Categorie Archief Dienstverlening

door

Your Business Online: een slimme partner op het gebied van Facebook marketing

Wil jij groeien met je bedrijf? Zou jij graag een gevarieerder doelgroep bedienen? Overweeg je om internationaal te gaan? Een verrassende Facebook strategie en / of doeltreffende Instagram marketing is wat je nodig hebt. En het bedrijf dat je daarbij kan ondersteunen is Your Business Online. Your Business Online is een jong en gedreven team internet- en sociale mediaspecialisten. Er werken in totaal 12 mensen en er worden inmiddels meer dan 1000 klanten bediend.

Bereik je doelgroep via Facebook

Wat Facebook betreft, valt voor veel ondernemers een wereld te winnen. Dit platform heeft een trouwe -nog steeds groeiende- gebruikersgroep. De meeste daarvan volgen de berichten van familie, vrienden en collega’s. Ze zoeken hippe producten van vertrouwde en nieuwe merken. Ze volgens het nieuws en laten zich informeren over trends op het gebied van mode, muziek, film enzovoort. Eigenlijk is er ruimte voor ieders passie op dit sociale medium. De overgrote meerderheid van jouw klanten zit gegarandeerd op Facebook. De vraag is: hoe bereik je ze? Dankzij de support van en de korte lijnen met Facebook zelf, weet Your Business Online dit als geen ander. Het beantwoorden van de zojuist gestelde vraag begint met het in kaart brengen van de doelgroep. Dit kan op verschillende manieren: op functie, geslacht, interesse, leeftijd en locatie. Het hoeft dan niet alleen te gaan om individuen. Op Facebook kun je prima B2B-contacten leggen.

Belangrijkste social media kanalen

Whatsapp is in ons land op dit moment het belangrijkste medium. In alle leeftijdscategorieën wordt volop gecommuniceerd via deze mobiele app voor instant messaging. Facebook is de sterke nummer 2, met uitzondering van de groep 15- tot 19-jarigen die Instagram verkiest. In diezelfde categorie staan YouTube en Snapchat op een gedeelde derde plaats. Gevolgd door ‘andere media’ op 4 en Facebook op 5. Overall is Instagram de hardste groeier op dit moment in Nederland. Jouw Facebook advertenties combineren met een dagelijkse post op Insta, zal daarom goed uitpakken. Met name foto’s en korte filmpjes doen het goed op dit platform. Aanvullend kun je op Youtube adverteren en / of je eigen YouTube kanaal lanceren. Het aantal gebruikers van deze videowebsite neemt ook nog steeds toe.

https://yourbusinessonline.nl/
door

Vind jouw partner tijdens een gezellige speeddate avond

Iedereen wil liefde voelen, ontvangen en geven. Helaas heeft niet iedereen het geluk om een partner te hebben die je kan liefhebben en die jou liefheeft. En vaak is het vinden van een partner ook helemaal niet zo makkelijk. Search4Love kan jou met gezellige speeddate avonden aan een partner helpen!

Woon jij in onze hoofdstad en heb je tot nu toe nog geen succes gehad met het vinden van andere singles? Ga dan met ons speeddaten in Amsterdam. Met speeddaten heb je niet alleen grote kans op het vinden van liefde, je beleefd ook nog eens een leuk avondje uit. Want onze avonden zijn vooral erg gezellig. Je leert verschillende leuke mensen kennen. En misschien vind je niet je grote liefde maar houd je wel leuke vriendschappen over aan je avondje speeddaten!

Met Search4Love ga je altijd speeddaten op een leuke locatie. We zoeken gezellige restaurants, knusse barretjes of hippe tentjes uit. De sfeer is relaxed en je kan genieten van lekkere hapjes en drankjes. Je krijgt aan het begin van de avond een heerlijk welkomstdrankje van ons. Wij zorgen voor een host of hostess die de speeddate avond goed laat verlopen. Heb je vragen of weet je even niet hoe je verder moet met je date? De host of hostess komt je meteen helpen. Ze hebben leuke vragen paraat die jij aan je date kan stellen, zodat je de beste dingen over je date te weten komt.

Boek je ticket en speeddaten maar!

De dates met de andere singles duren 4 minuten. Dit is natuurlijk niet heel erg lang, maar toch lang genoeg om voldoende te weten te komen over jouw date. Want zoals gezegd, als je de juiste vragen stelt kom je een heel eind. Vind je jouw date erg interessant en wil je hem of haar graag nog een keertje ontmoeten? Vul dit dan in op je speeddate kaart. Vind jouw date jou ook interessant en heeft diegene ook een positief antwoord over jou ingevuld op de speeddate kaart? Leuk, dan zijn jullie een match! Jullie kunnen vervolgens zelf een afspraak met elkaar maken om wederom een gezellige avond te hebben.

Speeddaten in Utrecht, speeddaten in Eindhoven of misschien speeddaten in Den Haag, het kan allemaal met Search4Love! Boek nu je ticket in en ga op meerdere leuke dates!

 

https://www.search4love.nl/

 

door

Mobiele portaalkraan

Het EKH (Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen) is begonnen als vereniging van keuringsbedrijven. Het doel van het EKH was en is om het veiligheidsniveau op het gebied van hijs- en hefmiddelen op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Tegenwoordig wordt het EKH vaak gezien als een toonaangevend kennisinstituut voor alles wat met hijsen en heffen te maken heeft. Kennis die door EKH  gevraagd en ongevraagd gedeeld wordt. Met waarschuwingen voor veiligheidsrisico’s en met tips over veilig werken met hijs- en hefmiddelen zoals bijvoorbeeld voor mobiele portaalkranen.

Portaalkranen

Portaalkranen zijn hijskranen die worden gebruikt voor het verplaatsen van zware lasten. Net als bij alle andere hijs- en hefmiddelen is het belangrijk om portaalkranen jaarlijks te laten keuren. Is er een nieuwe portaalkraan geïnstalleerd of is de portaalkraan ingrijpend gerepareerd? Dan is hijsen het noodzakelijk om de portaalkraan te laten certificeren en te beproeven. Een portaalkraan die voldoet aan alle Europese richtlijnen krijgt een CE-markering. Om de portaalkraan in goede staat en veilig te houden is regelmatig onderhoud nodig. 

Een portaalkraan is een product met een hoog risico. Daarom is het belangrijk om de keuring of certificering te laten uitvoeren door een erkend keurmeester van een gecertificeerde keuringsinstelling. 

Mobiele portaalkranen

Mobiele portaalkranen (ook wel verrijdbare portaalkranen) zijn handig als u lasten wilt verplaatsen op verschillende locaties. Een mobiele portaalkraan bestaat in principe uit 3 gedeeltes: 2 zijkanten (al dan niet met wielen) en 1 ligger. Daarnaast nog een handverrijdbare of elektrische loopkat waar het takel (hand of elektrisch) kan worden aangehangen. Net als de “gewone” portaalkraan moet ook de mobiele portaalkraan jaarlijks gekeurd worden. 

Bij het EKH behoort een mobiele portaalkraan tot de categorie boven de haak (BDH). 

Het keuren van een (mobiele) portaalkraan

Bij het keuren van een portaalkraan wordt de toestand van de kraan opgenomen en beoordeeld. Wordt de keuring uitgevoerd door een EKH gecertificeerde keurmeester dan vindt dit plaats door het verrichten van metingen en beproevingen. Na goedkeuring wordt de portaalkraan voorzien van een datumsticker. Die datumsticker heeft een bepaalde kleur, zodat ook te zien is in welk jaar de laatste keuring is uitgevoerd. Naast een datumsticker krijgt de portaalkraan ook een goedkeuringssticker.

 

door

Een bouwbedrijf in Arnhem voor herontwikkeling van bestaand vastgoed

Heeft u een pand in bezit dat een herontwikkeling nodig heeft? Bijvoorbeeld omdat het niet meer gebruikt kan worden voor zijn oorspronkelijke functie? Schakel dan een specialistisch bouwbedrijf in, zoals Karbouw uit Arnhem. Dit bedrijf heeft veel ervaring met herontwikkeling van bestaande gebouwen. Er is een speciaal bouwteam voor, dat bestaat uit alle specialisten die nodig zijn voor een goede herontwikkeling van het vastgoed. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit. Daarnaast blijft dit team tijdens het gehele project flexibel. Bij een oud, of soms zelfs een monumentaal, pand weet u immers nooit wat u precies tegenkomt. De medewerkers van Karbouw anticiperen direct op de nieuwste bevindingen, zodat uw project goed en met zo min mogelijk vertraging verloopt.

Dezelfde uitstaling, maar een andere functie

Bij herontwikkeling of herbestemming krijgt vastgoed een nieuwe functie. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een monumentaal pand. De uiterlijke kenmerken van het pand mogen niet veranderen, maar de functie van het gebouw wel. Bij herbestemmingsprojecten kijkt Karbouw vooral naar het geven van een tweede leven aan bestaand vastgoed. Het karakteristieke uiterlijk van het pand blijft behouden, maar de functie wordt actueler. U hergebruikt dus als het ware een bestaand pand. Hierdoor waarborgt u historisch erfgoed en zorgt u ook voor een passende functie ervan in de huidige maatschappij. Bovendien is herontwikkeling vaak duurzamer dan nieuwbouw. Dit bouwbedrijf uit Arnhem heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en draagt dan ook graag zijn steentje bij aan uw project.

Transformatie van gebouwen is ook mogelijk

Dit bouwbedrijf in Arnhem is niet alleen gespecialiseerd in herontwikkeling en herbestemming. Ook voor transformatie van kantoren en andere gebouwen kunt u bij Karbouw terecht. Bij deze vorm van transitie worden de uiterlijke kenmerken van een gebouw wel veranderd. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het plaatsen van een nieuwe gevel of het toevoegen van nieuwbouw. Dit bouwbedrijf in Arnhem transformeert bestaand vastgoed naar onder andere woningen, schoolgebouwen en kantoorpanden.

https://www.karbouw.nl/
door

Hoe u dankzij IPaaS meer uit een API platform haalt

Een API platform en een IPaaS, wat staat voor Integrated Platform as a Service, zijn nauw verbonden met elkaar. Waarschijnlijk heeft u lang geleden ontdekt dat API’s veel voor u kunnen betekenen als het gaat om het verzamelen van data. Deze data kan geanalyseerd worden, wat op meerdere fronten gunstig kan zijn. U ziet bijvoorbeeld niet alleen hoe klanten gebruikmaken van uw site, maar ook hoe u deze ervaring kunt verbeteren. Stel, u heeft een applicatie op uw site staan die klanten gebruiken om bijvoorbeeld voor hen relevante info te vinden. Zij vervoeren gegevens in, waarna de applicatie voor hen op zoek gaat. Denk aan het vinden van betaalbare verblijfplaatsen op een bepaalde bestemming of het vergelijken van verzekeringen. Dankzij API’s wordt deze data soepeler verstuurd naar andere systemen, zodat klanten betere resultaten voorgeschoteld krijgen. De invloed van API’s op de customer experience moet dan ook niet onderschat worden.

Hoe zijn een API platform en IPaaS aan elkaar gekoppeld?

API’s zijn nuttig voor meerdere bedrijfsfuncties. Een API platform zorgt ervoor dat alles op een overzichtelijke manier verzameld is. U kunt alle API’s tijdens hun levenscyclus nauwgezet monitoren. U kunt deze optimaliseren, sneller data verzamelen en met meer diepte data analyseren. Ook via de Cloud en mobiele toepassingen wordt er veel data gegenereerd. IPaaS zorgt ervoor dat u ook van deze data sneller en soepeler gebruik kunt maken. Data analyse moet sneller dan ooit uitgevoerd kunnen worden. Doordat de keuzevrijheid voor klanten groter is dan ooit, moeten bedrijven hier sneller mee kunnen omgaan.

Wie kan mij hierbij helpen?

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van API’s, API platforms en IPaaS, komt u al snel terecht bij Datacon. Zij helpen bedrijven met het optimaliseren en slimmer opzetten van API’s, wat uw kosten zal verlagen. U ziet voortaan sneller hoe u bepaalde zaken kunt verbeteren, wat tot een betere gebruikservaring voor uw klanten zal leiden. En dat zult u terugzien in uw omzet.

door

Kunststofbewerking in Brabant: bij wie ben ik aan het juiste adres?

In Brabant zijn er vele bedrijven bij wie u terecht kunt voor kunststofbewerking. Maar u bent niet op zoek naar zomaar een bedrijf, maar naar de crème de la crème op dit gebied. U wilt er namelijk zeker van zijn dat het werkstuk dat u voor ogen heeft optimaal tot zijn recht komt. Niet ieder bedrijf zal aan uw strenge eisen voldoen. Maar is er een bedrijf dat met kop en schouders boven de rest uitsteek? Ja, dat is er. Kunststofbewerking is al lang niet meer wat het ooit was. Dit is geen negatieve ontwikkeling, alleen alles is veranderd. Zo is kunststof CNC frezen tegenwoordig de norm. Kunststof CNC frezen houdt in dat de freesmachine aangestuurd wordt door een computer. Een mens voert alle commando’s voor een computer in, maar een computer is degene die de machine aanstuurt. Deze computers zijn inmiddels zo geavanceerd dat er een hoop mogelijk is op dit vlak.

 

De kracht van kunststof CNC frezen

Kunststof CNC frezen is langzaam maar zeker de norm geworden op dit gebied. Computers kunnen namelijk een hoop dingen die mensen niet kunnen, hoe vakkundig ze ook zijn. Een door een computer aangestuurde freesmachine kan complexere vormen maken en is tevens sneller klaar dan een mens. Fouten komen nooit voor, ook omdat de computer uit gaat bij een storing. Doordat kunststofbewerking door CNC machines sneller resultaat oplevert, worden er minder uren per werkstuk gespendeerd. Dit houdt ook in dat de prijzen lager zijn dan ooit. Zeker wanneer u kiest voor een professional die zijn vak verstaat. In dat geval komt u al snel uit bij REMA Kunststoftechniek.

 

REMA Kunststoftechniek helpt u

Dankzij de uitstekende prijs – kwaliteit verhouding is REMA Kunststoftechniek makkelijk aan te raden. De hoge kwaliteit wordt gekoppeld aan expertise en vakmanschap. Zij leveren betrouwbaar werk. Bovendien hebt u de keuze: gaat u voor een enkel werkstuk of wilt u een kleine serie laten maken? Bij REMA Kunststoftechniek kan het allemaal.

door

Het beste isolatiebedrijf weet dat het allemaal draait om grondige vloerisolatie

Een isolatiebedrijf helpt u aan een energiezuinig huis en dat is een ontwikkeling die de norm begint te worden voor nieuwbouw in Nederland. Een goede isolatiebedrijf adviseert u over de mogelijkheden en helpt u op weg door de opties na te gaan die geschikt zijn voor uw woning of bedrijfspand. Zo wordt er gekeken naar de omhulling van een gebouw en de manieren waarop die makkelijker en goedkoper te verwarmen en te koelen zijn. Het is van belang dat de binnenlucht op een consistente en comfortabele temperatuur blijft en niet kan ontsnappen. Energiezuinige huizen kosten niet alleen minder, maar zijn ook gezonder om in te wonen, omdat het risico op schimmel, rot, condensatie en luchtvervuiling aanzienlijk kleiner zijn.

Zorg dat u geen warmteverlies heeft door de aanleg van vloerisolatie

Een belangrijk aspect van isolatie is het warmteverlies dat door de vloer gaat. Het is afhankelijk van verschillende factoren en is niet voor elk gebouw hetzelfde. Een ervaren isolatiebedrijf zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. kan een grondige check doen naar uw situatie. Ze kunnen bijvoorbeeld bepalen of de hoeveelheid warmte die verloren gaat via de begane grond afhangt van hoeveel verdiepingen uw huis heeft. Zaken zoals het verschil in bouwmaterialen, het type constructie (volledig vrijstaand, halfvrijstaand of rijtjeshuis), of het hebben van kelder en zelfs het type grond in het gebied hebben allemaal invloed op het effect van vloerisolatie.

Het isoleren van uw woning of bedrijfspand is investering die u gelijk terugverdient

Hoewel het achteraf aanbrengen van vloerisolatie voor een bestaand huis duur kan zijn, kan een investering zich al snel terugverdienen in de vorm van grote besparingen op stookkosten. Kies daarom voor een isolatiebedrijf die oog heeft voor uw wensen zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Zij gelden als een marktleider op het gebied van vloerisolatie en informeren u graag over de mogelijkheden.

door

Laat uw kelder waterdicht maken door een expert uit Limburg

Staat er steeds een laag water in uw kelder na een regenbui en bent u het zat om steeds te moeten hozen bij slecht weer? Dan is het verstandig om uw kelder waterdicht te laten maken door een expert als Van de Vossenberg uit Limburg. Zij zorgen voor goede kelderdichting, waardoor hozen en stress om water in de kelder tot het verleden zullen behoren. Natuurlijk is het ook verstandig om hen in te schakelen wanneer er nog geen problemen zijn. Is uw kelder bijvoorbeeld wat verouderd of voldoet uw kelder om een andere reden niet aan de geldende normen? Dan schakelt u het best Van de Vossenberg in om een goede kelderdichting aan te brengen. Op die manier voorkomt u waterschade en andere vervelende problemen.

Voorkom erger en schakel professionele hulp in bij een lekkage

In veel gevallen is de kelder belangrijk voor de draagconstructie van een gebouw. Een kelderlekkage kan op het eerste gezicht onschuldig lijken, maar wanneer u dit te lang op zijn beloop laat kan het voor grote problemen zorgen. Niet alleen ontstaan er na verloop van tijd nare geuren en een te hoge luchtvochtigheid, een lekkage kan een symptoom zijn van een probleem in de constructie. Daarnaast kan het de constructie aantasten. Daarom is het beter wanneer u bij de eerste signalen van een kelderlekkage Van de Vossenberg uit Limburg inschakelt om uw kelder waterdicht te laten maken.

Maak een afspraak voor het aanbrengen van kelderdichting

Heeft u een lekkage in uw kelder gevonden? Of wilt u voorkomen dat dit gebeurt met alle vervelende gevolgen van dien? Neem dan contact op met Van de Vossenberg om uw kelder in Limburg waterdicht te laten maken. De experts van dit bedrijf beschikken over alle mogelijkheden om dit snel en efficiënt voor u te doen. Daarnaast hebben ze uitgebreide ervaring, dus u kunt op hen vertrouwen voor een uitstekend eindresultaat.

https://vossenbergbv.nl/
door

Wat moet een begrafenisondernemer allemaal doen en welke verantwoordelijkheden draagt die?

De rol en verantwoordelijkheden van een begrafenisondernemer zijn in de loop der jaren geëvolueerd van iemand die de overledene heeft voorbereid op de begrafenis tot de moderne begrafenisondernemer van vandaag, die vele andere taken vervult om de familie door hun moeilijke tijd van verlies te helpen. Begrafenis- en herdenkingstaken die ooit werden uitgevoerd door vrienden, familie of geestelijken worden vaak de verantwoordelijkheid van de uitvaartondernemer.

Een begrafenisondernemer houdt toezicht op elk detail in de planning en voorbereiding van een uitvaart. Hij zorgt ervoor dat het lichaam naar het uitvaartcentrum wordt vervoerd, samen met de nodige overlijdensakten en papierwerk. Alle details worden door deze persoon afgehandeld zodat de familie en vrienden van de overledene kunnen rouwen zonder dat hij of zij te maken krijgt met papierwerk en andere legaliteiten.

Eerst een ontmoeting met de begrafenisondernemer bij een overlijden

De familie zal een ontmoeting hebben met de begrafenisondernemer nadat hun geliefde is overleden. Samen met hun hulp kiest de familie een kist, kluis of urn. De begrafenisplechtigheid wordt gepland, evenals discussies over de bloemstukken, muziek, kistdragers, geestelijken, grafsteen of grafmarker, enz. Vrijwel elk aspect van een begrafenis- of herdenkingsdienst wordt gepland met de hulp en hulp van de directeur. Zij regelen ook de betalingen aan alle derde partijen, zodat de familie van de overledene niet veel cheques hoeft te schrijven. Eén betaling aan de directeur zal alle noodzakelijke uitgaven dekken.

Kamers of andere ruimtes om afscheid te nemen

Vaak zal een uitvaartcentrum kamers en faciliteiten beschikbaar hebben voor de familie om foto’s te organiseren of een video-diavoorstelling te maken van hun geliefde. Een begrafenisondernemer zal deze kamers ter beschikking stellen van de familie en alle hulp bieden bij het selecteren van een gastenboek en bedankbriefjes.

Na een ontmoeting met de familie is het dan de taak van de uitvaartondernemer om de geliefde voor te bereiden op de dienst door middel van balseming of crematie. Alle voorbereidingen zoals het kistje, het aankleden en het aanbrengen van make-up worden gedaan door de begrafenisondernemer of gelicenseerde begrafenisondernemers die bij het uitvaartcentrum werken.

Alle formaliteiten worden geregeld door de begrafenisondernemer

De begrafenisondernemer neemt contact op met de begraafplaats om het graf te laten graven of om een kluis te laten openen, bijvoorbeeld in een mausoleum. Hij staat ook in contact met de gekozen geestelijken van de familie en geeft alle informatie door over het tijdstip van de dienst en de gekozen muziekselecties. De directeur stuurt ook informatie over de overlijdensberichten naar de plaatselijke krant en neemt contact op met de levensverzekeraar van de overledene om hen op de hoogte te brengen van het overlijden.

Na de uitvaartdienst regelt de uitvaartondernemer het vervoer van het uitvaartcentrum naar de begraafplaats. Ze zullen ook bloemen naar het graf brengen, met eventuele extra bloemen en arrangementen die naar de plaats gaan waar de familie voorstelt – zoals donaties aan ziekenhuizen, enz.

Een begrafenisondernemer helpt de familie en vrienden van een overleden geliefde door het uitvaartproces zonder zich zorgen te hoeven maken over de details. Samen met de professionele begeleiding van de begrafenisondernemer kan de familie zich richten op het rouwen en het met liefde herdenken van hun geliefde.

https://uitvaartpolis-online.com/begrafenisondernemer-eindhoven/
door

Politie Keurmerk stolenmaker

Een slotenmaker Den Haag bedrijf kan een politie keurmerk veilig wonen aanvragen wanneer ze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Het keurmerk werd vroeger door de politie zelf beheerd maar valt tegenwoordig onder een ander departement van justitie.

Het keurmerk is ervoor bedoeld om consumenten te beschermen en op weg te helpen. Aan de politie keurmerk veilig wonen kunnen ze zien of een slotenmaker Den Haag wel betrouwbaar is. Ze kunnen ook zien of de sloten dat de slotenmaker gebruikt wel van hoog kwaliteit zijn. De sloten worden namelijk ook gekeurd en zo hebben sommige sloten ook de politie keurmerk veilig wonen. Wil je meer weten over de politie keurmerk veilig wonen? Bezoek dan deze website.

Je kunt bij een slotenmaker Den Haag met de politie keurmerk veilig wonen ook terecht voor inbraakbeveiliging. Een slotenmaker kan inbraakbeveiliging installeren en hiervoor kun je een offerte aanvragen. De inbraakbeveiliging kan bestaan uit sloten voor extra veiligheid of je kunt kiezen voor een volledig systeem met alarm. De slotenmaker kan alles wat een beveiligingsbedrijf kan en meer omdat ze meer ervaring hebben. Het zijn immers de slotenmakers die de meeste ervaring hebben met het open maken van sloten en kunnen er dus ook tegen beschermen.