Categorie Archief Aanbiedingen

door

Beste honeywell airco 2020

Beschouw draagbare airconditioners als de verkoelende keuze van het laatste redmiddel. Ze zijn beter dan een ventilator, maar ver van een raam AC.

Dat is wat de experts van Consumer Reports consequent zien in onze tests van draagbare airconditioners. Ondanks hun beweringen krijgen deze units amper een kamer onder broeierigheid, laat staan ​​de 78 ° F die wordt beschouwd als de bovenste drempel van binnencomfort.

Mobiele airco

Mobiele airconditioners zijn bedoeld voor woningen waar raamconfiguraties of bouwvoorschriften de installatie van raamunits verhinderen.

“Een draagbare airconditioning is een alternatief, maar geen ideaal”, zegt Chris Regan, die toezicht houdt op de airconditionertests van Consumer Reports. Draagbare apparaten zijn doorgaans groter, luidruchtiger en duurder en verbruiken meer energie. In feite melden retailers dat veel draagbare airconditioners elk seizoen worden teruggestuurd door ontevreden klanten.
Niemand test apparaten zoals wij

We wassen, stof en spoelen in onze laboratoria om u apparaatbeoordelingen te geven waarop u kunt vertrouwen.
Doe mee
Hoe draagbare airconditioners werken
In tegenstelling tot een raamairconditioner, zitten alle mechanische onderdelen van een draagbare airconditioning in de kamer die u probeert af te koelen. Dit draagt ​​bij aan het geluid.

Het is ook een reden voor niet-capabele koeling. Terwijl een raam-AC buitenlucht gebruikt om de spoelen op het buitendeel van het apparaat te koelen, gebruikt een draagbare AC-airconditioning geconditioneerde lucht uit de kamer waarin het zit om de mechanica te koelen. Dat creëert een negatieve druk die ervoor zorgt dat warme, ongeconditioneerde lucht uit nabijgelegen kamers of buiten naar de kamer stroomt die u probeert koel te houden.

MEER OVER AIRCONDITIONING
CR’s Air Conditioner Ratings & Koopgids
Beste draagbare AC’s van CR’s Tests
Beste raamairconditioners van 2020
Houd de energierekening laag als de temperatuur stijgt
Hoe u een raam-airconditioner op de juiste manier aanpast
En het is de vraag hoe draagbaar ze zijn. Zodra de slang is aangesloten op de kit in het raam (om hem naar buiten te ventileren), wil je het apparaat niet meer verplaatsen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze meestal 50 tot 80 pond wegen – soms zelfs meer.

Hoewel ze wel wielen hebben, kan het moeilijk zijn om draagbare airconditioners op tapijten en over verhoogde drempels tussen kamers te rollen.

Ze hebben ook hun ruimte nodig – de slang is 5 tot 7 voet lang en de airconditioner moet uit de buurt van muren of meubels worden geplaatst die de luchtstroom kunnen blokkeren.

“Er is een leercurve voor consumenten”, zegt Thomas Kelly, senior marketingdirecteur bij GE Appliances. “Sommige consumenten realiseren zich niet dat ze de draagbare AC naar buiten moeten ventileren.”

Verwarring in het AC-gangpad
Terwijl raam-AC’s al meer dan 25 jaar onderworpen zijn aan federale energie-efficiëntienormen, zijn draagbare AC’s dat niet. In 2016 heeft het ministerie van Energie nieuwe efficiëntienormen vastgesteld voor draagbare airconditioners. Maar de normen werden pas in januari afgerond en werden pas van kracht in 2025. Maar zelfs voordat de normen waren afgerond, begonnen veel fabrikanten eenheden te produceren die eraan voldeden.

Het resultaat? Wanneer u winkelt, ziet u mogelijk draagbare AC’s met een Btu-classificatie volgens de nieuwe standaard – en sommige met een opgeblazen of misleidende Btu-classificatie. (Btu of Britse thermische eenheden meten het koelvermogen.) En tijdens deze overgang ziet u mogelijk twee Btu-waarden op de doos.

Een draagbaar model dat voorheen werd vermeld op 14.000 Btu (de ASHRAE-classificatie genoemd, van de American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers), kan nu een DOE-classificatie van 10.000 Btu hebben.

Maar zelfs met deze wijziging kun je een draagbare AC nog steeds niet vergelijken met een raam-AC als het om Btu gaat. “De testvoorwaarden van de DOE voor raam-AC’s zijn veeleisender dan die voor draagbare AC’s”, zegt Joanna Mauer, die energie-efficiëntie bijhoudt voor het Appliance Standards Awareness Project, een groep die pleit voor efficiëntienormen. “Een raam-AC van 6.000 Btu levert daarom meer koeling op dan een draagbare AC-unit van 6.000 Btu.”

Hoe we mobiele airco testen

Bij Consumer Reports testen we elke airconditioner in een kamer die geschikt is voor de geclaimde grootte. We hebben onze tests aangepast volgens de nieuwe standaard van de DOE. “We gaan nu volgens de Btu-beoordeling van de DOE”, zegt Regan. “Dat betekent dat we elke unit in een kamer testen die beter is afgestemd op het koelvermogen.”

In onze AC-tests meten we hoe lang het duurt voordat een draagbare airconditioner de temperatuur in de testkamer verlaagt van 90 ° F tot 85 ° F. Het duurt minstens 20 minuten – en vaak veel langer. Ter vergelijking: de beste raamairconditioners kunnen de kamer in ongeveer 15 minuten of minder met 10 ° F koelen.
Als een draagbare computer uw enige keuze is
Installeer het goed. Alle draagbare apparaten worden geleverd met een kit die u in een venster installeert. De set bestaat uit een kunststof paneel met aansluitingen voor de uitlaatslang. Het kan horizontaal worden geïnstalleerd in een dubbel uitzetraam of verticaal in een schuifraam. Zorg ervoor dat al uw verbindingen goed vast zitten en dicht eventuele luchtspleten af.

Koop een plafondventilator. Creëer een briesje door een plafondventilator te laten draaien – hierdoor voelt het koeler aan.

 

https://www.kieskeurig.nl/airco/merk/honeywell
door

Hoe kom je nou op een goede en snelle manier aan een goedkope autoverzekering?

Verschillende factoren zijn van invloed op uw autoverzekering wanneer u naar een verzekeringsmaatschappij gaat om betaalbare dekkingspremies te verkrijgen. Factoren zoals uw leeftijd, geslacht en een overzicht van uw eerdere claims bepalen hoe duur uw verzekering zal zijn.

Over het algemeen onderhandelen individuen voor betaalbare premies, en vestigen zich met wat lijkt op een fatsoenlijke genoeg verzekering provider, en gebruik maken van de dekking. Het is belangrijk om te weten dat men de rekening van de autoverzekering kan verlagen door het verwerven van een goedkope autoverzekering van een specifieke verzekeringsmaatschappij, en dit artikel probeert uit te leggen hoe het te doen.

Probeer alle autoverzekeraars met elkaar te vergelijken

Het is aan te raden om u niet te binden aan de eerste verzekeringsmaatschappij die u ontmoet. Verzekeringsagenten hebben de ervaring om potentiële klanten te overtuigen dat ze de juiste keuze maken door hun bedrijf te kiezen. Vaak wordt het contract ondertekend en komt men er later achter dat men niet de beste tarieven krijgt aangeboden, of dat bepaalde clausules in het contract moeten worden aangepast.

Het wordt moeilijk om het contract te wijzigen als het eenmaal is ondertekend. Het is het beste om wat thuiswerk te doen en een lijst op te stellen van verzekeringsaanbieders die concurrerende tarieven aanbieden en vervolgens de offertes van de autoverzekering te vergelijken met een shortlist van een aantal aanbieders.

Het is belangrijk om zoveel mogelijk offertes te krijgen om de beste selectie te krijgen op het gebied van verzekeringen en de clausules die in het contract zijn opgenomen. De beste optie is om online en Google te gaan voor concurrerende verzekeringsaanbieders. U krijgt zeker een grote lijst voor de selectie.

Vergelijk altijd alle premies met elkaar

Het soort voertuig dat u koopt heeft grote invloed op het bedrag van de verzekeringsfactuur. Het jaartal, het merk en het model van uw auto bepaalt hoe duur uw auto is, en wat voor soort en in welke mate de verzekeringsdekking nodig is. Sportwagens, MUV’s en SUV’s kosten over het algemeen meer, dus het verzekeringsbedrag is hoger. Het is mogelijk om het verzekeringsbedrag te verlagen door in te gaan op een model of merk dat iets ouder is.

Het is niet nodig om in te gaan voor gebruikte auto’s, veel autodealers bieden modellen aan die een jaar ouder zijn, of een paar jaar ouder tegen concurrerende tarieven. Men kan de vereiste begeleiding van de autohandelaar krijgen en uitzoeken hoeveel de verzekering gaat kosten.

Dealers hebben goede contacten met de verzekeringsmaatschappij en kunnen u zelfs doorverwijzen naar een goede verzekeringsmaatschappij. Krijg gratis autoverzekeringsoffertes van de dealers als zij de verzekering aanbieden. Later kan men altijd nog het verzekeringsproduct kiezen dat het beste bij u past.

Heb je een goede kredietwaardigheid?

Er wordt geconstateerd dat meer verzekeraars de kredietscores van de aanvragers controleren alvorens de premietarieven uit te werken. Controleer dus of uw credit ratings en FICO-scores van belang zijn voor uw verzekering. In het geval dat dit het geval is, en u heeft geen goede kredietwaardigheid, is het aan te raden om een kredietreparatieprogramma te volgen en uw ratings te verbeteren voordat u een aanvraag voor uw autoverzekering indient.https://helpmijmetverzekeren.nl/uitvaartverzekering/
door

Alles-in-1: Internet vergelijken, waar let ik op?

Alles-in-1: Internet vergelijken, waar let ik op? 

Tegenwoordig zijn Alles-in-1 pakketten in allerlei vormen en versies te vinden. Er zijn pakketten met extra kanalen, pakketten met extra snel internet, of beiden. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hoe pak je dat internet vergelijken nu precies aan? In dit artikel kun je meer lezen over waar je rekening mee moet houden en waarom je voor zo’n alles in 1 pakket zou kunnen kiezen. 

Waarom een alles in 1 pakket?

De kans is groot dat je op regelmatige basis gebruik maakt van het internet thuis. Daarnaast is de kans ook erg groot dat je af en toe tv kijkt en heel misschien heb je soms nog een vaste telefonielijn. In plaats van dat je voor elk van deze een apart abonnement moet aansluiten is het vaak niet alleen handiger, maar ook voordeliger om een pakket te nemen waarbij alle drie de services worden aangeboden. Dit kan je soms tot tientallen euro’s per maand schelen. Buiten dat heb je dan ook nog eens een vast aanspreekpunt als je eens problemen hebt met je verbinding of je tv.

Waar moet je op letten?

Het is handig om eerst te bedenken wat jij precies wilt. Heb je graag veel verschillende kanalen, of gespecialiseerde kanalen? Zo heb je pakketten die bijvoorbeeld gericht zijn op de sportzenders, of op de filmzenders. Het kan ook zijn dat je meer waarde hecht aan een snelle internetverbinding of juist goedkoop internet dat langzamer is wil. Bel je vaak naar dezelfde telefoonnummers, of bel je veel naar het buitenland? Het zijn allemaal factoren waar je rekening mee kunt houden in het vergelijken van pakketten. 

Praktische tips

Natuurlijk zijn er nog enkele praktische tips waar je aan moet denken met het vergelijken van pakketten. De eerste en belangrijkst is de vraag of de desbetreffende internetprovider wel levert in jouw postcodegebied. Sommige providers hebben wat beter bereik in het ene gebied dan in het andere gebied. Dus doe eerst deze check om teleurstellingen te voorkomen. Je kunt er via deze check vaak ook achter komen tot welke snelheid je internet thuis kan lopen. Verder moet je natuurlijk rekening houden met de aansluitpoorten in je huis. Mocht je niet de juiste aansluiting hebben voor het abonnement dat je kiest, neem dan direct contact op met je provider. Deze kunnen dan een monteur sturen om het aansluitpunt voor je te verplaatsen of aan te passen. Als laatste is het ook belangrijk rekening te houden dat een overstap tot wel 6 weken kan duren.

Internet vergelijken kan over het gehele internet, waaronder bij de Consumentenbond.

 

door

Maritieme vacaturebank en uitzendbureau

Bent u op zoek naar maritieme vacatures, of zoekt u juist geschikt personeel in deze branche? Bent u daarom aan het oriënteren naar eenmaritieme vacaturebank? Maak dan kennis met Easycrew, hét maritiem uitzendbureau, wervingsbureau en selectiebureau voor maritiem en technisch personeel. 

Wij vinden altijd een zeer geschikte kandidaat

Wij beschikken over een ruime maritieme vacaturebank en zijn altijd op zoek naar de beste persoon voor een bepaalde baan in de maritieme wereld. Dergelijke banen vragen om specifieke kwaliteiten. Het vinden van de juiste persoon kan daarom behoorlijk lastig zijn. Met de maritieme vacaturebank en het ijzersterke netwerk van Easycrew wordt altijd de geschikte kandidaat gevonden. 

Uitgebreid aanbod maritieme vacatures

Wij zijn er voor alle soorten walfuncties, offshore vacatures, voor vacatures voor varend personeel en voor technische functies op MBO-, HBO- en WO-niveau. We zijn alleen werkzaam in Nederland en beschikken vooral over kandidaten met al enige werkervaring. Meer weten over onze maritieme vacaturebank? Neem gerust eens contact met ons op!

Maritieme vacaturebank voor werknemers en werkgevers

Als uitzend-, wervings- en selectiebureau beschikt Easycrew over een maritieme vacaturebank voor zowel werknemers als werkgevers. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die uitpullen van motivatie en nieuwe uitdagingen zoeken in de maritieme of technische branche.

Wij vinden uw ideale maritieme baan

Als u zich aanmeldt voor onze maritieme vacaturebank gaan wij op zoek naar bedrijven die bij jouw specifieke kwaliteiten passen. Daarin wordt rekening gehouden met uw ambities en wensen. We staan je goed bij. Zo bereiden we je ook voor op sollicitatiegesprekken. Bekijk gerust eens ons actuele aanbod in onze maritieme vacaturebank.

Wilt u uw maritieme vacatures laten vervullen?

Bedrijven die op zoek zijn naar vakkundig personeel zijn bij onze maritieme vacaturebank ook aan het juiste adres. Wij kunnen op zoek gaan naar geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers en staan daarbij 7 dagen per week en 24 uur per dag voor onze opdrachtgevers klaar. 

 

We kunnen wervings- en selectieactiviteiten gedeeltelijk of volledig uit handen nemen. Onze dienstverlening past zich altijd volledig aan uw wensen en organisatie aan.

Over maritiem uitzendbureau Easycrew

Easycrew is een organisatie met meer dan 35 jaar aan ervaring op het gebied van maritieme en technische functies. Wij zijn zelf ook actief geweest in deze branches en hebben de passie voor de maritieme wereld altijd behouden. 

 

Omdat we weten hoe lastig het kan zijn om geschikt personeel te vinden zijn we onze eigen maritieme vacaturebank begonnen. Zo kunnen we gemotiveerde en bevlogen kandidaten verbinden met de juiste bedrijven en zo organisaties ontzorgen bij het werven en selecteren van personeel.

Waarom kiest u voor Easycrew?

  • We spreken de taal van de maritieme en technische sectoren;

  • Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en kandidaten;

  • Zelf ook veel werkervaring in maritieme en technische functies;

  • Ijzersterk netwerk met kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen;

  • Easycrew staat 24/7 voor u klaar!

Neem gelijk contact met ons op!

Wilt u zich aanmelden voor onze maritieme vacaturebank, of meer weten over de vacatures? Of bent u juist op zoek naar geschikt personeel? Neem dan gerust eens contact op om verder te informeren! U kunt ons bellen op +31 (0)10 717 19 67. Een e-mail of een bericht middels het contactformulier op onze website sturen is ook mogelijk.