Categorie Archief Dienstverlening

door

Voordelig en betrouwbaar plastic flessen bestellen

Plastic flessen zijn altijd handig, of u ze nu gebruikt voor food of non food producten. Vanzelfsprekend zijn ze verkrijgbaar in diverse praktische maten, zodat ze nooit te groot of te klein zijn voor uw doeleinden. Natuurlijk is het wel zo fijn als u niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor uw plastic flesjes of flessen en daarom bestelt u ze het beste bij een specialist, zoals de verpakkingswebwinkel. Hier vindt u altijd precies wat u zoekt en kunt u de perfecte flessen bestellen in combinatie met een afsluiter naar keuze.

 

Voeg een dop naar wens toe

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het op plastic flessen aankomt. Denk daarom voor u gaat bestellen eerst goed na over waar u ze voor gaat gebruiken. Moeten er sauzen in voor gebruik in de keuken of aan tafel of bent u juist op zoek naar handige flacons voor schoonmaakmiddelen of desinfectievloeistof? Ieder gebruik zal vragen om een eigen maat fles, bijvoorbeeld 250 ml, 500 ml of 1 liter. Ook kunt u kiezen uit transparante of witte flessen en is er een ruim aanbod aan afsluiters in diverse kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een standaard draaidop, een handige clipdop, een praktische dispenserpomp of een universele spraydop.

 

Bestel in grote of kleine batch

U kunt een enkele plastic fles bestellen in het formaat van uw voorkeur, maar natuurlijk is ook bestellen in een batch een uitstekend idee. Zo komt u nooit zonder te zitten en kunt u altijd weer verder met uw werk. Kies voor een klein aantal (10 stuks) of ga voor een groter aantal (bijvoorbeeld 100, 150 of 300 stuks). Een ander aantal is op aanvraag mogelijk. Vanzelfsprekend geldt hierbij dat hoe meer flessen u bestelt, hoe lager de stukprijs wordt.

 

Advies bij plastic flesjes bestellen

Komt u er niet helemaal uit bij het vinden van de juiste plastic flessen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met het team van de verpakkingswebwinkel. Ze helpen u graag bij het vinden van het juiste maatje in de meest passende uitvoering. Wilt u de flacons laten personaliseren? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. Laat gewoon uw wensen weten en hoor direct wat dit gaat kosten. Tevens vindt u in de online shop diverse bijpassende producten, zoals emmers met deksel, jerrycans en plastic bakjes.

door

Extra sleutels bijmaken

 

Heeft u een groot gezin en daardoor een tekort aan sleutels? Dan moet u sleutels bij laten maken om zodoende uw gehele huishouden te voorzien van sleutels. Een sleutel zelf bijmaken is natuurlijk veels te moeilijk en dient daarom door een professional te worden gedaan die de juiste type sleutels in bezit heeft en de juiste machine voor uw type sleutel. Een winkel waar je sleutels bij kan laten maken heb je in elke stad en dorp wel zitten. Zoekt u er één voor in de regio van Doetinchem? Dan kunt u gerust terecht bij Slotenmaker Doetinchem. Zij komen op locatie, aan huis of aan uw zaak om extra sleutels bij te laten maken tegen de scherpste tarieven. U krijgt daarna ook enkele jaren garantie op de bijgeleverde sleutels. Mochten ze niet passen in de deur dan krijgt u direct uw geld terug.

Ook in andere regio’s is er een tekort aan professionele bedrijven die sleutels bij laten maken. Zo gaat het verhaal van Jeroen uit Meppel die 3 sleutels bij een lokale bedrijf had laten bij maken. Bij thuiskomst leken alle sleutels niet op de deur te passen en waren de sleutels van een slechte kwaliteit. Jeroen heeft toen verder gezocht en kwam uiteindelijk uit op Slotenmaker Meppel. Zij hebben wel de juiste sleutels bijgemaakt en dit alles ook voor een zeer scherpe tarief. Let daarom altijd op waar u uw sleutels bij laat maken, er zijn overigens ook malafide bedrijven die misbruik maken en zodoende later proberen in te breken in uw woning.

 

 

door

Veilig gevoelige bestanden versturen

We leven in een tijdperk alwaar de veiligheid op het internet steeds minder wordt gewaarborgd. Het punt is namelijk dat veel zaken via internet worden geregeld. Dit komt ook omdat thuiswerken tegenwoordig populairder is dan ooit te voren. Men stuurt dus ook veel vertrouwelijke bestanden naar elkaar. Maar hoe kun jij veilig bestanden versturen? In dit artikel geven wij verschillende tips.

 

Gebruik een USB-stick

Het klinkt misschien raar, maar als je echt veilig bestanden naar iemand anders wil versturen, is het aan te raden om gebruik te maken van een USB-stick. Het punt is namelijk dat je dan geen gebruik hoeft te maken van het internet. De kans is dan ook klein dat de gegevens in verkeerde handen terecht komen. Veel mensen denken dan wellicht: wat als de USB-stick wordt gestolen, of wat als je hem ergens laat liggen? Dan is dat natuurlijk hartstikke vervelend, maar het punt is dat je er ook voor kunt kiezen om een wachtwoord op je USB-stick te zetten. Niemand kan dan bij je gegevens komen.

 

Ga altijd voor een premium account (veilig bestanden versturen)

Er zijn verschillende websites alwaar je bestanden naar elkander kunt sturen. In veel gevallen is dit gratis, maar je kunt toch beter voor een premium account gaan voor veilig bestanden versturen. Het punt is namelijk dat er dan meestal extra beveiliging is alwaar je van kunt genieten. Het is dus ideaal voor bedrijven alwaar het belangrijk is dat er vertrouwelijk met gegevens wordt omgegaan. Bovendien is er natuurlijk ook de AVG waar je rekening mee moet houden. Als er bijvoorbeeld bepaalde gegevens lekken, dan kan het zijn dat jij daar als bedrijf verantwoordelijk voor bent. Dan kun je ook nog eens flinke boetes krijgen. Ga dus niet voor een goedkope oplossing. Je kunt beter iets meer geld betalen, maar veiligheid hebben.

door

Scoor het perfecte naambord online bij De Naambordensite

Wil jij een naambordje kopen en vind je het wel zo handig om deze online te kunnen bestellen? Ga dan naar de website van De Naambordensite, zeker weten dat je hier zal slagen! De Naambordensite heeft namelijk zo ongelofelijk veel naambordjes in de collectie, er is echt voor ieder wat wils.

Online een naambordje bestellen bij De Naambordenspecialist is ook nog eens helemaal niet moeilijk. Je treft een overzichtelijke website aan waarbij de naamborden allemaal in verschillende categorieën zijn onderverdeeld. De eerste categorieën waaruit je kunt kiezen zijn de materialen. Weet je al van welk materiaal jouw naambord moet worden? Dan kan je direct naar die categorie gaan. Heb je nog geen idee wat je precies mooi vindt? Bekijk op je gemakje tussen welke materialen je kunt kiezen. Wanneer je hebt besloten welk materiaal het moet worden ga je naar deze categorie. Of je keuze nu is gevallen op een natuurlijk naambord van hout, een strak naambord van roestvrij staal of een robuust naambord van leisteen, je kan met de naamborden van De Naambordensite alle kanten op.

Welk type naambord je ook kiest, er zijn altijd verschillende formaten te bestellen. Grote borden, kleine bordjes, vierkante borden en rond bordjes, het is er allemaal. Natuurlijk kan je ook het lettertype en bijna altijd de kleur van de letters zelf bepalen. Je bestelt dus echt een gepersonaliseerd naambord bij De Naambordensite!

Tal van mogelijkheden

Je kunt een naambord helemaal naar jouw smaak aanpassen. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat het naambordje goed bij je woning past. Heb je een oudere woning of een grachtenpand? Daar past een naambordje met een ouderwetse look meestal beter bij dan een modern naambord. Ben je in het bezit van een vakantiehuis of strandhuis? Daar staat een houten naambord gemaakt van boomschors vaak heel erg leuk bij.

Een naambord is bij uitstek geschikt voor op de woning naast de voordeur, maar er zijn nog veel meer plekken waar je een naambord op kunt hangen. Wat dacht je van een naambord met de naam van je paard bij de stal, een lief naambord voor in de kinderkamer of een straatnaambord met jouw eigen naam voor op het erf van een boerderij.

Mogelijkheden genoeg dus bij De Naambordensite!

 

https://www.denaambordensite.nl/
door

Hoe de goedkoopste afvalcontainer te vinden om in uw regio te huren

U hebt waarschijnlijk gehoord dat u de beste service voor uw afval kunt krijgen door een afvalcontainer te huren, maar hoe vindt u de goedkoopste service voor uw behoeften?

Er zijn tal van verschillende afvalcontainerbedrijven die er een breed scala aan afvaldiensten bieden waar je in geïnteresseerd bent. Sommigen van hen zullen duurder zijn dan andere, maar hier zijn enkele tips voor het vinden van de goedkoopste afvalcontainerrein die bij uw budget past.

  

Het eerste dat u kunt doen om u te helpen bij het vinden van een goedkoper afvalverwijderingsbedrijf, is om gebruik te maken van internet. Er zijn veel verschillende afvalbedrijven op internet en u kunt al hun prijzen in slechts een paar minuten vergelijken. Dit kan ook nuttig zijn als u niet zeker weet of een bepaald bedrijf geschikt voor u is. Sommige mensen nemen uiteindelijk een bedrijf inhuren en vervolgens ontdekken dat het niet zo goed is als ze dachten. Door het internet te gebruiken, weet u precies waar u voor betaalt voordat u zich verbindt voor contracten.

 

U moet ook de tijd nemen om zoveel mogelijk bedrijven te bekijken. Veel afvalbedrijven leveren beoordelingen op hun website, en dit kan u een idee geven van wat u kunt verwachten van elk van de bedrijven waarmee u wilt werken. Met het lezen van klanttestimonials kunt u een beter begrip krijgen van wat u kunt verwachten wanneer u een afvalverwijderingsbedrijf inhuurt om thuis met uw afval om te gaan. Recensies zullen u ook de tarieven laten zien dat verschillende bedrijven kosten voor afvalverwijdering, dus zorg ervoor dat u vergelijkbare items vergelijkt. Als u een aanzienlijke prijsverschillen opmerkt tussen de bedrijven die u hebt beoordeeld, is het een goed idee om contact op te nemen met het afvalbedrijf dat de betere beoordeling heeft verstrekt om te stellen of dit prijsverschil het gevolg is van de prijs die de klant is opgeladen voor afval

 

Zodra je eenmaal hebt gesorteerd door een paar afvalbedrijven waarin je geïnteresseerd bent, moet je de tijd nemen om ervoor te zorgen dat je te maken hebt met een volledig legitiem bedrijf. Dit kan worden gedaan door te zoeken naar certificeringen die het bedrijf heeft, en een beetje onderzoek naar de achtergrond van het bedrijf. Een bedrijf dat in Australië is gevestigd, zal bijvoorbeeld hoogstwaarschijnlijk legitiem zijn omdat ze kunnen voldoen aan alle voorschriften van het plattelandsafval. Als het bedrijf echter buiten Australië is gebaseerd, moet u deze informatie verifiëren om ervoor te zorgen dat ze een echt bedrijf zijn voordat u doorgaat.

Nadat u een legitiem bedrijf hebt gevonden, moet u de prijs controleren die het bedrijf vraagt om de goedkoopste afvalcontainer te vinden om in uw regio te huren.

 

Een ander ding om in gedachten te houden, is het feit dat er enkele bedrijven zijn die zeer lage huurprijzen bieden om mensen in de deur te krijgen. Wanneer u probeert de goedkoopste bedrijven te vinden om containers van te huren, kan dit een probleem zijn, maar het is iets dat u kunt vermijden als u de tijd neemt om een beetje onderzoek te doen voordat u contact opneemt voordat u contact opneemt. De eenvoudigste manier om dit te doen is om de websites van afvalbeheerbedrijven te bezoeken waar je aan denkt om contact op te nemen. Door hun websites te bezoeken, kunt u veel meer informatie krijgen over het bedrijf en de service die ze bieden.

 

U kunt ook op de websites van afvalbedrijven gaan die u overweegt om de prijzen van een paar verschillende bedrijven te vergelijken. Onthoud dat wanneer u op zoek bent naar een goedkope optie, u de prijs per item, per dag of per week moet vergelijken om ervoor te zorgen dat u een goede deal krijgt op uw afvalcontainerverhuur. Er is niets slechter dan te veel te betalen voor een afvalcontainerverhuur, dus wees altijd bewust van de prijzen die u in rekening wordt gebracht. Zorg ervoor dat u ten minste drie offertes krijgt wanneer u op zoek bent naar een bedrijf om u te voorzien van afvalverwijderingsdiensten. Zodra u een lijst met bedrijven hebt die u kunt vergelijken, kunt u dan het beste afvalbedrijf kiezen om u de diensten te bieden die u nodig hebt voor de best mogelijke prijs

Afvalcontainer huren?Bestel een afvalcontainer bij Afzetbak.nl.

door

Hoe de goedkoopste afvalcontainer te vinden om in uw regio te huren

U hebt waarschijnlijk gehoord dat u de beste service voor uw afval kunt krijgen door een afvalcontainer te huren, maar hoe vindt u de goedkoopste service voor uw behoeften?

Er zijn tal van verschillende afvalcontainerbedrijven die er een breed scala aan afvaldiensten bieden waar je in geïnteresseerd bent. Sommigen van hen zullen duurder zijn dan andere, maar hier zijn enkele tips voor het vinden van de goedkoopste afvalcontainerrein die bij uw budget past.

  

Het eerste dat u kunt doen om u te helpen bij het vinden van een goedkoper afvalverwijderingsbedrijf, is om gebruik te maken van internet. Er zijn veel verschillende afvalbedrijven op internet en u kunt al hun prijzen in slechts een paar minuten vergelijken. Dit kan ook nuttig zijn als u niet zeker weet of een bepaald bedrijf geschikt voor u is. Sommige mensen nemen uiteindelijk een bedrijf inhuren en vervolgens ontdekken dat het niet zo goed is als ze dachten. Door het internet te gebruiken, weet u precies waar u voor betaalt voordat u zich verbindt voor contracten.

 

U moet ook de tijd nemen om zoveel mogelijk bedrijven te bekijken. Veel afvalbedrijven leveren beoordelingen op hun website, en dit kan u een idee geven van wat u kunt verwachten van elk van de bedrijven waarmee u wilt werken. Met het lezen van klanttestimonials kunt u een beter begrip krijgen van wat u kunt verwachten wanneer u een afvalverwijderingsbedrijf inhuurt om thuis met uw afval om te gaan. Recensies zullen u ook de tarieven laten zien dat verschillende bedrijven kosten voor afvalverwijdering, dus zorg ervoor dat u vergelijkbare items vergelijkt. Als u een aanzienlijke prijsverschillen opmerkt tussen de bedrijven die u hebt beoordeeld, is het een goed idee om contact op te nemen met het afvalbedrijf dat de betere beoordeling heeft verstrekt om te stellen of dit prijsverschil het gevolg is van de prijs die de klant is opgeladen voor afval

 

Zodra je eenmaal hebt gesorteerd door een paar afvalbedrijven waarin je geïnteresseerd bent, moet je de tijd nemen om ervoor te zorgen dat je te maken hebt met een volledig legitiem bedrijf. Dit kan worden gedaan door te zoeken naar certificeringen die het bedrijf heeft, en een beetje onderzoek naar de achtergrond van het bedrijf. Een bedrijf dat in Australië is gevestigd, zal bijvoorbeeld hoogstwaarschijnlijk legitiem zijn omdat ze kunnen voldoen aan alle voorschriften van het plattelandsafval. Als het bedrijf echter buiten Australië is gebaseerd, moet u deze informatie verifiëren om ervoor te zorgen dat ze een echt bedrijf zijn voordat u doorgaat.

Nadat u een legitiem bedrijf hebt gevonden, moet u de prijs controleren die het bedrijf vraagt om de goedkoopste afvalcontainer te vinden om in uw regio te huren.

 

Een ander ding om in gedachten te houden, is het feit dat er enkele bedrijven zijn die zeer lage huurprijzen bieden om mensen in de deur te krijgen. Wanneer u probeert de goedkoopste bedrijven te vinden om containers van te huren, kan dit een probleem zijn, maar het is iets dat u kunt vermijden als u de tijd neemt om een beetje onderzoek te doen voordat u contact opneemt voordat u contact opneemt. De eenvoudigste manier om dit te doen is om de websites van afvalbeheerbedrijven te bezoeken waar je aan denkt om contact op te nemen. Door hun websites te bezoeken, kunt u veel meer informatie krijgen over het bedrijf en de service die ze bieden.

 

U kunt ook op de websites van afvalbedrijven gaan die u overweegt om de prijzen van een paar verschillende bedrijven te vergelijken. Onthoud dat wanneer u op zoek bent naar een goedkope optie, u de prijs per item, per dag of per week moet vergelijken om ervoor te zorgen dat u een goede deal krijgt op uw afvalcontainerverhuur. Er is niets slechter dan te veel te betalen voor een afvalcontainerverhuur, dus wees altijd bewust van de prijzen die u in rekening wordt gebracht. Zorg ervoor dat u ten minste drie offertes krijgt wanneer u op zoek bent naar een bedrijf om u te voorzien van afvalverwijderingsdiensten. Zodra u een lijst met bedrijven hebt die u kunt vergelijken, kunt u dan het beste afvalbedrijf kiezen om u de diensten te bieden die u nodig hebt voor de best mogelijke prijs

Afvalcontainer huren?Bestel een afvalcontainer bij Afzetbak.nl.

door

Creëer afzettingen of een grondkering met behulp van betonnen legoblokken

Wanneer je graag een grondkering, opslagvak, afzetting of een wand voor een hal of loods wilt opbouwen, maak je het best gebruik van betonnen legoblokken. Voor het bestellen van een stapel betonblokken ga je uiteraard wel naar een specialist. Daarvoor schakelt u Cementbouw Recycling in. Zij leveren betonnen legoblokken als snelle en efficiënte oplossing voor verschillende (tijdelijke) toepassingen.

Gemaakt van 100% gerecycled materiaal

Bij Cementbouw Recycling kun je terecht voor betonnen legoblokken die duurzaam zijn, want ze worden geproduceerd van 100% hoogwaardig gerecycled betongranulaat. Daarbij is het materiaal van de beste kwaliteit! De legoblokken van beton worden gemaakt met betonmortel die voldoet aan het BBK-certificaat Besluit Bodemkwaliteit. Hierdoor mogen de betonblokken toegepast worden bij bouwwerken die mogelijk in contact komen met grondwater, oppervlaktewater en/of hemelwater.

Praktisch in ontwerp

De legoblokken van Cementbouw Recycling hebben een zeer praktisch ontwerp waardoor deze eenvoudig te stapelen en snel te monteren zijn. Hoe groot en lang jouw wand ook moet zijn, deze specialist heeft betonnen legoblokken van verschillende afmetingen tegen een goede prijs. Ga aan de slag met blokken met één nop waarvan de breedte, diepte en de hoogte 40 cm is. Kies voor twee noppen en de legoblokken zijn 40 cm breed en 80 cm diep en hoog. Ook zijn er blokken beschikbaar met vier en zes noppen. Het maakt niet uit welke afmetingen je kiest voor je legoblokken, ze zijn altijd brandvertragend, geluidswerend en direct uit voorraad leverbaar.

Vraag naar de mogelijkheden

Zoek je betonnen legoblokken zodat je wanden van hallen en loodsen kunt maken? Of voor het creëren van opslagvakken en grondkeringen? Dan kun je uitstekend terecht bij Cementbouw Recycling in Oosterhout, nabij Breda. Zij leveren altijd materiaal van de beste kwaliteit direct uit voorraad. Heb je een vraag over de legoblokken, over de afmetingen of over de prijs waarvoor je de blokken kunt kopen? Neem dan contact met hen op!

https://www.cementbouw.nl/
door

Vijf tips voor het huren van een stoomketel

Een stoomketel kan men niet alleen maar gebruiken door deze aan te kopen, maar kan ook worden gebruikt door middel van het huren van een dergelijke ketel. Er zijn verschillende soorten ketels die kunnen worden aangeschaft. Dat zijn stoomketels, warm water ketels en heet water ketels. Allemaal verschillende soorten, maar allemaal geleverd door een erkend bedrijf die gekenmerkt wordt door vakmanschap en door kwaliteit. Wanneer er geen sprake is van het gebruiken van de ketels voor een langere tijd, dan kan er ook worden gekozen om deze te huren. Net zo handig en helemaal geen hoge kosten. De voordelen en de tips hiervan worden hieronder weergegeven om in 1 oogopslag te zien waarom huren een goede keuze is.

Voordelen

  1. Snelheid; er wordt ontzettend snel gewerkt, waardoor een bedrijf niet lang hoeft te wachten tot alles wordt geleverd. Er wordt geen gebruik gemaakt van een andere toeleverancier en / of een andere bezorgdienst, waardoor de ketel snel wordt geleverd en er hier geen vertraging in hoeft plaats te vinden. Hierdoor is er sprake van een zorgeloze periode van huren en het complete magazijn zorgt ervoor dat wanneer er iets geleverd moet worden, dit ook snel kan worden gedaan uit de voorraad, zodat vertragingen hierin geen rol hoeven te spelen.
  1. Prijs is transparant; er wordt gebruik gemaakt van vaste prijzen, waardoor er ook niet hoeft te worden gekeken naar andere bedrijven die dit aanbieden. De prijzen zijn precies goed voor datgeen dat er wordt geleverd en daarbij moet de kwaliteit niet worden vergeten.
  1. Er wordt een hoog rendement behaald op de huurprijs; er worden alleen maar innovatieve zaken gebruikt om de ketels te maken. Er wordt daardoor een hoog rendement hierop behaald, omdat de ketels worden voorzien van de nieuwste snufjes. Hier wordt dagelijks aan gewerkt om deze optimaal te kunnen gebruiken.
  1. Groene ketelhuur; ook de trend duurzaamheid wordt hierin meegenomen en wordt er gebruik gemaakt van groene energie om de ketels op te wekken.
  1. Ervaring en vakkennis; door gebruik te maken van een erkend bedrijf weet men dat ook de huur van de ketels wordt gedaan bij een bedrijf die daar kennis en ervaring in heeft en op die manier ten alle tijden kan helpen om te zorgen dat alles goed verloopt.

 

 

door

Vacatures voor letselschadebehandelaars

Heb je ervaring in de verzekeringsbranche en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Of heb je een juridische opleiding gevolgd en wil je nu eens echt wat anders? Denk dan eens na over een baan als letselschadebehandelaar! De interessantste vacatures voor letselschadebehandelaars vind je bij partijen als Rochewood.

 

Wat is een letselschadebehandelaar? 

Als letselschadebehandelaar is geen dag hetzelfde en je maakt echt het verschil voor jouw cliënten. Wanneer jouw cliënt letsel heeft opgelopen bij een ongeluk, beoordeel jij de situatie en wie aansprakelijk is voor de schade. Vervolgens bepaal je de hoogte van de schadevergoeding voor je cliënt. Daarbij houd je niet alleen rekening met de reeds opgelopen schade, maar ook met eventueel inkomensverlies. En jouw taak als letselschadebehandelaar gaat nog verder dan alleen de juiste afhandeling van de financiële schade. Je draagt ook bij aan het herstel van je cliënt door ervoor te zorgen dat hij bijvoorbeeld hulp krijgt in de huishouding of langdurige fysiotherapie als revalidatie. Je doet er alles aan om het herstel van jouw cliënt zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Daar heeft iedereen immers baat bij! 

 

Waar vind je vacatures voor letselschadebehandelaars?

Het vak van letselschadebehandelaar is breed en dat geldt ook voor het werkveld. Zo kun je als letselschadebehandelaar bijvoorbeeld werken bij een advocatenkantoor, een expertisebureau of bij een belangenbehartiger. Daarnaast hebben veel (rechtsbijstands-)verzekeraars letselschadebehandelaars in dienst. 

In dat laatste geval werk je aan de ‘WA-kant’ van het vak. Jouw cliënten maken aanspraak op een verzekering en jij toetst de wettelijke aansprakelijkheid. Op de vraag of en hoe de verzekering de letselschade die is geleden, dekt, geef jij antwoord. Je beheert daarmee de portemonnee van de verzekeraar. Jaarlijks lopen er ruim 65.000 letselschadezaken. De behandeling van al deze zaken kost veel tijd en biedt ontzettend veel uitdaging.

 

Welke opleiding heeft een letselschadebehandelaar nodig?

De meeste vacatures voor letselschadebehandelaar vragen om een juridische opleiding op hbo- of wo-niveau. Je komt als letselschadebehandelaar immers in aanraking met diverse juridische rechtsposities en belangen. Heb je een studie Rechten of Sociaal Juridische Dienstverlening gevolgd? Dan is dat een uitstekende voorbereiding op dit beroep. Vakken zoals verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht, of medisch recht komen ook uitstekend van pas.

Daarnaast vragen veel vacatures om Wft-diploma’s. Bijvoorbeeld de Wft-Basis of Aft-Schade Particulier. Deze diploma’s worden voornamelijk in de verzekeringsbranche gevraagd, maar ze zijn niet noodzakelijk als je over de juiste vooropleiding en ervaring beschikt.

 

door

Your Business Online: een slimme partner op het gebied van Facebook marketing

Wil jij groeien met je bedrijf? Zou jij graag een gevarieerder doelgroep bedienen? Overweeg je om internationaal te gaan? Een verrassende Facebook strategie en / of doeltreffende Instagram marketing is wat je nodig hebt. En het bedrijf dat je daarbij kan ondersteunen is Your Business Online. Your Business Online is een jong en gedreven team internet- en sociale mediaspecialisten. Er werken in totaal 12 mensen en er worden inmiddels meer dan 1000 klanten bediend.

Bereik je doelgroep via Facebook

Wat Facebook betreft, valt voor veel ondernemers een wereld te winnen. Dit platform heeft een trouwe -nog steeds groeiende- gebruikersgroep. De meeste daarvan volgen de berichten van familie, vrienden en collega’s. Ze zoeken hippe producten van vertrouwde en nieuwe merken. Ze volgens het nieuws en laten zich informeren over trends op het gebied van mode, muziek, film enzovoort. Eigenlijk is er ruimte voor ieders passie op dit sociale medium. De overgrote meerderheid van jouw klanten zit gegarandeerd op Facebook. De vraag is: hoe bereik je ze? Dankzij de support van en de korte lijnen met Facebook zelf, weet Your Business Online dit als geen ander. Het beantwoorden van de zojuist gestelde vraag begint met het in kaart brengen van de doelgroep. Dit kan op verschillende manieren: op functie, geslacht, interesse, leeftijd en locatie. Het hoeft dan niet alleen te gaan om individuen. Op Facebook kun je prima B2B-contacten leggen.

Belangrijkste social media kanalen

Whatsapp is in ons land op dit moment het belangrijkste medium. In alle leeftijdscategorieën wordt volop gecommuniceerd via deze mobiele app voor instant messaging. Facebook is de sterke nummer 2, met uitzondering van de groep 15- tot 19-jarigen die Instagram verkiest. In diezelfde categorie staan YouTube en Snapchat op een gedeelde derde plaats. Gevolgd door ‘andere media’ op 4 en Facebook op 5. Overall is Instagram de hardste groeier op dit moment in Nederland. Jouw Facebook advertenties combineren met een dagelijkse post op Insta, zal daarom goed uitpakken. Met name foto’s en korte filmpjes doen het goed op dit platform. Aanvullend kun je op Youtube adverteren en / of je eigen YouTube kanaal lanceren. Het aantal gebruikers van deze videowebsite neemt ook nog steeds toe.

https://yourbusinessonline.nl/