Categorie Archief Vervoer en transport

door

Hét transportbedrijf in Nijmegen met al ruim honderd jaar ervaring

Het transportbedrijf, Beck Logistics in Nijmegen, is vroeger begonnen met regionale transport, maar heeft zich inmiddels door de jaren heen ontwikkeld naar een betrouwbaar bedrijf met een internationaal imago. De jarenlange ervaring werd meegenomen en met hun blik gericht op de toekomst, wist Beck Logistics elke keer de vragen van de markt te beantwoorden. Nu, anno 2019, is de blik gericht op duurzaamheid. Dit transportbedrijf in Nijmegen is zich bewust van de verantwoordelijkheden die ze hebben als transportbedrijf en ze blijven zich dan ook ontwikkelen op het terrein van duurzaamheid. Minimale uitstoot en rijtechnieken waarbij het brandstofverbruik wordt geoptimaliseerd, zijn de daden die laten zien dat het bedrijf haar verantwoordelijkheid neemt als het gaat om het milieu.

Nijmegen als uitvalbasis voor een betrouwbaar transportbedrijf

De locatie Nijmegen is relatief centraal gelegen in Nederland, waardoor het vanuit elke hoek in Nederland makkelijk te bereiken is, maar ook ten opzichte van het buitenland. De betrouwbaarheid van Beck Logistics blijkt niet alleen uit hun jarenlange ervaring, maar ook uit de diensten die ze kunnen leveren. Zo zijn ze bekend met exceptioneel transport. Een transportvorm die niet iedereen kan aanbieden, vanwege de complexe vereisten. Beck Logistics verzorgt dit tot in de puntjes, van het transport tot het papierwerk inclusief de vergunningen. Deze zorgzaamheid is ook te zien bij andere diensten, zoals bij hijsactiviteiten. Het bedrijf zorgt er niet alleen voor dat de kraan een goed transport heeft, maar er zijn ook gekwalificeerde mensen bij die de kraan kunnen bedienen. Een extra service, die u ook kosten scheelt.

Uw warehouse en transportbedrijf in Nijmegen

De ligging wordt niet alleen als uitvalsbasis gebruikt, maar ook kunt u er altijd uw industriële goederen kwijt. Beck Logistics heeft warehouses die u kunt delen met anderen of voor uw eigen gebruik, waarbij er bovenloopkranen zijn bevestigd, zodat er op de juiste manier met uw machines kan worden omgegaan. Beck Logistics is een transportbedrijf in Nijmegen dat gespecialiseerd is in diverse vormen van transport.

https://www.becklogistics.com/
door

Help, een spoedverhuizing!

Verhuizen gebeurt meestal geheel vooraf tot in detail gepland en georganiseerd, zonder al te veel tijdsdruk en zo min mogelijk stress. Maar wat nu als alles ineens in een stroomversnelling moet gebeuren, zonder dat alles al vooraf geregeld is? Dit kan veel verschillende oorzaken hebben, maar gelukkig kunnen wij U ook verschillende oplossingen aanbieden! 

Een spoedverhuizing, wat nu?

Verhuisbedrijf Rotterdam kan u de hulp bieden die U tijdens zo’n situatie nodig heeft. Waar wij ons bekommeren om het verplaatsen van uw inboedel, kunt U zich bezig houden met het administratieve gedeelte. Er moeten namelijk een aantal zaken geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn adreswijzigingen doorgeven bij bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen of bij de belastingdienst, maar ook electra/gas en water laten afsluiten wanneer er niemand direct in uw oude woonplek intrekt. Om een geheel overzicht te krijgen van zaken die geregeld moeten worden maar waar men niet altijd aan denkt, lees dan onze ‘checklist verhuizen’ door op onze site. 

Wat moet er allemaal nog gebeuren?

Ter voorbereiding, om de verhuizing zo overzichtelijk mogelijk te laten verlopen, kunt u bijvoorbeeld al op dozen schrijven wat erin zit en waar ze op de nieuwe woonplek door ons neergezet kunnen worden. In het begin denkt u vast ‘waar te beginnen?’. U kunt dit het beste dan ook stapsgewijs kamer voor kamer doen. Ook hierbij kunnen wij U natuurlijk helpen, wanneer U door de bomen het bos niet meer ziet. Wij bieden namelijk ook de ‘full- service verhuizing’ aan, waarbij wij de verpakkingswerkzaamheden ook bij U uit handen nemen. 

Onze service

Voordeel van hulp van verhuisservice Rotterdam is dat wij 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar staan. Doordat wij een laag tarief hanteren, kunnen wij dan ook iedereen uithelpen. Een geheel vrijblijvende offerte ontvangt U van ons al binnen één uur en wij stoppen niet totdat de gehele verhuizing succesvol afgerond is. Ons bedrijf is gespecialiseerd in spoedverhuizingen en gaat ondanks de werkdruk met uw waardevolle spullen met groot respect om. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing zo soepel en vlot mogelijk verloopt. Met de hulp van Verhuisbedrijf Rotterdam zit U binnen no-time zonder zorgen op uw nieuwe woonplek. Daarom staan wij voor de principes voordelig, betrouwbaar & persoonlijk. 

Maak het verhuismoment zo makkelijk als mogelijk, neem direct contact met ons op via het contactformulier op onze website óf telefonisch via (010) 7511414. Naar boven

https://www.keurmerkverhuizer.nl/
door

Verhuizen naar Den Haag? Wij regelen het snel en veilig!

Na Amsterdam en Rotterdam, is Den Haag de grootste stad van het land. Gelegen op een van de centraalste plekken in het land, vormt Den Haag het epicentrum van de Nederlandse politiek en de politieke geschiedenis van ons land. Buiten dat, heeft Den Haag nog veel meer te bieden op het gebied van cultuur, musea, sport en recreatie. Een vakantie in eigen stad staat vele Hagenezen daarom absoluut niet tegen, omdat er meer dan genoeg te doen is. 

 

Verhuizen naar Den Haag 

Ga je verhuizen naar Den Haag? Ga je werken in Den Haag, studeren of stage lopen? Snelle Jongens zorgt ervoor dat je verhuizing in een mum van tijd voor elkaar is. Voor jou geldt: inpakken, uitpakken en klaar is Kees! Snelle Jongens is een Haags verhuisbedrijf en we heten je graag welkom in Den Haag. Voor als je nog niet bekend bent in onze mooie stad, stellen we je Den Haag graag aan je voor! 

Uitgaansmogelijkheden 

Het Haagse centrum beschikt over een levendige winkelcultuur, die je vanuit het Centraal Station zo inloopt. Duurdere en goedkopere winkels zijn elkaar goede buren, zoals ook geldt voor de verschillende grote warenhuizen die in Den Haag allemaal naast elkaar te vinden zijn. Grootschalig, maar toch lekker compact en voor ieder wat wils. Op nog geen honger meter afstand bevindt zich een keur aan verschillende grotere en kleinere restaurants en ook hier is de snackbar de goeie buur van de duurdere wine- and fishbar. Ben je op zoek naar iets anders? Binnen een kwartier ben je in Scheveningen. Behalve het geweldige strand dat je in Den Haag aan je voeten ligt, liggen het Kurhaus, Holland Kasino en het Circustheater op loopafstand van elkaar. Ondanks dat Den Haag een van de grotere steden is, waar veel culturele evenementen samenkomen, is er behalve het strand gelukkig ook genoeg te beleven voor buiten- en groenliefhebbers. Het Zuiderpark biedt wandelaars en natuurliefhebbers een prachtige plek om ‘s middags tijdens de lunchpauze te vertoeven. Uiteraard hebben we het nog niet gehad over alle culturele plekken die je kunt bezoeken. Theater aan het Spui, Het Lucent Danstheater en een Koninklijke Schouwburg leveren elke avond prachtige voorstellingen die in binnen- en buitenland zijn gemaakt. De Schouwburg is alleen al om haar historische uniciteit een bezoekje waard. Grotere musea betreffen het Museon en het stedelijk museum. Ben je de reguliere bioscoop even zat en heb je ook geen zin om met een 3-D bril op je hoofd te zitten. In Den Haag genieten we al decennia van virtual reality in het Omniversum. 

Hulp nodig bij verhuizing? 

Den Haag is zowel voor jong en oud een geweldige stad om in te wonen. Het biedt je vrijheid en alle mogelijkheden. Met een goede kennis over hoe panden in Den Haag in elkaar zitten, kunnen wij onze verhuisservice in Den Haag veilig en snel voor je regelen.

Bekijk de website van Verhuisbedrijf Snelle Jongens

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/
door

Opslagruimte Sittard thuisbezorgd voor particulieren en bedrijven

Mobiele opslagruimte Sittard wordt steeds populairder. De trend van mobiele opslagruimte huren wordt de laatste jaren steeds bekender. En zowel particulieren als bedrijven huren meer en meer tijdelijk mobiele opslagruimte, bijvoorbeeld voor de tijdelijke opslag van boedel of voor een verhuizing. Ook in Sittard is de trend van het huren van mobiele opslagruimte, oftewel mobiele self-storage steeds populairder geworden. Ben je voor je bedrijf of als particulier op zoek naar opslagruimte in Sittard, dan is de opslagservice van Boobox wellicht iets voor jou. Boobox is dé regionale expert als het gaat om tijdelijk huren veilige opslagruimte en goede service.


De pluspunten van mobiele opslagboxen

Mobiele self-storage ofwel het tijdelijk opslaan van meubelen, verzamelingen, magazijnvoorraden en winter- en/of zomeropslag in het depot van Boobox heeft pluspunten. De belangrijkste voordelen zetten we hier voor je op een rij:

  • De keuze voor mobiele self storage, het tijdelijk doe-het-zelf opslaan van goederen, biedt optimale flexibiliteit. De mobiele opslagruimte huur je alleen voor de tijd dat je die nodig hebt. Voor dagen, weken, maanden, net wat jij wilt.
  • Het mobiel opslaan van producten, meubels, meubels of welke goederen ook, is een voordelige keuze. Je inboedel wordt opgehaald, opgeslagen en terugbezorgd tegen een scherp tarief vanaf 69 euro per maand.
  • Je hebt voldoende mogelijkheden als je tijdelijke opslagruimte wilt huren. Je huurt opslagboxen, mobiele boxen, waar je de complete inboedel, meubilair of goederen in kwijt kunt. Professionele verhuisdozen van Boobox zijn ook online verkrijgbaar. Deze zijn uiteraard heel handig om je kleine spullen tijdelijk in op te slaan.
  • Kies je voor deze mobiele vorm van tijdelijke opslagruimte, dan maak je het jezelf erg gemakkelijk. Boobox opslagservice levert de opslagboxen bij jou voor de deur van je huis of bij je bedrijf en zorgt ook voor het vervoer naar de opslaglocatie. Het enige wat jij doet is inladen. Je hoeft nergens naar om te kijken en je bent verzekerd van een kwalitatieve en veilige opslaglocatie. Zelf transport moeten huren is dus verleden tijd.

Boobox is een voordelige opslagservice 2.0

Boobox opslagservice voor het inhuren van mobiele opslagruimte Sittard is een voordelige keuze. Bij Boobox ben je verzekerd van transparante tarieven. Bij Boobox huur je al mobiele opslagboxen vanaf 69 euro per maand via de webpagina boobox.nl/opslagbox-boobox-reserveren/ De opslagboxen van Boobox staan bekend om de hoge kwaliteit. De boxen zijn sterk, veilig en weerbestendig. Boobox opslagboxen gebruik je met een gerust hart voor alle dierbare spullen. Alles is veilig en verzekerd opgeslagen. Meld dit wel van te voren bij je inboedelverzekeraar.

 

Bij Boobox gaat men voor het hoogste serviceniveau: Boobox ontzorgt. Het Boobox team is flexibel en ze zijn je graag van dienst. De klantenservice geeft je graag advies en tips.

 

Meer informatie aanvragen over opslagruimte Sittard

Bekijk nu de mogelijkheden voor mobiele opslagruimte in Sittard online via de website www.booobox.nl . Je kunt Boobox natuurlijk altijd opbellen via telefoonnummer 0475 476319 en/of een offerte op maat aanvragen. Boobox is je van dienst met uitstekende en betaalbare extra opslagruimte voor jouw als bedrijf of particulier!

 

https://boobox.nl/