatiebox, als je met je onderneming je richt of wilt richten op innoveren is dit iets voor jou en jouw onderneming! De kans is namelijk enorm waarschijnlijk dat je recht hebt op een innovatiebox. Dit kan je een flink voordeel geven, op letten dus, vooral als je vennootschapsbelasting betaald. 

  • Full Finance, een van de diensten van 4-Vision. De specialisten van deze onderneming kennen hebben ontzettend veel financiële kennis. Zo zien de specialisten ook in of je misschien financiële voordelen kunt halen die je zelf misschien wel nooit had gezien. 

Meer informatie over 4-Vision?

Wil je meer weten over de diensten van 4-Vision? Neem dan contact op via het contact formulier of bezoek de site voor meer informatie. Je kunt ook bellen naar de klantenservice, die helpen je graag verder!

 

https://www.4-vision.nl/
door

Waar je Giardia aan kan herkennen

Giardia ook wel Gardiose genoemd is een diarree veroorzaakt door giardia’s bij honden. Helaas heeft bijna 20% van de huisdieren in Duitsland zijn besmet met Giardia. Daarnaast zijn er ongeveer 41 verschillende soorten giardia, die niet alleen honden maar ook andere huisdieren zoals; katten en konijnen. Maar zelfs mensen kunnen besmet raken. Giardia in uw hond kan dus een probleem zijn. Maar wat gebeurd er als giardia de hond binnen dringt? Het eerste wat ze doen is de slijmvliezen van de dunne darm aanvallen. In de slijmvliezen zit namelijk suiker waar de parasieten zich mee voeden. Op deze manier kunnen ze heel erg snel vermenigvuldigen. Het is dus verstandig om hier op tijd achter te komen. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder, wij vertellen het je graag!

 

De symptomen van Giardia 

Het is helaas niet vast te stelen in welke mate de symptomen voor komen bij Giardia, bij elke hond kan het anders uitpakken. Daarnaast laat een hond ook niet altijd merken dat die ergens last van heeft. Maar bij puppy’s of oudere honden is het verstandig om het goed in de gaten te houden, het immuunsysteem werkt namelijk slechter. Je kan hier rekening mee houden door het eten van je hond aan te passen. Suikers zijn namelijk de voeding voor Giardia, bekijk daarom eens hoeveel suiker de voeding van je viervoeter bevat. De symptomen die kunnen optreden bij je hond kunnen heel erg uit een lopen; maagkrampen, ernstige winderigheid, braken, bloederige slijmerige diarree, gebrek aan eetlust, gewichtsverlies en koorts. Voornamelijk komt gewichtsverlies voor bij puppy’s. Gelukkig zijn een paar symptomen makkelijk te checken, denk aan de ontlasting, kijk even over het een vaste ontlasting is of diarree. Daarnaast merk je het snel als je hond minder eetlust heeft.

 

Meer informatie nodig over Giardia?

Giardia kan lastig zijn om te herkennen, maar er zijn gelukkig een paar dingen die je kan doen om deze parasiet zo veel mogelijk te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de voeding. Heb je meer informatie nodig over Giardia? Neem dan eens een kijkje op de website van Bellfor. Hier staat namelijk meer informatie en is het zelfs mogelijk om voer aan te schaffen waar minder suiker in zit. 

https://nl.bellfor.info/