Categorie Archief Marketing

door

4 redenen om te starten met content marketing

Aan de basis van een goed bedrijf staat goede marketing. Zonder goede marketing is een bedrijf veel minder bekend bij zijn doelgroep dan dat ze waren geweest als ze wel goede marketing hadden. Als bedrijf wil je dit natuurlijk niet, want je loopt veel winst mis. Online marketing is een grote en groeiende markt. Er zijn verschillende soorten online marketing. Een van die soorten is content marketing. Een aantal bedrijven gebruiken deze soort marketing als. Een van de bedrijven die dit doet is DoubleSmart. Content marketing heeft veel voordelen zoals je zo gaat lezen, maar het heeft ook een nadeel namelijk dat het tijd en moeite kost.

Wat is content marketing?

Content marketing is een vorm van online marketing waarbij je essentiële en waardevolle content maakt. Je biedt dus waardevolle informatie waarmee je een ander bedrijf helpt om beter keuzes te maken of meer uit hun product/dienst te halen. De gedachte hierachter is dat als je dit consistent en goed doet dat andere mensen jouw organisatie gaan zien als een betrouwbaar bedrijf met veel goede en waardevolle informatie. Je laat dus zien wat je te bieden hebt en hoe goed je daarin bent. Dit zorgt ervoor dat je mensen een merkvoorkeur krijgen naar jouw bedrijf en dat andere bedrijven/mensen trouw naar jou zijn en dat ze andere over jou gaan vertellen waardoor je mond-tot-mond-reclame krijgt.  Mond-tot-mond-reclame is een van de waardevolste soorten reclame, omdat als mensen horen hoe goed jij bent in je werk geloven ze het eerder dan als jij het zelf zegt.

1. je creëert betrouwbaarheid

Door waardevolle content te creëren en online te zetten, gaan mensen jouw vertrouwen en gaan ze denken dat jij een van de beste bent in het vak. Vertrouwen is de basis van een relatie met jouw (potentiële) klant. Het is dus heel erg belangrijk dat mensen jouw vertrouwen.

2. Reclame wordt minder belangrijk

De impact van reclame neemt af. Ondanks dat we steeds meer reclame zien is het ook makkelijker geworden om ze te ontlopen. Dit gebeurt dan ook heel erg veel. Hierdoor wordt het dus steeds moeilijker en duurder om je te onderscheiden van de concurrentie en je reclameboodschap goed onder de aandacht te brengen. Als je content marketing gebruikt maak je eigenlijk reclame voor jezelf door goede informatie te geven aan een potentiële klant en je helpt ze ook nog eens.

3. Google beloont goede content.

 

Google beloont bedrijven en websites die goede bewegelijke content maken met dat je website hoger aan komt te staan in de zoekresultaten. Ook de mensen die de informatie lezen waarderen dit. Goede content wordt ook meer gedeeld op sociale media. Als jouw bedrijf hoger aan komt te staan in de zoekresultaten heb je meer kans dat er meer mensen op jouw website klikken waardoor je bedrijf bekender wordt.

4. Een gelijkwaardige relatie

De tijd dat je als merk zomaar mensen kunt opleggen wat goed voor hen is en wat goed voor hun bedrijf is, is voorbij. Tegenwoordig zijn mensen kritisch en maken ze hun eigen keuzes. Je kan ze wel proberen te helpen. Je moet nu goed en belangrijke content aanbieden, anders val je als bedrijf niet meer op. Je investeert dus in een gelijkwaardige relatie door eerlijk, behulpzaam een van waarde te zijn. 

 

door

Online marketing bureau in Nijmegen

 

Een online marketing bureau in Nijmegen is iets waar veel mensen naar op zoek zijn. Vooral als bedrijf kan het erg handig zijn om een online marketing bureau in te schakelen. Dit komt omdat en online marketing bureau er voor zorgt dat je website er een stuk beter uit komt te zien.

Online marketing bureau werkwijze

De werkwijzen van een online marketing bureau is voor veel mensen maar een raadsel. Echter is het niet erg lastig uit te leggen wat ze precies doen. Ze gaan namelijk een aantal dingen veranderen op je website.

Zo zorgt een online marketing bureau er voor dat de SEO van je website er goed uit komt zien. SEO wordt ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Op het moment dat de SEO van je website er goed uit ziet, komt je website een stuk hoger in een zoekmachine te staan. Dit maakt dat je website een stuk vaker bezocht wordt.

SEO wordt beter gemaakt door het middel van het plaatsen van SEO geoptimaliseerde teksten, het aanpassen van je website en het verkrijgen van backlinks. Backlinks houdt in dat er op websites van anderen een linkje naar je website komt te staan. Dit zorgt er voor dat er meer mensen op je website terecht komen.

Snel meer bezoekers

Op het moment dat je een online marketing bureau als Go Online in schakelt, zul je er al snel achter komen dat er door de online marketing er veel meer mensen op je website terecht komen. Hierdoor zul je het geld dat je uit geeft aan de online marketing makkelijk terug verdienen. Dit is natuurlijk een erg groot voordeel van het inschakelen van een online marketing bureau.

Doordat er meer bezoekers op je site komen, zul je je zichtbaarheid op internet ook een stuk verbeteren. Hierdoor kun je als bedrijf steeds verder online groeien. Op het moment dat je een fysiek bedrijf bent, is het ook erg belangrijk om een website te hebben. Zo zijn er meer mensen die bij je bedrijf terecht komen. Op die manier kun je ook steeds weer verder gaan groeien.

Kijk voor meer informatie op: https://goonline.nl/ 

door

Wat kost het om een professionele WordPress website te laten maken?

Ja dat is een goede vraag! Wat zijn de kosten om een website te laten maken? Je kan online veel verschillen de prijzen vinden en als je een offerte opvraag bij een aantal partijen, dan kan het zo maar eens zijn dat daar gigantische verschillen tussen zitten. Dat lijkt een beetje gek, maar het is wel uit te leggen!

Hoeveel kost het om een website te maken?

We leggen je uit waarom er een verschil zit een prijs.

Er zijn een aantal factoren waar je over na moet denken. Laat jij een website maken in WordPress of wil je een volledig gecodeerde website, wil je nog bepaalde functionaliteiten in je site, hoe groot wordt je website, wil je jouw website ook gaan optimaliseren voor de zoekmachines?

Het verschil zit hem dus in hoeveel tijd en werk er in jouw website gaat zitten. Naast dat er verschil zit in tijd, zit er ook verschil in aantal jaren ervaring.

Het verschil qua tijd.

Je kan ervanuit gaan dat het ene webdesign bureau je een offerte stuurt voor een template website die ze alleen maar hoeven op te vullen en het andere bureau een maatwerk website maakt die volledig opgebouwd moet worden. In een maatwerk website zit natuurlijk veel meer uren, maar is dan ook wel echt een stuk kwalitatiever. Alle thema’s moeten namelijk voor veel branches te gebruiken zijn, met heel veel functionaliteiten die ervoor zorgen dat er veel wordt gevraagd van de server of je hosting. Je gaat lang niet alle functionaliteiten gebruiken, maar krijgt ze ook niet zomaar uit de codering. Dit zorgt ervoor dat je website langzamer laad en je zoekmachine optimalisatie negatief beïnvloed.

Het verschil in ervaring

Het is logisch dat als je een partij met heel veel ervaring je website laat maken, dat je dan ook meer betaald. Dat betekent ook dat je er meer van mag verwachten. Vaak hebben ze veel kennis om net een beetje meer voor elkaar te krijgen. 

Ook online marketing toepassen voor jouw nieuwe website?

Op het moment dat je jouw website wilt gaan gebruiken om je online marketing een boost te geven, dan heb je ook een professionele website nodig. Ga je het voor een webdesigner, dan wordt er vaak alleen naar het design gekeken en wordt online marketing of zoekmachine positionering niet meegenomen. Het is dan handiger om een online marketing bureau je website te laten bouwen aangezien zij weten waar je website “technisch” aan moet voldoen.

https://allinone-media.nl/
door

Magento 1 gestopt met support

Sinds 1 juli dit jaar is Magento gestopt met de support van Magento 1 webshops. Dit houdt in dat webshops geen security patches meer ontvangen en dat er geen nieuwe updates plaatsvinden. Hierdoor loopt je webshop gevaar en zou je potentieel gehackt kunnen worden. 

Doordat Magento 1 niet meer support wordt moet er, om geen risico te lopen, gezocht worden naar een alternatief voor je webshop. Hierbij zijn eigenlijk drie alternatieven mogelijk: niets doen en gevaar lopen, support voor Magento 1 webshops laten regelen door externe partijen zoals bijvoorbeeld SupportDesk of migreren naar een ander platform waarbij de voor de hand liggende opties Magento 2 of Shopware 6 zijn.

SupportDesk heeft een Magento 1 keep alive pakket dat proactief support levert tegen een maandelijks bedrag. Hierdoor blijft je Magento 1 webshop veilig voortbestaan. 

Magento 2

Magento 2 is een open source e-commerce platform met veel functionaliteiten en mogelijkheden. Mede door deze uitgebreide mogelijkheden is het complex opgebouwd (o.a. een complexe user interface). Hierdoor kan er niet eenvoudig iets aangepast en live gezet worden. Er zijn dan ook veel Magento 1 gebruikers die aarzelen over te stappen naar Magento 2. 

Magento 2 is ook niet zomaar een vernieuwde versie van Magento 1; het wordt gezien als een totaal nieuw platform. Dit houdt ook in dat bij de migratie van Magento 1 naar 2 alle data overgeplaatst moet worden; dit kost veel tijd en dus geld. Bij de migratie naar Shopware gaat dit eenvoudiger. 

Shopware 6

Het Duitse e-commerce platform Shopware stijgt de laatste tijd flink in populariteit. Het is een open source platform met een simpele en makkelijk te begrijpen user interface (UI). Meer flexibiliteit en minder complexiteit, daar staat Shopware voor. Ook is het platform heel erg gericht op de toekomst, voor een toenemende complexe wereld waar connectiviteit en technologie snel aan het verbeteren zijn. 

De migratie van Magento 1 naar Shopware 6 gaat sneller en is goedkoper dan de migratie naar Magento 2. Veel Magento 1 gebruikers kiezen dan ook voor de migratie naar Shopware 6, ook mede omdat Shopware toekomstgericht is.

 

door

Online concurrentie voorblijven in Maastricht

De online concurrentie blijft groeien in Maastricht, maar ook in omstreken en andere delen van het land. Om concurrentie voor te blijven is het belangrijk dat er tijd en energie wordt gestoken in de online marketing, waardoor de website van een onderneming online gevonden wordt. Online marketing is een breed begrip. In principe betreft online marketing alle bedrijfsactiviteiten die gericht zijn op het afzetten van diensten en producten en via internet klantrelaties te ontwikkelen. Het wordt ook wel internetmarketing of e-marketing genoemd. In Maastricht zijn veel marketingbureaus die online marketing aanbieden, maar welk bureau is het beste? En hoe belangrijk is het dat een online marketing bureau bij jou in de buurt gelegen is? Wij zoeken het voor je uit.

Online marketingbureau in Maastricht

In Maastricht zijn veel online marketingbureaus die ook een verschillend aanbod in diensten hebben. Zo is ButtonPlay een online marketingbureau in Maastricht en omstreken. Het is een marketingbureau, waar je voor verschillende diensten terecht kan. Echter heeft het geen specifieke focus op een select aantal diensten. Een ander marketing bureau is 043web. Ook hier betreft het een full service bureau. 043web is een relatief groot bureau en is ook gevestigd in Maastricht. Het bureau legt de focus dan ook alleen op Maastricht.

Omdat contact meestal online gaat en maar af en toe fysiek, is het niet altijd per se nodig om een online marketingbureau onder handen te nemen dat is gevestigd in de buurt. Een voorbeeld van een online marketing bureau dat zowel op prijs als kwaliteit heel hoog scoort is Web Wings. Hier is over het algemeen prijs-kwaliteitverhouding het beste. Web Wings heeft veel ervaring met alle aspecten als het aankomt op online marketing voor bedrijven. Een aantal voorbeelden van diensten, waarvoor u zoal terecht kunt bij Web Wings zijn: SEO, SEA, social media marketing & adverteren, website laten maken, webshop laten maken enzovoorts. Bent u woonachtig in Maastricht en heeft u behoefte aan online marketing? Neem eens een kijkje op hun website.

SEO in Maastricht

Als het aankomt op SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is er ook veel concurrentie. Maar welk bureau is nu echt geschikt om u te helpen? Bij het bepalen welk marketing bureau jouw bedrijf mag helpen bij SEO, is het belangrijk dat je er zelf op let of de onderneming zelf ook goed vindbaar is. Ieder marketing bureau heeft natuurlijk een sterk praatje, om jou ervan te overtuigen dat zij het beste bureau zijn om jou te helpen. Hoe controleer je of een bedrijf capabel is om jou op de eerste plek te krijgen? Simpelweg door te googelen! Jij wilt dat jouw bedrijf hoger in Google komt, dus wie is er beter dan het bureau dat zelf ook op de eerste plek staat in Google? Juist. Ga op Google op zoek naar het bedrijf en benader ze met de vraag of zij jou kunnen/willen helpen. Uit de zoekresultaten van Google is af te lezen dat er veel concurrentie is in Maastricht op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Dit maakt een eerste plek op SEO Maastricht een goede maatstaaf voor hoe capabel een marketing bureau is op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Een lokaal bureau dat SEO aanbiedt is Website-promoter. Echter zijn zij alleen lokaal actief. Een goed alternatief hiervoor is ook Web Wings. Web Wings is gelegen in Limburg, maar heeft een rijk portfolio met daarin grote klanten. Het werkt met jaarcontracten met relatief lage maandelijkse kosten. Web Wings is gespecialiseerd in SEO. Dit houdt in dat het gespecialiseerd is in alle zaken om een website online beter vindbaar te maken. Web Wings heeft veel ervaring in de technische optimalisatie van een website als ook in het schrijven van de perfecte teksten voor uw pagina. Naast SEO biedt het bureau ook SEA aan. SEA staat voor search engine advertising. Alle zoekresultaten in Google, waarbij ‘advertentie’ vermeld staat, komen tot stand door SEA. Hierdoor zorgt u ervoor dat u altijd bovenaan staat, zonder iets aan uw website te laten doen. Web Wings heeft veel ervaring met SEO Maastricht, maar ook met SEA. Neem een kijkje op hun website en portfolio!

Webdesign in Maastricht

Tegenwoordig is het online vindbaar zijn als onderneming een vereiste geworden. Zeker als een onderneming die nog niet zo lang bestaat, is het cruciaal om een website te beheren. Dit omdat waarschijnlijk nog niet veel mensen het bedrijf kennen. Bied je producten aan en wil je niet afhankelijk zijn van Bol.com en Amazon? Dan is een webshop een must! Door een website te laten maken in Maastricht, krijgt jouw bedrijf opeens toegang tot de volledige Nederlandse markt. In combinatie met SEO kan dit een grote stijging in omzet betekenen voor jouw onderneming. Er zijn veel aanbieders van webdesign in Maastricht. Dit komt omdat er steeds meer vraag is naar webdesign in Maastricht, waardoor het als onderneming ook steeds belangrijker wordt om hierin mee te gaan.

Wat is belangrijk bij het laten maken van een website en welke partij is daarvoor precies geschikt? Natuurlijk verschilt het per bedrijf wat er nodig is voor de website. Het makkelijkste om een website te laten maken is uit onze ervaring via WordPress. Hier kun je aan de slag gaan naar een (gratis) thema naar keuze. Of het verstandig is om een gratis thema te kiezen is ook afhankelijk van wat je met jouw website wilt. Vaak kun je bij een marketingbureau ook terecht om een WordPress website te laten maken. Als het aankomt op een op maat gemaakte webshop is het beheersen van programmeertalen een must. Spreek jouw wensen uit en het marketing bureau zal jou laten weten of het wel of niet mogelijk is.

Web Wings uit Geleen beheerst alle benodigde programmeertalen en kan voor jou een precies op maat gemaakte webshop maken of website maken in Maastricht. Door deze op maat te maken wordt de site gebruiksvriendelijker en zullen mensen uiteindelijk dus sneller iets bij jou bestellen. Wil jij een website laten maken in Maastricht? Aarzel niet en neem contact met de specialisten!

 

https://web-wings.nl/website-laten-maken-maastricht/