Categorie Archief Dienstverlening

door

Een vacature als Financial Controller interim vervullen

De invulling van een interim vacature Financial Controller kan door Scope Finance voor u worden verzorgd. Interimwerk betekent dat men op tijdelijke basis voor verschillende opdrachtgevers werkt. Vooral in de financiële sector wordt er vaak een beroep gedaan op dergelijke krachten. Solliciteert u op een interim vacature Financial Controller, dan wordt u in de meeste gevallen ingezet voor een specifiek project of probleem binnen een organisatie. Scope Finance heeft een kwalitatief hoogwaardig bestand van professionals die een interim vacature Financial Controller direct of op zeer korte termijn kunnen invullen.

Parttimers en fulltimers uit de regio

Heeft u als werkgever, door welke reden dan ook, een tekort aan gekwalificeerd personeel, dan helpt Scope Finance u dit gat te dichten. De verschillende professionals die zich aan de intermediair hebben verbonden, worden parttime of fulltime ingezet. Dit kan een korte tijd betreffen, maar ook een langere periode. Scope Finance heeft een sterke regionale focus. Dit is erg prettig, ongeacht of u nu een opdrachtgever of interim professional bent. Ondanks het feit dat veel vacatures een tijdelijke samenwerking betreffen, hanteert Scope Finance altijd een langetermijnvisie. Vacatures voor Financial Controllers worden daardoor altijd succesvol vervuld.

De voordelen van het werken als interim professional

Bent u een professional die een interim vacature van Financial Controller vervult? Ondanks dat het op deze manier werken de kleine kanttekening van onzekerheid met zich meebrengt, zult u ook zeker de vele voordelen ervan beamen. Eén daarvan is de vrijheid die u als professional heeft. Omdat u in principe als zzp’er werkt, heeft u keuze voor wie u werkt en ook wanneer. Een langere vakantie om een reis te maken of een cursus te volgen, is dan ook geen enkel probleem. Het tweede voordeel is dat u tijdens uw werk altijd afwisseling ervaart. Vervult u op regelmatige basis een tijdelijke vacature als Financial Controller, dan begint u altijd weer met frisse energie aan een nieuwe uitdaging. Hierdoor lukt het u vaak ook om kritischer en vernieuwender naar een organisatie te kijken.

https://www.scopefinance.nl
door

Duurzaam Douglas hout voor al uw buitenprojecten

Douglas hout heeft een natuurlijke duurzaamheid van klasse 3/4, waardoor Douglas planken zich goed lenen voor buitenconstructies zoals een vlonder, terras of overkapping in uw tuin. Daarbij is het sterk en stabiel en ook geschikt voor de vervaardiging van bijvoorbeeld een kapschuur, paardenstal of als gevelbekleding. Deze duurzame houtsoort kunt u in allerlei verschillende maten en afwerkingen aanschaffen bij Tuinhout Compleet. U vindt onder meer Douglas planken, palen, balken, gevelbekleding en terrasdelen terug in het uitgebreide assortiment van deze online houthandel. Heeft u een product naar wens gevonden? Dan bestelt u deze vervolgens eenvoudig online.

Douglas planken voor ieder project

Bij Tuinhout Compleet zit u goed voor diverse projecten die vragen om Douglas planken. Kies bijvoorbeeld voor geschaafd Douglas hout voor een schutting of dikkere houten planken voor een veranda. Ook kunt u terecht voor bezaagde Douglas planken voor het maken van meubels. Of wat dacht u van blokhut profielplanken of gevelkleding? Uw woning krijgt met deze gevelbekleding van Douglas hout niet alleen een landelijke uitstraling maar het hout beschermt eveneens uw huis extra tegen wateroverlast en kou. U kunt bij Tuinhout Compleet houten producten verkrijgen in de originele kleur maar er zijn ook geverfde alternatieven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwart geverfd Zweeds rabat voor een stijlvolle uitstraling van uw houten constructie.

Een veelzijdige én duurzame houtsoort

Douglas hout is oorspronkelijk roodbruin van kleur en heeft mede dankzij de vlamstructuur een warme uitstraling. Deze houtsoort heeft onbewerkt een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en is heel divers te gebruiken. Neem eens een kijkje in de webshop van Tuinhout Compleet voor een overzicht van alle Douglas hout- producten en diverse toepassingen. Bij deze houthandel wordt waarde gehecht aan de verantwoorde kap van de bomen waarvan het Douglas hout afkomstig is. Daarvoor koopt Tuinhout Compleet dit hout in bij zagerijen in Europa die beschikken over het PEFC-keurmerk, wat staat voor duurzaam bosbeheer.

door

Een hardcover boek drukken met foto’s van uw werk

Bij een hardcover boek drukken denkt u waarschijnlijk aan het schrijven van fictie of non-fictie werk, maar niets is minder waar. Voor uw onderneming kan een eigen boek namelijk een mooie toevoeging zijn. Hoe? Door het laten drukken van een fotoboek met afbeeldingen van uw werk. U creëert zo een portfolio dat u altijd paraat hebt liggen om aan potentiële klanten te laten zien. Denkt u hierbij aan een mooi afgewerkt boek van goede kwaliteit, dat uw werk van de beste kant laat zien. Wat kan een toekomstige opdrachtgever beter overtuigen dan voorbeelden van uw werk? Als u op locatie werkt, zijn foto’s het beste bewijs dat u kunt leveren.

De mogelijkheden voor een eigen (foto)boek

Maar dan volgt de vraag: bij wie kan ik daarvoor het beste aankloppen? Online zijn diverse bedrijven te vinden die u op verschillende manieren kunnen helpen. Hoe weet u echter wat de beste keuze is en waar het mooiste resultaat behaald wordt? Bij De Beste Boekdrukkers bent u verzekerd van goede kwaliteit, waar onder meer de ruim 1,3 miljoen gedrukte boeken en veelvuldige reviews van spreken. Bovendien kunt u hier terecht voor de kleinste oplages en worden boeken al vanaf één exemplaar gedrukt. Een hardcover boek drukken hoeft daarmee niet moeilijk te zijn.

De Beste Boekdrukkers ondersteunt u waar nodig

Daarnaast krijgt u, indien nodig, persoonlijke ondersteuning bij de opmaak van uw (foto)boek. De mogelijkheden zijn eindeloos en hulp is daarbij geen overbodige luxe. Dankzij de tientallen jaren ervaring weet De Beste Boekdrukkers waarop gelet moet worden en wat u beter kunt vermijden. Zowel een soft- als hardcover boek drukken is geen probleem. Dankzij het Europese netwerk is er een grote capaciteit en is men van alle beschikbare technieken voorzien. Naast een boek drukken kunt u terecht voor een magazine, het uitgeven van een boek en printing on demand. Bekijk de mogelijkheden op de website.

https://www.debesteboekdrukkers.nl/
door

Een John Deere zitmaaier beschermt uw gazon

Een John Deere zitmaaier biedt uiteenlopende kwaliteiten. De maaimachines van dit merk staan garant voor een uitzonderlijke kwaliteit. Deze modellen worden dan ook ontworpen en vervaardigd naar de wensen en eisen van klanten. Hierbij wordt nauwkeurig in de gaten gehouden dat de maaiers voldoen aan alle eisen. Dit betekent vooral dat u altijd kunt vertrouwen op de goede werking van de John Deere zitmaaier. Deze maaiers werken volledig veilig en bieden resultaten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast betekent het natuurlijk ook dat de zitmaaiers van John Deere zorgen voor een optimale bescherming van uw gazon. Zo draagt ieder maaimoment bij aan de goede gezondheid van uw gras.

Een zitmaaier die beschermt tegen diverse ziekten

Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden om uw gazon te maaien. U kunt gebruik maken van een elektrische maaier of bijvoorbeeld een handmaaier. Waarom zorgt een John Deere zitmaaier nu in het bijzonder voor de beste bescherming van uw gras? Dit heeft alles te maken met de maaikwaliteit. U wilt ervoor zorgen dat uw gazon mooi gezond, sterk en dichtbegroeid is. Om dit te bereiken maait u het gazon met regelmaat, zeker in het groeiseizoen. Wanneer u hierbij gebruik maakt van een zitmaaier van John Deere, dan zorgt u ervoor dat het gazon netjes, gelijkmatig en vloeiend wordt gemaakt. Hierdoor wordt het gazon optimaal beschermd tegen het ontstaan van ziekten.

Koop een John Deere zitmaaier

U wilt kunnen genieten van een mooi gazon, het hele jaar door. Dit betekent dat het aan u is om goed voor uw gazon te zorgen. Het is immers zo dat een gazon kwetsbaar is, waardoor de kwaliteit van het gras ineens sterk af kan nemen. U voorkomt dit door met regelmaat te maaien en het liefst met een hoogwaardige maaier die aan alle eisen voor een gezond gazon voldoet. Dan komt u al snel uit bij een John Deere zitmaaier. Bij De Kock Machines kunt u een ruim assortiment vinden, zodat u een model kunt uitzoeken die goed bij u past.

https://dekockmachines.nl
door

Deze begrafenisondernemers in Antwerpen zijn een van de betere

Als u onlangs een dierbare heeft verloren, is het van groot belang dat u een van de betere begrafenisondernemers in Antwerpen vraagt om u te assisteren. Uitvaartzorg Michael Deleu staat altijd voor u klaar, ongeacht de dag of het tijdstip. Zij willen er namelijk te allen tijde voor u zijn. Ze begeleiden u in iedere stap van het proces en ze ontzorgen u waar mogelijk. Tegelijkertijd communiceren ze goed met u over hoe u wilt dat de ceremonie eruit komt te zien. Wilt u meer weten over de diensten van Uitvaartzorg Michael Deleu? Lees dan vooral verder.

De beste begeleiding van begrafenisondernemers in Antwerpen

Het moment dat u begrafenisondernemers in Antwerpen nodig heeft, is vaak een periode van veel emotie, stress en verdriet. Precies op datzelfde moment wordt er ook heel veel van u gevraagd. U wilt niet te veel op uw bord krijgen, maar u wilt wel het gevoel dat u de regie heeft over de plechtigheid die georganiseerd moet gaan worden. De begrafenisondernemers van Uitvaartzorg Michael Deleu uit Antwerpen weten precies hoe die balans bewaard blijft – en doen dat in overleg met u.

Aandacht voor uw persoonlijke wensen

Een begrafenis is een uiterst belangrijk moment: het is namelijk het laatste afscheid van iemand die u dierbaar is, die u goed heeft gekend. Het is dan ook van belang dat dit allemaal soepel verloopt, en dat u niet voor verrassingen komt te staan. Een professionele partner die de begrafenis voor u organiseert, denkt overal aan, en vraagt op de juiste momenten uw mening. Op basis van het beschikbare budget en aan de hand van uw ideeën over de inrichting en invulling van de ceremonie, wordt de begrafenis georganiseerd die u voor ogen heeft. Bij Uitvaartzorg Michael Deleu bent u echt in goede handen en dat is op zo’n moment van rouw natuurlijk van grote waarde.

https://www.michaeldeleu.be/nl/
door

Bedwantsen bestrijden: de moeilijkste vorm van ongediertebestrijding?

Ongediertebestrijding is altijd een lastige klus waar in de meeste gevallen een gespecialiseerd bedrijf aan te pas dient te komen. Niet altijd, want er zijn manieren om zelf relatief eenvoudig van bepaalde vormen van ongedierte af te komen. Denkt u maar eens aan het plaatsen van slakkenkorrels of het zetten van muizenvallen. Deze methodes zijn niet in alle gevallen 100% effectief, maar voor veel mensen wel afdoende om van de overlast af te komen. Bij bedwantsen bestrijden gaat dit niet op. Bedwantsen bestrijden is wellicht wel de moeilijkste vorm van ongediertebestrijding. Dit heeft met een aantal factoren te maken.

Bedwantsen bestrijden dient volledig te gebeuren

In de eerste plaats is bedwantsen bestrijden zo lastig omdat dit volledig dient te gebeuren. Alleen de plek aanpakken waar de beestjes gezien zijn, is niet voldoende. De bedwants staat bekend als een bijzonder sterk en taai beestje. Het zijn echte overlevers. Als zij niet 100% worden uitgeroeid, zullen ze in korte tijd weer terug zijn en opnieuw uit kunnen groeien tot een plaag. Daarom is het altijd verstandig om een ervaren ongediertebestrijding bedrijf in de hand te nemen. Onder andere Limas Hygienics is gespecialiseerd in bedwantsen bestrijden. Vaak betekent het effectief aanpakken van deze beestjes dat de gehele woning of het gehele kantoor/bedrijf gereinigd en ontsmet moet worden om een nieuwe plaag te voorkomen. Dit kan natuurlijk behoorlijk ingrijpend zijn, maar het is nog veel lastiger om na onvolledige reiniging te moeten constateren dat de bedwantsen enige tijd later alweer terug zijn.

Wat zijn bedwantsen eigenlijk?

Iedereen is van naam wel bekend met de bedwants, maar wat doen deze beestjes eigenlijk? Het zijn kleine insectjes van amper een halve centimeter lang. Het zijn parasieten, wat in dit geval betekent dat zij leven van het bloed van mensen. Een beet van de bedwants kan dan ook zeer hinderlijk zijn. Ze zorgen voor jeuk en soms pijn. Het diertje kan lang overleven zonder voedsel, dus daarom is bedwantsen bestrijden ook zo belangrijk.

door

Geef tweedehands meubels een tweede leven bij u thuis

Tweedehands meubels lenen zich vaak nog uitstekend voor herstel. Door deze meubels te repareren, te schuren, van stof te wisselen en op te pimpen, kan hen een heel nieuw leven worden geschonken. Er is vaak wel veel werk voor nodig, maar dan valt een volstrekt nieuwe look zeker te realiseren. Oude meubels belanden zo niet onnodig bij het oud vuil, maar kunnen nog jaren meegaan en zowaar een stijlvol element in elk type woning zijn. Een bijkomstig pluspunt is uiteraard dat u voor dergelijke tweedehands meubels een stuk minder betaald, dan wanneer u een volstrekt nieuwe exemplaren zou aanschaffen. Dit is toch zeker meegenomen, als u iets unieks zoekt voor uw woning.

Nog meer voordelen van tweedehands meubels

Bij Klaver Modern Wonen profiteert of bovendien van nog meer voordelen, als u een tweedehands meubel bij deze woonwinkel aanschaft. U krijgt namelijk optimale begeleiding in het vinden van dat ene specifieke meubelstuk wat een prachtige aanwinst voor uw interieur is. Al uw wensen worden besproken en samen met een deskundige medeweker gaat u op zoek naar de ideale match. Het is bovendien zo dat u zelf aangeeft welke materialen en kleuren er voor de uiteindelijke bekleding gebruikt moeten worden. Zo weet u zeker dat het meubelstuk uniek is en geheel voldoet aan uw wensen.

Eem service op maat

U krijgt volledige inspraak in hoe de tweedehands meubels eruit moeten komen zien. De meubels krijgen zo een eigen stijl, die u zeker zal aanspreken. Door de goede communicatie met deskundige medewerkers bent u bij Klaver Modern Wonen verzekerd van uitstekende kwaliteit en een service op maat. Alles wordt in het werk gesteld om uw tweedehands meubels in perfecte staat bij u thuis te brengen, waarna u er vast nog jarenlang van geniet. De meubels zien er zo goed als nieuw uit en passen zonder twijfel geheel bij de rest van uw interieur.

https://klavermodernwonen.nl
door

Onderhoud van stoomketels en periodieke inspectie van stookinstallaties

Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf voor het onderhoud van stoomketels? Bij K.K. Brandertechniek bent u aan het juiste adres voor een universele ketel- en branderservice. Ook voor de periodieke inspectie van stookinstallaties zit u goed bij dit bedrijf. K.K. Brandertechniek werkt volgens de richtlijnen van SCIOS (Stichting Certificatieregeling Inspectie Onderhoud Stookinstallaties). Waar het onderhoud en inspectie betreft, is dit bedrijf SCIOS gecertificeerd voor veel disciplines. Daarnaast is dit bedrijf via een wereldwijd servicenetwerk verbonden met uiterst kundige technici op stooktechnisch gebied. U kunt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een beroep doen op de dienstverlening van dit bedrijf. Voor een spoedklus staan de medewerkers altijd paraat.

Goed onderhoud van stoomketels voorkomt in de toekomst problemen

Betreft het geen spoedklus, maar regulier onderhoud of een periodieke inspectie van uw stookinstallaties? Dan kunt een afspraak inplannen met K.K. Brandertechniek op een moment wanneer het u uitkomt. K.K. Brandertechniek stuurt dan een vakbekwame monteur naar uw locatie met een volledig uitgeruste serviceauto. Zo wordt u altijd direct en adequaat geholpen. Voor stoomketels geldt dat periodiek onderhoud erg belangrijk is. Door het onderhoud van stoomketels voorkomt u problemen op een later moment. Denkt u hierbij aan storingen of defecten die voorkomen hadden kunnen worden door onderhoudswerkzaamheden. Niet alleen is een storing of defect uitermate vervelend, ook gaat dit vaak gepaard met hoge kosten. Goed onderhoud laten uitvoeren is altijd goedkoper dan een spoedreparatie laten doen.

Wanneer is het tijd voor een periodieke inspectie van stookinstallaties?

Een eerste inspectie dient binnen zes weken na ingebruikname plaats te vinden. De frequentie van een periodieke inspectie van stookinstallaties met een vermogen onder de 100 kilowatt en met olie of biomassa als brandstof is één keer per vier jaar. Voor installaties met een vermogen boven de 100 kilowatt geldt een frequentie van één keer per twee jaar. Draait uw stookinstallatie op een gasvormige brandstof? Dan moet uw installatie eens in de vier jaar gekeurd worden.

door

Zelf een online training maken voor de overdracht van kennis

Een online training maken bij UNI-Learning is de ideale manier om kennis over te brengen en om ervoor te zorgen dat je werknemers de kennis kunnen toepassen. Het presenteren van de nieuwe productlijn of het ophangen van de veiligheidsregels zijn maar tot een bepaalde grens effectief. Bij het maken van een online training kies je zelf welke kennis je wilt overbrengen op je werknemers en creëer je filmpjes en oefeningen waardoor de kennis langer blijft hangen en toepasbaar wordt. Zo werk je voor iedereen in het bedrijf op een creatieve en vernieuwende manier aan een veiligere werkvloer en voor sneller succes.

e-Learning is voor iedereen toegankelijk

Zeg nou eens eerlijk, wie houdt er nou van het doornemen van een boekwerk aan regels en voorschriften? Niemand. e-Learning is voor iedereen toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Bij UNI-Learning draait het om e-Learning met impact. Oftewel, direct resultaten met de online cursussen en modules van UNI-Learning. Om voor elk bedrijf de ideale lesmaterialen te ontwikkelen gebruikt UNI-Learning drie categorieën: Safety Solutions, e-Learning Consultancy & Content en Learning Technology. Safety Solutions spreekt voor zichzelf: hierbij draait het om het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer. Bij e-Learning Consultancy & Content wordt er samen met je gekeken naar de kennis die je wilt overbrengen zodat je aan de slag kunt met het maken van een online training bij Learning Technology.

Een online training op maat

Net zoals bedrijven ontzettend gevarieerd zijn in doelen en diensten, zijn de soorten cursussen en modules bij UNI-Learning oneindig. Om e-Learning op maat te bieden, gaan de experts van UNI-Learning met je rond de tafel om op een rijtje te zetten wat belangrijk is en wat je uit de e-Learning wilt halen. Een luchtvaartmaatschappij zal bijvoorbeeld sneller voor het onderwerp veiligheid kiezen dan voor productlancering. Ook kun je denken aan onderwerpen zoals bedrijfscultuur, efficiëntie en gedrags- en kledingvoorschriften. Er is ontzettend veel mogelijk wat betreft e-Learning bij UNI-Learning.

https://www.uni-learning.com/nl/
door

Laat stijlvolle tuinbestrating aanleggen door deze hovenier uit Bergen op Zoom

Wilt u een professionele tuinbestrating laten aanleggen door een hovenier uit Bergen op Zoom? Dan kiest u voor W&M Tuincomfort. Hoewel het niet een bewezen trend is, kiezen steeds meer mensen ervoor om de tuin te bestraten. Het geeft dan ook diverse voordelen, zoals gebruiksvriendelijkheid en een onderhoudsarme ruimte. Tevens heeft u bij de keuze voor tuinbestrating moderne en stijlvolle mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor sierbestrating of verhogingen, waardoor uw tuin niet alleen meer sfeer krijgt, maar ook nog eens optisch meer ruimte.

De voordelen van tuinbestrating

Voor de bestrating van uw tuin heeft u tal van mogelijkheden. Uiteraard kunt u kiezen voor de mooiste en meest moderne sierbestrating, welke effectief is aan te sluiten op de stijl van uw woning. Ook kunt u kiezen voor een strakke uitvoering van standaard betontegels. Daarbij komt dat u enkele verhogingen kunt doorvoeren in de tuin, waardoor het optisch meer ruimte geeft. Op die manier kunt u ook een verhoogd terras te creëren, waarop u bij mooie dagen heerlijk kunt relaxen. Bestrating heeft als grootste voordeel natuurlijk het onderhoudsarme aspect. Daarnaast heeft u minder last van insecten, welke met name in de zomer voor overlast kunnen zorgen. Heeft u al een idee over de invulling van uw tuin? Bespreek het met de hovenier in Bergen op Zoom.

Altijd een stijlvol ontwerp

Kiest u niet voor bestrating of wilt u een combinatie van bestrating en planten? Dat geeft misschien wel de mooiste cohesie en sfeer aan uw tuin. Bovendien zorgt beplanting voor de nodige verkoeling in de zomer. Voor ieder stijlvol ontwerp kunt u vertrouwen op W&M Tuincomfort. Deze hovenier uit Bergen op Zoom legt al jaren de mooiste tuinen aan. Laat uw ontwerp op papier zetten en kies voor een renovatie waarmee u de tuin een modern en klasse uiterlijk geeft. Zo kunt u zowel in de zomer als winter optimaal genieten van een tuin die ook echt helemaal af is.

https://tuincomfort.com