Categorie Archief Bedrijven

door

Wat is de beste e-scooter?

Er zijn enorm veel verschillende e-scooters online te vinden maar waar doe je goed aan. Waar moet je precies op letten als je een e-scooter aanschaft? Wat de beste e-scooter is hangt natuurlijk ook af van het gebruiksdoel.Wat is de beste e-scooter voor jou?

Het bereik gaat van lichte e-scooters met een klein bereik tot zware e-scooters met een groot bereik. Des te mobieler het gebruik des te lichter de scooter moet zijn. Hoe meer de e-scooter bedoeld is voor langere afstanden en als fietsvervanger, hoe zwaarder het voertuiggewicht zal zijn. Dit continuüm zal waarschijnlijk altijd blijven bestaan. De voordelen elektrische scooter die de doorslag geven is per persoon dus verschillend. Een gedifferentieerde kijk is daarom noodzakelijk.
 
We staan zeker nog aan het begin van de ontwikkeling van e-scooters. Na een golf van zeer betaalbare e-scooters bij discounters in het late najaar van 2019, zullen hoogwaardige e-scooters in het voorjaar van 2020 weer op de markt komen aan het begin van het seizoen.

 

Vermogen van e-scooters

De wattagespecificatie beschrijft altijd eerst het continue nominale vermogen van een motor. Soms wordt het ook wel nominaal continu vermogen genoemd. Dit wordt bepaalt door de elektrische scootermerken zelf. Met de term “levensduur” wordt het gemiddelde vermogen over een bepaalde periode bedoeld. Dit vermogen is geregeld tot een maximum van 500 watt als je legaal wilt rijden.
 
Het maximale piekvermogen is echter niet beperkt. Het drukt de huidige mogelijke vermogensafgifte van de motor uit: Ampère maal volt is gelijk aan watt. Hoeveel kracht er daadwerkelijk op de weg wordt gebruikt is een andere zaak: Factoren zoals efficiëntie (warmteopwekking),… Maar vooral één ding: hoe het vermogen wordt omgezet in het kracht. Des de kleiner de band des te beter het wordt omgezet. Er spelen veel factoren mee.
 
De elektrisch scooter actieradius wordt altijd onder ideale omstandigheden bepaald: Een bestuurder met een gewicht van 75 kg versnelt tot 15 km/u en houdt deze constant aan. Geen luchtweerstand, geen acceleratie, geen remmen, geen hellingen naar boven of beneden en gestandaardiseerde wrijvingsvlakken. Dit is de enige manier om te vergelijken.
 
Theoretisch zou je ook kunnen kijken naar het aantal ampère-uren en de grootte van de batterij. Dit geeft de ervaren waarnemer ook een goede indruk. Maar omdat hier verschillende factoren zijn toegevoegd, zou de bereikaanduiding een betere aanwijzing moeten zijn. Maar je hoeft niet verbaasd te zijn als een e-scooter met een maximaal bereik van 30 km vervolgens in de praktijk maar 15 tot 20 km haalt. Afhankelijk van het gewicht van de rijder, de rijstijl en het terrein (hobbels, hellingen, …) kan dit nog meer variëren.
 
Een verwisselbare batterij is in ieder geval beter dan een permanent geïnstalleerde batterij. Vervangbare batterijen komen langzaam in de mode. Steeds meer modellen bieden ook afneembare batterijen aan. Dit is zeer praktisch als de scooter in de gang op de begane grond of in de auto of garage moet blijven staan en je de accu in je appartement wilt opladen of opslaan.
 
Maar wees voorzichtig, de algemene regel is: een accu die is losgekoppeld van het voertuig wordt normaal gesproken niet gedekt door je inboedelverzekering in geval van schade, omdat het een speciale risicopost is zodra je de accu loskoppelt van het voertuig.

door

Voor welke toepassingen is een glazen schuifpui geschikt?

Meer woonplezier door glazen schuifpui en tevens beter voor de leefomgeving (lagere stookkosten). Dit is een samenstelling welke je ook niet veel ziet. Op het gebied van woongenot haalt u op een slimme wijze heel wat natuurlijk zonlicht in uw woning en zorgt een glazen wand voor een geweldig ruimtelijk gevoel. Bovendien kunt u de bijkomende warmte die voortkomt uit de glazen schuifpui slim op verschillende plekken in uw woonhuis verbruiken. In die vertrekken hoeft er dan veel minder stroom in te worden gezet om dit warm te krijgen. Dat kan u merken aan uw energienota en u heeft daarnaast een extra gesloten ruimte. Dit zijn twee van een heleboel voordelen die de glazen schuifdeur bied.

Een glazen schuifpui voor de veranda

Glas bestaat al ver voordat de jaartelling begon  en word in verscheidene toepassingen gebruikt. Het is solide, doorzichtig en bezit een isolerende werking. Het geeft u overkapping of huis een chic tintje waar door u ook kan rekenen op een stukje waardevermeerdering van uw woonhuis. Als uw een glazen schuipui laat installeren bij uw woning geeft deze de woning meer opties. Als u het glas voorziet van tocht wering zal dat insecten en een bries tegenhouden, dat is wel zo plezierig. Bovendien is het volmaakt voor ouders met jonge kids waarbij een ruimte gebruikt kan worden als speelruimte.

Meer wooncomfort met glazen schuifpui

De glazen schuifpui kunt u op meerdere manieren aanbrengen in uw huis. Als wand tussen kamers, echter vanzelfsprekend ook als wand voor uw terrasoverkapping. Ongeacht voor welke toepassing u de glazen schuifwand gaat benutten het zorgt voor veel meer zonlicht en mindere heffing op uw energienota. Naast onze standaard breedtes 103, 90 en 82 cm breed is alles op maat te verkrijgen met de mogelijkheden die u wilt. Eventueel met extra benodigdheden erbij zoals tocht strips en deurgrepen om het totaal af te maken. Beter gezegd een Privor glazen schuifpui voor uw veranda is een slimme investering die zorgt voor meer woon genot.

Een koude dag, al sneeuw in de tuin en gevogelte smikkelen aan een bolletje vet in de boom. Dit zijn mooie tafereeltjes die we maar wat graag van binnen zouden bezichtigen. Helaas gaan personen niet meer buiten onder de overkapping zitten als de temperatuur beneden de 15 graden daalt. Wat nou als u zelfs met koud en rottig weer toch kan plezier hebben van uw veranda? Een glazen schuifpui kunt u namelijk makkelijk aanleggen als afscheiding onder uw terrasoverkapping. U kan dan het hele kalenderjaar beschikken over van extra wooncomfort met een permanent uitzicht. Wellicht heeft u wel een trampoline of glijbaan en houd u daarom graag zicht op de tuin. En als het vroege voorjaar nadert wordt zet u eenvoudig de terrasverwarmer aan. Verder een originele plaats om met vrienden te relaxen.

https://glazenschuifwandplaatsen.nl/
door

Vind de perfecte Ford bedrijfswagens

Ardea auto specialiseert zich al negentig jaar in Ford en heeft met deze ervaring de ultieme selectie kunnen maken van de beste Ford bedrijfswagens. Kwaliteit wordt bij dit bedrijf gegarandeerd. Wellicht dat u toch niet uitkomt bij een Ford bedrijfswagen, maar ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken want Ardea auto biedt meer dan dit model. Voorop moet staan dat de auto bij u past, en dat u zich prettig voelt bij de auto. Dat zorgt voor een prettige samenwerking en een goed gevoel. Als u gelukkig bent, dan zijn ze dat bij Ardea auto ook.

Keuze uit diverse modellen voor zakelijke lease

Naast particuliere aankopen kunt u bij Ardea ook terecht als u geïnteresseerd bent in zakelijk leasen. Wederom is een scherpe prijs gegarandeerd, naast de uitbundige collectie Ford bedrijfswagens waaruit u kunt kiezen. Gaat u voor klasse en stijl voor een goede eerste indruk? Of heeft u een auto nodig die kan presteren op het terrein dat u moet berijden? Daar komt bij dat een goede ondersteuning van de rug bij het rijden geen overbodige luxe is. Wat uw werksituatie ook is, Ardea auto heeft de Ford bedrijfswagen die perfect op uw werk aansluit. U heeft bij hen de keuze uit een breed scala aan Ford bedrijfswagens, dus u slaagt zeker voor een model dat bij u past.

Onbezorgd rondrijden in uw Ford bedrijfswagen

Wilt u of uw werknemer onbezorgd rondrijden? Ook dat is bij Ardea Auto geen probleem vanwege SternGarant. SternGarant is een garantie die twee jaar duurt en in die tijd hoeft u alleen maar te genieten van uw auto, de rest is voor Ardea Auto. Reparaties of onderhoud zijn geen zorgen aan uw hoofd, maar kunt u doorschuiven. Bij het stilstaan langs de weg of na een ongeval kunt u zich richten op uzelf. De rest wordt voor u geregeld.

https://www.ardeaauto.nl/
door

Gebruikte metaalbewerkingsmachines de nieuwe trend

Steeds meer bedrijven overwegen tegenwoordig de koop van gebruikte metaalbewerkingsmachines. Ze laten steeds vaker de meest geavanceerde A-modellen op de markt links liggen en geven voorkeur aan oudere modellen die zich al jarenlang bewezen hebben. Wat betreft metaalbewerkingsmachines, en machines in het algemeen, betekent ‘gebruikt’ helemaal niet dat het troep is. Integendeel. Bij Hop Machines zijn bijvoorbeeld gebruikte metaalbewerkingsmachines te koop die in perfecte staat zijn. Zodra ze worden overgenomen van de vorige eigenaar, worden ze nagekeken en krijgen ze een opfrisbeurt. Zo krijgen ze een tweede leven bij een ander bedrijf. Bent u de volgende die voor gebruikt kiest?

Waarom is gebruikt populair?

Eigenlijk is het antwoord hierop vrij simpel: er zijn meer voordelen dan nadelen aan het kopen van een gebruikte metaalbewerkingsmachine in plaats van een nieuwe. Ten eerste is er de prijs. Gebruikte modellen zijn veel goedkoper terwijl ze zo goed als nieuw zijn. Waarom veel betalen als het ook goedkoper kan? Ten tweede hebben gebruikte modellen hun kwaliteit bewezen. Anders hadden ze namelijk op de schroothoop gelegen en zaten ze niet in het streng geselecteerde assortiment van Hop Machines. Ten derde zijn de gebruikte machines in het assortiment vaak A-merken die nog vele jaren meekunnen. De levensduur van machines hangt af van goed onderhoud en goed gebruik. Daar heeft de status van nieuw of gebruikt geen invloed op.

Hop Machines weet het wel

Bij Hop Machines zijn ze al jarenlang de experts op het gebied van gebruikte metaalbewerkingsmachines. Door hun expertise kan u er zeker van zijn dat u altijd de beste producten voor de scherpste prijzen kan aanschaffen. Nog niet overtuigd? Dan gaat u gewoon even proefdraaien in Wilbertoord. Daar is Hop Machines namelijk gevestigd en bent u welkom om zelf te ondervinden welke machine het beste bij uw bedrijf past. Na aankoop wordt de metaalbewerkingsmachine netjes bij u afgeleverd en kan u er meteen mee aan de slag. Waarom dingen moeilijk maken als het ook simpel kan?

https://hopmachines.nl
door

Bedrijfsuitje met overnachting voor unieke ervaringen

Een bedrijfsuitje met overnachting zal voor u en uw collega’s een unieke ervaring zijn. Bij de Westernboerderij in Gelderland kunt u voor een arrangement met overnachting in het tipidorp kiezen. Deze bijzondere groepsaccommodatie is de perfect voor groepsuitjes en werkt met een Western thema. Ontzettend leuk en gegarandeerd stof voor veel nieuwe herinneringen. Voor de historische liefhebber is het leuk om te weten dat de oude stallen en het huis van de Westernboerderij een gemeentelijk monument is uit 1721.

Groepsuitjes specialist met een Western thema

Bij de Westernboerderij kunt u terecht als u zoekt naar een onvergetelijk teamuitje met Western thema. Naast bedrijven kunnen ook groepen particulieren van minimaal 4 en maximaal 100 bij deze bijzondere groepsaccommodatie terecht. Zoekt u naar faciliteiten voor uw familiebijeenkomst? Of wilt u met uw vereniging een dagje uit? Dan bent u bij de Westernboerderij aan het goede adres. Niet alleen kunt u kiezen uit een enorm lange lijst met ontzettend leuke arrangementen, u kunt ook kiezen voor een (bedrijfs)uitje met overnachting. Zo kunt u een leuke dag afsluiten rondom het kampvuur.

De arrangementen met een tintje Western

Niet alle arrangementen zijn volledig in Western sfeer, maar natuurlijk brengen ze wel allemaal de bijzondere spanning van het Wilde Westen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje quad rijden, kleiduiven schieten en buk schieten. Of wat dacht u van een scootertoer en een ritje op de huifkar? Natuurlijk zijn er ook arrangementen waarbij u uw competitiviteit de vrije loop kan laten. Zeskamp en andere spellen zijn altijd een groot succes. Tijdens feestdagen worden speciale activiteiten georganiseerd. Natuurlijk kunt u voor een bedrijfsuitje met overnachting gaan; slapen in een tipitent is namelijk altijd een unieke ervaring.

De Westernboerderij is een bijzondere groepsaccommodatie

Het terrein van deze bijzondere groepsaccommodatie beslaat maar liefst 6 hectare. Uniek voor een groepsuitje is dat u alles onder één dak vindt: activiteiten, buiten en binnen ruimte, lunch, diner, drinken, overnachting,… U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe u uw collega’s of familieleden van de ene locatie naar de andere krijgt. De Westernboerderij verzorgt uw groepsuitje van A tot Z. Wel zo makkelijk om heerlijk van uw bedrijfsuitje met overnachting te kunnen genieten zonder u zorgen te maken over de kleine dingetjes.

 

https://www.westernboerderij.nl/
door

Voor ieder bedrijf een geschikte toegangscontrole

Bent u op zoek naar een professionele partner op het gebied van toegangscontrolesystemen in Nederland? Dan is dormakaba u graag van dienst. Dit bedrijf is gespecialiseerd in slimme en veilige toegangsoplossingen die toegepast kunnen worden in ons dagelijks leven. Dormakaba biedt voor ieder bedrijf een geschikte toegangscontrole en voorziet u graag van advies over de verschillende soorten toegangscontroles waaruit u kunt kiezen. Ongeacht of u een kleine of grote organisatie heeft; dormakaba zorgt voor een geschikte en veilige toegangscontrole.

Beveilig uw bedrijf of pand met een professionele toegangscontrole

Een professionele toegangscontrole is van groot belang om ervoor te zorgen dat klanten en bezoekers eenvoudig uw pand kunnen betreden, terwijl onbevoegden tegen gehouden worden. Een toegangscontrolesysteem reguleert wie precies een terrein of pand mag betreden. Dit geldt niet alleen voor de algemene entree van uw bedrijf of pand, maar ook voor verschillende toegangen binnen uw bedrijf of pand. Denk bijvoorbeeld aan een complex gebouw, zoals een ziekenhuis of een groot bedrijf met verschillende afdelingen. Door middel van een professionele toegangscontrole beveiligt u waar het nodig is. Er zijn verschillende systemen die het mogelijk maken om enkel aan bepaalde personen toegang te verlenen voor bepaalde ruimten. Dit geldt ook voor specifieke dagen of tijdstippen. Met behulp van bijvoorbeeld dormakaba SAP Acces Control integreert u het beheer van toegangscontrolesturingen en toegangsterminals direct in SAP en kunt u de toegangsautorisaties in SAP toekennen.

Laat u adviseren over een geschikte toegangscontrole

Heeft u vragen over dormakaba SAP Acces Control? Neem dan gerust telefonisch contact op met de specialisten van dit bedrijf. Heeft u al een idee over een bepaalde toegangscontrole? Geef dan gerust uw wensen aan dormakaba door en de specialisten van dit bedrijf denken graag met u mee welk toegangscontrolesysteem het meest geschikt is voor uw bedrijf of pand. Neem contact op met de klantenservice en al uw vragen worden uitstekend beantwoord.

https://www.dormakaba.com/nl-nl
door

Laat sloten alleen door een erkende slotenmaker plaasten

Niks is belangrijker dan veilig te kunnen wonen en je thuis altijd veilig te voelen. Huur daarom ook nooit zomaar iemand in voor het plaatsen van nieuwe sloten maar kies altijd voor een erkende slotenmaker Den Haag.

In Den Haag zijn er genoeg erkende slotenmaker bedrijven die allemaal de politie keurmerk veilig wonen hebben. Het materiaal en gereedschappen die zijn gebruiken zijn allemaal volgens de strikte regels van deze keurmerk om veiligheid te waarborgen. Voor een erkende slotenmaker bedrijf betaal je iets meer maar het is de veiligheid en vakmanschap die je ervoor terugkrijgt zeker waard.

slotenmakerdenhaag.nl

slotenmaker-expert.nl

Voor het laten plaatsen van sloten door een erkende slotenmaker bedrijf in Den Haag kun je gewoon een offerte aanvragen. Indien akkoord met de offerte kun je met het bedrijf een afspraak inplannen voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Pas wanneer de werkzaamheden afgerond zijn krijg je een factuur per post of e-mail. Zo kun je rustig op je gemak de slotenmaker betalen wanneer je er tijd voor hebt. Voor facturen geld er een minimale tijd van 14 dagen voordat je een herinnering krijgt. Je hebt dus ruim de tijd om de factuur te betalen aan de slotenmaker bedrijf nadat je de factuur ontvangen hebt.

door

Wonen in Den Haag? Schakel een verhuurmakelaar in

Als je van plan bent in om in Den Haag te gaan wonen, kun je rekenen op verhuurmakelaar Den Haag.
The Real Estate Company, ook wel trechousing genoemd is een verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder in de gehele regio van Den Haag. Je kunt contact opnemen met trechousing en zij zullen een woning voor je vinden, zeker als je geen contacten hebt binnen de regio van Den Haag is het inschakelen van de diensten van Trechousing zeker een optie.

Het huuraanbod is in vergelijking met andere verhuurmakelaardij zeker betaalbaar, zo begint het huren van een woning al vanaf 1250 euro en ben je zeker dat je bij een verhuurder zit dat:

  • 20 jaar ervaring heeft
  • Groot aanbod heeft aan huurwoningen (sinds kort ook bedrijfspanden)
  • Snelle en persoonlijke service heeft
  • Werkt op basis van no cure, no pay
  • Compleet ontzorgd

De werktijden zijn van 10:00 tot 19:00, dat betekent dat je The Real Estate Company ook kunt bereiken na 17:00, handig voor als je net klaar bent met werken en snel nog een vraag hebt. Voor een huurwoning in Den Haag kun je de overzicht bekijken op de website, die is goed overzichtelijk.

Wil je huren of kopen? Ook daar kan trechousing.nl je goed bij helpen, ze werken namelijk ook als makelaar in Den Haag. Waarom je voor trechousing zou moeten kiezen? 

– Expat verhuur
– Klantgericht
– Netwerk van internationale instituten
– Grote opdrachtgevers zoals Europol, Akzonobel, Achmea, Atos, EY, International Criminal Court

Woning verhuren aan expats

Heb je een opgekochte woning en wil je graag een goede en betrouwbare huurder vinden? Geen zorgen, je kunt namelijk rekenen op de diensten van trechousing! Deze verhuurmakelaar zal een geschikte huurder vinden voor je woning, compleet ontzorgd.

Voor meer informatie kun je contact opnemen:

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 – 763 0408

door

Buitengesloten in Helmond? Schakel een slotenmaker in.

Wanneer u een slotenmaker nodig heeft, kunt u altijd rekenen op slotenmaker gerard in Helmond. Deze slotenmaker is 24 uur per dag beschikbaar. Slotenmakergerard weet als geen ander hoe het is om buitengesloten te zijn, je woning niet meer in kunnen – hij maakt het namelijk dagelijks mee. 
Dagelijks krijgt slotenmakergerard.nl telefoontjes over dat ze met spoed hulp nodig hebben omdat ze hun sleutels vergeten zijn, het sleutel afgebroken is in het slot of wanneer er is ingebroken. 

Goedkope slotenmaker in Helmond

De beste manier om een goede slotenmaker te vinden is onderzoek te doen naar de werkwijze. Worden er voorrijkosten gerekend? Zijn er reviews te vinden over de slotenmaker? Zijn er ook negatieve recensies? Reageert de slotenmaker daar ook op? Om verassingen te voorkomen kun je het beste de slotenmaker vragen wat de kosten zullen zijn, je kunt simpelweg het probleem uitleggen en uitleggen waar je woont. De slotenmaker kan op deze wijze dan een schatting maken van de kosten. Wel is het belangrijk dat je rekening houdt met extra servicekosten als de slotenmaker je slot moet vervangen.

Een goedkope slotenmaker in Helmond nodig? Op slotenmakergerard kun je zeker rekenen, deze slotenmaker vervangt sloten tegen lage tarieven en rekent bijna geen voorrijkosten. De slotenmaker kan je helpen bij spoedgevallen, auto’s en autoportieren openen. Ook kun je contant of per PIN betalen bij de slotenmaker. Bovendien is de slotenmaker gecertificeerd en beschikt over de juiste apparatuur om je snel van dienst te zijn.

– Sloten openen
– Cilindersloten
– Openmaken van deuren
– Noodafsluitingen
– Raambeveiligingen
– Herstel van inbraakschade
– Kluizen openen
– Autodeuren openen

Goed om te weten voordat je een slotenmaker belt.

Sommige slotenmakers verleiden hun klanten met initiële lage tarieven, maar rekenen meer op de extra kosten. Zijn zoals hij of zij is geen gemakkelijke taak. Bij het vinden van de meest geschikte professionele slotenmaker voor uw eisen, wordt aandacht besteed aan details.

Wat te doen bij een inbraak?
U moet alle sloten vervangen, zodat ze geen toegang hebben tot uw woning of bedrijf en het onmogelijk voor hen is om er weer in te komen. Het allerbeste is dat er in dergelijke soorten sloten geen sleutel wordt gebruikt. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten sloten beschikbaar op de markt. Elektronische sloten zijn extreem veilig en beveiligd. Met moderne technologie in handen en veel creativiteit in het achterhoofd, hebben ze een nieuw beeld en een plaats gekregen in het consumentenhart van vandaag. Momenteel zijn er verschillende soorten sloten op de markt, waardoor het voor de slotenmaker moeilijker wordt om letterlijk kennis te maken met de moeren en bouten van de operatie. U kunt de vorige bouten niet behouden, omdat het mogelijk is dat de crimineel een sleutel heeft gestolen en op een volgende datum terugkeert.

door

Verhuur van prachtige kantoorruimte: kies OC de Pelikaan in Didam

Als uw bedrijf in de markt is voor een nieuwe locatie, is Ondernemerscentrum de Pelikaan het adres voor de verhuur van een nieuwe kantoorruimte in regio Didam. U vindt deze prachtige locatie op industrieterrein Zuidspoor aan de Ringbaan-Zuid te Zevenaar. Qua bereikbaarheid is alles op en top geregeld; OC de Pelikaan heeft alle parkeergelegenheid die u nodig heeft. Voor treinreizigers is het pand ook uitstekend bereikbaar, gezien de gunstige ligging tegenover station Zevenaar. Ondernemerscentrum de Pelikaan te Didam biedt gestoffeerde kantoorruimtes aan voor verhuur vanaf 18 m2. Korte huurovereenkomsten en een laagdrempelige benadering maakt OC de Pelikaan een uitstekende locatie voor beginnende ondernemers met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte.

Laagdrempelige kantoorruimte voor uw bedrijf met een ‘half kantoor’

Als u geen huurcontract wilt afsluiten voor een volledige kantooreenheid? Kiest u dan voor een ‘half kantoor’ bij OC de Pelikaan. Door het delen van uw ruimte met een andere beginnende ondernemer betaalt u beiden maar € 250,- all-in per maand. Voorzieningen en meubels zoals bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak zijn bij deze prijs inbegrepen. Ook kunt u gebruik maken van de overige voorzieningen van het pand. Daaronder behoren een snelle glasvezelinternetverbinding met een snelheid van 100/100 Mbps, een systeemtelefoontoestel van Tiptel, individueel regelbare airconditioning en zonnewering, om nog niet te spreken over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein inclusief bezoekerstoegang. Onder gedeelde faciliteiten wordt bij OC de Pelikaan het volgende verstaan: een vaatwasser en koelkast in de lunchruimte en pantry, een personenlift naar de eerste verdieping, een alarmsysteem tegen inbraak en een gemeenschappelijke vergaderruimte voor acht personen. Uw gebruikersdeel van de OZB en de waterschapsbelasting zijn tevens in de prijs inbegrepen.

Vergroot uw kantoorruimte om uw bedrijf te laten groeien

Iedere groeiende onderneming loopt tegen een moment aan waar haar faciliteiten niet meer toereikend zijn. De beste stap is vervolgens een verhuizing naar een grotere kantoorruimte, waar u de nodige ruimte heeft voor uw bedrijfsvoering en nieuw aangenomen personeel. Ondernemerscentrum de Pelikaan biedt een geschikte kantoorruimte aan voor verhuur, vanaf 18 m² tot maar liefst 60 m², gewoon lokaal in de omgeving Didam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf, informeer dan vandaag nog door te bellen naar 06 – 52 85 59 68.