VSENV
Dienstverlening

Ontdek de voordelen van een traprenovatie bij deze specialist

Is het tijd voor vernieuwing van uw trap? Laat uw traprenovatie uitvoeren door Stairz Traprenovatie, want dit bedrijf is zeer gespecialiseerd in het renoveren van allerlei soorten trappen. Wanneer u de service van Stairz Traprenovatie inschakelt, bespaart u de kosten van de grote verbouwing. U hoeft namelijk niet een hele nieuwe trap te laten bouwen. Door de werkzaamheden die Stairz Traprenovatie verricht, maakt u nog jarenlang gebruik van een veilige trap van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn er verschillende extra mogelijkheden waar u van kunt profiteren. Denk hierbij aan geluidsdemping om meer rust in huis te creëren en een antislip toplaag voor extra veiligheid. Zo kunnen bijvoorbeeld uw kinderen veilig en rustig door het huis ravotten. Vraag naar de mogelijkheden voor traprenovatie bij deze specialist en krijg meteen een beeld van de kosten.

Hoe verloopt een traprenovatie?

Iedere woning heeft uiteraard een eigen trap, waardoor een traprenovatie op maat nodig is. Stairz Traprenovatie weet direct raad met de soort trap die gerenoveerd moet worden. Een betonnen of juist een dichte houten trap, dit bedrijf heeft de juiste mensen en middelen voor u klaarstaan. Er wordt een mal gemaakt van elk onderdeel van de trap dat vernieuwing nodig heeft. Met de mallen worden de onderdelen nagemaakt en vervolgens worden de overzettreden overtrokken. Met polyurethaanlijm worden de juiste laminaatdelen aangebracht. Zo is het loopgeluid goed gedempt. Uiteraard wordt alles nog goed gekit, gecontroleerd en schoongemaakt. Traprenovatie bespaart kosten, dat zult u meteen merken na de voltooiing!

Een verrassend mooi resultaat

Kosten besparen wanneer je trap aan vernieuwing toe is, dat kan het beste met Stairz Traprenovatie. U hoeft geen nieuwe trap te laten bouwen en u heeft ook nog eens veel keuze uit overzettreden. U zult versteld staan van het resultaat dat deze specialist weet te behalen. Met een persoonlijke aanpak en een nauwkeurige meting in uw huis wordt alles tot in de details en op maat geregeld. Heeft u alvast vragen over de kosten van traprenovatie? U kunt altijd contact opnemen en de mogelijkheden met hen langslopen.