Categorie Archief Bedrijven

door

Een lange levensduur voor uw nieuwe houten kozijnen in Eindhoven

Wilt u graag een lange levensduur voor uw nieuwe houten kozijnen in de omgeving van Eindhoven? Het is in dat geval belangrijk om zelf goed onderhoud te plegen aan uw kozijnen en de rest van de woning. Door de verf op uw houten kozijnen goed te onderhouden en te zorgen dat er geen houtrot ontstaat, verlengt u de levensduur aanzienlijk. Als u nieuwe kozijnen koopt, is het belangrijk om hier voldoende aandacht voor te hebben. Daarnaast is natuurlijk de kwaliteit van het kozijn van belang. Als u hiervoor een ervaren bedrijf inschakelt met producten van hoge kwaliteit, vergroot u de kans op een lange levensduur van uw houten kozijnen.

Uw partner voor houten kozijnen in Eindhoven en omgeving

Wilt u voor uw woning in omgeving Eindhoven de kozijnen laten vervangen? Neem dan contact op met Timmerbedrijf Schenning voor nieuwe houten kozijnen van hoge kwaliteit. Door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding betaalt u niet te veel voor uw nieuwe kozijnen. Omdat de specialisten vrijwel alle kozijnen maken met standaard profileringen, krijgt u vooraf een goede indruk van het eindresultaat. Daarnaast is het werken met een ander profiel natuurlijk ook mogelijk. Ook met gebogen of getoogde kozijnen kan dit timmerbedrijf u verder helpen. Voor oudere panden of renovaties is dit tevens het juiste adres.

Het bedrijf voor al uw timmerwerk

Naast houten kozijnen in Eindhoven en omgeving, levert Timmerbedrijf Schenning nog meer producten. Bent u op zoek naar een handgemaakte trap die u volledig zelf wilt samenstellen? Ook daarvoor bent u hier welkom. Het hele proces van zowel meten en uittekenen tot plaatsen wordt verzorgd. Op de website krijgt u een indruk van de verschillende soorten trappen en kozijnen die gemaakt worden. Daarnaast verzorgt dit timmerbedrijf de meest uiteenlopende machinale timmerwerken. Bent u benieuwd of deze vaklieden ook de werkzaamheden voor uw huis of bedrijfspand kunnen verzorgen? Neem dan zeker contact op per e-mail of telefoon.

https://timmerbedrijfschenning.nl
door

Drinkwater opslaan? Dat doe je met een watertank

Wil je drinkwater opslaan? Dan raden we je aan om een watertank van kunststof te gebruiken, een watertank kent verschillende vormen en maten. Wil je er een op maat hebben? Ook dat kan geproduceerd worden. Wel is het belangrijk dat je de juiste afmetingen goed onderzoekt, en met een aantal zaken rekening houdt.

 • Watertank horizontaal
 • Watertank verticaal
 • Watertank rechthoekig

Wat is de formaat van de watertank die je wilt hebben? Handig om te weten is waar je de watertank voor gaat gebruiken, zeker als je drinkwater gaat opslaan is het belangrijk dat deze niet doorschijnend is. Dat kan namelijk gevaarlijk zijn, zeker met drinkwater omdat er bacteriën in de tank zich kunnen vormen.

Waarom een watertank een slimme keuze is voor drinkwater?

Misschien dat je denkt dat een watertank onnodig is voor drinkwater, toch zijn deze watertanks speciaal ontworpen om op een veilige wijze drinkwater te gebruiken. Ze zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het opslaan van drinkwater en hebben enkele voordelen.

 • Dikwandig kunststof speciaal ontworpen voor watertanks
 • Er schijnt geen licht door de watertank heen
 • Zeer geschikt voor drinkwater
 • Recyclebaar materiaal, milieuvriendelijk
 • Licht van gewicht
 • Duurzaam en een lange levensduur
 • Geen corrossie, geen bacterien

Waar je rekening mee moet houden:

Plaats je de watertank bij een boiler? Als voor het eerst een kleine hoeveelheid water onder of bij een boiler wordt opgemerkt, veeg dit dan weg en probeer de bron ervan te achterhalen door eenvoudige observatie. Op voorwaarde dat het water niet mag stagneren, zijn de bacteriën meestal geen probleem.Ja, vrijwel al het water dat wordt gepompt in het BWS-waterdistributieproces is gechloreerd en op wordt opgeslagen in een watertank van https://www.watertank.nl. Een tekort aan warm water kan te wijten zijn aan een paar unieke redenen, misschien heeft de watertank een lekkage en zal deze vervangen moeten worden? Het is belangrijk dat je drinkwater goed, veilig en in een donkere plaats opslaat. Je gezondheid is namelijk in gevaar, maak daarom altijd gebruik van een gecertificeerde, goedgekeurde watertank met CE markering.

Voor compactere pompen wilt u dat uw tank minimaal twee minuten water levert. Gewoonlijk bevat de pekelbak ook wat water aan de basis ervan. Te lang en je moet het onder de tank doorlussen. Tanks gemaakt van plastic zijn meestal minder geneigd om te reageren op de vloeistof die erin is opgeslagen. Plastic opslagtanks zijn te vinden in een zeer breed scala aan maten en vormen. Het kiezen van de meest geschikte watertank is afhankelijk van het soort en de capaciteit waarvoor de taak vereist is.

Drinkwater minimum

Als je al je water uit je krachtige douche hebt verbruikt, is het waarschijnlijk dat je een 25-liter wateropslagtank hebt, onvoldoende waterdruk en meer dan 15 minuten onder de douche hebt gestaan. Water in de watertank kan tot zes maanden worden bewaard, dus als u water haalt uit een tank die langer dan zes maanden heeft gestaan, wilt u misschien een goed waterfilter gebruiken om het water te zuiveren. Water is noodzakelijk voor het leven, daarom willen we je nogmaals waarschuwen om zuinig te zijn met je watertank en deze vooral goed te onderhouden. 

Als u uw water in de watertank laat vervangen, laat deze dan eerst compleet leeglopen om deze vervolgens te reinigen. Vervolgens kun je de watertank weer vullen met water of als u werk hebt gedaan waardoor de waterleidingen worden verwijderd, kunt u de verbindingsfittingen onderzoeken. Onder dergelijke omstandigheden is het nodig om water in bulk te krijgen. Je moet nadenken waarom je water moet vinden dat op drinkwater lijkt. Bij een ramp is schoon drinkwater mogelijk niet beschikbaar.

door

Een diamantboor of bouwdrogers huren

Wanneer u aan het verbouwen bent en de werkzaamheden zelf uitvoert, is het erg belangrijk dat u over veilige bouwmaterialen beschikt. Huur deze daarom bij een specialist, zoals Bouwmat Verhuur. Hier kunt u bouwdrogers huren, net zoals een diamantboor en vele andere soorten bouwmaterialen. U kunt kiezen uit verschillende typen diamantboren en deze met of zonder statief huren. Ook kunt u bij dit bedrijf terecht voor zaagmachines. Deze zijn geschikt voor diverse werkzaamheden, zoals het zagen van vloer- of wandtegels. Een sleufzaagmachine is ook verkrijgbaar. Net zoals aanverwante producten, zoals stofzuigers met hepa filter. Hiermee houdt u uw werkplaats vrij van stof en kunt u netjes werken.

Wat voor bouwdrogers wilt u huren?

Wist u dat u bij Bouwmat Verhuur kunt kiezen uit verschillende soorten bouwdrogers? Er zijn drogers van Df300 220 tot Df1500 380 volt. U kunt alle bouwdrogers enkele dagen, weken of langer huren. Ook bijpassende apparatuur huurt u hier eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan stroomaggregaten. Dan weet u zeker dat u op uw werkplaats te allen tijde voorzien bent van voldoende stroom. Daarnaast kunt u ook een diamantzaag of diamantboor huren. Of u nu bezig bent met een groot bouwproject of een kleine klus rondom uw huis, Bouwmat Verhuur levert gegarandeerd de juiste producten voor uw project. Zo kunt u snel, eenvoudig en veilig aan de slag.

Een vrijblijvende offerte aanvragen of bouwmaterialen kopen

Wilt u een diamantboor, bouwdrogers of andere bouwmaterialen huren? Bekijk dan online het uitgebreide assortiment van Bouwmat Verhuur en kies de producten die u nodig heeft. Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent, u kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Dan weet u snel waar u financieel aan toe bent. Heeft u vaak bouwmaterialen nodig? Dan is het wellicht voordeliger om deze te kopen in plaats van te huren. Ook dit is mogelijk bij Bouwmat Verhuur.

door

Volop keuze uit prachtige occasions in omgeving Valkenswaard

Bent u toe aan een nieuwe auto? Dan heeft u wellicht de overweging gemaakt of u een nieuwe auto of een gebruikte auto wilt aanschaffen. Beide opties hebben zo hun voor- en nadelen. Het kiezen en kopen van een nieuwe occasion wordt u in ieder geval eenvoudig gemaakt met het grote aanbod van Autobedrijf Huub Smolders in de omgeving van Valkenswaard. Met de verschillende specificaties, merken en prijzen vindt u altijd de auto van uw dromen. Zo uit voorraad leverbaar!

Professionele autodealer met een online occasionvoorraad

Autobedrijf Huub Smolders is gevestigd in Westerhoven en biedt u tal van opties. Zij bieden u de mogelijkheid om de voorraad online te bekijken, op uw gemak. Op die manier heeft u uitgebreid de tijd om op zoek te gaan naar de auto die bij ú past. Zo heeft u de keuze uit verschillende topmerken, zoals BMW, Audi, Mercedes-Benz, Ford, SEAT en nog veel meer. Het specialisme en kennis in auto’s is eindeloos, waardoor het bedrijf zich officieel SEAT Service partner mag noemen. Een benoeming waar zij trost op zijn. Het is dan ook niet gek dat zij de nieuwste SEAT modellen voor u klaar hebben staan, met daarbij een occasionwagenpark met tweedehands SEAT modellen in perfecte staat. Wanneer u in omgeving Valkenswaard bent, is het dan ook een echte aanrader om de verschillende occasions te bekijken.

Snel en vakkundig schadeherstel aan uw auto

Naast de uitgebreide occasionvoorraad nabij Valkenswaard, bezit Autobedrijf Huub Smolders ook over een moderne garage. Wanneer u schade heeft gereden aan uw auto laat u het snel en vakkundig bij hen herstellen. Ook voor een airco-check of onderhoud, keuring en alles wat met de mobiliteit van uw auto te maken heeft bent u hier aan het juiste adres. Of u nu een nieuwe auto wilt of schadeherstel nodig heeft, één ding is zeker: kiest u Autobedrijf Huub Smolders, dan kiest u voor kwaliteit in mobiliteit.

https://www.huubsmolders.nl/
door

Witgoed & Wasmachine reparatie Almere

Is je wasmachine, vaatwasser, koelkast of droger kapot? Ben je opzoek naar iemand die je apparaaat kan repareren zodat hij weer werkt als nieuw? Schakel dan een witgoed monteur in die je kan helpen met witgoed reparatie in Almere.

Meestal zijn wasmachines makkelijk te repareren (als je ervaring ermee hebt). We raden het wel aan om eerst goed onderzoek te doen naar wat het probleem precies is. Je kunt hulp inschakelen van een witgoed monteur die je kan helpen op locatie, hij zal ervoor zorgen dat je wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast weer perfect werkt.

Witgoed & wasmachine reparatie Almere

Herken je een van deze problemen? Schakel dan witgoed reparatie Almere in, de monteurs werken in de gehele regio van Almere dus ook in Nobelhorst Almere, Noordplassen West Almere, Noorderplassen East, Homeruskwartier. 

 • Wasmachine tikt maar draait niet
 • Trommel wasmachine draait niet meer
 • Wasmachine start niet
 • Wasmachine geeft wel water maar draait niet
 • AEG wasmachine wordt niet warm
 • AEG wasmachine verwarmt niet
 • Wasmachine draait niet met was erin
 • Wasmachine trommel draait niet simpel

Ben je niet zeker van het probleem en denk je dat het veel geld gaat kosten om het apparaat weer gerepareerd te krijgen? Neem dan contact op meer informatie over het probleem te krijgen, je krijgt een witgoed monteur uit Almere in huis die je gaat vertellen wat het probleem is en hoe deze opgelost kan worden, natuurlijk is het ook zo dat je verteld zult krijgen wat de reparatie zal gaan kosten. Geen verrassingen achteraf dus.

Is het apparaat na de reparatie toch weer kapot gegaan? Geen probleem, je hebt namelijk recht op garantie – op de bon die je hebt gekregen staat precies wat het bedrag is dat je hebt betaald en hoe je garantiewerkzaamheden kan krijgen. Wordt het apparaat niet gerepareerd? Dan krijg je je geld terug. Wel zo handig en eerlijk, het telefoonnummer dat je kan bellen is 06-866811811.

https://www.witgoedserviceholland.nl/witgoed-reparatie-almere/
door

Slotenmaker Eindhoven komt met spoed bij je op locatie.

Heb je een betaalbare slotenmaker nodig? Misschien dat je hebt gehoord dat slotenmakers erg duur zijn en dat ze veel extra kosten rekenen zodra ze bij je op locatie komen op je deurslot te openen als je bent buitengesloten, niets is minder waar – je moet gewoon een goede slotenmaker kiezen. Deze slotenmaker in Eindhoven is daar een goed voorbeeld van, ze werken namelijk transparant en geven je vooraf duidelijk aan wat de kosten zullen zijn. Je wilt toch niet teveel betalen voor het openen van een deurslot? Deze slotenmaker houdt daar goed rekening mee en zorgt ervoor dat je een laag bedrag betaald wanneer je moet betalen.

Is het de eerste keer dat je een slotenmaker nodig hebt? Goed mogelijk dat je je dan niet weet wat je te wachten staat, wees maar niet getreurd – want bij slotenmakergerard ben je in ieder geval in goede handen. Zo hebben ze een goede klantenservice die je 24 uur per dag kunt bellen, je kunt vragen om een slotenmaker en in de meeste gevallen komen ze direct naar je toe. 

Naast het openen van je deur krijg je ook gratis advies en tips om in de toekomst zaken als buitengesloten te vermijden. Een slotenmaker die je direct helpt door snel bij je op locatie te komen (meestal al binnen 20 a 30 minuten). Als je aangeeft dat het om een spoedgeval gaat komen ze je direct helpen. Je kunt met PIN betalen of contant betalen bij de slotenmaker, de betalingen lopen vaak via Mollie. Een veilige betaalmethode, als je niet tevreden bent met de slotenmaker services kun je zelfs je geld terug krijgen, toch zal de slotenmaker proberen je nogmaals te helpen.

door

Poorten voor de oprit, geheel naar uw wensen

Wanneer het gaat om poorten voor de oprit, staat u voor een veelheid aan keuzes. Welke stijl poort wilt u voor de oprit – klassiek, modern, of een geheel uniek design? En denkt u aan een aluminium of metalen poort, of aan een poort van hout? Poortland helpt u graag met het ontwerpen, produceren en plaatsen van de poort die u voor ogen heeft. Voor poorten voor de oprit bent u hier dan ook aan het juiste adres. Wilt u meer weten? Hier leest u over de diensten van Poortland en de verschillende mogelijkheden.

Waar kunt u aan denken qua poorten voor de oprit?

Poorten zijn er in allerlei soorten en maten. Wandel maar eens door uw stad of dorp: bij iedere oprit ziet u weer een andere stijl, met andere materialen en andere mechanismen. Welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Materiaal: aluminium, staal of hout

Poorten voor de oprit moeten stevig zijn en veiligheid bieden voor uw woning. Daarom worden de meeste poorten tegenwoordig van staal of aluminium gemaakt. Aluminium is lichter en sterker ten opzichte van gelaste poorten, maar het materiaal is ook duurder en meer bewerkelijk. Wilt u voor een meer klassieke uitstraling? Dan kunt u ook kiezen voor een poort die gedeeltelijk of geheel van massief hout is vervaardigd.

Functionaliteit van de tuinpoort

Een klassieke poort opent u met de hand, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om hun poorten te laten automatiseren. Aan de hand van elektromechanica kunt u de poorten automatisch openen en sluiten van een afstand. De poort kan draaien, schuiven, of opkrullen (in het geval van garagepoorten). Met behulp van parlofoon en/of videocamera’s kan de functionaliteit van poorten op de oprit verder vergroot worden.

Heeft u een nieuwe poort nodig?

Zoveel opritten, zoveel poorten. Voor de beste poort heeft u een bedrijf nodig dat verstand van zaken heeft, en dat met u mee kan denken over de beste oplossing voor uw oprit. Poortland helpt u graag met het ontwerpen, produceren en plaatsen van een nieuwe poort.

https://www.poortland.be/
door

Vergaderen op een mooie locatie vlak bij Tilburg en Breda

Wanneer u op zoek bent naar een ruimte om te vergaderen in de omgeving van Tilburg en Breda is De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek echt iets voor u. Hier kunt u in een rustige sfeer vergaderen met zakenrelaties, medewerkers en directe collega’s. Deze prachtige locatie ligt op landgoed Gorp de Ley en is in 1641 gebouwd. De prachtige monumentale tiendhoeve beschikt over diverse authentieke details en is nog helemaal intact. Deze inspirerende locatie brengt iedere vergadering tot een goed eind. Geniet van de rust, de prachtige natuur en perfect verzorgde catering. Wilt u uw collega’s of zakenpartners verrassen met een uitgebreid brunchbuffet? Of lijkt u een lekkere lunch of slechts koffie met gebak een beter idee? De Nieuwe Hoef maakt het allemaal voor u mogelijk. Zet u vergadering vol energie voort met een goed gevulde maag.

Combineer uw vergadering met teambuilding

Vergaderen in Breda of Tilburg is nog nooit ontspannen geweest. De prachtige locatie van De Nieuwe Hoef staat midden in een groene omgeving. Frisse lucht doet iedereen goed. U kunt in uw pauze een wandeling maken door het bosrijke gebied. Combineer uw vergadering met teambuilding door gebruik te maken van de omgeving. Zo heeft u niet alleen een productieve maar ook leuke dag. Wilt u een reservering plaatsen voor een vergaderzaal? Bij groepen van minimaal 20 personen is dit mogelijk.

Verzorg een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest

Ook wanneer u een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest wilt organiseren is De Nieuwe Hoef een perfecte locatie. Zo kunt u uw werk even helemaal los laten en ontspannen. Wilt u met een grote of kleine groep een onvergetelijke dag beleven? Geef uw wensen door aan deze specialist en ze helpen u graag met de organisatie. Vergaderen in de omgeving van Breda en Tilburg, een bedrijfsuitje of – feest organiseren of teambuilding in een groene omgeving. De Nieuwe Hoef is geschikt voor verschillende doeleinden.

door

Professionele en betrouwbare diensten voor de slimme ondernemer

We kennen allemaal wel onze weg wanneer we iets moois willen kopen, maar hier niet te veel voor willen betalen. Een eikenhouten tafel, iPhone of een degelijke auto. Veel mensen gebonden aan een budget zullen overwegen om op een site als Marktplaats te kijken. Hier zijn de prijzen laag en is er een ruim aanbod aan verkopers. Maar toch is Marktplaats vaak niet de meest ideale optie. Zo weet u nooit zeker of u met een betrouwbare verkoper onderhandelt. Het product zou uiteindelijk niet geleverd kunnen worden of de kwaliteit valt enorm tegen. Dit is deels te wijten aan het platform en deels aan het feit dat het een product betreft.

Een digitale dienst heft een hoop van deze problemen op. Omdat een dienst online geleverd kan worden kunnen er veel meer veiligheidsmechanismen ingebouwd worden. Een online platform als Fiverr is hier een mooi voorbeeld van. U als verkoper selecteert een online dienst, laten we zeggen een logo voor uw bedrijf. U betaald een bepaal bedrag dat op een tussenrekening komt te staan. Vervolgens gaat de verkoper aan de gang en krijgt u binnen enkele dagen een proefversie. Deze proefversie kunt u goedkeuren waarna het geld bij de verkoper terecht komt en u een downloadbare versie krijgt. Zo ontvangt u altijd een product waar u het geld voor betaald heeft en is de verkoper zeker van een betaling.

Wij bij Scripted Consultancy hebben ook getracht om een online dienst aan te bieden. Via een digitaal kanaal bieden wij aan adviesdienst aan. Een stuk goedkoper dan traditionele kanalen en een stuk sneller. Voor u als zogenaamde “lean” ondernemer is dit een ideale kans om uw onderneming te laten checken. Wij kijken ieder relevant bedrijfsonderdeel na en komen daarna met persoonlijke aanbevelingen. Zo kunnen ook ondernemers gebonden aan een budget profiteren van kwalitatie bedrijfsadvies.

https://www.scriptedconsultancy.com/
door

Online een printplaat laten maken voor ieder apparaat

Tegenwoordig is alles online te regelen, ook een printplaat laten maken kunt u nu eenvoudig regelen via het internet. Een printplaat bestellen doet u door uw wensen door te geven aan een erkend bedrijf dat printplaten laten maken via het internet aanbiedt. Let er wel op dat u in zee gaat met een bedrijf dat hierin ruime ervaring heeft. Zo voorkomt u teleurstellingen en dat u producten geleverd krijgt die bij lange na niet aan uw verwachtingen voldoen. Veiligheid is hierbij uiteraard ook van groot belang omdat het gaat om apparaten die op stroom werken.

Zo heeft u een printplaat laten maken snel geregeld

Een printplaat bestellen doet u voor bijvoorbeeld een prototype dat u op kleine schaal wilt produceren om te onderzoeken of het haalbaar is om het apparaat op de markt te brengen. Dan heeft u doorgaans slechts enkele tientallen stuks nodig. Wilt u printplaten bestellen voor een grotere productie dan kan dat natuurlijk ook. Bij grotere aantallen profiteert u uiteraard in de meeste gevallen van kwantumkorting. Maar ook voor complexe automatiseringsvraagstukken kunt u ervan uit gaan dat u kwaliteit geleverd krijgt. U kunt printplaten bestellen die volgens het SMD principe zijn gemaakt, hierbij zijn de onderdelen op de plaat bevestigd zonder kabels. U kunt ook kiezen voor through hole. Bij dit principe worden de onderdelen op meer traditionele wijze vastgezet. Dit is een ideale methode voor apparaten die de interne onderdelen zeer warm maken of de printplaat onderhevig laten aan trillingen.

Zo bestelt u snel en gemakkelijk uw printplaten

Printplaten laten maken kunt u laten doen door PRS B.V. Zij hebben hiermee ruime ervaring en leveren u een passend ontwerp. Hiervoor kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Met vragen kunt u uiteraard terecht bij de klantenservice. Twijfelt u bijvoorbeeld over SMD of through hole dan kunt u dit aan het bedrijf voorleggen en op deze manier weloverwogen een goede keuze maken.