Categorie Archief Bedrijven

door

Professionele en betrouwbare diensten voor de slimme ondernemer

We kennen allemaal wel onze weg wanneer we iets moois willen kopen, maar hier niet te veel voor willen betalen. Een eikenhouten tafel, iPhone of een degelijke auto. Veel mensen gebonden aan een budget zullen overwegen om op een site als Marktplaats te kijken. Hier zijn de prijzen laag en is er een ruim aanbod aan verkopers. Maar toch is Marktplaats vaak niet de meest ideale optie. Zo weet u nooit zeker of u met een betrouwbare verkoper onderhandelt. Het product zou uiteindelijk niet geleverd kunnen worden of de kwaliteit valt enorm tegen. Dit is deels te wijten aan het platform en deels aan het feit dat het een product betreft.

Een digitale dienst heft een hoop van deze problemen op. Omdat een dienst online geleverd kan worden kunnen er veel meer veiligheidsmechanismen ingebouwd worden. Een online platform als Fiverr is hier een mooi voorbeeld van. U als verkoper selecteert een online dienst, laten we zeggen een logo voor uw bedrijf. U betaald een bepaal bedrag dat op een tussenrekening komt te staan. Vervolgens gaat de verkoper aan de gang en krijgt u binnen enkele dagen een proefversie. Deze proefversie kunt u goedkeuren waarna het geld bij de verkoper terecht komt en u een downloadbare versie krijgt. Zo ontvangt u altijd een product waar u het geld voor betaald heeft en is de verkoper zeker van een betaling.

Wij bij Scripted Consultancy hebben ook getracht om een online dienst aan te bieden. Via een digitaal kanaal bieden wij aan adviesdienst aan. Een stuk goedkoper dan traditionele kanalen en een stuk sneller. Voor u als zogenaamde “lean” ondernemer is dit een ideale kans om uw onderneming te laten checken. Wij kijken ieder relevant bedrijfsonderdeel na en komen daarna met persoonlijke aanbevelingen. Zo kunnen ook ondernemers gebonden aan een budget profiteren van kwalitatie bedrijfsadvies.

https://www.scriptedconsultancy.com/
door

Online een printplaat laten maken voor ieder apparaat

Tegenwoordig is alles online te regelen, ook een printplaat laten maken kunt u nu eenvoudig regelen via het internet. Een printplaat bestellen doet u door uw wensen door te geven aan een erkend bedrijf dat printplaten laten maken via het internet aanbiedt. Let er wel op dat u in zee gaat met een bedrijf dat hierin ruime ervaring heeft. Zo voorkomt u teleurstellingen en dat u producten geleverd krijgt die bij lange na niet aan uw verwachtingen voldoen. Veiligheid is hierbij uiteraard ook van groot belang omdat het gaat om apparaten die op stroom werken.

Zo heeft u een printplaat laten maken snel geregeld

Een printplaat bestellen doet u voor bijvoorbeeld een prototype dat u op kleine schaal wilt produceren om te onderzoeken of het haalbaar is om het apparaat op de markt te brengen. Dan heeft u doorgaans slechts enkele tientallen stuks nodig. Wilt u printplaten bestellen voor een grotere productie dan kan dat natuurlijk ook. Bij grotere aantallen profiteert u uiteraard in de meeste gevallen van kwantumkorting. Maar ook voor complexe automatiseringsvraagstukken kunt u ervan uit gaan dat u kwaliteit geleverd krijgt. U kunt printplaten bestellen die volgens het SMD principe zijn gemaakt, hierbij zijn de onderdelen op de plaat bevestigd zonder kabels. U kunt ook kiezen voor through hole. Bij dit principe worden de onderdelen op meer traditionele wijze vastgezet. Dit is een ideale methode voor apparaten die de interne onderdelen zeer warm maken of de printplaat onderhevig laten aan trillingen.

Zo bestelt u snel en gemakkelijk uw printplaten

Printplaten laten maken kunt u laten doen door PRS B.V. Zij hebben hiermee ruime ervaring en leveren u een passend ontwerp. Hiervoor kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Met vragen kunt u uiteraard terecht bij de klantenservice. Twijfelt u bijvoorbeeld over SMD of through hole dan kunt u dit aan het bedrijf voorleggen en op deze manier weloverwogen een goede keuze maken. 

door

Wees op de toekomst voorbereid en laat een energiezuinige woning bouwen

Steeds meer mensen laten een energiezuinige woning bouwen. Ondanks het feit dat het een populaire bouwvorm is, komen er veel dingen kijken bij het bouwen van zo’n woning. Daarom helpt All-In BouwAdvies u graag. Door alle regelgeving rondom het bouwen van een energiezuinige woning kan het voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Ga dan in zee met All-In Bouwadvies. Zij helpen u graag door het inzetten van hun kennis van en jarenlange ervaring met het bouwen van een energiezuinige woning. Zij kunnen u helpen met uiteenlopende projecten en zorgen voor een gedegen ontwerp waarin optimaal rekening wordt gehouden met duurzaamheid.

Profiteer van subsidie wanneer u een energiezuinige woning laat bouwen

Wanneer u uw nieuwe woning energiezuinig maakt, kunt u in sommige gevallen profiteren van een subsidieregeling van het Rijk of de gemeente. Hiermee wil de overheid ervoor zorgen dat het bouwen van een energiezuinige woning de nieuwe norm wordt. Sterker nog, tegenwoordig verplicht de overheid u om energiezuinig te bouwen. Nu lijkt het alsof het u alleen maar moeilijk wordt gemaakt, maar ook voor u zitten hier voordelen aan. Zo betekent dit in veel gevallen een besparing op uw energiekosten en zorgt u voor een aangenaam klimaat in huis. Uw woning is namelijk niet alleen voorzien van energiezuinige installaties, maar wordt ook optimaal geïsoleerd.

Schakel de hulp van een expert in

Wilt u uw nieuw energiezuinige huis op een professionele manier laten ontwerpen? Of weet u niet hoe u uw nieuwbouwhuis op een zo energiezuinig mogelijke manier kunt bouwen? Schakel dan de hulp van een expert in en u woont straks in een energiezuinige woning met een aangenaam klimaat. Zij helpen u namelijk met het succesvol bouwen van een energiezuinige woning van A tot Z. Ze nemen alle zorgen weg, zodat u met een gerust hart de bouw kunt voltooien.

https://www.aibouwadvies.nl
door

Technisch uitzendbureau Easycrew bezorgde mij een baan

Het is eigenlijk niks voor mij om mijn positieve ervaring met een bedrijf zo op internet te delen – ik ben meer van de slechte ervaringen delen 😉 – maar in dit geval is het het helemaal waard. Dankzij Easycrew, uitzendbureau in de techniek, heb ik namelijk na langere tijd weer een baan gevonden. Hun persoonlijke aanpak, enorme netwerk en makkelijke sollicitatieproces hebben ervoor gezorgd dat ik toch weer in no time nadat ik hen benaderd had aan de slag kon in de techniek!

Hoe technisch uitzendbureau Easycrew mij hielp

Als gewoon goed opgeleide werkzoekende in de technische branche had ik er moeite mee om ergens binnen te komen. Ik heb er een tijdje uitgelegen. Überhaupt een passende baan vinden die qua afstand te doen is van huis en waarbij de werktijden voor mij acceptabel waren vond ik lastig. Gelukkig vond ik toen bij mij in de buurt in Rotterdam het uitzendbureau Easycrew. Als technisch uitzendbureau richten zij zich puur op met name technische vacatures. Ideaal dus voor mij en het heeft gewerkt, want ik werk inmiddels al bijna een jaar met veel plezier bij een grote werkgever via Easycrew!

Hun fijne werkwijze

Easycrew is dus een technisch uitzendbureau gevestigd in Rotterdam. Zij brengen bedrijven die technisch bekwaam personeel zoeken en mensen zoals jij en ik samen. Je kunt heel makkelijk contact met ze opnemen en je wensen aangeven. Daarna gaat een specialist bij Easycrew voor jou zoeken naar de beste matches, zodat je echt passende technische vacatures aangeboden krijgt. Hierna is het een kwestie van je interesse doorgeven, op sollicitatie komen en voor je het weet heb je de perfecte job gevonden!

Waarom ik koos voor Easycrew

Er zijn eigenlijk genoeg grote bedrijven die altijd op zoek zijn naar technisch bekwaam personeel, maar je moet ze vinden. Bij Easycrew zijn al deze grote werkgevers als het ware gebundeld. Alle technische vacatures bij grotere bedrijven komen direct op hun website te staan en als jij er afspraken over hebt gemaakt, hoor jij het direct als één van de eersten als er een nieuwe vacature vrijkomt voor een functie die bij jou past of waar jij interesse in hebt. Dat is ook de reden dat het zo fijn werken is met Easycrew. Ze denken echt aan jou en wat goed bij jou past. Je krijgt hier niet zomaar wat vacatures je kant op geschoven, zodat zij hun werk gedaan hebben. Bij dit technische uitzendbureau draait het echt om maatwerk en daarom slaagden ze er ook in om mij en meerdere maten aan een leuke baan geholpen te hebben.

Genoeg technische vacatures

Het verbaasde me haast dat er toch zoveel technische vacatures beschikbaar zijn. Je moet enkel weten hoe je via de juiste weg terecht komt bij deze vacatures. Het is het werk van Easycrew om werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen en hier hebben ze dus al ruim 35 jaar ervaring in. Hun netwerk is daarom ijzersterk en kennen ze door en door. Dat is te merken, want tijdens de persoonlijke gesprekken die ik heb gehad, wist de dame voor mij al direct wat passende werkgevers voor mij.

En als je dan toch zelf wilt zoeken naar een passende, uitdagende, technische baan, dan kun je zelf op hun website zoeken in de uitgebreide vacaturebank.

Uitzendbureau in techniek en meer

Easycrew is een uitzendbureau gespecialiseerd in techniekvacatures, maar daarnaast bieden ze ook allerlei vacatures aan in de maritieme sector. Hiervoor geldt hun fijne werkwijze natuurlijk precies zo, dus zoek jij nog een maritieme baan? Kijk dan vooral tussen de maritieme vacatures bij de maritieme vacaturebank. Ik denk dat ze jou net zo goed kunnen helpen als dat ze mij hielpen aan een technische baan.

Jij kunt je ook inschrijven!

Ben je door mijn ervaring ook erg benieuwd naar de vacatures en fijne hulp van Easycrew? Ook jij kunt je via de website gewoon inschrijven!

door

Geef uw pand een make-over door middel van cladding met aluminium

Wilt u uw bedrijfspand onder handen nemen om een nieuwe mooie uitstraling te creëren? Is uw doel om op te vallen tussen andere bedrijfspanden? Wilt u klanten en prospects versteld laten staan van uw gebouw en huisstijl? Dan is cladding met aluminium een goed idee. Naarmate uw gebouw er langer staat in weer en wind, kan het verouderen. Met cladding met aluminium kunt u op een gemakkelijke manier uw pand een vernieuwing geven, zonder ingrijpende verbouwing of renovatie. Naast een uiterlijk voordeel, heeft cladding met aluminium ook andere voordelen. Zo kan het uw gebouw isoleren en beschermen tegen weersinvloeden. Lees snel verder om achter de mogelijkheden te komen.

De voordelen van cladding met aluminium zijn eindeloos

Wanneer u uw pand van een nieuwe jas zou voorzien door middel van cladding met aluminium, wilt u dit natuurlijk in uw huisstijl kleuren doen. Bij Freebird Coated Aluminium kunnen ze u maatwerk bieden op gebied van kleuren, dessins en vormen. Met een speciale techniek ligt de kleur niet óp de plaat, maar wordt de kleur opgenomen in het materiaal. Hierdoor vervaagt het niet en kunt u er lang van genieten. Daarnaast krijgen alle platen een grondige uv-bestendige coating. Zo kunt u ervan op aan dat uw nieuwe beplating lang mee zal gaan.

Vraag een gratis monster aan

Bij Freebird Coated Aluminium is er veel mogelijk op gebied van cladding met aluminium. Voor zowel binnen als buiten en met print of effen kleuren. Bespaar tot wel 30% in uw energieverbruik en kies voor 100% recyclebare materialen. Dat is de keuze die u maakt, wanneer u kiest voor de aluminium cladding van Freebird Coated Aluminium. Neem gerust contact met ze op om de verscheidene mogelijkheden te bespreken. Ze staan altijd voor u klaar met gedegen advies om samen tot de beste oplossingen te komen. Daarnaast is het ook mogelijk om een monster aan te vragen van de cladding, om te zien welke kleuren het best bij uw bedrijf passen.

https://coated-aluminium.nl/
door

Slotenmaker Oosterhout met spoed nodig? Bel met slotenmakergerard.nl!

Heb je een slotenmaker in Oosterhout nodig? Heb je advies nodig wat betreft inbraakpreventie, of heb je iemand nodig die snel de deurslot van je woning kan openen? Bij slotenmakergerard.nl zit je goed, want de slotendienst van deze slotenmaker is namelijk 24 uur per dag beschikbaar en staat 7 dagen in de week voor je klaar. Het enige wat er van je gevraagd word is bellen met de slotenmaker. In de meeste gevallen is de slotenmaker al binnen 20 minuten bij je op locatie, klaar om de deur schadevrij te openen. Zo bespaar je hoge kosten, want de slotenmaker rekent in sommige gevallen geen voorrijkosten en kan je gratis advies en tips geven over hoe je in de toekomst de slotenservice kunt voorkomen. 

Waarom kiezen voor slotenmakergerard.nl in Oosterhout?

Aangezien er veel narigheid in de slotenmakersbranche gebeurd is het belangrijk dat je kiest voor een slotenmaker dat erkend en betrouwbaar is. Slotenmakergerard.nl is zo’n slotenmaker, je kunt er zeker van zijn dat je goed geholpen wordt bij:

  • Buitengesloten wat nu
  • Sleutels vergeten
  • Sleutels kwijt
  • Slot vervangen na inbraak

Snel in contact komen met de slotenmaker? Vul dan het contactformulier in op de website en je zult zo spoedig mogelijk teruggebeld worden door de slotenmaker. De slotenmaker zal je vooraf uitleggen wat de kosten zullen zijn en zal proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Je krijgt natuurlijk ook nog een bon van de werkzaamheden van de slotenmaker, daar zit ook garantie op.

Klik op de afbeelding hieronder om www.slotenmakergerard.nl te gaan.

door

Met Timberland werkschoenen kunt u veilig en comfortabel werken

Timberland werkschoenen zijn al vele jaren een begrip voor werkend Nederland en daarbuiten. In veel verschillende beroepen worden deze schoenen gedragen om verwondingen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat mensen goed en veilig hun werk kunnen doen. Door Timberland werkschoenen te dragen zorgt u ervoor dat u of uw personeel onder alle omstandigheden hun werk goed kunnen doen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, ieder model is geschikt voor een bepaald werkveld. Maar natuurlijk kunt u ook uw persoonlijke voorkeur laten gelden bij het bestellen van werkschoenen. Sommige schoenen zijn zwaar van kwaliteit om de veiligheid te garanderen, maar er is ook een Timberland werkschoen die heerlijk licht draagt waar u zich prettig in kunt bewegen terwijl de schoen toch optimale bescherming biedt. Deze vind u bij Mallegrom Veiligheidsschoenen.

Zorg voor goede werkomstandigheden voor uw personeel

Door uw personeel Timerland werkschoenen te laten dragen zorgt u ervoor dat zij hun werk altijd en overal goed kunnen doen. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden kiest u het juiste schoeisel uit het ruime assortiment van Timerland werkschoenen. Er zijn schoenen die geschikt zijn voor een vochtige omgeving, maar ook werkschoenen die gedragen kunnen worden in een droge en warme omgeving. Ondersteuning van de voeten en de enkels is daarbij altijd van groot belang om overbelasting en blessures te voorkomen. Daarnaast beschikken ze over antistatische eigenschappen.

Waar koop ik de Timerland werkschoenen?

Wilt u uw medewerkers uitrusten met goede Timberland werkschoenen of wilt u ze voor uzelf aanschaffen? Kijk dan eens bij Mallegrom Veiligheidsschoenen. Hier vindt u het complete assortiment aan werkschoenen van dit hoogstaande kwaliteitsmerk. U kunt de Timerland werkschoen van uw keuze direct online bestellen. U kunt zowel als zakelijke klant en ook als particulier bij ons bestellen. De Timberland werkschoen leent zich ook bij uitstek voor bijvoorbeeld lange afstand wandelingen of werken in de tuin.