Categorie Archief Industrie

door

Heeft u heftruckbanden nodig?

Heeft u heftruckbanden nodig? Dan bent u bij Juma BV aan het goede adres. Voor heftruckbanden heeft u specifieke kennis nodig dat geen doorsnee garage u kan bieden. Een autoband is namelijk heel anders dan een heftruckband. Het gewicht en de druk dat een heftruckband moet kunnen weerstaan zijn ongehoord, daar kan een autoband niet tegenop. Juma BV is een expert in banden voor langzaam transport. Dit houdt in dat het bedrijf banden in de collectie heeft waar veel druk op kan zitten.

 

Terrein en type heftruck

Er zijn ontzettend veel soorten heftrucks en daarom ook veel verschillende soorten en maten heftruckbanden. Factoren die meespelen bij het kiezen van banden zijn bijvoorbeeld of u grote of kleine banden nodig heeft, of u voor volrubber- of voor luchtbanden gaat en of u diepe of ondiepe profielbanden nodig heeft. Een terreinheftruck heeft bijvoorbeeld te maken met ruwer terrein dan een palletheftruk. Het vereist dan ook grotere banden met een dieper profiel. En zo zijn er meer soorten met ieder hun eigen functies en banden.

 

Juma BV voor ‘langzaam’ transport

Juma BV is gespecialiseerd in langzaam transport. Het kiezen van de juiste banden en het onderhouden ervan is dan ook cruciaal. Al ruim dertien jaar heeft Juma BV deze kennis voor u in huis. Sindsdien liggen er ontzettend veel soorten banden opgeslagen in de loods. Er zijn dan ook altijd wel juiste heftruckbanden te vinden voor iedere heftruck. Als u er niet direct zelf uitkomt, kunt u advies vragen en een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

De extra service van Juma BV

Juma BV is meer dan alleen een groothandel in industriebanden met een focus op heftruckbanden. Het bedrijf biedt een totaalservice dat u ergens anders niet zult vinden. Als u bij Juma BV banden aanschaft zullen zij ter plaatse de nieuwe banden voor u verwisselen. Ook kunt u ervoor kiezen uw Juma banden te laten repareren, zo hoeft u minder vaak banden te kopen. Veel klanten in Nederland, België en Duitsland gingen u al voor.

https://juma-bv.nl
door

Kunststof leidingsystemen: kies voor deze specialist

AZ Techniek is u van dienst bij het leveren en monteren van diverse types kunststof leidingsystemen. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor alle fasen van uw project. Van advies en engineering tot productie en levering. De producten worden op basis van uw specificaties volledig op maat voor u gemaakt. AZ Techniek kan u daarbij adviseren over bijvoorbeeld het materiaalgebruik en de vormgeving voor een optimaal product dat aansluit bij de specifieke toepassing. Daarbij bent u via dit bedrijf verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding en een dienstverlening door ervaren professionals.

Verschillende typen kunststof leidingsystemen 

Bij AZ Techniek kunt u verschillende typen leidingsystemen verkrijgen. U bent bij dit bedrijf aan het juiste adres voor onder meer suskasten, opslagtanks en doseerkasten. Daarnaast zit u ook voor ventilatoren en afzuiginstallaties goed bij dit bedrijf. AZ Techniek kan u in alle diameters kunststof leidingsystemen leveren voor sproeiwater, luchtbehandeling, chemicaliën en afvoer. Deze kunnen bij levering ook door de professionele medewerkers van AZ Techniek voor u gemonteerd worden. Daarnaast is het ook mogelijk kunststof leidingsystemen in onder andere HPE, PVDF, PP en pvc voor andere toepassingen prefab te laten maken en op uw gewenste locatie te laten monteren door de vakmensen van AZ Techniek.

Maatwerk door AZ Techniek

Bij AZ Techniek kan gewerkt worden aan een volledig project maar ook aan een gedeelte daarvan. Heeft u bijvoorbeeld een bestaande tekening waarin een nieuw te plaatsen installatie ingetekend dient te worden? Als u de bestaande tekening in DWG formaat of DXF formaat aanlevert, kan AZ Techniek hiermee voor u aan de slag. Bij ieder ontwerp staan uw wensen centraal en kunnen de medewerkers van dit bedrijf uw adviseren om zo tot een product te komen dat aansluit bij uw toepassing. Bij AZ Techniek wordt bovendien gewerkt de DVS richtlijn; op basis van deze richtlijn worden sterkteberekeningen gemaakt zodat een gegeven product ontworpen kan worden binnen de gestelde eisen.

https://aztechniek.nl/
door

Heeft u een doseerinstallatie nodig?

Wanneer u een doseerinstallatie zoekt, bent u bij Askové absoluut aan het juiste adres. Een doseerinstallatie op maat is niet weg te denken uit uw bedrijfsproces. Deze technologische oplossing wordt toegepast in het overgrote deel van de chemische industrie. Maar omdat ieder bedrijf weer anders is, is het verstandig om een doseerinstallatie op maat te laten maken. Wilt u weten wat daarbij komt kijken? Askové heeft de expertise en de kennis in huis om een installatie voor u te bouwen en onderhouden. Lees verder als u meer wilt weten.

De doseerinstallatie die u nodig heeft

Het op precieze wijze doseren van chemicaliën is essentieel voor veel bedrijfsprocessen. De installatie die daarvoor gebruikt wordt moet dan ook goed aansluiten op uw bedrijf, en bovendien betrouwbaar en veilig zijn. Als u een gerenommeerd bedrijf laat werken aan een oplossing op maat, weet u zeker dat uw bedrijfsproces optimaal verloopt.

Wat betekent een doseersysteem voor u?

In de chemische sector wordt vrijwel altijd wel een doseerinstallatie gebruikt. In feite bestaat zo’n installatie uit allerlei onderdelen, die heel precies op elkaar moeten aansluiten om ervoor te zorgen dat de verdeling van chemische stoffen of gassen precies en veilig plaats kan vinden. Askové bestudeert uw behoeftes, en bouwt op basis daarvan het systeem dat u nodig heeft. Dat maakt het werken met chemische stoffen efficiënter én veiliger.

Onderhoud en montage door een professional

Of u nu een nieuwe installatie laat opzetten, of een bestaande installatie heeft: onderhoud en montage is erg belangrijk. De kwetsbare apparatuur in de doseerinstallaties moet te allen tijde goed staan afgesteld. Laat Askové het onderhoud van uw installatie in handen nemen. Zo weet u zeker dat uw apparatuur steeds in optimale staat verkeert, en dat mogelijke problemen op tijd worden gesignaleerd. Zeker als u werkt met gevaarlijke stoffen kunt u geen risico’s nemen op dit gebied.

https://www.askove.com/
door

Houd uw machine draaiende met machineonderdelen van de beste kwaliteit

Voor kwalitatief hoogstaande machineonderdelen die uw machine nog lang op de beste manier laten functioneren, kunt u terecht bij Machinefabriek Krimpen. Als leverancier voor verschillende bedrijven in de aandrijftechniek, weten zij raad met iedere machine. Met veel deskundigheid en precisie produceert dit bedrijf zelf diverse machineonderdelen. Ook de revisies en reparaties voeren de experts van dit bedrijf zelf uit. Zo weet u dat u aan het goede adres bent voor uw bedrijf, en dat uw machines nog lang blijven draaien met machineonderdelen van de beste materialen.

Een ervaren machinespecialist

Al bijna 75 jaar is Machinefabriek Krimpen werkzaam in de wereld van de aandrijftechniek. Het bedrijf groeide snel sinds de oprichting en in het jaar 1990 werd besloten om een nieuwe productiehal te bouwen voor een hogere capaciteit. Later, in 2010, werd er ook een nieuwe productiefaciliteit gebouwd. Bovendien blijft het bedrijf zich op technologisch gebied vernieuwen, waardoor ieder bedrijf dat met hen samenwerkt profiteert van de meest moderne en efficiënte methodes om machineonderdelen te ontwikkelen. Bij deze producent en leverancier kunt u dus rekenen op de beste kwaliteit van de componenten.

Vele mogelijkheden voor uw bedrijf

Machinefabriek Krimpen heeft een eigen werkplaats waar ervaren vakmensen iedere dag, met passie voor techniek, machineonderdelen ontwikkelen. Binnen korte tijd kunt u hier allerlei verschillende componenten kopen en laten leveren. Denk aan omkeerassen, bollagers, deksels en nestenschijven. In het bijzonder is dit bedrijf gespecialiseerd in tandwielen. Heeft u specifieke maten nodig voor uw machines? Samen met u vindt Machinefabriek Krimpen de meest passende oplossing.

In elke situatie een oplossing voor uw machines

Heeft u te maken met slijtage van uw machines? Dit is heel normaal, want machines staan vaak dag en nacht te draaien. Het intensief gebruik van machines hoort nu eenmaal bij een 24-uurseconomie. Laat uw machineonderdelen repareren of compleet vervangen door deze expert, zelfs wanneer u de technische tekeningen van de machine niet meer in huis heeft. Door middel van een reconstructie van de oorspronkelijke aandrijving kan de machine volledig hersteld worden. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en ontvang gegarandeerd een betrouwbare service.

https://www.machinefabriekkrimpen.nl/