Categorie Archief Dienstverlening

door

Laat jouw boek drukken in een kleine oplage

Een boek drukken met een kleine oplage is echt niet onmogelijk. Iedereen die zegt dat een drukopdracht van één of enkele tientallen stuks door alle drukkerijen wordt geweigerd is niet goed geïnformeerd. Want er zijn zeker bedrijven te vinden in Nederland die ook een kleine opdracht aannemen en deze met net zo veel zorg en toewijding uitvoeren als wanneer ze een bestseller van 10.000 stuks mogen drukken. Als je jouw eerste boek hebt geschreven en je wilt dit graag uitgeven dan is dat dus echt niet onmogelijk. En als je graag een mooi boek met foto’s over jouw familie wilt laten drukken dan is dat een opdracht die ook echt uitvoerbaar is. Een boek laten drukken in kleine oplage hoef je dus zeker niet bij voorbaat uit je hoofd te zetten.

Een fraaie uitgave van je eigen boek

Wil jij ook een mooie uitgave laten maken van je zelf geschreven boek? Ook als je niet meteen in de bestseller top 100 te vinden bent is dat heel goed mogelijk. Je kunt een boek laten drukken in kleine oplage voor een scherpe prijs. Als je trots bent op het boek wat je hebt geschreven en je wilt het in ieder geval voor jezelf laten vastleggen, dan kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld slechts één exemplaar laten drukken. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om bijvoorbeeld voor 10 exemplaren te kiezen, zodat je je boek eventueel toch kunt verkopen. Of weggeven aan familie en vrienden, dat is natuurlijk ook een optie. Door een boek te drukken in kleine oplage loop je niet het risico dat je met stapels boeken blijft zitten die niemand wil hebben.

Wie weet beleef je je grote doorbraak als schrijver

Als je er in eerste instantie voor wilt kiezen om je boek te laten drukken in kleine oplage dan kun je contact opnemen met Bookadew. Zij verzorgen drukopdrachten in kleine coupures, al vanaf één exemplaar. En wie weet wordt je boek opgepikt door de media en heb je binnenkort een nieuwe opdracht voor de tweede druk nodig. Ook dan kun je bij Bookadew terecht, want uiteraard drukken zij ook boeken in grotere oplagen voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

https://www.bookadew.nl/
door

Maak het uzelf gemakkelijk met een omsnoeringsmachine

Bent u op zoek naar manier om het werk makkelijker te maken, dan kan een omsnoeringsmachine u daar wellicht mee helpen. Uw pakketten worden op deze manier gemakkelijk en snel ingepakt. Voordat u een omsnoeringsmachine gaat kopen, is het goed om met enkele dingen rekening te houden. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden. Waarvoor wilt u de machine gaan gebruiken? Wilt u dozen omsnoeren of pallets? Met een omsnoeringsmachine kunt u meerdere dozen samenbinden of juist één doos per keer extra stevig dicht willen binden ter bescherming tijdens het transport. Er zijn half automatische of volautomatische machines en nog allerlei andere opties.

Elke omsnoeringsmachine heeft zijn eigen eigenschappen

Per machine is er bijvoorbeeld verschil in snelheid, het aantal omsnoeringen per minuut. Wilt u op één moment van de dag snel veel pakketten kunnen omsnoeren, of is het over de dag verspreid en maakt het niet uit als het omsnoeren van een pakket een paar seconden langer duurt? Een bedrijf waar u allerlei soorten omsnoeringsmachines kan kopen is Fixpack Verpakkingstechniek. Op de website kunt u het aanbod zien van alle verschillende soorten. Van handapparatuur om uw pakketten om te snoeren tot half automatische opties tot de meest luxe en volautomatische omsnoeringsmachines. U bepaalt zelf voor hoeveel gemak u gaat!

Bij Fixpack Verpakkingstechniek kunt u terecht voor alles op het gebied van verpakken

Fixpack Verpakkingstechniek is uw partner op het gebied van verpakkingstechniek. U kunt hier alles krijgen om het verpakken in uw bedrijf zo gemakkelijk mogelijk te maken. Naast een omsnoeringsset kunt u hier ook terecht voor allerlei soorten elastiek en binders, maar ook palletwikkelaars en natuurlijk allerlei verschillende apparaten en machines voor het omsnoeren. Uw bestelling wordt zowel in Nederland als België gratis bij u thuisbezorgd. Ook is het mogelijk om uw bestelling op te halen, de machines in Reeuwijk en materialen kunt u in Alphen aan de Rijn ophalen.

door

Betonlook tegels voor de interieurontwerper

Betonlook tegels zijn tegenwoordig helemaal in en niet alleen in de badkamer. Als u van kleur houdt dan is een betonlook tegelvloer de perfecte manier om van uw interieur een mooi geheel te maken. Bij Tegeloutlet Kroon vindt u een breed assortiment in onder andere verschillende tinten en maten betonlook tegels. U vindt de showroom en de outlet in hetzelfde pand. Het is mogelijk om zonder afspraak langs te komen en de vele opties in goedkope vloertegels bekijken. Bij veel mensen is de betonlook tegel al in de smaak gevallen, het heeft namelijk een rustieke en neutrale uitstraling. Een felgele bank zal op parket niet zo mooi staan, maar op betonlook tegels zal een kleurig interieur helemaal tot zijn recht komen.

Houtlook tegels voor de gezellige sfeer

Houtlook tegels worden vaak als sfeervol gezien. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in onderhoud en zeer sterk. Geen krasjes of vlekken zult u ooit nog vinden op uw houtlook tegelvloer. Als u hout een mooie uitstraling vindt hebben, maar opkijkt tegen het onderhoud, dan bent u bij Tegeloutlet Kroon aan het goede adres. De outlet heeft een breed assortiment aan houtlook tegels naast tegels met eenbetonlook. Daarnaast vindt u ook alle benodigdheden om de tegels te leggen. Denk ook aan houtlook tegels voor uw tuin. Zo kunt u uw veranda of terras een natuurlijke look geven.

Tegeloutlook Kroon is dé expert in goedkope vloertegels en wandtegels

Bent u geïnteresseerd in één van de vele soorten goedkope vloertegels? Dan kunt u bij Tegeloutlet Kroon zonder afspraak binnen lopen en rondkijken. Naast de immens populaire betonlook tegels en houtlook tegels vindt u hier natuurlijk ook andere soorten tegels. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke witte badkamertegels of mozaïekmatjes. U bedenkt het en Tegeloutlet Kroon heeft het. Als u iets moois gevonden heeft, kunt u uw aankoop meteen mee naar huis nemen.

door

Aluminium tuinpoorten van topkwaliteit

Bent u op zoek naar aluminium tuinpoorten? Dan bent u bij Automatic Gate Design aan het juiste adres. De specialisten van dit bedrijf beseffen zich maar al te goed dat de eerste indruk van uw woning of bedrijf gevormd wordt bij de ingang. Een mooie, stevige toegangspoort die goed bij de uitstraling van uw pand past, is essentieel voor een goede eerste indruk. Automatic Gate Design heeft een groot aanbod aluminium tuinpoorten van uitstekende kwaliteit. Het assortiment bevat verschillende soorten stijlen, zodat u altijd een model vindt dat volledig aan uw wensen voldoet. Bij iedere poort is duurzaamheid en veiligheid gegarandeerd. Hierdoor kunt u lang van uw nieuwe tuinpoort genieten.

Laat uw aluminium tuinpoorten plaatsen door een expert

Wanneer u kiest voor de hoogwaardige aluminium tuinpoorten van Automatic Gate Design, helpen de medewerkers van dit bedrijf u graag met kiezen. Geef aan waar u precies naar op zoek bent en zij adviseren u deskundig. Ook de installatie van uw poort kunt u aan hen overlaten. De installateurs hebben namelijk meer dan twintig jaar ervaring met het plaatsen en afwerken van aluminium tuinpoorten. Zij zorgen ervoor dat de installatie uitstekend verloopt en u uw nieuwe poort snel in gebruik kunt nemen. Neem gerust een kijkje op de website om reeds geplaatste poorten te bekijken.

Een defect is zo opgelost

De aluminium tuinpoorten van Automatic Gate Design zijn allen van zeer goede kwaliteit en gaan lang mee. Helaas kan een defect nog altijd optreden. Gelukkig staan de specialisten van dit bedrijf ook dan voor u klaar. Zij voeren herstelwerkzaamheden snel en vakkundig uit, zodat uw hekwerk weer in optimale staat is en u er nog jaren van kunt genieten. Wilt u bij deze zaak graag een poort aanschaffen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan contact op met Automatic Gate Design en u ontvangt snel alle benodigde informatie.

https://agdesign.be/
door

Hovenier in Roosendaal

Met een hovenier in Roosendaal ontwerpt en realiseert u de mooiste tuin, volledig naar uw eigen wens. Wilt u de tuin volledig verbouwen of renoveren, dan wel de huidige tuin een nieuwe invulling geven? Een ervaren hovenier in Roosendaal kan u antwoord geven op al uw belangrijke vragen. De tuin vormt een belangrijk onderdeel van ons huishouden. Zeker tijdens de warme dagen van het jaar, waarin we veelal buiten zitten, is het prettig om uit te kijken op een kleurrijke, mooi vormgegeven achtertuin. Heeft u zelf leuke ideeën, maar weet u niet of deze haalbaar zijn? Schakel dan de kennis en ervaring van HTO Tuinontwikkelaar in. 

Ontwerp de perfecte tuin met hulp van de hovenier in Roosendaal

Van een mooie, afgemaakte tuin geniet u doorgaans jarenlang. Goed onderhoud is natuurlijk van belang, maar dat is voor een geboren tuinier geen probleem. Bent u geen echte tuinier? Ook dan zijn er diverse manieren om van uw tuin een sfeervol en kleurrijk geheel te maken. Een creatief ontwerp kan u daarbij helpen. Kiest u voor een tuin met veel cohesie of past een tuin met de nodige variatie binnen het gewenste beeld? Misschien zoekt u wel een tuin die op een dergelijke manier wordt opgebouwd, dat deze het hele jaar in bloei kan staan. Door het maken van de juiste keuzes creëert u een moderne tuin die past bij uw smaak.

Een nieuw huis gekocht? Tijd om de tuin te verbouwen!

Heeft u een nieuwe woning gekocht en voldoet alles aan de wensen, behalve de tuin? Dan is het tijd voor een tuinrenovatie. Kies daarbij voor een tijdloos ontwerp en ga voor de tuin van uw dromen. Zit u vol met inspiratie? Laat uw ideeën dan op papier zetten door een ervaren hovenier in Roosendaal. Dit zorgt ervoor dat er tijdens de aanleg van de tuin niks meer mis kan gaan. Zo geniet u binnen de kortste keren van een tuin die voldoet aan al uw wensen.

https://hto-tuin.nl
door

Zekerheid bij lekkage door camera inspectie

Voor een camera inspectie van uw leiding bij lekkage gaat u in zee met Van Vught Rioleringen. Een lekkage in één of meerdere leidingen kan vaak dusdanig schadelijk zijn dat u het probleem snel aan dient te pakken. Van Vught Rioleringen is hét bedrijf om in te schakelen, met jarenlange ervaring in het uitvoeren van een grondige camera inspectie bij lekkage. Hun inspectiebus beschikt over een breed scala aan apparatuur waarmee elke lekkage moeiteloos onder handen wordt genomen.

Voor elke lekkage inspectie de juiste camera

Ieder huis of bedrijf bevat een groot scala aan leidingen, waarvan er geen enkele hetzelfde is. Van Vught Rioleringen heeft een uiteenlopende reeks camera’s en apparatuur waarmee zij de oorzaak van de lekkage gemakkelijk kunnen bepalen en uw probleem op kunnen lossen. Digitale foto’s of films worden gemaakt van uw leidingen tijdens een camera inspectie voor lekkage. Dit biedt voornamelijk uitkomst wanneer de tekening van de leidingen niet bestaat of niet aanwezig is.

Laat uw vetafscheider reinigen door professionals

Bedrijven werkzaam in de dienstverlenende sector, de levensmiddelenindustrie of de horeca zijn bij wet verplicht een vetafscheider te installeren. Om de geldigheid van uw milieu- of omgevingsvergunning te waarborgen moet deze regelmatig geleegd worden. Van Vught Rioleringen is als een van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd in het reinigen van vetafscheiders. U kunt bij hen een onderhoudscontract afsluiten. Zo weet u zeker dat uw vetafscheider altijd tijdig en vakkundig wordt geleegd. Van Vught Rioleringen kan u tevens voorzien van een CO2-reductie certificaat. Hiermee toont u aan dat het vet uit uw vetafscheider met de juiste frequentie wordt verwijderd en wordt afgegeven aan een officieel erkende inzamelaar.

Van Vught Rioleringen: uw betrouwbare partner

50 jaar ervaring in de rioolwereld heeft ervoor gezorgd dat Van Vught Riolering iedere uitdaging te lijf kan gaan. Zij zijn uitgegroeid van klein agrarisch bedrijf tot een modern rioleringsbedrijf, waarbij ze service en kwaliteit altijd hoog in het vaandel houden.

door

Montblanc, Parker en Waterman pen verkrijgbaar bij de vulpenspeciaalzaak

Bij een vulpenspeciaalzaak beschikt men over een ruim assortiment in kwalitatief schrijfgerei. U kunt kiezen uit een pen van hoogwaardige merken, zoals Montblanc, Parker of Waterman. Er zijn echter ook andere materialen verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Een perfecte pen vinden is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dat weten de deskundigen van deze vulpenspeciaalzaak als geen ander. Daarom helpen zij u bij het maken van een weloverwogen keuze. Een Montblanc, Parker of Waterman vulpen moet immers passen bij uw imago, wensen en behoeften. De reden waarvoor u een pen zoekt is ook belangrijk. Maatwerk is ook mogelijk: laat bijvoorbeeld uw naam of een andere tekst graveren in een pen.

Parker, Montblanc en Waterman pen: veel mogelijkheden met de bekende pennenmerken

Ondanks het feit dat veel communicatie vandaag de dag online plaatsvindt, is voor veel mensen een pen niet weg te denken uit het dagelijks leven. Een luxe pen van de bekende merken Parker, Montblanc of Waterman is dan niet voor niets nog steeds een gewild relatiegeschenk. Het maakt een handtekening zetten net iets specialer. Ook kunnen deze pennen worden gepersonaliseerd. Zo is het mogelijk om een tekst naar keuze te laten graveren of een bedrijfslogo toe te voegen. U kunt ook pennen voorzien van een reclameboodschap. Ondanks de ontwikkelingen in de digitale wereld is er hedendaags nog veel mogelijk met een Parker, Montblanc of Waterman vulpen.

Professionele uitstraling met een Parker, Waterman of Montblanc vulpen

Als zakenman of zakenvrouw wilt u uiteraard een professionele uitstraling hebben. Met een luxe pen van de merken Parker, Waterman of Montblanc weet u zeker dat u professionaliteit uitstraalt. Deze toonaangevende merken staan voor klasse en maken uw plaatje compleet. Naast dat een Parker, Waterman of Montblanc vulpen er mooi uitziet, liggen deze pennen comfortabel in de hand en zijn zij van hoogwaardig materiaal gemaakt. Bij een pennenspeciaalzaak kunt u zich uitstekend laten adviseren welke pen passend is bij u. Net als de Parker pen is een Waterman en Montblanc vulpen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Daarom kan een keuze maken lastig zijn en kunt u wellicht wat advies gebruiken. Van een fineliner tot een vulpen, bij deze pennenspeciaalzaak is alles beschikbaar.

door

Een woning ontruimen bij ernstige vervuiling

Een woning ontruimen die ernstig vervuild is, is voor direct betrokkenen vaak geen pretje. Dit kan gebeuren wanneer de bewoner een verslaving of psychische stoornis heeft. Ook bij lichamelijke ziekte kan vervuiling aan de orde zijn. Zoekt u voor een dergelijke ontruiming een hulptroep? U kunt voor zo’n woningontruiming een beroep doen op een professioneel bedrijf. Zij zorgen ervoor dat alle spullen uit het huis op worden gehaald en afgevoerd. Wat nog bruikbaar is, kan naar een kringloopwinkel en de rest wordt naar de afvalverwerking afgevoerd. U heeft hier dan zelf geen omkijken meer naar.

Professionele woningontruiming bij vervuiling

Een woning ontruimen die ernstig vervuild is, is een klus waar meer bij komt kijken dan alleen simpelweg de inboedel uit het huis halen. Vaak moeten ook de vloeren, muren en plafonds worden gereinigd. Ook hiervoor kunt u een professional inschakelen. Het bedrijf zorgt ervoor dat de woningontruiming vlot en grondig wordt geregeld. Nadien kan de woning weer worden verhuurd of te koop worden aangeboden. Vanzelfsprekend is het mogelijk dat u persoonlijke spullen van de bewoner vooraf uit het huis haalt. Zodra u de woning vrijgeeft zal het bedrijf de woning ontruimen en de spullen afvoeren.

Welk bedrijf kan mij helpen als ik een woning wil laten ontruimen?

Wilt u een woning ontruimen en heeft u daar professionele hulp bij nodig? Informeer dan bijvoorbeeld bij Woningontruiming Regionaal. Zij zijn een professioneel bedrijf dat ruime ervaring heeft met het leeghalen van een huis, ook als de woning vervuild is. In overleg met u kunnen vervolgens nadere afspraken worden gemaakt over het reinigen van het huis. Het is ook erg handig om een professioneel bedrijf in te schakelen als u zelf niet in de buurt woont van de te ontruimen woning en het voor u lastig is om hiervoor op en neer te reizen.

door

Uw huis isoleren tegen de warmte

Zweet u in de zomer peentjes door de binnensluipende warmte in uw huis? En bent u op zoek naar een permanente oplossing in de vorm van plafond isolatie tegen de warmte? Easycell brengt u een oplossing! Met de gebruiksvriendelijke Easycell vlokken kunt u eenvoudig en snel uw huis isoleren tegen warmte en hitte. In de zomer blijft uw huis dan langer koel. Het isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte uw huis niet binnen kan dringen. Zo houdt u zelfs bij de meest tropische temperaturen de hitte buiten de deur. Daar staat tegenover dat ‘s winters de warmte van uw kachel beter in huis blijft hangen. De isolatie van uw plafond met Easycell resulteert in een hoger wooncomfort en een lagere energierekening door goede warmteregulering.

Houd het hoofd koel met het juiste isolatiemateriaal

Het isoleren van uw huis tegen warmte en hitte hoeft niet gepaard te gaan met ingewikkelde verbouwingen. Hoewel het soms lastig is om een dak goed te isoleren, maken de materialen van Easycell deze klus voor iedereen toegankelijk zonder in te leveren op kwaliteit. Ook voor de doe-het-zelver! De wollige isolatievlokken isoleren zelfs 30% beter dan andere methodes. Bovendien zijn ze goedkoper dan andere materialen met dezelfde isolatiewaarde. Tegelijkertijd zijn ze brandwerend en milieuvriendelijk. Binnen één dag en zonder verbouwing is uw huis geïsoleerd tegen de warmte, waardoor u kunt genieten van heerlijke koelte in huis.

Isoleer uw plafond tegen de warmte met Easycell

Wilt u graag meer informatie over de isolatie van uw plafond om warmte te weren? De specialisten van Easycell voorzien u graag van alle gewenste informatie over het plaatsen van isolatiemateriaal. Ook leggen zij graag de werking en het gebruik van de wollige Easycell vlokken aan u uit. Neem contact met ze op en krijg een warm welkom, een uitstekende service en de perfecte isolatie. Zo blijft uw huis in de winter behaaglijk warm en in de zomer verfrissend koel.

door

Waar koopt u de goedkoopste originele Epson en Canon inktpatronen?

De vraag waar u het voordeligst uit bent voor Epson inktpatronen is snel beantwoord: bij Go4inkt. U betaalt bij hen de scherpste prijs voor zowel originele Epson inktpatronen als voor hun huismerk. Voor zowel huismerk als origineel geldt dat u er uitstekende afdrukken mee maakt. Of u nu documenten vol tekst moet printen of mooie fotoafdrukken wilt maken. Epson printers staan bekend om hun uitstekende fotokwaliteit. Deze wordt nog beter als u kiest voor premium fotopapier voor uw afdrukken. Alle Epson inktpatronen zijn te gebruiken met chip zodat u geen foutmeldingen krijgt na het installeren van nieuwe Epson inktpatronen in uw printer.

Canon inktpatronen voordelig online bestellen

Voor uw Canon printer heeft Go4Inkt de voordeligste Canon inktpatronen. Canon printers zijn erg populair vanwege hun uitstekende prestaties. Canon inktpatronen levert Go4Inkt voor vrijwel alle gangbare types printer van dit merk. U selecteert eenvoudig uw printertype op de website en ziet meteen welke Canon inktpatronen u nodig heeft. Kiest u voor het huismerk, dan betaalt u de beste prijs en krijgt u Canon inktpatronen met een doorgaans grotere inhoud dan bij de originele Canon inktpatronen. U maakt hier uitstekende afdrukken mee.

Go4inkt ontvangt graag uw bestelling voor uw inktpatronen

Wilt u de inktpatronen voor uw printer snel in huis hebben? Kies dan voor de goede service van Go4inkt. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt. U heeft de door u bestelde inktcartridges meestal binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Voor iedere bestelling wordt een geringe bijdrage in de kosten voor verpakking en verzending van slechts € 3,45 in rekening gebracht, ongeacht het bestelbedrag. Soms kiest Go4inkt ervoor om inktpatronen uit de originele verpakking te halen om uw bestelling als brievenbuspost te kunnen verzenden. Dit is niet alleen goedkoper, maar u hoeft ook niet thuis te zijn als de postbode aan de deur komt. Vanzelfsprekend behoudt u in alle gevallen volledige garantie. Mocht u hier vragen over hebben, neemt u dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice voor een passend antwoord.