Categorie Archief Sport

door

Wat is het voordeel van een opblaasbaar SUP board?

Stand Up Paddle (SUP) Boarding wordt beschouwd als een van de snelst groeiende hobby’s in de wereld. Er zijn verschillende redenen voor, maar het is vooral omdat het niet veel apparatuur nodig om te beginnen en is een activiteit die iedereen kan deelnemen, ongeacht leeftijd of vermogen. Bij het kiezen van een SUP, zijn er twee fundamentele opties – opblaasbare sup boards of harde boards. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen om te overwegen.

Waarom zijn opblaasbare SUP boards populair geworden

Opblaasbare SUP boards werden eerst populair omdat ze zo gemakkelijk te vervoeren zijn. In tegenstelling tot hun stijve tegenhangers, kunnen opblaasbare boards gemakkelijk in een rugzak passen als ze leeggelopen zijn. Dit maakt het zeer gemakkelijk om ze mee te nemen op een cruise of door een luchthaven. Niet alleen kunnen ze worden leeggelaten en extreem klein worden gemaakt, maar dit maakt ze ook gemakkelijk te verpakken. Een stijve SUP meenemen zou niet alleen een ongemak zijn, maar ook bijna onmogelijk in een overvolle luchthaven.

Het oppompen van het board duurt niet lang

Hoewel het een beetje tijd kost om een handpomp te gebruiken om de opblaasbare SUP gebruiksklaar te maken, zou het niet meer dan 5 of 10 minuten moeten duren. Een ding om in gedachten te houden is dat het krijgen van de rit hoeveelheid luchtdruk is van cruciaal belang. Als de opblaasbare SUP niet genoeg lucht in zich heeft, zal het gedeelte dat men staat vaak buigen. Dit verhoogt de voorste en achterste secties, terwijl potentieel duwen het centrum onder het waterniveau. De tijd nemen om het board correct op te blazen kan maken of breken hoe goed het in het water hanteert.

Een verborgen voordeel van een opblaasbare SUP is de duurzaamheid. Dit is vooral waar gebleken op ondiepere rivieren en meren. Als een opblaasbare SUP een rots raakt, zal het waarschijnlijk gewoon stuiteren van het. Als een stijve SUP een rots raakt, kan het eindigen met een enorme deuk in de onderkant van het board.

Wat is verschil met een verhard SUP board?

Het belangrijkste voordeel van stijve boards (glasvezel) is dat ze sneller en wendbaarder zijn. Als de SUP wordt gebruikt om golven te vangen, dan is een stijve plank vaak een betere keuze. Samen met een grotere snelheid, stijve boards hebben de neiging om langere vinnen, die sterk verbeteren wendbaarheid.

Een ander voordeel van een stijve SUP is dat het kan worden aangepast aan persoonlijke specificaties. Hoewel dit niet een optie die de meeste mensen ooit nodig zullen hebben, is het iets om in gedachten te houden.

Over het geheel genomen, opblaasbare SUP modellen bieden een verscheidenheid van voordelen die niet beschikbaar zijn met de stijve alternatief. Hoewel ze misschien niet zo snel of wendbaar zijn, wordt de kloof in prestaties snel kleiner. Met het toegevoegde voordeel van gemakkelijk vervoer en verbeterde duurzaamheid, is het duidelijk waarom sommige mensen de opblaasbare SUP als één van de beste innovaties in de recente geschiedenis beschouwen.

https://www.facebook.com/Watersports4fun/
door

De 3 mooiste wandelingen in Zuid-Amerika

Heb je het wel even gehad met je jaarlijkse wandelvakantie in Oostenrijk? Als je de tijd hebt, kun je eens naar Zuid-Amerika vliegen en daar één van de vele fantastische wandelroutes op pakken. Met de op één na grootste bergketen ter wereld is het geen wonder dat Zuid-Amerika een aantal van de beste wandelervaringen op de planeet biedt. Gezegend met bergwandelingen, jungletochten, canyonpaden en zelfs gletsjerwandelingen, is een koerswijziging voor je volgende wandelvakantie het overwegen waard. Dit zijn een paar van de mooiste wandeltochten in Zuid-Amerika. 

W-Trek, Torres del Paine, Chili

De W Trek is een vrij pittige tocht van 5 tot 6 dagen over 74 km wisselend terrein, met enkele dagen met beklimmingen tot 800 meter. De langste dagen van de tocht duren zes tot acht uur, en de hele route is voorzien van refugio’s en campings. Dit betekent dat je de W-tocht kunt volbrengen zonder voedsel en uitrusting mee te nemen, en de nacht kunt doorbrengen in een warme gemeenschappelijke slaapzaal. De grootste uitdaging van de tocht is echter het sterk wisselende weer. Patagonië staat er om bekend dat je er alle vier de seizoenen op één dag kunt meemaken, en dat gebeurt bijna elke dag!

Ciudad Perdida, Colombia

De Verloren Stad van Ciudad Perdida in Colombia is een van de beste plaatsen om te bezoeken in Zuid-Amerika. Deze Maya-ruïnes liggen diep in de jungle van de Sierra Nevada de Santa Marta en werden pas in 1972 ontdekt. Ciudad Perdida, dat eeuwenlang door een dichte begroeiing werd bedekt, is 650 jaar ouder dan de beroemdste Maya-ruïnes, Machu Picchu. Momenteel is slechts 10% van de site blootgelegd, maar door de afgelegen ligging in de diepten van het rebellengebied is het pas de laatste 15 jaar veilig om de Verloren Stad te bezoeken. Daarvoor werd de jungle rond de oude stad overspoeld door guerrillastrijders. De Colombiaanse regering heeft sindsdien ingegrepen en de archeologische site is nu veilig om te bezoeken, hoewel het er nog steeds rustig en relatief onbekend is.

Machu Picchu, Peru

Veel eerder ontdekt dan Ciudad Perdida, maar niettemin net zo spannend is Machu Picchu in Peru. De beste manier om hier te komen is de Inca Trail. Deze tocht gaat over oude smalle paden diep het Peruaanse platteland in en hoog het Andesgebergte in, door majestueuze valleien en mystieke nevelwouden, en langs talloze Inca-ruïnes.

De combinatie van het adembenemende landschap en de subtropische jungle, samen met de vriendelijke gidsen en dragers, is een deel van de reden waarom de Inca Trail zo populair is, en op de bucketlist van zo veel mensen staat. Een vergunning is vereist om de Inca Trail te doen, en slechts 200 toeristen per dag zijn toegestaan, dus vergunningen moeten ten minste vier maanden van tevoren worden gekocht.

 

door

Zoek jij meer informatie over fitnessapparatuur?

Je wilt graag actiever bewegen vanuit je eigen woning. Het liefst door te gaan sporten. Maar welk apparatuur heb je hiervoor nodig en wat wil je eigenlijk behalen met sporten? Is het puur conditie opbouwen of zijn er nog meer redenen? Als je meer informatie wilt hebben over fitnessapparatuur, dan raad ik je aan om bij GorillaSports te kijken. Dit bedrijf heeft het grootste assortiment en hanteert scherpe prijzen. Niet alleen denken zij graag met je mee. Ook zorgen zij voor een snelle levering wat natuurlijk onwijs prettig is!

Waarom fitnessapparatuur?

Conditie opbouwen wilt vrijwel iedereen wel. Je probeert het in de sportschool, maar al snel heb je geen zin om er weer heen te gaan. Je besluit het op te geven omdat je er tegenop ziet. Zonde want je kan echt veel bereiken als je het zelf maar wilt! Door thuis te starten ziet niemand dat je ermee bezig bent. Bovendien zorgt het ook voor zelfvertrouwen om weer naar de sportschool te gaan! Kortom, meer informatie opvragen bij GorillaSports is helemaal niet zo erg. Zij zorgen er met plezier voor dat jij weer actief aan de slag kunt gaan met sporten. Neem rustig een kijkje op deze website en bekijk een paar fitnessapparaten alvorens je een keuze zal maken. Met twee jaar garantie op de apparaten zal jij vast en zeker slagen!

door

De populairste trainingspakken anno 2020

Een trainingspak is niet meer uit het hedendaagse straatbeeld weg te denken. Barcelona, Real Madrid, Juventus en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je ziet het allemaal voorbijkomen! Wat zijn nu eigenlijk de populairste trainingspakken van deze tijd? Lees snel door!

Paris Saint-Germain 

Paris Saint-Germain is één van de populairste clubs als gaat het om trainingspakken. Het team uit Parijs zorgt namelijk altijd voor vuurwerk ook buiten het veld. He populairste trainingspak van PSG komt voort uit een samenwerking tussen Nike, PSG en Air Jordan.

FC Barcelona

Het is natuurlijk niet zo gek dat de trainingspakken van FC Barcelona enorm populair zijn. Zeker niet nu één van onze grootste sterren Frenkie de Jong bij FC Barcelona voetbalt. Zie jij dus de volgende keer een gele lichtflits in je ogen verschijnen? Grote kans dat er iemand in het gele Nike FC Barcelona pak 2020 langsloopt!

Chelsea

Sinds de komst van geldschieter Abramovich heeft Chelsea een enorme supportersschare aan zich weten te binden. En dat zien we terug! De pakken van de club uit Londen zijn ontzettend populair en niet meer weg te denken uit het straatbeeld!

Uiteraard zijn ook de trainingspakken van andere grote clubs enorm in trek, denk hierbij aan: Atletico Madrid, Manchester City en Bayern München!

Om wat dichter bij huis te blijven heeft Ajax onlangs de nieuwe uit collectie uitgebracht! Het bijbehorende trainingspak is blauw van kleur en wordt afgemaakt door rode en witte details. 

Waarom zijn trainingspakken zo populair?

Trainingspakken zijn allereerst zo populair omdat ze ontzettend comfortabel zijn. Daarnaast zijn de ook multifunctioneel. Je kan de trainingspakken uiteraard dragen waar ze voor bedoeld zijn, tijdens je training of sportactiviteit. Maar je kan de trainingspakken ook dragen tijdens je vrije dag thuis of het chillen met vrienden. Het trainingspak is uiteraard ook een mooi middel om te laten zien voor welke club jij bent. Trainingspakken komen er in verschillende prijsklassen. Hoe dichter je bij het pak komt dat de echte professionals dragen, hoe hoger logischerwijs de prijs wordt. Heb je niet zoveel zin om veel geld te besteden? Dan kan je ook een goedkoper trainingspak halen. 

Mocht je nou geen fan zijn van een bepaalde voetbalclub, maar wel een trainingspak willen aanschaffen? Je kan ook trainingspakken aanschaffen die van Nike, adidas of Puma zijn, maar niet van een club! Zo loop jij zonder voorkeur over straat, maar geniet je wel van de voordelen van het trainingspak!

 

door

De Kettler hometrainer: ideaal voor fanatieke thuissporters

De Kettler hometrainer is een populair fitnessapparaat onder fanatieke thuissporters. De consument ziet de Kettler hometrainer als basis voor fit worden. U kunt de fietstraining zo moeilijk maken als u zelf wilt. Via de display ziet u onder andere uw hartslag, het energieverbruik, de afstand en de snelheid. Met een paar knoppen is dit apparaat te bedienen, wat wel zo makkelijk is voor thuisgebruik. Een rit naar de sportschool, stinkende verkleedkamers en in de rij staan bij uw favoriete fitnessapparaat behoren tot het verleden als u voor een Kettler hometrainer kiest. Wie wil dat nu niet?

Een goed alternatief is de Flow Fitness hometrainer

De Flow Fitness hometrainer is een goed alternatief voor de Kettler hometrainer. Flow Fitness werd in 2003 opgericht en is daarom nog relatief ‘nieuw’ in de fitnesswereld. Toch heeft het merk sinds 2003 een gevarieerd en uitgebreid assortiment aan fitnessapparatuur op de markt gebracht. Flow Fitness hometrainers staan erom bekend dat ze veilig, mooi vormgegeven en overzichtelijk zijn. De lange levensloop van uw Flow Fitness hometrainer is te danken aan de magneetrem. Dit vernuftige staaltje techniek zorgt ervoor dat verschillende onderdelen in uw hometrainer minder snel slijten. Met een magneetrem remt u namelijk af met behulp van een magneet, en niet door schurende onderdelen. Wel zo fijn als u investeert in een hometrainer dat deze langer meegaat.

Dé leverancier van goede kwaliteit fitnessapparaten

Hometrainer.nl is sinds 1983 dé leverancier van goede kwaliteit fitnessapparaten. Kettler en Flow Fitness zijn natuurlijk niet de enige twee merken in het assortiment. Op de website kunt u gemakkelijk bekijken wat de opties zijn. Het motto van Hometrainer.nl is: ‘de beste kwaliteit voor de meest gunstige prijs’. Zo hoeft u als consument alleen maar te kijken naar welke hometrainer het beste bij u past en maakt u zich geen zorgen om dubieuze zaken en slechte kwaliteit producten. Een ander voordeel van Hometrainer.nl is de 100 dagen retour garantie en de gratis levering. U kunt zelfs een jaar lang gratis gebruikmaken van het serviceteam. Kortom, als u een hometrainer overweegt is het de moeite waard bij Hometrainer.nl een kijkje te nemen.

door

Lockpicking basis informatie

Het grote geheim van lockpicking is dat het gemakkelijk is. Als je maar het juiste lockpick gereedschap hebt kan iedereen leren hoe ze sloten kunnen lockpicken.

 

 

Wat is lockpicking precies?

De theorie van lockpicking is de theorie van het gebruik van mechanische defecten. Er zijn een weinig basisbegrippen en ontkenningen, maar het grootste deel van het materiaal bestaat uit trucs om sloten te openen met bijzondere gebreken of kenmerken.

Hoe kun je lockpicking leren?

Er is geen manier om lockpicking te leren zonder te oefenen, dus je zult moeten oefenen om de vaardigheden van lockpicking te leren. Het is belangrijk om de mechanische eigenschappen en defecten in sloten en de technieken die worden gebruikt om ze te herkennen en te exploiteren. De oefeningen zijn belangrijk het is de enige manier om te leren hoe de defecten in een slot werken.

Dit betekent ook vele malen oefenen op hetzelfde slot. zoals het beoefenen op vele hangsloten. Iedereen kan leren hoe je een bureau en ladekast kunt openen sloten, maar de mogelijkheid om de meeste sloten in minder dan dertig seconden te openen is een vaardigheid die oefening vereist. Alvorens in de details van sloten en het lockpicken te komen, is het de moeite waard om erop te wijzen dat het slot picking is slechts één manier om een slot te omzeilen, hoewel het minder schade veroorzaakt dan brute kracht technieken.

Het kan zelfs gemakkelijker zijn om het grendelmechanisme te omzeilen dan om het slot te omzeilen. Het kan ook gemakkelijker zijn om een ander deel van de deur te omzeilen of zelfs de deur helemaal te vermijden.

Vergeet niet: Er is altijd een andere manier, meestal een betere.

https://www.vsenv.nl/huishoudelijk/flipperkaart-gebruiken-om-een-deur-te-openen/