Categorie Archief ZZP

door

Waarom tijdsregistratie bijhouden cruciaal

Het kan super controlerend aanvoelen om je gewerkte uren te moeten verantwoorden, maar een tijdsregistratie bijhouden is de sleutel tot een succesvolle en gezonde bedrijfsvoering. Waarom is dit van belang voor jouw organisatie?

Inzichten in status, voortgang en rendement

Een project managen zonder duidelijk inzicht op begroting, deadlines en mankracht is vrijwel onmogelijk. Tijdsregistratie, en daarmee ook tijdsregistratie-software is onmisbaar voor goede projectbeheersing. Dit systeem helpt voorkomen dat een project mislukt. Het is handig om voorgaande tijdsregistraties van soortgelijke projecten te bekijken voor betrouwbare uitgangspunten, deze cijfers bieden ook de mogelijkheid het projectrendement te voorspellen. Tijdens een project worden geregistreerde uren gewaakt, maar ook de balans tussen te begroten en daadwerkelijke kosten. Met realtime kun je zien waar tijd gelekt is en wie daarvoor verantwoordelijk is.

Tijdsregistratie bijhouden om discussies met klanten te voorkomen

Tijd is geld. En wanneer kostbare tijd verkeerd wordt besteed kan dit voor discussies zorgen. Gefactureerde uren waren nog nooit zo snel en transparant toe te lichten. Per taak kan zelf een toelichting worden toegevoegd, bijvoorbeeld wanneer geregistreerde uren afwijken van de begroting. Bij meerwerk schept een accurate registratie vertrouwen op. Een goed bijgehouden en overzichtelijke tijdsregistratie kan discussies voorkomen.

 

 

Direct data voor kostprijsberekeningen

Aan het eind van een project wordt een kostenplaatje berekend, hiervoor is natuurlijk wel data nodig. Met een urenregistratie heb je altijd toegang tot de data die nodig is om deze berekening te kunnen maken. Deze informatie is bruikbaar voor sales trajecten. Een tijdsregistratie bijhouden vormt een basis van eerdere data, hiermee kun je een realistische kostprijs maken voor vaste diensten.

https://keeping.nl/tijdregistratie
door

Wat is een wekkerradio?

Wat is een wekkerradio?

Wat is een wekkerradio De wekkerradio wordt geleverd in de vorm van een elektronisch apparaat dat verschillende ontwerpen kan hebben. Hiermee kunt u profiteren van een hoorbaar signaal dat op een specifiek tijdstip is geprogrammeerd, gedefinieerd door de gebruiker.

Met dit apparaat kunt u genieten van een betere wekervaring, zachtjes, met behulp van een geluid of een radiokanaal dat eerder is geselecteerd om wakker te worden met muziek of met het nieuws van de dag.

De beste manier om plezier te combineren met compliance bij het kopen van een wekkerradio, is door modelrecensies op de markt te beoordelen en de beoordelingen van consumenten die het product hebben getest te vergelijken.

Het basisprincipe is om de nodige aanpassingen te doen om een ​​beltoon te krijgen of om een ​​radio op de geprogrammeerde tijd in te schakelen, zowel regulier als eenmalig. Afhankelijk van het type wekker zijn instellingen voor de verschillende functies vereist.

De meest voorkomende zijn: de intensiteit van de helderheid, de programmering van een beltoon of een radiokanaal, het volume van de beltoon of de radio, of de richting van de projectie van de tijd tegen een muur of een muur.

De beste manier om een ​​wekkerradio aan te schaffen die aan uw behoeften, uw wensen en uw budget voldoet, is door een modelvergelijking te raadplegen en de meningen te vergelijken van klanten die het apparaat hebben getest.
Voordelen en toepassingsgebieden
Wat zijn de voordelen en toepassingsgebieden van de wekkerradio? De wekkerradio is een essentieel apparaat om op een gewenst tijdstip te genieten van een aangename en efficiënte wekoproep.

Het heeft het voordeel dat het verschillende geluidsmogelijkheden integreert, waardoor u naar een beltoon, muziek of informatie-uitzending op de radio kunt luisteren, afhankelijk van het gewenste type wekker.

Afhankelijk van het model zijn er verschillende instellingen beschikbaar voor helderheid, geluidsintensiteit of alarmtiming.

De beste manier om een ​​wekkerradio te kiezen die bij uw wensen en uw budget past, is door een vergelijking van producten van verschillende merken te raadplegen en de meningen te raadplegen van consumenten die het product hebben getest.


 

Wekkerradio met analoge kwartsklok

Een soort wekkerradio doneren? De kwartsklokradio werkt met een kwartskristal dat de tijd bijhoudt. Kwartskristallen zijn gemaakt van siliciumdioxide.

Afhankelijk van de modellen kan de wijzerplaat van het apparaat digitaal of traditioneel zijn.

Volgens onderzoeken en tests die zijn uitgevoerd door externe organisaties, is het grootste voordeel van een analoge kwartsklok de uitstekende betrouwbaarheid.

Het belangrijkste nadeel dat wordt vermeld in de vergelijkingen van modellen van analoge kwartsklokradio’s, is dat het vermogen wordt geleverd door batterijen.

De digitale wekkerradio
Welke soorten klokradio’s zijn er? Naast de kwartsklok heeft de digitale klokradio het voordeel dat hij op een stopcontact kan worden aangesloten, hij gebruikt de frequentie van 60 Hz.

In termen van het tijdleesscherm is het over het algemeen van het LCD- of LED-type, in tegenstelling tot een traditionele wijzerplaat.

Volgens modelvergelijkers en consumentenrecensies die producttests hebben uitgevoerd, is het belangrijkste nadeel van dit type wekkerradio de noodzaak om een ​​elektrische aansluiting te hebben om hem aan te sluiten en om een ​​batterij te hebben. hulpdienst die het overneemt in geval van stroomuitval.

 

Bekijk ook de beste Philips Wake Up lights!

door

Welke dekking moet ik kiezen voor mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Het is altijd handig om goed verzekerd te zijn. Steeds meer mensen maken dan ook te stap. Steeds meer mensen sluiten een AOV, een arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Velen vragen zich af waarom. En als ik het zou doen, welke dekking moet ik dan kiezen?

Waarom wordt een AOV steeds belangrijker?

Het is altijd handig om goed verzekerd te zijn. Wanneer je arbeidsongeschikt wordt kun je namelijk een vrij fors inkomensverlies lijden. Vooral de ZZP’er zal hier flink onder lijden. Want voor hen is er geen vangnet. Maar ook voor de arbeider in loondienst kan een AOV belangrijk zijn. De werkdruk wordt in ieder beroep vanwege een snel veranderende wereld steeds hoger. Je ziet dan ook dat steeds meer mensen lijden aan mentale gevolgen van werkdruk zoals een burn-out. Dan erbij kan er ten allen tijde iets gebeuren wat je niet verwacht. Je kunt bijvoorbeeld een ongeluk krijgen, of onverhoopt ernstig ziek worden. En dan lig je er sowieso wel even uit, misschien zelfs wel permanent. Hier vind je meer informatie over een arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp.

Diverse AOV dekkingen

Je kunt bij een AOV kiezen voor diverse dekkingen. Je kunt je verzekeren van 25% tot en met 100% arbeidsongeschiktheid. Hierbij zijn allerlei soorten variaties mogelijk. Dit is compleet afhankelijk van de verzekeraar. Iedere verzekeraar heeft diverse ‘’plannen’’, tarieven en diensten die worden geboden. Het spreekt uiteraard voor zich dat je met 100% arbeidsongeschiktheid meer betaalt dan met 40% arbeidsongeschiktheid.
Welke dekking er voor jou het beste is hangt af van een aantal dingen.

Wat is voor mij het beste?

De factoren die onder andere een rol spelen zijn je medische conditie, en het risico binnen jouw beroep.

Medische conditie

Het kan zijn dat je al wat ouder bent. Het kan ook zijn dat je al last hebt van mankementen. Dan is het uiteraard zo dat je sneller arbeidsongeschikt kan raken. Wanneer je kern gezond bent, en wellicht nog jong, dan is de kans vrij klein. Aan de andere kant, het is ook goed om als jong en gezond persoon misschien net iets beter verzekerd te zijn dat je momenteel nodig acht. Gezondheid is namelijk veelal een momentopname. Dit kan van de een op de andere dag omslaan

Het risico binnen het beroep

Een andere belangrijke factor is risico. Het risico binnen het beroep is dus veelal bepalend voor de dekking die men kiest. Wanneer je bijvoorbeeld in de bouw werkt, dan heb je een hoger risico. Dit beroep is fysiek zwaar en je woont als het ware je lichaam uit. En iedere dag ligt de kans op ongelukken op de loer. Wanneer je een kantoorbaan hebt, dan heb je het fysiek minder zwaar. Maar misschien is de werkdruk weer aan de hoge kant. Het hangt dus ook veelal af van de persoonlijke situatie. Je kunt desnoods om advies vragen bij de verzekeraar wanneer je zelf absoluut geen idee hebt.

Kosten

Daarnaast spelen ook de arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten een belangrijke rol. Als je namelijk echt opzoek bent naar de beste verzekering dan zullen de kosten erg hoog zijn. Veel zzp’ers kiezen er daarom voor om niet voor de beste te gaan, maar voor de goedkoopste.