VSENV
Image default
Cadeau

Op zoek naar een foto in glas?

Bezit u een foto van een dierbare die u nog met veel genegenheid bekijkt?Een doorsnee fotolijst kan een prachtige manier zijn om uw meest geliefde foto´s om te toveren tot een tastbare herinnering in uw woonruimte. Maar zo nu en dan is voor een bijzonder iemand iets unieks minstens zo gepast. Wij bieden met trots een unieke mogelijkheid aan, waarbij u uw foto´s in een glazen lijst kan laten verwerken. Dit doen wij zeer gedetailleerd met gebruik van een laser, zodat elke typische karakteristiek van de persoon aan wie u denkt uit de glazen lijst kan stralen. Dit kan zowel in 2D als in 3D, waarbij in 3D vanaf de zijkant een silhouet zichtbaar is, wat een sterk diepte effect veroorzaakt. De 2D versie ziet er hetzelfde uit, behalve dat vanaf de zijkant enkel een lijn zichtbaar is.

Lijst keuzes

Er zijn verschillende lijst-modellen mogelijk om uw foto in glas te laten laseren. Denk aan een hartvormige lijst, een klassieke rechthoekige vorm of een lijst met sierlijke omrandingen.
Het is daarnaast ook mogelijk een houder voor een waxinelichtje in de lijst te verwerken, wat doorgaans extra lading en gevoeligheid aan de foto toevoegt.

Vele mogelijkheden

Mocht u niet direct aan een portretfoto denken, maar aan een ander memorabel moment, dan kan dat ook bij ons. Een aandenken aan een bijzondere prestatie, of de sterke symboliek van uw bedrijf, een certificering waar u trots op terug kijkt. Het is allemaal mogelijk. U vraagt, wij laseren.

Een cadeautje

De authenticiteit van het laserwerk in glas gaat gepaard met een tijdloos effect dat zich geweldig leent voor een gift in het kader van een jubileum, levensgebeurtenis, quotering en dergelijke dingen meer. Als vertegenwoordiger van een bedrijf of vereniging kunt u heel goed bij ons terecht. Voor ons is het een cadeau om te maken, met de wens dat het voor u een cadeau is om te krijgen of te geven.

Verlichting

Wat tevens een bijzondere toevoeging is door de doorschijnende eigenschap van glas is het bijlichten met LED-verlichting. Dit verhoogd de sfeer en brengt in een heel letterlijke zin een spotlight op uw foto. Dit resulteert in een liefdevol eerbetoon met een fraaie uitstraling. Deze LED-verlichting bieden wij ook aan in onze shop en omdat we ook graag een praktisch product leveren, beschikken wij zowel over LED-verlichting dat op netstroom werkt, als op batterij.

Neem het niet van mij aan, maar kijkt u gerust even op rond op onze website voor het diverse aanbod en meer inspiratie. En dan hopen wij snel voor u aan de slag te kunnen gaan.

https://www.all-incrystal.nl/