Categorie Archief Tuin en buitenleven

door

Een tuinhuis met overkapping biedt volop vrijheid

Een tuinhuis met overkapping is het overwegen waard en heeft diverse voordelen. Een daarvan is uiteraard de extra leefruimte die gecreëerd wordt. Dankzij een houten afdak ontstaat er als het ware een compleet extra kamer, die u heel veel vrijheid geeft. Weer of geen weer, u bent niet aan binnen gebonden. Heeft u een feestje, maar twijfelt u of het weer meewerkt? Dankzij een tuinhuis maakt het weer niet uit en zet u de feestvreugde zo nodig in uw overdekte tuin voort. Dankzij de extra leefruimte kunt u meerdere kanten op en worden u geen beperkingen opgelegd. Een tuinhuis is een ware vorm van vrijheid!

Een houten afdak waarbij u bij het hele ontwerpproces betrokken bent

Naast het praktische aspect van de extra ruimte en het luxe aspect van de vrijheid die u door een houten afdak ervaart, wil het oog uiteraard ook wat. Een tuinhuis met overkapping kunt u helemaal naar eigen invulling laten ontwerpen. Bij Van der Heijden Buitenleven bent u bij het hele ontwerpproces betrokken en gaat de productie pas van start wanneer u volledig achter het ontwerp staat. U wordt betrokken bij iedere stap en krijgt daardoor een uniek houten afdak, dat helemaal bij uw stijl, huis en tuin past. Houdt u van modern of klassiek? Er is van beide stijlen voldoende keuze. Heeft u liever landelijk? Ook dat is mogelijk. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden in houtsoorten en verlichting.

Krijg het houten afdak dat u voor ogen heeft

Van der Heijden Buitenleven ondersteunt u graag in het creëren van het tuinhuis met overkapping dat u voor ogen heeft. De verschillende onderdelen worden prefab in de eigen werkplaats gemaakt, zodat ze efficiënt in uw tuin in elkaar gezet kunnen worden. Wilt u graag wat inspiratie opdoen? In de showroom in Heesch zijn veel voorbeelden te zien en ontdekt u wat er allemaal mogelijk is. De adviseurs helpen u graag. Neemt u binnenkort een kijkje?

door

Wat voor werk doet een hovenier?

Hoveniers en de diensten die zij aanbieden, zijn talrijk en gevarieerd en als u overweegt om er een in dienst te nemen moet u eerst beslissen wat voor werk u door de hovenier wil laten doen. Een hardwerkende en betrouwbare tuinman kan het werk doen dat u niet kunt, wilt doen of waar u geen tijd voor heeft om te doen, waardoor u meer tijd heeft om van uw tuin te genieten.

Een ongeschoolde of beginnende tuinman, die het goedkoopste is om in dienst te nemen, zou in staat moeten zijn om taken uit te voeren zoals het maaien van het gazon, het harken van bladeren of het graven van perken onder uw toezicht. Tuiniers met ervaring moeten alle taken die nodig zijn om een tuin onder controle te houden – inclusief wieden, gras maaien, snoeien, planten, bemesten, sproeien en gazononderhoud – en weten wanneer ze deze onder controle moeten houden.

Een toptuinder kan u helpen bij het plannen van uw tuin, het voorstellen en vinden van planten en u zelfs begeleiden als u meer wilt weten. U zou niet van een tuinman moeten verwachten dat hij het werk doet dat een hovenier zou doen, zoals het leggen van een terras, het bouwen van een muur of het optrekken van een tuingebouw.

Een hovenier doet dus veel meer dan dat en kan u zelf assisteren en advies geven bij het aanleggen van een terras en de elektriciteit die u mogelijk wil gebruiken in de tuin. Zelf een hovenier inhuren? Kijk hier voor onafhankelijke offertes van hoveniers.

https://onafhankelijkeoffertes.nl/hovenier