Categorie Archief Bedrijven

door

Werk zorgvuldig naar het rijbewijs toe

Autorijden is iets om serieus te nemen. Dit geldt trouwens voor het besturen van elk gemotoriseerd voertuig. Aangezien jij hoge snelheden kunt bereiken, zul je altijd voorzichtig en zorgvuldig te werk moeten gaan. Let daarom altijd goed op voor voetgangers, fietsers en bestuurders van minder goed beschermde voertuigen. Dat terzijde, is het autorijden op zich heel leuk om te ervaren. Vooral als je voor de eerste keer mag beginnen met het volgen van rijlessen. Zoek een geschikte rijschool bij jou in de buurt uit en plan eerst eens een proefles in. Zo krijg je alvast een gevoel voor de auto en maak je alvast kennis met de instructeur.

De basisbeginselen leren

Tijdens jouw eerste paar autorijlessen zul je voornamelijk alle basisbeginsel van het autorijden gaan leren. Te beginnen bij het sturen. Dit gebeurt meestal eerst op een niet-openbare weg. Op deze manier heb je alle ruimte om overal aan te wennen. Jij stuurt en de instructeur geeft gas en remt. Nadat je dit onder de knie hebt zul je ook mogen gas geven en remmen. Vooral het rempedaal kan gevoelig zijn, dus probeer hier een gevoel voor te krijgen. Na al deze handelingen volgt het onderdeel dat wellicht de meeste tijd zal kosten om onder de knie te krijgen. Dit onderdeel is het (ont-)koppelen en schakelen. Je zult namelijk goed moeten aanvoelen wanneer de koppeling opkomt en je zult hierop moeten anticiperen door licht gas bij te geven.

De auto theorie leren

Iets wat net zo belangrijk is als de praktijk, is de auto theorie leren. In het theorie boek staan namelijk alle verkeersregels en richtlijnen die je moet weten. Ook kun je makkelijk de auto theorie leren, aangezien er genoeg vragen bestaan. Ook kun je online veel vragen omtrent de auto theorie leren.

https://theorie-oefenexamen.nl/
door

Expat tax services

Are you an expat that lives in the Netherlands? First of all ,welcome to our small but beautiful country! We are known to be very open to welcome everyone, from every country and culture around the world. Moving to the Netherlands is probably very exciting, but maybe also a bit difficult and overwhelming. What to think about tax returns? No worries, Taxsight can help you with all the expat tax services.

What do they offer?

They offer all kinds of expat tax services, for individuals to small business owners and everything in between. Advice, reports, one on one contact, all the explanations and more. They have a team of highly skilled and widely experienced professionals, ready to help you with all your matters regardings taxes, tax returns, laws and more. The best company for expat tax services is this!

Cross border matters

When you’re working in multiple countries, and therefore making money abroad, the last you want to do is pay double taxes. They can help you avoid this. This company consists of a team of international tax lawyers, always eager to help you professionally. They can help with all your international tax concerns.

International transactions

They can also help you with international transactions. Expecting money from another country, in any way possible? You should be aware of the fact that monetary gifts and inheritance might be taxed in the Netherlands. They can help you with the best legal advice, tax advice and every other thing to pay your mandatory taxes. In this way you can enjoy your gift or inheritance as much as possible.

They are here for entrepreneurs

It’s very exciting to start a new business. On top of that, there are a lot of responsibilities that come with starting a business. This includes taxes. They can make sure that your business is set up in a way that benefices you the most!

 

https://taxsight.nl/expat-tax-services/
door

De prachtige kleurrijke kussens van Imbarro Home & Fashion

Ben jij op zoek naar een Imbarro kussen? Dan ben jij in onze webshop op het juiste adres! Onze kussens geven kleur aan elk interieur en zijn daarbij ook erg makkelijk te combineren met andere woonaccessoires.

Met de hand gemaakt in India

Onze kussens zijn gemaakt van katoen en kenmerken zich door de kleur en originaliteit. Al onze Imbarro kussens zijn namelijk met de hand gemaakt in India, wat het dus een echt ambachtsproduct maakt.

Combineren en matchen

Naast het matchen met andere woonaccessoires uit onze webshop, kun jij ook onze kussens leuk met elkaar combineren. Wij hebben de verschillende collecties, zoals bijvoorbeeld de Imbarro Paradise kussens, zo op elkaar afgestemd dat ze perfect met elkaar te matchen zijn waardoor jij net dat extra’s aan jouw huis en interieur kunt geven.

Fairtrade ontwikkeling

Wij zijn erg bezig met het milieu en met de werk- en leefomstandigheden van iedereen die betrokken is bij Imbarro Home & Fashion en de productie van onze producten. Daarom is ieder kussen van Imbarro op een Fairtrade wijze ontwikkeld en geproduceerd in het geweldig mooie India.

Al onze producten, dus niet alleen onze sierkussens, zijn gemaakt met respect. Respect voor het milieu, respect voor de mensen die onze producten produceren en natuurlijk de consument.

Groot assortiment kussen

Bij ons vind je allerlei verschillende soorten kussens. Een van onze bekendste kussens zijn toch wel onze sierkussen met de print van een vis, uit de Costa collectie en onze Paradise collectie met prachtige frisse en zomerse prints. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen en zijn gemaakt van katoen. Deze kussens zijn daarbij niet alleen ideaal voor op de bank, maar ook zeer leuk voor op bed.

Kom langs in onze showroom

Ben jij geïnteresseerd in onze Imbarro kussens? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs in Apeldoorn. Mocht jij onze kussens willen verkopen in jouw winkel? Vraag dan gratis en vrijblijvend een Dealer account aan waardoor jij toegang krijgt tot onze speciale Dealer website. Vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

https://www.imbarro.nl/wonen-accessoires-woondecoratie/sierkussen-kussen.html
door

APK in Brummen? Kom langs bij Autobedrijf Roetert

Bent u op zoek naar een autobedrijf dat de APK in Brummen voor u uit kan voeren? Kom dan gerust eens langs bij Autobedrijf Roetert. Wij zijn niet gevestigd in Brummen, maar in Loenen. Maar het scheelt dat dit maar een klein stukje rijden is. Zeker de moeite waard om uw APK door onze ervaren specialisten uit te laten voeren.

APK Keuring

De Nederlandse overheid heeft de APK keuring ingevoerd, om te zorgen dat het wat veiliger wordt in het verkeer. Tijdens een APK wordt uw auto op een aantal vaste punten nagekeken. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de banden, de richtingaanwijzers en de remmen. Er wordt dan gecontroleerd of ze nog wel goed functioneren en of u nog veilig de weg op kan met uw auto.

Wij van Autobedrijf Roetert voeren de APK graag voor u uit. Hiervoor kunt u een afspraak bij ons maken, via de telefoon, via de website of via email. Wij zorgen dan dat uw auto helemaal nagekeken wordt, zodat u weer een jaar veilig de weg op kan.

U staat nooit voor onverwachtse verrassingen

Mochten wij tijdens deze controle op iets stuiten dat bijvoorbeeld gerepareerd of vervangen moet worden om door de APK te komen, dan brengen wij u altijd eerst op de hoogte. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het betalen. Wij overleggen dus eerst altijd met u of u het waard vindt om deze onderdelen te laten repareren of vervangen. Mocht u dat vinden, dan voeren wij dit voor u uit.

Veel meer dan alleen APK

Naast de APK keuring van auto’s voeren wij nog veel meer uit. Denk bijvoorbeeld aan allerlei andere soorten reparaties maar bijvoorbeeld ook de in- en verkoop van auto’s. Wij hebben meer dan honderd occasions op voorraad staan, van alle verschillende merken en in alle verschillende prijsklassen. Kom dus gerust een keer langs om ons uitgebreide aanbod occasions te komen bekijken. Zien we u snel? Tot ziens bij Autobedrijf Roetert in Loenen.

https://www.roetert.nl/apk-brummen/
door

Golfen in het geweldig mooie Sauerland

Wilt u graag op golfvakantie in het prachtige Sauerland? Kom dan eens langs bij één van de hotels van Parkhotel Sauerland. Deze hotels liggen op slechts 300 kilometer van Nederland, dus voor een geweldige en heerlijke golfvakantie hoeft u niet ver weg te gaan. Golf in Sauerland is fantastisch!

Eén van de twee hotels van Parkhotel Sauerland

Parkhotel Sauerland heeft twee hotels, genaamd Parkhotel Schmallenberg en Parkhotel Andreasberg. Waarbij vooral Parkhotel Schmallenberg het perfecte hotel is voor uw golfvakantie.

Dit komt namelijk doordat zich bij Parkhotel Schmallenberg de welbekende Schmallenberg golfclub bevindt. Dit is een prachtige golfclub met geweldig mooie golfbanen. Een echte must voor elke golfliefhebber.

Golfen in het Sauerland

Golf in Sauerland is een ware lust voor elke liefhebber van golf. Niet alleen doordat het zo dichtbij is en je je toch in een andere wereld bevindt, ook doordat er in het Sauerland veel verschillende golfbanen zijn hoge ogen gooien. Denk bijvoorbeeld aan de 27 holes baan in Winkhausen of de golfbaan in Sellinghausen, waarbij je een mooie 18 holes baan hebt.

Golvakantie in het Sauerland

Dus wilt u een golfvakantie in Sauerland? Bekijk dan nu de arrangementen van de Parkhotel Sauerland hotels. Wij van Parkhotel Sauerland zullen er voor zorgen dat u het aan niks ontbreekt. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van half pension, waarbij u rustig kunt opstaan, kunt genieten van een heerlijk ontbijt met een verse bak koffie en daarna naar de kortgelegen Schmallenberg golfclub kunt gaan om een balletje te slaan.

Verder kunt u in het Sauerland gebied niet alleen genieten van golf, maar bijvoorbeeld ook van de prachtige natuur, waarbij u bijvoorbeeld kunt gaan fietsen of wandelen. Of bezoek een van de dorpjes waarbij u kunt genieten van een heerlijk Duits hapje en drankje.

Bekijk nu onze website

Al met al heeft het Sauerland u, zeker als golfliefhebber, zeer veel te bieden. Benieuwd geworden? Dat snappen wij volkomen! Bekijk nu onze arrangementen op de website. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd een berichtje sturen via email of ons even bellen. De koffie staat klaar. Zien wij u snel in Parkhotel Sauerland?

https://parkhotel-sauerland.com/nl/golf-sauerland/
door

Batterij kalibreren laptop & IPhone

Je laptop batterij opnieuw kalibreren

Iedereen heeft er wel eens last van je computer heeft nog 60% batterijvermogen, maar opeens valt die toch uit. Je batterij kalibreren kan deze problemen oplossen.

Hoe goed je de batterij van je laptop ook behandelt, de capaciteit ervan zal uiteindelijk toch afnemen. Maar ook de ingebouwde vermogensmeter kan je soms onjuiste schattingen geven over de levensduur van de batterij. Fabrikanten raden over het algemeen aan om de batterij om de twee tot drie maanden te batterij kalibreren. Dit helpt om uw batterij-metingen nauwkeurig te houden. Je moet eerst uw batterij opladen, dus sluit uw laptop aan en laat de batterij opladen. Als hij op 100%

IPhone batterij kalibreren

Een mogelijke reden voor de problemen kan zijn dat de iPhone een ander percentage laat zien dan de hoeveelheid energie die nog daadwerkelijk in de batterij zit. De energiemeter (rechtsboven) laat dus een verkeerde waarde zien. Je iPhone batterij kalibreren kan hierin het verschil maken.

Hoe je iPhone kalibreren?

  1. Sluit je iPhone aan op een oplader en iPhone kabel.
  2. Druk de thuisknop (ronde knop) tegelijkertijd in met de aan-uitschakelaar (bovenop) en houd deze ingedrukt totdat het Applelogo verschijnt.
  3. De batterij van je iPhone is nu gekalibreerd, laat je iPhone nu opladen totdat deze 100% aangeeft. Laat je iPhone nog een tijdje aan de lader liggen.
  4. De batterij van je iPhone is nu helemaal opgeladen en je iPhone geeft aan dat deze 100% vol is.

Je kunt je telefoon nu weer gaan gebruiken, door het kalibreren komen het aangegeven energiepercentage en de hoeveelheid energie in de accu overeen.

https://123waldo.nl/blog/post/hoe-kalibreer-je-de-batterij-van-je-laptop
door

Alles wat je moet weten over Code 95

Wat is (een) Code 95?

Code 95 staat eigenlijk voor niets anders dan een bevestiging van vakbekwaamheid. Dat wil zeggen dat je, naast dat je jouw rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) hebt gehaald, je als je beroepsmatig een voertuig wilt besturen hier ook nog iets extra’s voor doet. Deze code is verplicht voor elke beroepschauffeur die in de EU werkt OF uit de EU afkomstig is.

Wanneer extra op letten?

Heb je een Rijbewijs D/C zonder code 95 dat is afgegeven ná 10-09-2008/2009? Dan heb je voor veel examens vrijstelling. Jouw rijbewijs gehaald vóór 10-09-2008/2009? Dan kun je een Code 95 op je rijbewijs krijgen door 35 uur aan nascholing te volgen. Ook onder andere politieagenten en brandweerlieden hebben geen Code 95 nodig om hun voertuig te mogen besturen.

Hoelang geldig? Waarom?

Je behaalde Code 95 is vijf jaar lang geldig. Daarna moet je opnieuw meedoen om hem te kunnen verlengen. Deze regels zijn in werking gesteld en afgesteld op je rijbewijs om te zorgen dat iedereen verantwoord en professioneel om kan gaan met professioneel vervoer. Hierdoor gebeuren minder ongelukken en kunnen opdrachtnemers laten zien dat ze de juiste vaardigheden bezitten om goed te kunnen rijden.

Waar behalen?

Er zijn meerdere sites en scholen waar een Code 95 te behalen is met nascholing.  Deze sites zijn vrijwel altijd gericht op bedrijven. Dit is ook logisch, want zoals eerder uitgelegd is een Code 95 alléén verplicht voor mensen die beroepsmatig handelen met hun voertuig. Iedereen die privé bijvoorbeeld een bus bestuurd, heeft dus ook geen Code 95 nodig.

https://eurotransportcollege.com/nascholing-code-95/
door

Periodiek ademen: wat is het en wat kun je er tegen doen?

Periodiek ademen komt er op neer dat je ritme van ademen niet regelmatig is. De tussenpauzes tussen iedere ademhaling zijn dan niet even lang. Dat betekent dus dat iedere ademhaling onregelmatig is. Dat kan er voor zorgen dat je te weinig zuurstof binnen krijgt. Dit kan op lange termijn niet goed voor je zijn. Ook het is het tijdens het slapen gevaarlijk omdat je lichaam dan soms kan vergeten om te ademen. Vooral tijdens het slapen is het belangrijk dat er goed wordt gelet op de ademhaling omdat je dan zelf niet voldoende bij bewustzijn bent.

Apparaten voor ademhalen tijdens het slapen

Er zijn een aantal medische apparaten die er voor zorgen dat je goed blijft doorademen tijdens het slapen. Deze apparaten zijn aangesloten aan een soort masker dat je draagt tijdens het slapen. Dit is meestal een masker dat zowel je neus als je mond bedekt. Via dit masker krijg je dan zuurstof toegediend. Door de toediening van zuurstof weet je zeker dat je tijdens het slapen geen zuurstoftekort meer kan oplopen.

Andere manieren bij periodiek ademen

Een andere manier van periodiek ademen tegengaan, is het gebruik maken van ademhalingstechnieken. Er zijn diverse methoden ontworpen die kunnen helpen bij het regelmatig krijgen van je ademhalingen. Door goed te focussen op je ademhaling en het gebruik van begeleiders kun je jouw eigen ademhaling weer goed onder controle krijgen. Het wordt dan ook aanbevolen om een therapeut te raadplegen bij het uitvoeren van de verschillende technieken.

https://buteyko-limburg.nl/ademhalingstechnieken/
door

Een sexy kimono in plaats van een badjas

De badjas is in de westerse cultuur een bekend product. De badjas wordt vaak gebruikt bij een wellness dagje, maar veel mensen dragen hem ook thuis in plaats van een comfortabele outfit. In de winter wordt de badjas vaak over de normale kleren heen gedragen om het extra warm te krijgen. De standaard badjas is vaak van een dikke badstof gemaakt, waardoor hij extra warm is. In de afgelopen jaren heeft ook een andere variant populariteit gewonnen, namelijk de kimono.

Wat is de sexy kimono?

Tegenover de badjas ziet een kimono er een stuk flatteuzer uit. De kimono is een kledingstuk dat komt uit de Japanse cultuur. Het is een soort badjas gemaakt van een zijdeachtige stof. In Japan wordt de kimono vaak gedragen op speciale evenementen. In Nederland wordt de kimono vaak gebruikt als vervanger voor de badjas. Een sexy kimono kan overigens ook gebruikt worden in de slaapkamer. De kimono heeft namelijk door de zijde stof vaak ook een sexy uitstraling.

Varianten van de kimono

De originele kimono’s zijn vaak vrij kort en hebben wijde mouwen. Door de kortheid van de kimono kan deze standaard niet gebruikt worden als badjas. In de westerse cultuur worden er tegenwoordig wel veel badjassen gemaakt in de stijl van de kimono. Deze zijn dan dus een stuk langer dan de traditionele kimono. De printen op een kimono zijn vaak oosterse bloemen of vogels. Overigens hoeft er niet altijd een print te staan op een kimono. Ze zijn namelijk ook vaak te vinden in een effen kleur.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/kimono-peignoir
door

Een winstgevende en moderne website

Ieder bedrijf wil zichzelf herkenbaar maken op het internet, het is namelijk inmiddels de beste plek om gevonden te worden. Iedereen die iets zoekt zal hiervoor in de zoekmachine op het internet gaan zoeken naar wat die nodig heeft. Het is een stuk makkelijker en sneller dan de gouden gids en telefoonboek van vroeger. Om jouw bedrijf herkenbaar te krijgen op het internet is een goede website zeer belangrijk. Er moet duidelijk in staan wat je bedrijf doet en waar het voor staat. Een website laten maken in Eindhoven is één van de plekken waar je de perfecte aandacht krijgt voor jouw website.

Het bruisende creatieve team in Eindhoven

Een website laten maken in Eindhoven helpt je om jouw bedrijf zichtbaar te maken op het internet. Zij werken met WordPress wat een ideaal platvorm is om je website op te laten maken. Zij zijn een team wat jouw wensen maar al te graag willen realiseren. Hierbij geven zij ook voldoende tips en tricks om het nog mooier te maken dan het al is. Ook geven ze aan wat absoluut niet een goede optie is, hiervoor geven zij dan een creatief alternatief. Op die manier weet je dat jouw website eruit zal zien zoals je voor ogen hebt. Daarnaast wordt de website gecreëerd met een winstoogmerk. Je wilt als bedrijf namelijk ook weer inkomsten generen van je uitgaven. Om dit voor elkaar te krijgen gebruiken zij hun jarenlange ervaring waardoor zij weten wat wel en niet werkt in de praktijk. Want sommige ideeën lijken zeer mooi, maar het moet natuurlijk wel wat opleveren.

https://www.jkc-media.nl/wordpress-website-laten-maken-eindhoven/