Categorie Archief Hobby en vrije tijd

door

Jaarhoroscoop Maagd 2021 Deel 2

Carrière horoscoop Maagd 2021

Het jaar 2021 voorspelt enkele problemen voor Maagd in hun vakgebied. Er zou een stevige concurrentie zijn en je zou met hand en tand moeten vechten om het hoofd boven water te houden in deze moeilijke tijden. Alleen hard werken en toewijding zouden je voorlopig helpen. En over de eerste helft van het jaar zou je geen directe resultaten kunnen behalen. Hoewel de planeten je helpen jouw professionele positie te consolideren, kunnen bepaalde kwaadaardige aspecten jouw voorwaartse beweging kunnen verstoren.

Analyseer jouw carrièremogelijkheden en ga verder. Vertrouw niet op tweedehands informatie en valse beloften. Frauduleuze vrienden en collega’s kunnen dit jaar ten tonele verschijnen voor Maagd. Breng jouw idealen en ideeën in praktijk. Dit zou je helpen om in moeilijke tijden de bedrijfsladder te beklimmen. Blijf werken, verlies de moed niet.

Saturnus het hele jaar door, zou je bezig houden voor het hele jaar. Je zou extra verantwoordelijkheden krijgen en er zouden ook hindernissen en vertragingen zijn voor je bezigheden. Jupiter zou de situatie nieuw leven in blazen door zijn weldadige inspanningen. De donkere wolken beginnen langzaam te verdwijnen vanuit je professionele positie naarmate het jaar dichterbij komt.

Financiële horoscoop Maagd 2021

Je zou dit jaar goed op het goede spoor zitten met je financiën als je je aan je budget houdt en wegblijft van soorten aflaten. Bepaalde planeten zouden je kunnen verleiden om van jouw budget af te wijken, let op. Blijf voorlopig weg van risico’s of speculatieve deals, er is niet veel geluk en fortuin voor je in petto. Alleen hard werken zou je dividend opleveren.

Het jaar belooft een van de meest stabiele financiële perioden van de afgelopen tijd te worden voor Maagd. Jouw inkomstenstroom zou behoorlijk bevorderlijk zijn en er hoeft niet veel moeite voor te worden gedaan. Geld komt naar je toe zonder dat je er nu veel om vraagt. Maar wees dan niet zelfgenoegzaam, houd je aan een schoon financieel plan en geef niet toe aan impulsieve aankopen. Als je niet op je hoede bent, kan de financiële toestand zomaar omslaan. Speel veilig en neem het hele jaar door zorgvuldige financiële maatregelen.

Spaar voor een aantal waardevolle aankopen rond het einde van het jaar.

Advies voor Maagd in 2021

De planeten zijn gunstig geplaatst voor Maagd, omdat dit een behoorlijk bewogen jaar zou worden. Het zou boordevol actie zijn. Maar dan kan Saturnus je een verstrooid brein geven, dus wees voorzichtig. Concentreer je op de dingen die komen en de toekomst in het algemeen. Kanaliseer je energie in een positieve richting waar financiën en liefde bij betrokken zijn. Dit is ook geen periode om impulsieve beslissingen te nemen. Haal levenslessen uit moeilijke situaties. Maak het goed met anderen, zelfs als dat betekent dat je niet op jouw manier gaat. Begrijp relaties en doe je best. Maagd kan ook maar beter gebruik maken van de spirituele handvatten die voor hen in het verschiet liggen.

Bekijk ook:
Sterrenbeeld Boogschutter | Sterrenbeeld Steenbok | Sterrenbeeld Waterman | Sterrenbeeld Vissen

https://zodiac-horoscoop.nl/
door

Blijf gezellig slapen na een leuk dagje weg met het gezin

Een dagje weg met kinderen naar Vogelpark Avifauna klinkt goed, maar misschien is het wat ver weg? Of zouden jullie het liefst én een rondvaart maken én zoveel mogelijk meekrijgen van het park? Geen probleem. In Vogelpark Avifauna kun je namelijk ook gewoon een nachtje blijven slapen na een leuk dagje weg met de kinderen en het hele gezin. Het park heeft een mooi, comfortabel hotel met kamers voor ieder soort verblijf. Zo hebben jullie alle tijd om te genieten van het park én een heerlijk ontspanningsmoment tijdens een verblijf. Dat betekent het hele park verkennen, ontbijten, lunchen en dineren in het restaurant en ’s avonds in slaap vallen in een heerlijk bed. Probeer zo’n dagje weg met het gezin nog maar eens te evenaren.

Ontdek dit park vol plezier

Jullie dagje weg met het gezin en de kinderen richt je in zoals je wilt. Als je van tevoren plant, kun je bijvoorbeeld alle voederpraatjes meemaken om over allerlei soorten vogels iets te weten te komen. En de vogeldemonstraties natuurlijk, indrukwekkend en even leerzaam. Of reserveer voor een rondleiding door het park door iemand die van alles van de vogels weet. Zo maak je in korte tijd kennis met alle dieren. In de speeltuin kan daarnaast uren gespeeld worden, terwijl de volwassenen uitrusten op een fijn terras, ideaal dus voor een dagje weg met de kinderen en ouders. Ook een bijzondere ervaring die je niet over wilt slaan is het zelf voeren van lori’s. Met een bakje nectar dat je aanbiedt als versnapering ben je bij deze vogels meteen populair.

Boek een heerlijk verblijf in het park

Het hotel Van Der Valk Avifauna heeft verschillende soorten kamers, zoals een driepersoonskamer of familie suite, perfect voor na een dagje weg met kinderen erbij. Hier overnacht je comfortabel en stijlvol. Het hotel heeft ook een bar en fitnessruimte en ligt dicht bij het restaurant waar heel de dag gegeten kan worden. Er zijn verschillende arrangementen te kiezen met fijne extra’s. Dat wordt samen genieten van een leuk dagje weg met het hele gezin.

door

Een smid en zijn ambacht: wat kunnen we er vandaag de dag nog van leren?

Smeden maken dingen van metaal. Ze gebruiken ijzer (of het afgeleide, staal) dat ze in een smederij verhitten tot het heet genoeg is om met hamers, beitels en aambeelden te werken. Smeden maken voorwerpen zoals hoefijzers, kandelaars, zwaarden, smeedijzeren hekken, loodhoudende portieken, leuningen, beeldhouwwerk, gereedschap en nog veel meer.

Het woord ‘smid’ komt van de activiteit ‘smeden’ van ijzer (het ‘black metal’). IJzer wordt ‘black metal’ genoemd omdat het zwart wordt als het in een vuur wordt verhit. De ‘smid’ bit komt van het woord ‘smite’ wat ‘slaan’ betekent. Iemand die ijzer slaat voor de kost is dus een smid.

Smeden gebeurt natuurlijk ook met andere grondstoffen

In werkelijkheid gebruiken smeden ook andere metalen zoals koper, brons, aluminium, messing en titanium, vooral voor artistieke stukken. Smeedijzer is de zuiverste vorm van ijzer, en staal is een mengsel van ijzer en tussen 0,3 en 1,7 gewichtsprocent koolstof. Hoe meer koolstof het ijzer bezit, hoe harder het kan worden gemaakt. Gietijzer bevat tussen 2,0% en 6% koolstof in gewicht en is bros.

Verschillende technieken voor het beoogde resultaat

Smeden beeldhouwen, lassen, thermisch behandelen en afwerken van het metaal om het in de staat te krijgen waar ze naar streven. Wanneer het metaal in het vuur wordt gezet, gloeit het rood, gevolgd door oranje en geel wat het beste punt is voor de smid om het te bewerken. Door het metaal verder te verhitten, zal het wit gloeien en vervolgens smelten.

Om het laatste item te maken, zal de smid een combinatie van de smeedprocessen gebruiken die buigen, krimpen, ponsen (het maken van gaten en indrukken), tekenen (het verlengen van het metaal) en verstoren (het metaal dikker maken in de ene dimensie door het in te korten in de andere).

Lassen wordt voornamelijk gebruikt voor verbindingen

Lassen wordt gebruikt om twee of meer stukjes metaal aan elkaar te verbinden. De afwerking kan bestaan uit het polijsten en ophelderen van het metaal met een draadborstel of schuurpapier of het gladstrijken van bramen en ongewenste scherpe randen met een vijl. Het metaal kan ook worden afgewerkt met verf, olie en was.

Vroeger was smeden een stuk populairder

Een smid is zeer bedreven. Hij moet de eigenschappen van elk metaal waarmee hij werkt kennen en snel kunnen werken voordat het metaal te veel afkoelt. Veel van de technieken vereisen een goede hand-oog coördinatie en jarenlange oefening om ze te perfectioneren.

Lokale smeden kwamen vroeger meer voor in de tijd dat veel mensen met paarden rondliepen. Het is echter belangrijk om uw lokale smid te steunen, want het zou erg triest zijn om de handel te zien uitsterven. Het kopen van een handgemaakte kandelaar van een smid is veel leuker dan het hebben van een massaproduktie die veel andere mensen hebben.

Het in gebruik nemen van een tuintrekker of metalen trap betekent dat u een op maat gemaakt werkstuk kunt hebben dat een leven lang meegaat en dat u ook uw lokale economie ondersteunt, dus waarom zou u niet eens kijken wat uw lokale smid voor u kan doen.

https://123smeden.nl/pages/smeltkroes
door

Ballonvaren en alle bijkomende vragen hieromtrent.

In deze blog gaan we iets dieper in op het ballonvaren en de vragen die de mensen hebben over ballonvaart, ballonvlucht…

Waarom vaart een luchtballon enkel in de ochtend of in de avond?

Een luchtballon kan enkel varen in de ochtend of in de avond. Wat is de reden hiervoor? Gedurende de dag warmt de zon de aarde op dit zorgt ervoor dat er thermiek ontstaat.

Door de zon ontstaat er een ongelijke opwarming van het aardoppervlak. Neem nu bijvoorbeeld een betonnen parking die warmt niet evenredig op met een bos of een vijver. Dat zorgt ervoor dat er stijg en daalstromingen ontstaan.

Als je op dit moment zou opstijgen met je luchtballon, dan zou je ballon onbestuurbaar worden. In de winter hebben we hier geen last van, omdat de zon niet zo sterk opwarmt.

Wat is de maximale hoogte tijdens een ballonvaart

Een luchtballon kan hoger varen dat de mens kan overleven. Een mens heeft zuurstof nodig vanaf een hoogte van 4 kilometer. Een ballon kan zonder problemen doorklimmen naar een hoogte van 15 kilometer. Uiteraard tijdens een gewone passagiers ballonvaart gaan we niet zo hoog. De gemiddelde hoogte van een ballonvaart is 1000 meter, wat ongeveer overeenkomt met een hoogte van 3000 voet. De maximale hoogte is ook afhankelijk van de regio waar er gevaren wordt.

In de regio’s rond Brussel is de maximale hoogte uiteraard lager dan een regio rond Gent. Dit komt door het vliegverkeer rond de luchthaven. Het luchtruim is een belangrijke factor waar we rekening mee moeten houden. Als we een ballonvaart boven Antwerpen organiseren dan brengen we de bevoegde instanties uiteraard op de hoogte.

Ballonvaren met C-Air, maar hoelang duurt een ballonvlucht eigenlijk?

Een ballonvlucht met C-Air ballonvaren duurt circa 1 uur. Uiteraard varieert dit, maar streven we steeds naar een minimum van 1 uur of langer.

De duurtijd hangt natuurlijk af van of er direct een landingsterrein wordt gevonden. Tijdens de vlucht nemen we altijd extra brandstof mee, onze totale autonomie is ongeveer 2:00.

Dat doen we voor de veiligheid, zodat we altijd een extra veiligheidsmarge kunnen inbouwen en nooit zonder brandstof kunnen vallen.

Heb je ook al eens gedacht aan een ballonvlucht neem dan even contact op met ons, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor onze klanten. Heb je nog meer vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

https://www.cair-ballonvaart.be
door

Astrologie in de moderne tijd is niet langer verwarrend

Astrologie begon 10.000 jaar geleden. Vele profetieën gebruikten astrologie om toekomstige gebeurtenissen in kaart te brengen. Astrologen zoals Nostradamus schreven profetieën die er vandaag de dag nog steeds zijn. In die tijd moest je een bekwame arts zijn of iemand van opvoeding en intelligentie om astrologie te begrijpen. Er waren geen boeken over het onderwerp geschreven en er was zeker geen computer om naar toe te kijken. Veel mensen zagen de astrologie als iets mystieks.

In de moderne wereld van vandaag zijn er veel boeken, artikelen en televisieshows over het onderwerp. Misschien vind je het gemakkelijk om iets over astrologie te leren, middels je horoscoop. Misschien merkt je dat astrologie eigenlijk jouw geest opent voor een hele nieuwe wereld. Wanneer je omhoog kijkt, zien veel mensen planeten, sterren en al het andere dat daarboven is. Mensen vragen zich echter meestal niet af waarom we sterren of planeten hebben. Dat is wat degenen die geïnteresseerd zijn in horoscopen doen. De 12 sterrenbeelden zijn eigenlijk gecentreerd op de planeten. Elk jaar vertegenwoordigt een nieuwe verschuiving in de atmosfeer van de aarde. Sommige mensen zeggen dat als een planeet niet voor jou werkt, je een slecht jaar zult hebben in zaken of liefde.

Het is waar dat een solide paranormale opvoeding over astrologie belangrijk is. Veel studenten beginnen met studeren op een school die je leert hoe je je spirituele gaven kunt gebruiken. Je krijgt vaak een instructeur of coach. Ze leren je eigenlijk alles over het in kaart brengen van de kaart van een persoon op basis van hun naam en geboortedatum. Je zult zien dat astrologie cursussen je leren hoe je jezelf een stuk beter kunt begrijpen. Hedendaagse paranormaal begaafden die helderziend zijn, gebruiken vaak tarotkaarten of astrologiekaarten bij hun cliënten.

Wanneer een student aan het oefenen is, zullen ze meestal een demonstratie geven van het leren aan vrienden, familieleden of aan anderen. Het is het beste om je tijd gratis weg te geven totdat je het onderwerp onder de knie hebt. Als je dat eenmaal doet, zul je merken dat mensen naar je toe komen voor spiritueel advies uit vele delen van de wereld. De wereld zit vol met mensen die willen leren en zichzelf vrij kunnen geven om mensen te helpen.

Het internet maakt het gemakkelijk om in contact te komen met astrologen om verschillende redenen. Om te beginnen hebben de meeste mensen tegenwoordig een Facebook-account of een e-mailadres. Je kunt iemand “gissen” en ze om advies vragen. Ze zijn vaak blij om je te helpen vanwege hun unieke talenten in het begrijpen van de geestenwereld. Houd een open oog voor jouw eigen inzichten. Wees niet bang om een dagboek bij te houden van uw bevindingen. Na verloop van tijd zul je merken dat er veel antwoorden voor je neus liggen.

Er zijn ook horoscoop woordenboeken die u kunt gebruiken om uw dagelijkse horoscoop , bv. Horoscoop Kreeft of Horoscoop Leeuw, te ontdekken. Veel studenten merken dat wanneer ze astrologie studeren, het hen helpt ook te leren wie zij als persoon zijn. Het kan een leven lang duren om je eigen sterrenbeeld te beheersen. Dit geloof wordt door meer dan 20.000.000 mensen wereldwijd toegepast.

Bron:
Sterrenbeeld | Horoscoop Maagd

https://zodiac-horoscoop.nl/