Categorie Archief Bedrijven

door

Voor ieder bedrijf een geschikte toegangscontrole

Bent u op zoek naar een professionele partner op het gebied van toegangscontrolesystemen in Nederland? Dan is dormakaba u graag van dienst. Dit bedrijf is gespecialiseerd in slimme en veilige toegangsoplossingen die toegepast kunnen worden in ons dagelijks leven. Dormakaba biedt voor ieder bedrijf een geschikte toegangscontrole en voorziet u graag van advies over de verschillende soorten toegangscontroles waaruit u kunt kiezen. Ongeacht of u een kleine of grote organisatie heeft; dormakaba zorgt voor een geschikte en veilige toegangscontrole.

Beveilig uw bedrijf of pand met een professionele toegangscontrole

Een professionele toegangscontrole is van groot belang om ervoor te zorgen dat klanten en bezoekers eenvoudig uw pand kunnen betreden, terwijl onbevoegden tegen gehouden worden. Een toegangscontrolesysteem reguleert wie precies een terrein of pand mag betreden. Dit geldt niet alleen voor de algemene entree van uw bedrijf of pand, maar ook voor verschillende toegangen binnen uw bedrijf of pand. Denk bijvoorbeeld aan een complex gebouw, zoals een ziekenhuis of een groot bedrijf met verschillende afdelingen. Door middel van een professionele toegangscontrole beveiligt u waar het nodig is. Er zijn verschillende systemen die het mogelijk maken om enkel aan bepaalde personen toegang te verlenen voor bepaalde ruimten. Dit geldt ook voor specifieke dagen of tijdstippen. Met behulp van bijvoorbeeld dormakaba SAP Acces Control integreert u het beheer van toegangscontrolesturingen en toegangsterminals direct in SAP en kunt u de toegangsautorisaties in SAP toekennen.

Laat u adviseren over een geschikte toegangscontrole

Heeft u vragen over dormakaba SAP Acces Control? Neem dan gerust telefonisch contact op met de specialisten van dit bedrijf. Heeft u al een idee over een bepaalde toegangscontrole? Geef dan gerust uw wensen aan dormakaba door en de specialisten van dit bedrijf denken graag met u mee welk toegangscontrolesysteem het meest geschikt is voor uw bedrijf of pand. Neem contact op met de klantenservice en al uw vragen worden uitstekend beantwoord.

https://www.dormakaba.com/nl-nl
door

Laat sloten alleen door een erkende slotenmaker plaasten

Niks is belangrijker dan veilig te kunnen wonen en je thuis altijd veilig te voelen. Huur daarom ook nooit zomaar iemand in voor het plaatsen van nieuwe sloten maar kies altijd voor een erkende slotenmaker Den Haag.

In Den Haag zijn er genoeg erkende slotenmaker bedrijven die allemaal de politie keurmerk veilig wonen hebben. Het materiaal en gereedschappen die zijn gebruiken zijn allemaal volgens de strikte regels van deze keurmerk om veiligheid te waarborgen. Voor een erkende slotenmaker bedrijf betaal je iets meer maar het is de veiligheid en vakmanschap die je ervoor terugkrijgt zeker waard.

slotenmakerdenhaag.nl

slotenmaker-expert.nl

Voor het laten plaatsen van sloten door een erkende slotenmaker bedrijf in Den Haag kun je gewoon een offerte aanvragen. Indien akkoord met de offerte kun je met het bedrijf een afspraak inplannen voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Pas wanneer de werkzaamheden afgerond zijn krijg je een factuur per post of e-mail. Zo kun je rustig op je gemak de slotenmaker betalen wanneer je er tijd voor hebt. Voor facturen geld er een minimale tijd van 14 dagen voordat je een herinnering krijgt. Je hebt dus ruim de tijd om de factuur te betalen aan de slotenmaker bedrijf nadat je de factuur ontvangen hebt.

door

Wonen in Den Haag? Schakel een verhuurmakelaar in

Als je van plan bent in om in Den Haag te gaan wonen, kun je rekenen op verhuurmakelaar Den Haag.
The Real Estate Company, ook wel trechousing genoemd is een verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder in de gehele regio van Den Haag. Je kunt contact opnemen met trechousing en zij zullen een woning voor je vinden, zeker als je geen contacten hebt binnen de regio van Den Haag is het inschakelen van de diensten van Trechousing zeker een optie.

Het huuraanbod is in vergelijking met andere verhuurmakelaardij zeker betaalbaar, zo begint het huren van een woning al vanaf 1250 euro en ben je zeker dat je bij een verhuurder zit dat:

  • 20 jaar ervaring heeft
  • Groot aanbod heeft aan huurwoningen (sinds kort ook bedrijfspanden)
  • Snelle en persoonlijke service heeft
  • Werkt op basis van no cure, no pay
  • Compleet ontzorgd

De werktijden zijn van 10:00 tot 19:00, dat betekent dat je The Real Estate Company ook kunt bereiken na 17:00, handig voor als je net klaar bent met werken en snel nog een vraag hebt. Voor een huurwoning in Den Haag kun je de overzicht bekijken op de website, die is goed overzichtelijk.

Wil je huren of kopen? Ook daar kan trechousing.nl je goed bij helpen, ze werken namelijk ook als makelaar in Den Haag. Waarom je voor trechousing zou moeten kiezen? 

– Expat verhuur
– Klantgericht
– Netwerk van internationale instituten
– Grote opdrachtgevers zoals Europol, Akzonobel, Achmea, Atos, EY, International Criminal Court

Woning verhuren aan expats

Heb je een opgekochte woning en wil je graag een goede en betrouwbare huurder vinden? Geen zorgen, je kunt namelijk rekenen op de diensten van trechousing! Deze verhuurmakelaar zal een geschikte huurder vinden voor je woning, compleet ontzorgd.

Voor meer informatie kun je contact opnemen:

Bilderdijkstraat 16
2513 CP Den Haag
rentals@trechousing.nl
sales@trechousing.nl
admin@trechousing.nl
070 – 763 0408

door

Buitengesloten in Helmond? Schakel een slotenmaker in.

Wanneer u een slotenmaker nodig heeft, kunt u altijd rekenen op slotenmaker gerard in Helmond. Deze slotenmaker is 24 uur per dag beschikbaar. Slotenmakergerard weet als geen ander hoe het is om buitengesloten te zijn, je woning niet meer in kunnen – hij maakt het namelijk dagelijks mee. 
Dagelijks krijgt slotenmakergerard.nl telefoontjes over dat ze met spoed hulp nodig hebben omdat ze hun sleutels vergeten zijn, het sleutel afgebroken is in het slot of wanneer er is ingebroken. 

Goedkope slotenmaker in Helmond

De beste manier om een goede slotenmaker te vinden is onderzoek te doen naar de werkwijze. Worden er voorrijkosten gerekend? Zijn er reviews te vinden over de slotenmaker? Zijn er ook negatieve recensies? Reageert de slotenmaker daar ook op? Om verassingen te voorkomen kun je het beste de slotenmaker vragen wat de kosten zullen zijn, je kunt simpelweg het probleem uitleggen en uitleggen waar je woont. De slotenmaker kan op deze wijze dan een schatting maken van de kosten. Wel is het belangrijk dat je rekening houdt met extra servicekosten als de slotenmaker je slot moet vervangen.

Een goedkope slotenmaker in Helmond nodig? Op slotenmakergerard kun je zeker rekenen, deze slotenmaker vervangt sloten tegen lage tarieven en rekent bijna geen voorrijkosten. De slotenmaker kan je helpen bij spoedgevallen, auto’s en autoportieren openen. Ook kun je contant of per PIN betalen bij de slotenmaker. Bovendien is de slotenmaker gecertificeerd en beschikt over de juiste apparatuur om je snel van dienst te zijn.

– Sloten openen
– Cilindersloten
– Openmaken van deuren
– Noodafsluitingen
– Raambeveiligingen
– Herstel van inbraakschade
– Kluizen openen
– Autodeuren openen

Goed om te weten voordat je een slotenmaker belt.

Sommige slotenmakers verleiden hun klanten met initiële lage tarieven, maar rekenen meer op de extra kosten. Zijn zoals hij of zij is geen gemakkelijke taak. Bij het vinden van de meest geschikte professionele slotenmaker voor uw eisen, wordt aandacht besteed aan details.

Wat te doen bij een inbraak?
U moet alle sloten vervangen, zodat ze geen toegang hebben tot uw woning of bedrijf en het onmogelijk voor hen is om er weer in te komen. Het allerbeste is dat er in dergelijke soorten sloten geen sleutel wordt gebruikt. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten sloten beschikbaar op de markt. Elektronische sloten zijn extreem veilig en beveiligd. Met moderne technologie in handen en veel creativiteit in het achterhoofd, hebben ze een nieuw beeld en een plaats gekregen in het consumentenhart van vandaag. Momenteel zijn er verschillende soorten sloten op de markt, waardoor het voor de slotenmaker moeilijker wordt om letterlijk kennis te maken met de moeren en bouten van de operatie. U kunt de vorige bouten niet behouden, omdat het mogelijk is dat de crimineel een sleutel heeft gestolen en op een volgende datum terugkeert.

door

Verhuur van prachtige kantoorruimte: kies OC de Pelikaan in Didam

Als uw bedrijf in de markt is voor een nieuwe locatie, is Ondernemerscentrum de Pelikaan het adres voor de verhuur van een nieuwe kantoorruimte in regio Didam. U vindt deze prachtige locatie op industrieterrein Zuidspoor aan de Ringbaan-Zuid te Zevenaar. Qua bereikbaarheid is alles op en top geregeld; OC de Pelikaan heeft alle parkeergelegenheid die u nodig heeft. Voor treinreizigers is het pand ook uitstekend bereikbaar, gezien de gunstige ligging tegenover station Zevenaar. Ondernemerscentrum de Pelikaan te Didam biedt gestoffeerde kantoorruimtes aan voor verhuur vanaf 18 m2. Korte huurovereenkomsten en een laagdrempelige benadering maakt OC de Pelikaan een uitstekende locatie voor beginnende ondernemers met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte.

Laagdrempelige kantoorruimte voor uw bedrijf met een ‘half kantoor’

Als u geen huurcontract wilt afsluiten voor een volledige kantooreenheid? Kiest u dan voor een ‘half kantoor’ bij OC de Pelikaan. Door het delen van uw ruimte met een andere beginnende ondernemer betaalt u beiden maar € 250,- all-in per maand. Voorzieningen en meubels zoals bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak zijn bij deze prijs inbegrepen. Ook kunt u gebruik maken van de overige voorzieningen van het pand. Daaronder behoren een snelle glasvezelinternetverbinding met een snelheid van 100/100 Mbps, een systeemtelefoontoestel van Tiptel, individueel regelbare airconditioning en zonnewering, om nog niet te spreken over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein inclusief bezoekerstoegang. Onder gedeelde faciliteiten wordt bij OC de Pelikaan het volgende verstaan: een vaatwasser en koelkast in de lunchruimte en pantry, een personenlift naar de eerste verdieping, een alarmsysteem tegen inbraak en een gemeenschappelijke vergaderruimte voor acht personen. Uw gebruikersdeel van de OZB en de waterschapsbelasting zijn tevens in de prijs inbegrepen.

Vergroot uw kantoorruimte om uw bedrijf te laten groeien

Iedere groeiende onderneming loopt tegen een moment aan waar haar faciliteiten niet meer toereikend zijn. De beste stap is vervolgens een verhuizing naar een grotere kantoorruimte, waar u de nodige ruimte heeft voor uw bedrijfsvoering en nieuw aangenomen personeel. Ondernemerscentrum de Pelikaan biedt een geschikte kantoorruimte aan voor verhuur, vanaf 18 m² tot maar liefst 60 m², gewoon lokaal in de omgeving Didam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf, informeer dan vandaag nog door te bellen naar 06 – 52 85 59 68.

door

Belastingaangifte laten doen? Neem een ervaren belastingadviseur in de arm!

Belastingaangifte laten doen door een ervaren belastingadviseur in de buurt van Tilburg? Voor kleine en grote ondernemers of eigenaren van een stichting of bv kost het invullen van de belastingaangifte ieder jaar weer een hoop tijd – en moeite. Dankzij een belastingadviseur van Parel Administratie & Advies, gevestigd dicht bij Tilburg, bespaart u zich een hoop tijd die u kunt steken in uw core business. Wilt u assistentie bij het indienen van de belasting of de hele belastingaangifte laten doen door een externe partij? Hier leest u wat de voordelen zijn voor u als ondernemer.

Bespaar tijd en geld door de belastingaangifte te laten doen

De belastingaangifte: er zijn maar weinig ondernemers die erop zitten te wachten. Toch moet het ieder jaar gebeuren. Tenzij u zelf een expertise hebt op dit gebied, kost het goed invullen van de aangifte u waarschijnlijk relatief veel tijd. Tijd die u liever steekt in uw onderneming. Door een belastingadviseur nabij Tilburg te vragen met u mee te kijken kunt u veel tijd en geld besparen.

Laat een belastingconsulent naar uw belasting kijken

Een belastingadviseur uit omgeving Tilburg kan veel voor u betekenen. Allereerst kan hij of zij, door met u mee te kijken naar de belastingaangifte, zorgen dat alles in goede banen loopt. Maar een administratiebureau kan nog verder gaan, en u de hele administratie uit handen nemen. In veel gevallen bespaart dat u zelf geld, doordat de belastingconsulent weet heeft van allerlei slimme regelingen.

Expert op het gebied van vennootschapsbelasting

Voor eigenaren van een bv, nv of stichting is de vennootschapsbelasting van toepassing. Deze belastingregeling is notoir, want hij is erg complex en de regels veranderen ieder jaar. Uw belastingaangifte laten doen bespaart u veel tijd, die u gewoon in uw eigen werk kunt steken. Wilt u zeker weten dat alles rondom belastingen goed verloopt, dan is het advies va neen belastingconsulent onmisbaar.

door

Overweeg een samenwerking met een verpakkingsbedrijf

De zaden voor uw groentetuintje zijn verpakt in papieren dosiszakken. De popcorn voor tijdens de film op vrijdagavond is verpakt in een mooi bedrukt pillow pack. En het chocolaatje bij de koffie op uw werk vanmorgen, dat zit in een hermetisch verpakt flowpack. Hoogstwaarschijnlijk zorgen de bedrijven achter die producten niet zelf voor deze verpakkingen, maar schakelen ze daar een verpakkingsbedrijf voor in. En dat kunt ook u doen. Sterker nog: dat zou u moeten doen. Het productieproces verloopt namelijk veel efficiënter dan wanneer u dit zelf verzorgt. Zeker wanneer u kiest voor een erkend en kwaliteitsvol verpakkingsbedrijf zoals Milpak.

Vertel een verhaal met uw productverpakking

Vaak zijn er originele opschriften terug te vinden op productverpakkingen, die gegarandeerd ergens een glimlach op het gezicht toveren. Verpakkingen hebben dus niet alleen een praktische, maar ook een communicatieve functie. Het verpakkingsbedrijf Milpak weet dat als geen ander en biedt daarom ook de mogelijkheid om verpakkingen te personaliseren. Aangezien het bedrijf werkt met een digitale printfunctie, kunt u al gepersonaliseerde stalen ontvangen in kleine oplages. En dat is niet de enige manier waarmee u creatief uit de hoek kunt komen met uw verpakkingen. Zo kiest u volledig zelf of u een doorzichtige verpakking neemt, of een volledig bedrukte. Zelfs een combinatie van de twee, waarbij u door de bedrukking heen kunt zien, is mogelijk.

Ook voor voedingsproducten

Aangezien het verpakkingsbedrijf Milpak vaak in aanraking komt met projecten waarbij voedsel verpakt moet worden, zijn certificaten zoals een IFS-certificaat noodzakelijk om de betrouwbare kwaliteit van het uiteindelijke resultaat te garanderen. Zo bent u er zeker van dat de inhoud van de verpakking lekker en vers blijft tot op het moment dat het genuttigd wordt. Ideaal dus bij het samplen van proevertjes. Neem dus zeker eens contact op met Milpak om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

https://milpak.be
door

Automatten Online: voor wie van schoon en voordelig houdt

Automatten. Het zijn onderdelen van je auto waar je waarschijnlijk niet al te veel bij stil staat, maar die toch een belangrijke functie hebben. Het stukje rubber of ander materiaal op de vloer beschermt je auto tegen slijtage en tegen viezigheid. Alle modderschoenen die je wagen binnenkomen en al het eten dat op de grond valt is geen probleem. De matten zijn een stuk makkelijker schoon te maken dan de vloer zelf. Even eruit halen, reinigen en terug in de auto. En als ze verslijten schaf je gewoon nieuwe aan. Bijvoorbeeld bij automattenshop Automatten Online: eenvoudig en voordelig, van goede kwaliteit.

Een nette auto dankzij een goede mat

Ben je een auto-eigenaar die regelmatig vieze schoenen in zijn wagen heeft? Kinderschoenen bijvoorbeeld, of werkschoenen. Dan weet je hoe snel de auto vies kan worden en er niet meer netjes uitziet. Elke keer de stofzuiger erbij pakken is te veel gedoe. Dan ben je blij met kwalitatieve automatten die goed passen in je auto omdat ze bij het model horen. Bij automattenshop Automatten Online vind je eenvoudig een mat die goed past, door het model van je auto in te voeren. Zo gedaan voor een duurzame mattenset. Liever niet te veel geld uitgeven? Een universele mat houdt ook al een hoop slijtage en viezigheid tegen.

Voordelige matten van diverse materialen

Bij automattenshop Automatten Online vind je automatten van allerlei soorten materiaal, elk met zijn eigen voordelen. Dankzij de budget line hoeft het bovendien niet te veel te kosten; je vindt een voordeligere versie van verschillende materialen. Voor een universele mat gaan kan ook, deze past misschien niet perfect maar houdt een heleboel viezigheid tegen en is bovendien voordeliger. Binnen enkele klikken heb jij je set automatten besteld bij de automattenshop en is deze in geen tijd onderweg. Bovendien kun je zelfs de opmaak van de rand zelf kiezen, kleur en stijl.

door

De juiste plek voor feestverhuur in Gelderland

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor feestverhuur in Gelderland? Een bedrijf dat met u meedenkt, en dat alles in huis heeft dat u nodig heeft om uw feest of bijeenkomst tot een succes te maken? Dan bent u op zoek naar Riwojo Verhuur! Voor feestverhuur in Gelderland is er geen beter adres. Hier heeft men namelijk al meer dan 40 jaar ervaring met het verhuren van feestbenodigdheden, voor kleine en grote feesten, voor particulieren en voor bedrijven. Ook voor uw feest bent u hier dus aan het juiste adres. Interesse? Lees dan verder en ontdek wat Riwojo Verhuur voor u kan betekenen.

Feestverhuur in Gelderland, voor particulieren en bedrijven

Als u een feest gaat geven, heeft u er waarschijnlijk al goed over nagedacht wat u allemaal nodig gaat hebben. Zeker als het om een groot feest gaat, of om een bedrijfsevenement bijvoorbeeld, zijn dat behoorlijk veel spullen. Die zult u lang niet allemaal zelf in huis hebben. Gelukkig staat Riwojo Verhuur voor u klaar. Hier kunt u allerlei feestbenodigdheden huren. Van een partytent en glaswerk tot het grotere werk – bars, podia en geluidsinstallaties: alles is mogelijk. In overleg met u wordt geregeld dat uw feest een groot succes wordt.

Maak gebruik van de geweldige services

Veertig jaar ervaring is niet niets. Als u in zee gaat met Riwojo Verhuur, merkt u die ervaring aan alles. Zo treft u hier een zeer compleet assortiment: niets is te gek en alles kan geregeld worden. De medewerkers werken snel en professioneel, en ze zijn goed op de hoogte. En dan zijn er ook nog de bijzondere services, zoals de voordelige bezorgservice. Daarmee kunt u zorgen dat de spullen die u huurt tijdig op de plek van het feest worden afgeleverd, en ook weer worden opgehaald. Er kan niks misgaan, omdat aan alles is gedacht. Geniet van uw feest of uw bijeenkomst.

https://www.riwojo.nl
door

Wilt u ook een lief hangoor konijn voor uw kind?

Als uw kind graag een huisdier wil hebben, dan is een hangoor konijn een zeer geschikte keuze. Een hangoor konijn is een schattig diertje dat zeer gemakkelijk is in de omgang. Wel is het zo dat een konijn een groepsdier is, daarom is het belangrijk dat u een konijn nooit alleen houdt. Ze moeten eigenlijk altijd een maatje hebben. Houd hier rekening mee als u een pluizig vriendje komt uitzoeken voor uw zoon of dochter. Daarnaast is het ook belangrijk dat het diertje beweging krijgt. Het is voor de lieve diertjes niet goed als ze hun leven slijten in een klein hokje. Laat ze daarom door uw tuin hupsen, of eventueel uw woonkamer.

Krijg alle informatie die u nodig heeft!

Wilt u graag een konijn kopen? Dan is het natuurlijk erg prettig als u van te voren informatie krijgt over het pluizige beestje. Zo is het namelijk van belang dat u er rekening mee houdt dat dit beestje genoeg beweging krijgt. Dus als u niet de mogelijkheid heeft om uw lieve hangoor konijn door een tuin of over een balkon te laten rond hupsen, zal u het diertje af en toe de mogelijkheid moeten bieden om door de woonkamer rond te rennen. Ook de voeding is van belang voor het diertje. Zo moet het pluizige diertje genoeg vezels binnen krijgen om darmproblemen te voorkomen. Maar ook moet uw hangoor konijn genoeg te knabbelen hebben op harder voer. Dit omdat het diertje zo zijn tanden slijpt. Als uw konijn alleen brokjes krijgt zullen zijn tanden vlijmscherp worden. Hiermee kan het diertje zichzelf verwonden.

Advies op maat zodat uw konijn lang gezond blijft

Het is zeker van belang om uw konijn goed te verzorgen. Zo geniet u het langst van dit lieve stampertje. Als u uw konijn goed verzorgt kan het wel zes tot tien jaar oud worden. Zaken als wisselende leefomgeving – binnen en buiten afgewisseld – en voeding zijn invloed op de levensduur. Maar ook het wel of niet hebben van een soortgenoot is van invloed. Bij Dierenhandel Hoogendoorn kunt u daarom alleen konijnen per twee kopen.

https://www.dierenhandelhoogendoorn.nl